Mit csináltok, lányok? 2. rész - Lányok a parkban

Szavazás átlaga: 4.84 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 25.
Hossz: 5 737 karakter
Elolvasva: 1 120 alkalommal
Néhány történet saját élményem és van, amelyik fikció, de van valóságalapjuk, csak nem velem történtek meg. Figyelemfelhívó jelleggel írom meg azokat. Ugyanis, a pubertás korú lányok ma már úgy viselkednek, ami veszélyes lehet rájuk nézve. Éppen ezért, egy rövid elemzést is írok a történetek végén, hogy felhívjam a figyelmet bizonyos problémákra.
Helyszín: München, Régi Botanikai kert, a CoViD után. Végre fellélegezhetett mindenki szabadon, a kurva maszk nélkül, én is. Úgy ülhettek az emberek egymás mellett, hogy nem kellett azt hallgatnia a KVR seriffektől, hogy: „Abstand! ”, vagyis, hogy másfél méter távolságot kell tartani minnimum. (Idegenrendészek? Parkőrök? Tudja az Isten, kik ők, de akkor istennek képzelték magukat! ) Elmúlt a dögvész-korszak és megteltek a parkok.
Ez a park volt a kedvencem és nem csak azért, mert sok ismerősöm fordult meg ott. Szerettem ott a fűben elterülni a pokrócomon és akár aludni is kicsit. Ám akkor éppen egy filmet néztem a telefonomon.
Kuncogásra is sutyorgásra figyeltem fel a hátam mögül. Felnéztem és akkor ért mellém két tizenhárom évesre saccolt lány. Az egyik rám mosolygott és én vissza mosolyogtam rájuk. Hiba volt. Azóta én már mosolyogni sem merek a gyereklányokra, mert ki tudja, hogy mit indítok el bennük.
Az történt ugyanis, hogy a két lány sutyorgott még pár pillanatig engem nézve. A szavaikból tudtam, hogy ukránok, akik valószínűleg a háború elől menekültek el a családjukkal, kivéve talán az apát, akit nagy eséllyel vissza tartottak. Az iskoláimban összesen hét éven át tanultam orosz nyelvet, pontosabban szólva, inkább csak jelen voltam az órákon, ezért keveset értek is oroszul és meg tudom attól különböztetni az ukrán nyelvet.
Döntést hoztak és leültek szinte közvetlenül mellém velem szemben. A távolság szinte csak „abstand” volt, alig két méter. A szemeim visszatértek a telefonom kijelzőjéhez. Éppen újra elmerültem a film eseményeiben, amikor sikongást hallottam. Újra a lányokra néztem, akik csiklandozták egymást előttem és közben néha lopott pillantásokkal néztek engem.
„Csitrik! ” és elmosolyogtam, mert vicces volt, hogy mit művelnek egymással. Közben alaposabban megnéztem őket. Mindkettőn alig-miniszoknya volt és az egyiken egy póló, a másikon egy mélyen dekoltált blúz. Az utóbbi, a szőke lány a csiklandozás miatt előre hajolt betekintést engedve a dekoltázs mögé.
„Vannak kannák! ” – gondoltam, majd ismét a filmet néztem. Megint hallottam egy sikkantást és megint rájuk néztem. A szőke lány akkor már pozíciót váltott, ami fel sem tűnt! Lefeküdt és a fejét a barna hajó barátnője ölébe fektette, aki megint megcsikizte az oldalát, azért sikkantott a szőke lány fel. De, amit láttam még...
A szőke lány a lábaival felém feküdt és teljesen beterpesztette nekem a térdben behajlított és teljesen széttárt combjaival! És én akkor láthattam a miniszoknya belvilágát. Hát persze, hogy nem volt rajta bugyi! Láthattam, alig két méterre egy részben kinyílt és teljesen csupasz tini pinát, miközben a lányok engem néztek.
A szőke lány láthatta a pár másodperces döbbenetemet és zavaromat és úgy döntött, hogy azt tovább fokozza. Az egyik kezével a puncijához nyúlt, mintha vakarózna és teljesen szét húzta a nagyajkait, hogy láthassam a hüvelybemenetét is. Megjegyzem, hogy nem láttam ott szűzhártyának nyomát sem... Közben, egyfolytában engem néztek és a tekintetük nem egy csitrié olt, hanem egy tüzelő nőé, telis-teli vágyakkal!
Nem tagadom, eltelt néhány másodperc, mire a látványból felocsúdtam. Elszakítottam a tekintetemet az egyébként lenyűgöző és hipnotizáló látványtól és hátat fordítottam nekik. Két perc múlva már nem voltak mögöttem! Átmentek egy másik férfihoz, aki ugyanúgy, mint én a telefonját basztatta. Ugyanazt tették meg vele, mint velem. A férfi, akit ismertem, török, ezért mohamedán vallású volt, nem szólt semmit, hanem felállt, össze szedte a cuccát és ott hagyta a két lányt. A két lány pedig távozott a parkból.

Elemzés: Mégis, miért tehették ezt a lányok? Mégis, mi késztetheti arra a lányokat, hogy ezt tegyék? És mi volt a céljuk ezzel? Elképesztő!
Hiszen, az a lány egyértelműen mutogatta nekem a punciját, még a kezével jól szét is húzta a nagyajkait egy negyvenkilenc éves férfinak. Mire számított? Hogy, tetszik nekem a látvány (Egyébként tetszett is... ) és oda megyek hozzájuk ismerkedni? És utána? Valójában mi lehetett a céljuk? Partnert keresetek a szexhez? Vagy, akár pénzhez is akartak jutni általa?
És mi van akkor, ha én rá mozdulok a lányokra? Ha, elcsábítom őket a lakásomba és ott azt tehetek velük, amit akarok akár pénzért, akár csak a vágyainkat kielégítendő módon? Valójában, tudatában voltak ennek a lányok? Minden bizonnyal, mert akkor nem ismételték volna meg a nagyjelenetet a török barátommal is.
Elgondolkoztam azon, hogy régen balon kabátos mutogatós férfiak voltak, ma mutogatós csitri lányok vannak, nem is kevesen, amelyet a többi rész is bizonyítja majd. És, ha nem a pénzkeresés, vagy a szexuális tapasztalási vágy hajtotta őket, akkor mi? Talán, csak élvezték a felnőtt férfiak reakcióját és ezzel legyezgették a női hiúságukat?
Mindezekre a kérdésekre megszerezhettem volna a válaszokat is azzal, ha oroszul beszélgetni kezdek velük. Vajon, mi lett volna, ha beszélgetés közben megérintem őket, majd a kezem már kalandozik is a testükön? És, ha nem húzódnak el? Ha benyúlhatnék a póló, a blúz és a miniszoknyák alá is? Vajon, eljöttek volna velem lakásra, ha meghívom őket oda? És, ha eljöttek volna hozzám, akkor meddig mehettünk volna el?
Veszélyes gondolatok ezek... Rám nézve! Ha, megszoptatok és megdugok két tizenhárom éves lányt és az kiderül, szinte csak én baszok rá, mert ők lesznek az áldozatok, akiket egy
p
alf
ed
alf
of
alf
il
férfi befolyásolt és kihasznált. Holott, valójában ők használtak volna ki engem. Mert, ki kezdte el a játékot? Ők! Kik követtek volna a lakásomba? Ők!
Egyébként, meg kell jegyezni azt, hogy így akár egy férfit zsarolni is lehet! Nem tartom lehetetlennek azt, hogy valójában ez is lehetett a céljuk. Hallottam már ilyen eseményekről, nem lehet kizárni azt.
Összegezve csak azt javasolhatom: „Észnél legyetek fiúk, vagy rábasztok! ”
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.84 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2024. május 25. 10:18
#4
Érdekes, elgondolkodtató okítás. Egyáltalán nem rossz!
1
didide
2024. május 25. 07:33
#2
Lehetne akció is már.
0
T
Törté-Net
2024. május 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1