A+ A-

Hétvégi egyetem

Szeretném megosztani Veletek eddigi legizgatóbb szexuális élményemet.
Még most is erekcióm van, ha rágondolok.
Exbarátnőm szüleinek igen szép családi házuk volt, ott éltek hármasban, majd én is odaköltöztem lakás problémák miatt. Szüleivel nagyon jól kijöttem, már-már baráti volt a kapcsolatunk. Anyósjelöltem egy 43. évében járó, rendkívül prűd, kicsit telt, nagymellű nő. Férje rengeteget dolgozott hétköznap, általában késő este ért haza a másodállásából. Az egyetlen szórakozást apósomnak a Forma 1, és a szombatonkénti 2-3 órás tenisz jelentette.
Barátnőmmel kapcsolatunk elején minden rendben ment az ágyban, de aztán odaköltözésem után pár hónappal ellaposodott a szex, és már a heti - rosszabb esetben - a kétheti egy szeretkezés jellemezte életünket. Furcsa volt viszont, mert ha belejött, nála csak az anál volt tabu, remekül szívta a farkamat, és szeretkezéseink első orgazmusát biztosan a nyelvemtől, és az ujjaimtól kapta.
A történet szempontjából fontos, hogy megemlítsem, levelezős egyetemre járt akkoriban, és minden hónap utolsó hétvégéjét vidéken töltötte.
Történt egyszer, hogy kicsit tovább aludtunk hétvégén. Exapósom szokásához híven már teniszezett, így anyósom egyedül aludt a szomszéd szobában.
Én kicsivel hamarabb felébredtem, mint a barátnőm.
Szerette, ha akkor kezdtem el izgatni mikor még aludt.
Kitakartam formás testét, és simogatni kezdtem gyönyörű feszes melleit.
Először a tenyeremmel, lassan masszíroztam a mellét, majd mellbimbóját az ujjammal, majd puhán megnyaltam, nyelvemmel köröztem a feszes cickón. Lejjebb vándorolt a kezem és fazonra borotvált punciját gyengéden simogattam, majd az egyik ujjammal nedvesedő vágatát izgattam. Erre lassan ébredezni kezdett, és jóleső nyögésekkel nyugtázta mozdulataimat.
Farkam ekkor már bevetésre készen meredt előre. Ő sem tétlenkedett, bőrömet kegyetlenül lassan fel és le húzogatta, nedves makkomat masszírozta hüvelykujjával.
69-es pózba helyezkedtünk, és mint egy méhecske nyalni, szívni kezdtem a most már tocsogó punciját. Ő ahogy szokott, pár perc múlva, intenzív nyelvmunkámnak köszönhetően egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, majd arcát a párnába fúrva élvezett.
Nekem ennyi még kevés volt az elélvezéshez, ezért hanyatt fordítottam, és teljes hosszomat vágytól égő puncijába nyomtam. Ezt már nem tudta némán elviselni, és nem hangosan,
- de ahhoz, hogy a másik szobában sejteni lehessen mi folyik nálunk, - felnyögött.
Ezután jól megjárattam puncijában vérbő szerszámomat. Majd pózt cseréltünk és hátulról nyomtam be neki a farkamat. 15-20 intenzív löket után már nem bírtam tovább és mivel tablettát nem szedett, kirántottam farkamat és hármat-négyet spriccelve a hátára lőttem a táramat. Ebben a pillanatban nyílik az ajtó és benéz anyósom...
Képzeljétek el, én ott térdelek álló cerkával, barátnőm háta tele a spermámmal, haja fürtökben lóg, a kéj még le sem vonult az arcunkról, anyósom meg bámul, mint a borjú az új kapura.
Amint levette, hogy mi történt, zavartan motyogott valamit, és visszacsukta az ajtót.
Én nem tudom, hogy ki volt nagyobb zavarban, Ő, hogy szerintem hónapok, talán évek óta most látott újra egy merev faszt, vagy mi, hogy élvezésünk közepén ránk nyitott.
Mi, miután lenyugodtunk nevetve arra gondoltunk, hogy lehet, hogy most valami újat tanult, amit majd kipróbálnak.
Az élet persze nem állt meg.
Ennyi előzmény után gondolhatjátok elkezdtem fantáziálni anyósomról, hogy hogyan, fektethetném meg, és miközben a lányával keféltem, gyakran járt az eszemben az asszonyosan telt teste.
Ezután az eset után megszaporodtak azok az esetek mikor "véletlenül" benyitott amikor fürödtem. Illetve hirtelen nem volt érdekes, ha megláttam mikor öltözött, sőt mintha direkt úgy intézte volna, hogy egy szál kombinéban legyen mikor hazaértem.
Ebből a prűd nőből egy csapásra, egy kihívó, kacér, erotikus teremtés lett.
Persze barátnőmet menetrend szerint a hónap utolsó péntekjén kivittem a vonathoz, tudva, hogy vasárnap este hozza csak haza az Intercity.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 10:14
Brutal..megy a pont
#10 veteran 2017. 01. 18. szerda 16:05
közepes
#9 A57L 2016. 09. 11. vasárnap 08:47
Jobbat vártam.
#8 vakon53 2016. 05. 2. hétfő 16:21
Nagyon izgalmasvolt.
#7 papi 2014. 06. 13. péntek 20:18
Elmegy
#6 listike 2014. 01. 27. hétfő 10:34
Nem rossz.
#5 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 04:04
na nem nagy szám
#4 TheChronic 2003. 06. 9. hétfő 22:04
...és de sablonos...hhát,igen,a nedves negyvenes után már nem volt igazi a feszes huszas,mi? pfff
#3 smile 2003. 06. 9. hétfő 01:16
ez de izgalmas volt...
#2 Bratyó 2003. 06. 8. vasárnap 19:48
Mi ebben a családi tőrténet?
#1 Törté-Net 2003. 06. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?