A+ A-

Születésnap 1. rész

Előzmény:
26 éves vagyok és Zsuzsának hívnak. Amit megosztok most veletek az közel 3 hete történt.
Édesapám egy több céges építőipari birodalom feje, édesanyám a gazdasági ész. Van egy bátyám aki most 29 éves, mindketten építészmérnökök vagyunk és egy - egy édesapám által alakított építőipari cég vezetője is. A bátyám, akit Istvánnak hívnak, már két éve házas, felesége Ildi velem egyidős közgazdász és a cégeink gazdasági vezetője.
Édesapánk már 10 éve a válság előtt épített nekünk egy ikerházat. 200 nm - es lakások, alatta pince aminek felén egy wellness, kondi rész lett kialakítva, a másik felében irodák számunkra. Tervezéssel, építési vezetés a fő profilunk, de néha Édesapánk papíron át ad egy két beruházást is. Így a bátyámmal és Ildivel szinte a fél életünket együtt töltjük.
Kicsit magamról. Egy csinosnak mondott 165 cm magas, 56 kg - s, sajnos 3 hónapja szingli, barna hosszú hajú nő vagyok. A főiskola alatt tudtam élni az életem, hisz jó felfogású vagyok, bátyám jegyzeteiből könnyen készülő diák voltam aki rengeteget bulizott. Két lány csoporttársam volt, kik vidékiek révén koleszosak és sokat a pénteki bulik után nálam kötöttünk ki, röhögés, pizsi parti, közös maszti és néha egy kis leszbizés is besikeredett. Nem hatott meg, de mivel imádok élvezni semmit nem hagynék ki, így ezeket sem. Lájtos dolgok voltak és nem hagytak nagy nyomot bennem, főleg, hogy spiccesek is voltunk.
Ildiről is tudtam, nem egy prűd típus volt, hisz a bátyám előtt falta a pasikat és bizony nem egy diszkóban láttam más csajokkal táncolni, csókolózni, enyelegni. Persze mióta feleség minta asszonynak tekinthető, a közös munka miatt szinte 0-24-ben együtt vannak Istvánnal.
István egy visszahúzódó, könyvmoly volt világ életében, már a gimiben is strébernek tartották az osztálytársai, kevés kapcsolata volt, de azokba belehalt minden szakítás után. A kondi termet napi szinten látogatja, ezért kimondottan jó testfelépítése van ami miatt a nők csurgatják a nyálukat utána.
Soha nem voltunk gyerekként se szégyenlősek, tízenévesen együtt fürödtünk, de később is pucéran szaladgáltunk egymás előtt. A közös wellnessben is meztelenül vagyunk. Néha elkerülhetetlen, hogy egymáshoz ne érjünk és ekkor Ildi szilikon cicije az ami mindig libabőrössé tett, hisz méretileg nem nagyobb az enyémnél, de az én melleim kicsit puhábbak, megereszkedettebbek.. István átlagos férfiassággal, de csüngős zacsikkal van megáldva.
Esemény:
3 hete Ildinek 26. szülinapján egy nagy partit csinált István. 20 - 30 ember lehetett. Péntek délután kezdődött a grill parti, majd zene, tánc, iszogatás. Elég sokan kidőltek idő előtt és így éjfél körül vége is lett a nagy csinnadrattás bulinak és hárman Istvánéknál iszogattuk az utolsó kortyokat. Ildi kislányos hévvel bontogatta az ajándékokat és gyerekesen örült neki. Már csak az István ajándéka maradt ami a hálójukba volt. Szaladt be, hallottuk, milyen hévvel szaggatja, majd felsikított.
- Fúúúúú de csodás, milyen selymes, cuki. - kiabálta. - Gyertek be nézzétek.
Komótosan mentünk be Istvánnal pohárral a kezünkbe és addigra Ildi már pucér volt és próbálta a fekete fehérnemű együttesét. Csipkés melltartó, francia bugyi, tanga és egy hozzá való szatén háló ing. Nagyon jól állt rajta és volt még piros, kék és fehér együttes is az ágyon kibontatlanul.
- Köszönöm, köszönöm, köszönöm. - ugrott István nyakába és puszilgatta, csókolta, majd elém állt és nekem is illegette magát. Nagyon jól állt neki, mintha ráöntötték volna, takar is, de szexisen engedett is látni dolgokat.
- Na milyen? - kérdezte tőlem.
- Hát Ildi, szétpukkadok az irigységtől. Nagyon jól áll rajtad, több szín összeállításban is használhatod. Szívesen viselnék ilyeneket én is és akkor lehet nem magamnak kéne örömet okoznom, a pasik is észrevennének. - próbáltam poénkodni.
- Tudod mit próbáld fel, majd néha kölcsön adom ha rád is jó. - már bújt is ki belőle és én is dobáltam le magamról a kevés ruhámat. Istvánnak sok lehettünk, mert duzzogva kérdezte hozzon e italt, de minket az most nem érdekelt így kisomfordált. Én vettem magamra amit Ildi levett, Ildi meg szakította a piros színűt és bújt bele. Sajnos kicsit lelombozott a dolog, mert egy merevítő nélküli melltartó volt a fekete és bizony a melleim nem olyan peckesen álltak, mint Ildin a piros merevítős melltartóban a szilikon cicik. Próbáltam felemelgetni, de nem maradt meg. Ildi látta és dobálta le a pirosat magáról
- Ezt vedd fel, ez megemeli. - lépett hozzám és már húzta is le rólam a fekete melltartót és a pánton a csat oly erővel csapott pont a szám széléhez, hogy szinte kicsordult a könnyem és feljajdultam. Ezt látva egyből megölelt Ildi, simogatta a hátam és folyamatosan bocsánat kérőn a fülembe suttogta.
- Ne haragudj Dzsuzs, nem akartam. Ne haragudj Dzsuzs, nem akartam. Ne haragudj Dzsuzs, nem akartam. Bocsika, bocsika, bocsika
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sipospista 2016. 10. 3. hétfő 15:54
nemrossz
#13 deajk2008 2016. 09. 11. vasárnap 08:20
imádom a családon belüli szexet!! jó lett...
#12 Koriander 2016. 09. 11. vasárnap 06:34
Folytatod?
#11 sikamika 2016. 09. 3. szombat 21:34
jo.tetszett..
#10 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:35
Nagyon tetszett.
#9 joozsi 2016. 08. 22. hétfő 03:53
"Nekem is tetszik és tényleg jó lenne, ha folytatnád."
#8 cscsu50 2016. 08. 19. péntek 05:33
folytasd
#7 zsuzsika 2016. 08. 18. csütörtök 07:33
Nekem is tetszik és tényleg jó lenne,ha folytatnád.
#6 RAVETRAIN 2016. 08. 16. kedd 12:22
Nekem nagyon tetszik!
#5 feherfabia 2016. 08. 16. kedd 06:18
Egész jó!
#4 sunyilo 2016. 08. 15. hétfő 11:35
Nem rossz...
#3 listike 2016. 08. 15. hétfő 07:04
Nem nagyon nyerte el a tetszésem. Az a bajom, hogy elég sok régi történetedet nem fejeztél be, pedi oda írtad, hogy: 1. rész.
#2 A57L 2016. 08. 15. hétfő 05:13
Rég olvastam tőled és ez is remek írás.
#1 Törté-Net 2016. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?