A+ A-

Nagyvárosi ragadozó

Péternek, barátsággal a kedvességérét.
Léteznek előre elrendeltetett történések a világban. Például, hogy a tehénszar és a vajas kenyér mindig a lapjával, illetve megvajazott felével ér földet. Vagy beszélhetünk a macskáról, aki mindig a négy talpára esik, zuhanjon le az asztalról, vagy akár egy tíz emeletes panelház erkélyéről.
Ilyen elrendeltetett tény volt az is, hogy Erika -, történjen bármi is - de lefekszik ezzel a pasival. Lehetnek olyanok, akik erre a közlésre felkapják a fejüket, és úgy vonják össze szemöldöküket, mint Pál apostol a Sziget Fesztivál meleg sátrában. Az ilyen megbotránkozók nézzenek mélyen magukba, és gondoljanak arra a hihetetlenül makacs és ragaszkodó érzésre, ami meleg gombócként megülve a gyomrot, arra készteti az embert, hogy minden észérvet félrelökve megtegyen olyan dolgokat, amelyekről tudja, hogy nem helyénvalóak. Nincs ez másképpen a szexuális vággyal sem.
Erika még soha nem találkozott személyesen a fiúval, bár a hetek óta tartó levelezés és chatelés alatt alaposan megismerte a gondolatait és vágyait. Nem tudta megmondani, hogy milyen szeme van, - de azt igen, hogy nyalás közben a fiú szereti a partnere csiklóját alaposan beszívva szopogatni. Nem tudta megmondani, pontosan mivel is foglalkozik, - de azt tudta, hogy oda van a nagy mellekért, és a keményen ágaskodó mellbimbók, valamint a melleivel játszadozó nő látványától jön igazán tűzbe.
Ez a 21. század, ez a társadalmi és emberi kapcsolatok torzulásának (vagy fejlődésének) ideje. Megváltoztak az emberek, megváltoztak a szükségek, megváltoztak a szerelmek.
Két dolog örök: Az ősi, kéjesen lüktető mozdulat, ahogyan Erika szőkésbarna feje ritmusosan mozog Péter ölében, és a forró, kényeztető száj, amely könnyes puhasággal fogja körül a fiú farkát.
- Ilyennek képzeltél? - tette fel a kérdést Erika, amikor a pincérnő végre felvette a rendelést, és riszálva távozott a Galéria romantikus, vörös lámpaernyőkkel megvilágított emeletéről. Bort rendeltek, félédes, nehéz bort.
A kérdés tükrözte azt az értékrend és erkölcsi változást, amelyet az Internet és a chat megjelenése hozott magával. Az ismerkedés már nem a Galériához hasonló, hangulatos sörözőkben, éttermekben zajlott, hanem otthon, a számítógép előtt.
Hetek óta beszélgettek és leveleztek, míg végül, néhány emailben részletezett maszturbáció után eljutottak oda, hogy a személyes találkozó után döntsék el, hogyan legyen tovább.
Ez is valami furcsa, perverzen kéjes élmény volt, minél jobban kitárulkoztak egymás előtt, annál nehezebb volt az Internet biztonságos világából kilépve, az életben is megismerni a másikat. Kéjes, mert Péter pontosan tudta, hogy a vele szemben ülő, fehér toppot és virágos, térdig érő szoknyát viselő lány legalább három alkalommal elégítette ki magát leveleinek hatására.
Perverz, mert Erika attól gerjedt be a legjobban, ahogy elképzelte az előtte ülő fiút, ahogy az a gép előtt ülve, finom mozdulatokkal, hosszasan elnyújtva az élményt, simogatja és masszírozza keményen álló szerszámát.
21. század, Törté-Net.hu fórum...
- Nem tudom milyennek képzeltelek-, válaszolta Péter, és elgondolkodva nézett poharába, mintha onnan akarná kiolvasni azt a választ, amelytől mindenki irtózik az ilyen találkozókon.
- Nem tudod? Talán ez a legrosszabb, amit mondhattál - válaszolta Erika durcásan.
- Ne haragudj, nehéz erről beszélni - igyekezett Péter menteni a menthetőt. - Amikor beszéltünk vagy leveleztünk, nem éreztelek valóságos személynek. Úgy sokkal könnyebb volt - mosolyodott el zavartan.
- De az vagyok, valóságos, érző, létező személy - jelentette ki Erika, és rossz hangulata egy csapásra tovatűnt. Megérezte, hogy a fiú még nála is nagyobb zavarban érzi magát, és ez olyan volt számára, mint egy afrodiziákum. Szerette zavarba hozni a pasikat, szerette, ha uralkodhat rajtuk, ha irányíthatja, ha gerjeszthette a reakcióikat.
Szeretett nő lenni.
Olyan nő, aki ha akarja, megkapja a kiszemelt zsákmányt. Éhes nagymacskaként nyalta végig finom, pink árnyalattal kirúzsozott ajkát, amelyek opálosan csillogni kezdtek a vörösen félhomályos helyiségben. Ahogy a fiút nézte, érezte hogy nyeregben van. Tudta, hogy hamarosan le fog feküdni vele, nem is az esemény volt bizonytalan, hanem a helyszín és az időpont. De azt is ő választja meg.
- Miért, tetszem neked? - kérdezte, és kihúzta magát. Melltartót nem viselt, mellei így szabadon megemelkedhettek, kidomborítva a top vékony anyagát.
- Nagyon szép vagy - dobta rá a sztereotip választ a fiú, hiszen a szépség egy megfoghatatlan fogalom, szemben az előtte ringó mellekkel, amelyek nemcsak megfoghatóak, hanem nyalogathatóak és szopogathatóak. - Azt írtad az egyik leveledben, hogy neked igazából nincs zsánered. Ezek szerint minden pasi tetszik? - évődött Péter.
- Nem, dehogy is. Sok minden számít egy férfiban, de nem a külső a döntő, sőt, az igencsak harmadlagos dolog - felelte Erika és körmével kocogtatni kezdte a poharát. - Az aura az, ami igazából számít.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 17. szombat 08:24
Jó kis történet.
#3 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:19
Nem rossz.
#2 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:08
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 08. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?