A+ A-

Segítettem a nagynénémnek

A történet tavaly nyáron esett meg velem. Akkor 17 éves voltam, sportos és jóképű (persze most is ez vagyok). A nyári szünidő vége felé hazautaztunk nagyszüleinkhez az Alföldre.
A második napon kezdődött minden. Apám húga, legyen mondjuk Anna átjött hozzánk hogy a segítségünket kérje mivel a férje elutazott több napra. Apám nem tudott menni, mert a dereka már nem bírta a nehéz fizikai munkát, ezért engem küldött. Reggel hétre kellett mennem Annához. Meg is érkeztem a házuk elé, de az ajtó be volt zárva. Csengettem, dörömböltem a nagykapun, de semmi. Gondoltam benézek az ablakokon, hátha még alszik. A redőny fel volt húzva és mivel 185 cm magas voltam könnyedén ment minden. Ahogy benéztem a szobába, azt hittem rögtön elájulok:
Anna a nagy franciaágyukon feküdt teljesen meztelenül, lábai szétdobva terpeszben és vadul ujjazta magát. Most vettem csak igazán észre azt, hogy mennyire jó nő. Bár már 30 éves, de a segge és a melle alapján max. 24-nek néz ki. Öröm volt csodálni gyönyörű testét és a teljesen csupaszra borotvált punciját. A tévében egy pornó film ment, valószínű videóról. Nem akartam megzavarni, ezért vártam még a kapu előtt negyedórát, aztán a mobillomról csörgettem ki. Egy fürdőköpeny volt rajta mikor ki jött.
- Szia Peti! De korán jöttél! Na gyere be, reggeliztél már?
- Szia. Már ettem, úgyhogy csak inni kérnék valamit.
Bementünk a konyhába. Elővette a hűtőből az üdítőt, kipakolt két poharat és leült velem szemben egy székre. Ahogy ott ült a fürdőköpeny lecsúszott a lábáról, így közelről is megcsodálhattam azokat a gyönyörű combjait.
- Bemegyek átöltözöm, addig mosd el a poharakat.- adta ki az utasításokat. Mivel volt gyakorlatom a házimunkák terén így sec-perc alatt kész voltam a mosogatással, és elindultam a hálószobája felé azzal a szándékkal, hogy véletlenül rányitok. Sajnos ez nem sikerült, mert munkásruhaként csak egy fehér pólót és egy kertészgatyát vett fel.
Kimentünk a kertbe. Az a nehéz fizikai munka végül is csak annyiból állt hogy egy kisebb farakást kellett behordanom a kazánházba.
- Ez lenne az a nagy munka? Megcsinálom én ezt egyedül is.- kérkedtem.
- Jól van akkor csináld! Lássuk van e akkora erőd mint amekkora szád! Azzal lefeküdt a teraszukon lévő hintaágyba.
- Tudod mit! Napozom egy kicsit, úgyis rámfér.- majd azzal a lendülettel, amelykel lefeküdt már rohant is vissza a házba. Én elkezdtem hordani a fát, pólómat ledobtam, hogy én is barnuljak egy kicsit. Egy jó két óra múlva végeztem és leültem mellé a teraszra.
- Úr Isten! Te aztán jól leégtél! Menjél, fürödj le, aztán majd bekenlek egy bőrnyugtató krémmel.
- OK. Tudsz adni egy törölközőt? Persze beviszem utánad a fürdőbe.
Bementem a födőszobába, megnyitottam a vizet. Úgy voltam vele, hogy megérdemlem a kényelmet ezért a kádat tele engedtem meleg vízzel és elnyújtózkodva elfeküdtem benne. Becsuktam a szemem és felidéztem magamban a reggel látottakat, amitől azonnal merevedésem lett. Pont akkor nyitott be Anna is. Megállt a kád előtt és akkor meglátta a farkam. Én köpni-nyelni nem tudtam, csak bámultam rá, ő meg csak a faszomat mustrálta.
- Te Peti! Tévedtem van egy testrészed, ami még a szádnál is nagyobb!
- És ez testszik neked? Ha akarod ezt is, megmasszírozhatod!
- Jó de nem itt és nem most! Ha végeztél, gyere be a nagyszobába.- amint kiment már szálltam ki én is a kádból. Persze azért felületeses áttöröltem magam és rohantam be a nagyszobába.
- Feküdj el az ágyon és csukd be a szemed.- Engedelmeskedtem a parancsnak és a falféle fordultam. Hallottam hogy kimegy és azt is hogy visszajön. Berakott valami halk zenét a hifibe és rámászott az ágyra.
- Kényelmesen fekszel?
- Igen.- feleltem meggyőzően, bár ez nem volt igaz, mert a farkam nagyon nyomta a hasam.
- Akkor most jöhet a beígért jutalom. De ne nyisd ki a szemed!- Éreztem, ahogy csupasz hátsómra ráterít egy törölközőt, majd aztán ráül. Gyengéden, sőt inkább érzékien elkezdett masszírozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2015. 12. 20. vasárnap 14:19
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy e írásodra 9 pontot regisztrálunk.
#8 listike 2014. 01. 27. hétfő 11:16
Ügyes.
#7 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:40
Nem rossz
#6 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:15
Elmegy.
#5 tiborg 2012. 10. 22. hétfő 07:28
Na,ne mar !! 17eves gyerek ennyire tudja kontrollalni magat!?!?
#4 boyka92 2012. 10. 22. hétfő 00:11
az számomra elég furcsa hogy itt szinte minden írónak 30 cm-es farka van.
#3 atti78 2012. 09. 9. vasárnap 16:44
Érdekes..
#2 sihupapa 2008. 07. 20. vasárnap 03:28
háát
#1 Törté-Net 2003. 06. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?