A+ A-

Eldöntöttük 2. rész

Az előző részben elmeséltem nektek ,hogy mik történtek a lakodalmamon, és most onnét folytatnám, hogy hajnal van kerestem a feleségem, és látom, hogy Laci és István bácsi mennek oda hozzá, hogy elbúcsúzzanak, megtorpanok, Laci a búcsú puszi közben megfogja a fenekét, és István bácsi is hasonlóképp búcsúzik. Elindulnak kifelé, a feleségem kíséri ki őket, de nem áll meg az ajtó előtti lépcső alján. Megy velük tovább a parkon keresztül a parkoló felé.
A parkban vasárnap hajnalban senki nem jár, teljesen néptelen, feleségem fehér menyasszonyi ruhában belekarolva a két férfiba ( akik nem tudnák apa és fia, akik a nagybátyám István bácsi, és unokatestvérem Laci ) lassan ballagnak a parkoló irányába. Lassan a bokrok takarásában követem őket, teljes izgalomban vagyok, meg akarok bizonyosodni róla, látni akarom így józanul, hogy megdugják, vagy nem.
Valamin nevetgélnek, a feleségem megáll, és felemeli a szoknyáját, fel teljesen felemeli, hogy látszik a bugyija, és István bácsi lehajol, és lehúzza a bugyiját le a bokájáig, a feleségem lassan kilép belőle, Laci nevetve nézi Erika meztelen alsó testét. István bácsi a levetett bugyit a zsebébe teszi, a feleségem leereszti a szoknyáját, és ballagnak tovább. Hu mi lesz ebből még gondolom Én, és követem őket.
Menet közben István bácsi előszedte a zsebébe elrakott az előzőekben a feleségemről levetett bugyit, és a fia Laci orra alá dugta, hogy szagolja meg. Hú de kinyalnám kiabálja Laci, és egy közeli padhoz húzza Erikát. Laci leül a padra maga elé álltja a feleségem, és bebújik a szolnyája alá, és lassan elfekszik hanyatt a padon, a feleségem a lába közé veszi, és ráül a szájára, és miközben a bő szoknya alatt Laci nyalja a pináját, Erika elkezdi kibontani a hanyattfekvő Laci sliccét és előszedi annak már megkeményedett farkát, és elkezdi gyúrni, húzogatja lassan rajta a bőrt.
István bácsi lassan ballag feléjük, és közben nevetgél, Erika közben rászól, gyere már gyere, és hozd ide azt az óriási nagy vastag farkad, had vegyem a számba, és nevet. István bácsi előszedi tekintélyes lomposát, és rázogatva közelít a feleségemhez.
Hozd már hozd kiabál neki Erika, gyere baszd meg a számat, és nagyra nyitja ajkait, István bácsi megragadja rettenetes faszát, és becélozva a feleségem száját mélyen betolja. Erika megéri a hatalmas nagy fasz makkját a szájába venni, és bőszen hadakozik vele, nyalja szopja, és közben jobb kezével Laci faszát szorongatja, aki heves nyelvcsapásokkal nyalja közben az éjszaka folyamán megizzadt pinát.
Megrökönyödve nézem egy bokor mögül a feleségem, és rokonaim ténykedését, és megállapítom magamban, hogy amikor náluk jártunk, és Én ittasan láttam, hogy megbasszák a menyasszonyomat, és leszopatták vele magukat az sem képzelgés volt hanem valóság.
Már áll a faszom ahogy nézem őket, de nem merek kilépni a bokrok mögül, nagyon jól érzem magam, élvezem a megalázás terrorját, élvezem hogy látom hogy basszák szopatják a feleségem, gyötör a féltékenység, és majd felrobban a farkam.
Közben István bácsi felemeli a feleségem bő menyasszonyi ruháját, és benéz alá, hogy megnézze Laci fia hogy nyalja a pinát. Felemeli a feleségem a fia szájáról, és előrébb állítja Laci álló farka fölé, és mondja neki lassan ülj bele a fenekeddel. Erika kiereszti szájából István bácsi farkát és lassan végbélnyílásához irányija Laci keményen álló farkát, és beleül.
István bácsi is nagy álló lompos farkával a lába közé veszi Laci testét, és a feleségem pinája felé rányitja meredező nagy vastag faszát. Erika megtámaszkodik maga mögött, kicsit hátradől fenekében Laci faszával, István bácsi feltűri hosszú szoknyáját, és álló nagy faszát odahelyezi a feleségem pinájának bejáratához, lassan kopogtat a bejáraton. Erika teljesen fel van már tüzelve, fenekében a mozgó fasszal, már nagyon várja, hogy a Pinája is ki legyen töltve, és magba rántja lábaival István bácsit. A lucskod nedves pinába tövig süllyed István bácsi hatalmas vastag farka. Erika síkit az élvezettől, és az Én faszom is elélvez.
István bácsi észrevett, belenéz a szemembe a bokron keresztül, közben mintha semmi sem történne bassza a feleségem.
Gyere csak ide, kiabál közben, és Én kimegyek a bokor mögül. Én vagyok meghunyászkodva, hu mi lesz ebből gondolom. Gyere csak Te szemétláda Te leskelődő, gyere ide és nézd hogy basszuk meg a feleséged, és közben nyomatja vastag nagy faszát bele a pinába.
Nem tudtam semmit szólni, szégyenkezve állók ott, ide gyere közelebb, teljesen id, nézd csak egészen közelről.
Odaállok István bácsi mellé, aki belemarkol a hajamba, és fejemet a hasa előtt lenyomva odanyomja a feleségem alhasához alig 5 10 centire, és azt mondja. Innét nézd közelről.
mondja, és közben vetkőzz meztelenre. Olyan izgalomba vagyok, hogy letépem magamról a ruhát, és pillanatokon belől teljesen meztelenül egészen közelről nézem a feleségem pináját amint István bácsi nagy fasza jár ki be benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:27
Jónagykúrva a feleséged.
#13 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:25
Egész jó.
#12 papi 2013. 07. 31. szerda 10:00
Tehetséges vagy, folytasd
#11 Anna 2010. 05. 13. csütörtök 10:36
Hihihi. Én nem jutottam idáig, már az esküvő előtt a „LÁNY BUCSUZTATÓN” megbuktam 2 pasival a fürdőszobába
#10 maci50 2009. 05. 25. hétfő 10:24
törpilla, olyan vagy mint a nejem :D
#9 frey 2007. 10. 20. szombat 09:07
Nem folytatod tovább? Úgy látom a lányonak is tetszett :-)
#8 törpilla 2007. 08. 29. szerda 15:14
Én az esküvőmön, a férjem kollégájával keféltem, és még két munkatársát leszoptam,
Persze azóta kiderült már, de azóta is, mindig begerjed ha erről beszélünk.
#7 vivi 2007. 08. 20. hétfő 13:31
nekem tetszett, ha nekem is lehetne ilyen lagzim ?

Van egy barátom jelenleg akit nem zavar ha Én is mással kefélek, stb.
#6 Torkos 2007. 08. 20. hétfő 12:46
Én is késsz vagyok! Hát mi is mennyünk haza. Ha már ettől elmenni nem tudunk. Szerintem a legjobb ruhadarab a pongyola. Ez itt egy színház kedves Murfuc,
és bizony ott nem jelenünk meg pongyolában. Valamit
igazán jól a végén lehet elcseszni. Ha igaz a történet,
akkor "szép jövő" előtt állsz, ha nem akkor enyhébb a
helyzet, csak nagy szarban vagy.
#5 Ati 2007. 08. 18. szombat 22:11
Hát az biztos hogy nem engem vágtak volna fejbe és nem én lennék a szolga!!!!!!
#4 frey 2007. 08. 17. péntek 12:02
Ez jó kis házasság lesz, igazán egymásra találtak :-)
Kiváncsi leszek a folytatásra...
#3 Reklám gyerek 2007. 08. 17. péntek 00:15
Ebbe csak az a szomoru, mikor ténylegesen megtörténik. Mondjuk kinek hogy...
De amugy tetszett a stílus.
#2 Cave 2007. 08. 16. csütörtök 13:23
Érdekes téma, remélem folytatod :-)
#1 Törté-Net 2007. 08. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?