Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Éva596
2024. május 3. 09:23
#1114
Szia!
Én még nem szóltam hozzá, hozzád. De végig olvastam, amiket írtál, és az a véleményem, nagyon sok mindenkinek kellene ezt tennie. Sok kérdésem lenne, de majd idővel felteszem, most maradjunk a legutolsó hozzászólásodnál. A pedofília, és szerintem ehhez hozzátartozik a családon belüli szex is, hiszen ott is a leggyakrabban a gyermekkorúak sérelmére követnek el szexuális cselekedeteket. Azt látom, hogy itt csak olvasó vagy, viszont eléggé tájékozott, szerencsére és üdvözölve.
Itt az oldalon nagy kultusza van a családom belüli szexnek, egy ilyen témájú írás akkor is nagy népszerűségnek örvend, ha valójában igen gyengén van megírva, tele hibákkal. És igen sok ilyen írás kerül fel, többségében normális szexuális kapcsolat lenne, de az olvasottság és a tetszési index miatt a történet szereplőiből közeli vagy távolabbi rokonokat faragnak. Én ezeket a történeteket nem szeretem, ha meglátom a családi címkét, legyen az írás bármilyen jó is kerülöm, nem olvasom. Az dühít benne, hogy mintegy igazolást nyújtanak a valóban abúzust elkövetőknek, lám, mindenkit érdekel, más is ezt csinálja, mert ha nem, akkor nem írnának róla annyit. Nem ezektől az írásoktól lesz valaki pedofil, vagy a családon belül szexet kereső, mert akiben nincs erre hajlam, az írásoktól nem is lesz. Hanem a valódi ragadozók látnak igazolást abban, ha ennyire érdekesnek, szükségesnek látják, tartják itt ezt a témát. Kíváncsi lennék a véleményedre ezzel kapcsolatban. Megtisztelnél, ha kifejtenéd!
3
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 06:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 06:51
#1113
Rajtam ne múljon írok még ilyen témákról, de akkor kérek javaslatokat, kit mi érdekelne! Tudják, eljutottam arra a pontra, hogy sokkal tisztábban látok sok dolgot a szexuális eseményekkel kapcsolatban. Persze, nem várom el, hogy bárki elfogadja azokat, számomra elég ha elgondolkoznak a mondanivalómon.
Tapasztalom, hogy ma a szexológiával foglalkozó szakemberek is vakon botorkálnak, ha ismeretlen szexuális problémával szembesülnek és az a baj, hogy még ma is a múlt évszázad elveibe, vagy jungba, vagy Freudba kapaszkodnak kapaszkodnak. De könyörgöm! Azóta sok évtized telt el és az emberek is változtak!
És a szakemberek között is van egy fehér folt, egy tabu téma, amelyet nem meernek kutatni és ez a pedofília! Egymás hülyeségeit szajkózzák ahelyett, hogy valóban kutatnák a témát. És nem merik azt kutatni, mert senki sem hajlandó kockáztatni a szakmai hírnevét, a szakmáját, az exisztenciáját, vagy akár a szabadságát is, ha olyan dolgot állít, ami közfelháborodást kelthet. És, ha megtudnák a hatóságok, hogy a számítógépén vannak ilyen témájú képek és videók csakis elemzési céllal, akkor máris jegyet kapott a börtönbe! Ez nagy hiba, mert addig az okokat és a folyamatokat sem lehet megérteni, ezért védekezési stratégiákat sem lehet létrehozni és alkalmazni.
Én nem vagyok szakember, csak mozdonyszerelő, de már több, mint húsz éve kutatom ezt a témát és ezért már ismerek sok mindent a szex egyéb területeiről is. Ezeket osztom meg itt Önökkel, ha nem baj, ha érdeklődnek ilyen írások iránt. De azt tapasztalom, hogy hiába van ma már jelentős mértékű szexuális szabadság, valójában még sincs az és most csónyán fogalmazok: Bassza a csőröm, hogy ez még mindig így van, miközben a gyerekek ma nagyobb veszélyben vannak, mint valaha! Nem tréfálok:
Például ma már egy nyolc éves lány is lehet érzékeny a szex iránt és tapasztalni akar és emiatt keres valakit, akitől azt megszerezheti! Pénzért és ajándékokért, vagy csak kedvtelésből mutogatják a puncijukat a csetszobákban. Az idősebbek már bátrabbak is lehetnek. Össze se tudom számolni, hogy hányszor láttam csak az elmúlt tíz évben mutogatós lányokat.Régen, mutogatós bácsik voltak, ma az a divat, hogy mutogatós tini lányok vannak. Már bugyit sem hordanak az alig-miniszoknya alatt és megmutatják a puncijukat akár egy középkorú férfinak is! Vagy, anyaszült meztelenül mutatják magukat neki egy fürdőhely öltözőjében. Vagy, neki nyomják a mellüket akár a villamoson is. Vagy, akár egyértelmű akaratukat is kifejezhetik arra, hogy attól a férfitól szexet akarnak.
És ezekkel a problémákkal senki nem foglalkozik és a társadalom erre nem reagál. És ez probléma. Elnézést az elkalandozásért, de ezért írtam, hogy fáj, hogy ennél lehet még fontosabb probléma.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 00:52-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 00:52
#1112
Aztaaa!!! 😮
Először is köszönöm szépen a tájékoztatódat. Eléggé... kimerítő volt. 😀 
De rendesen rámutattál a szeretet szükségességére egy párkapcsolatban a fizikai dolgok nézőpontját elemezve. El is mentettem egy külön szívecskés részben a naplómban. Ilyenben: 💖
Ha van még mondanivalód bármilyen témában szívesen olvasnálak. 😉
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 22:03-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 2. 22:03
#1111
Pénisz-kurzus Negyedik rész.
A férfi szex absztinenciája és a kasztrálása gyerekvárás idején.
Jó főcím, nemde? Vágjunk bele! A legtöbb nő ösztönösen félti a magzatát, ezért elzárkózik a szextől, legalábbis a közösüléstől. Ekkor,, jó esetben, legalábbis orálisan kielégítik a párjukat. Rosszabb esetben a férfi általában gyors maszturbálásra kényszerül, de annak az élménye valljuk be... nem az igazi.
A férfi teste érzékeli, hogy már nincs napi három menet, már egy se, sőt, havonta egy se és alkalmazkodik, ahogy tud. A férfi egy idő után már nem is maszturbál csak hetente egyszer, utánna mág ritkábban és amikor a baba a világra jön, a férfi úgy gondolja:
"Végre! Eljött az én időm újra és végre a közeljövőben megbaszhatom rendesen a feleségem újra, mint régen!" Azután csalódik, mert az asszony a gyerek megszületése után sem igényli a hancúrt. Mert, a csecsemő ellátása folyamatos feladat és a nő kimerőlt és ingerlékeny lesz, a férfi pedig elutasított akár sok hónapon át. A szexuális képességei pedig egyre silányabbak lesznek a korábban megszokotthoz képest.
Közben, a nő teste is megváltozott: Szélesebb lett a csípője, mert nyitott maradt a medencéje, Megmaradt rajta vagy tizenöt kiló plusz, Megereszkedett a hasa és a mellei és már nem olyan kívánatos a férfi szemében a felesége, mint a gyerekvállalás előtt... Ezt most a férfiaknak írom kritikaként: Mégis mire számítottatok? Egy gyerek kihordása olyan bonyolult folyamat, amelyet most sem ért az orvostudomány teljesen. Tehát, kedves férfiak, legyetek tisztában azzal, hogy szinte soha nem az a testű nő fog haza érkezni a kórházból a babával a karján, mint akinek a testét megkívántátok! Lesznek változások a nő testén akár teszik, akár nem és azt nektek respektálni kell!
Tisztelt férfi társaim! Gondolom, hogy már ti is voltatok már úgy a vécén, hogy egy sörösdoboz átmérőjű székletet kellett kinyomni. Most ,képzeljétek el az, hogy az egy kézilabdánál is nagyobb átmérőjű és annak ki kell jönni valahogyan, mert bent nem maradhat!
Valójában, a férfiak többsége nem is tudja, hogy a szülőcsatorna a gyerek születésekor milyen sérüléseket szerez. (Most, a császármetszést hanyagoljuk.) Semmi nem olyan lesz a nők nemi zervében, ammilyen korábban volt! Izomkötegek, akár idegek sérülhetnek, miközben igyekeznek mielőbb kitolni a magzatot. Igen, kitágulhat a hüvely és annak bejárata is. Ezért, a férfi azt már nem találja elég szorosnak. Mégis, mire számított?
Valójában, sokszor a férfiak basznak ki saját magukkal, amikor úgy fordulnak le az asszonyról, hogy az asszony érezze: A gyerek megszületése utáni első szeretkezés nem volt jó. Ezt, egy nő azonnal megérzi és reagálni fog arra! Mert, sok nő büszke teremtés és azt gondolja:
"Már nem kell a pinám? Már nem tetszem neked, mert elhíztam? Akkor legyen így!" Írják meg kommentben azok a nők, akik szembesültek ezzel a problémával, igaz ez, vagy sem?
Eton értesítek mindenkit, hogy ma már szinte minden problémára van megoldás, de azt meg kell keresni! Tág hüvely? A szexuális igény csökkenése? Száraz hüvely? Kövérség? Ma már mindenre van megoldás!
MIért került mindez a pénisz-kurzusba? Mert, az emberek gyakran banális okok miatt hidegülnek el egymástól!
Lehet hüvelyi úton közösülni terhesség alatt? Hát, persze, hogy lehet, de ezt sok szülő nem tudja, mert nem is néznek utánna, hogyan lehet. És ott van az orális szex lehetősége is. Ott van az anális szex lehetősége is. Ma már rengeteg lehetőség van, de azokat az emberek nem haználják ki, mivel nem is tudnak azokról.
Hüvelyszárazság? Talán, fel kellene izgatni az asszonyt rendesen, nem csak durr bele bumm! Vissza kell vezetni az asszonyt a szex ösvényeire és biztosítani arról, hogy ő még mindig az, aki volt: Egy szexuálisan kívánatos nő! Akkor is, ha negyven kilóval többet nyom a mérlegen! Akkor is, ha kitágult a hüvelye s szülés során. Akármilyen probléma van, az megoldható, de csak akkor, ha akarjuk!
De, ez a szándék két irányú legyen! Ne csak a férfi akarjon, vagy csak a nő! Mindkettőnek akaria kell, elvégre házasság esetén örök hűséget esküdtek egymásnak minden nehézség ellenére, vagy nem? Az eskü, már smafu?
Az absztinenciában szenvedő férfiak gondolkozzanak el mindezen, mert lehet ,hogy éppen ők okozzák saját maguknak a szenvedésüket. Terhes asszony esetén:
"Ok, nem dugunk, de hagy nyaljalak ki te pedig leszopsz. Csináltuk már, de legyen valami." vagy:
"Hadd dugam már be! Olvastam a neten, hogy ha óvatosan csináljuk és nem nyomom be tövig, akkor nem lehet baj. De, csináljunk valamit, mert unom a maszturbálást a zuhanyzóban."
Akarnak ötleteket, hogyan ne menjen tönkre egy párkapcsolat szülés után? Rendben!
2
Gaiai
2024. május 2. 21:22
#1110
Rendben, itt a pénisz-kurzus harmadik része! 😂
Most, a heréken és a prosztatán van a sor. Amíg a nők egyetlen lusta petesejtet termelnek havonta, addig a férfiak minden ejakuláció során 60-120 Millió spermium sejtet! Ez brutális mennyiség! Ezek azután össze keverednek a prosztata váladékkal és így alkotják a gecit. Ezért írom le, mert sokan ezzel sincsennek tisztában, nem az ő hibájuk, hanem a pocsék szexuális nevelés.
Képzeljük el, hogy a nő ismétlésre vágyik fél órán belül és a férfi harcra kész, vagy azzá varázsolja egy kis szopival. A következő spriccben már alig van működőképes hímivarsejt, talán csak a feje van kész, farka nincs is, mert nem maradt idő a "legyártására". MIre mész, ha cak a fejed van, mert a testedről levágták? Semmire, legfeljebb pisloghatsz a világra, amíg agyhalott leszel. A spermiummal is ez a helyzet, mert nem képes úszni, mert nincs farka, amivel azt megtehetné.
Persze, a lényeg a fejben van, vagyis a genetikai állomány ezért attól még képes lehet megtermékenyíteni azt a lusta petesejtet... Szóval, óvatosan a védekezés nélküli eseményekkel!
A prosztata viszont szorgalmasan teszi a dolgát és annyi váladékot termel, amennyire szükség van. Képzeljünk el egy napi három aktusos házaspárt. Azt szokta meg a férfi teste, vagyis prosztatája és a heréi, hogy ilyen tempóban és mennyiségben termeljenek hímivarsejtet és prosztata váladékot. Ez nem kevés energia a férfi testének. És ahhoz megfelelő nyersanyag is kell!
Én  büntetném azokat a nőket, akik vegetáriánus kosztra kényszerítik a párjukat mondván, nem eszünk állatot! Az ember vegyes táplálkozásra van tervezve, kell a zöldség is, de a hús is! Aztán csodálkoznak, ha a férjük a fal felé fordul, hogy:
"Ma este ne, drágám! Semmi energiám nincs!"
A férfi életében valóságos dráma az, ha nem tud őgy kielégülni, mint amit korábban megszokott. Tételezzük fel, hogy egy feleség elhidegül a férjétől, tökmindegy, hogy milyen ok miatt. Lényeg az, hogy a szex megritkul, ám a férfi teste attól még termeli a hímivarsejteket és a prosztataváladékot a korábban elvárt szinten. A herék megkeményednek és érintésre érzékennyé válnak, akár fájhatnak is. A prosztata meg a felesleges váladékkal mit tesz? A vizelettel üríti, ahogy tudja. Sok férfi vizeletének éppen ezért van erős és átható szaga.
A nők nem tudják, mert a férfiak nem panaszkodnak ezekről, de én most panaszkodok ezekről, hogy tudják: 
Komoly és akár fájdalmas, vagy megalázó egy férfi számára, ha szex absztinenciára kényszerül akár hosszú hónapokon, vagy éveken át! Igen, tegyük ki az asztal lapjára, ami van!
Mert, akkor mit tehet a férfi? Gyorsan ürít a zuhanzás alatt, vagy akkor, ha éppen negyed órán át egyedül van otthon, vagy bárhol másutt. Azért, mert ürítenie kell! Ez gyakran gyerekvárás alatt és után fordul elő gyaládokban. Akartok erről is olvasni? Benne vagyok!
2
Gaiai
2024. május 2. 21:00
#1109
Íme, a pénisz tudománya! 😂
A férfi és a pénisze nem egy robot! Nem úgy működik, mint egy vibri, hogy bekapcsolom és kikapcsolom, közötte pedgi úgy működik, ahogyan akarom! Ez is okkal van így! Sok férfinek már lekopott volna a bőr a péniszéről az igénybevétel miatt. És ne feledjük, hogy a vibribe is kell elem! Egy fizikálisan kimerült, stresszes életet élő férfitól ne várjon senki sokat.
Vagyis, a férfi nem egy gép, hanem érző lény! Sok férfitól hallottam már, hogy úgy érzi, mintha a pénisze fordítva lenne bekötve, minnél jobban akarja a merevedést, annál inkább nem megy. Miért is menne, ha emiatt stresszel és nem képes ellazulni?
Elnézést a nőktől, de a kritika legyen őszinte: Sok nő valóságos drámát érez, ha a partnere nem a megszokott módon produkál. Ekkor jön az, hogy:
"Te már nem is zeretsz engem? Már nem is kívánsz engem?"
Még egyszer leírom: A férfi sem egy tenyészállat, vagy egy korlátok nélküli dugógép, hanem érző lény, mint a nők. Vannak határok és minden férfinál más és más. Én például, két hétig bírtam a strapát egy nimfomán nővel, amikor szakítottam vele, mert a napi hat aktus már nem volt elég és már kisebesedett a péniszem a száraz hüvelyétől. De, akkor is akarta! És hogy éreztem magam utánna? Mint akin végig ment egy úthenger! Egy darabig egyáltalán nem kívántam a szexet semmilyen formában! Ja, és a menetek ne legyenek ötpercesek, hanem tartson minnél tovább! Napi húsz orgazmus egy nőnek nem elég? Hol van ebben a racionalitás és az életszerűség?
És igen, változhat a pénisz merev mérete és átmérője is az igénybevételhez mérten! És a merevség tartóssága is. Tapasztaltam magamon: Hosszban másfél, átmérőben fél centiméteres is lehet a különbség a rendszeres szexuális időszak és annak hiány között.
És több féle merevség is van. Van, az éppenhogy keménységet produkáló. Van, amely folyamatosan lüktet és a merevség nem lesz állandó. Mintha, egy kicsit lyukas focilabdát nézünk, amely kicsit leereszt, erre pumpálunk bele levegőt (a pénisz esetében vért) és akkor megint megfeszül és kemény lesz, majd ismét leereszt egy kicsit és ismét pumpálni kell.
És van az a pénisz, amelyet csak egyszer kell pumpálni és amíg nem ejakulál, tartósan ugyanolyan merev marad. Irigylem azt, akinek ilyen, nekem egy ideje néha utánna kell pumpálni... Öreg lennék? 😂
Van a hús pénisz és van a vér pénisz. A petíhüdt állapot és méret szinte semmit sem jelent, nem lehet abból kikövetkeztetni, hogy kinek mekkora cerkája van. A húspénisz tömörebb barlangostest szerkezetű, emiatt nem is képes a merevedés során sokkal nagyobb méretűvé válni. A vérpénisz viszont ennek az ellenkezője, gyakran kisgyerek kukacához hasonló méretre zsugorodhat, ám amikor vérrel telítődik, akkor megjelenik az anakonda!
Tehát, ha láttok valakit tizenkét centis alapállapotú lengedező péniszzel, az nem biztos, hogy tizenötnél több lesz, mert húspénisz. De, ha láttok egy nyolc centiset, abból még lehet húsz centis is.
MIndkettőnek van előnye is, hátránya is. A húspénisz eleve merevebb alapállapotban, mint a vérpénisz, tehát, egy kisebb húspénisz alkalmas arra, amire a vérpénisz nem: Akár alapállapotban is be lehet tolni ide-oda és később merevedik meg. A petyhüdt vérpéniszt pedig begyömöszölni egy punciba nem nagyon lehet.
Szóval, nem biztos, hogy tartós sűrű szexhez az anakonda a nyerő választás annak, aki meg akarja közösíteni magát legyen nő, vagy férfi.
Látjátok, mennyi mindent lehet írni a péniszről? Lehetne még.
1
Gaiai
2024. május 2. 20:24
#1108
Adok én választ, nem kell az AI! A pasik vesszejánek a regenerálódási képessége csupán megszokás kérdése! Ha, gyakran van használatban naponta és az alkalmak akár egymás utániak, akkor azt szokja meg a férfi teste. De, ha mindig csak egy gyors önkielégítésre van lehetősége naponta, akkor meg azt. Éppen úgy, mint ahogy a férfi teste megtanítható arra, hogy meddig legyen képes vissza tartani a spriccet. És ami meglepő lehet, ez gyerekkorban rögzül főképpen a helyes, vagy a helytelenül végzett masztizások során. Például, ha egy tizenhárom éves fiú a nővérével egy szobán osztozik és gyorsan, csndben kell kielégítenie önmagát, akkor azt szokja meg a teste, hogy két perc és kilövés és utánna nem lesz másik. Máris megszokja az ejculatio praecox, a korai magömlés állapotát. De ez nem jelenti azt, hogy egy kíméletes és kitartó partner ne tudna belőle akár Casanova képességeket is elérni, de ahhoz idő kell. A testnek alkalmzkodni kell a megváltozott igényekhez.
Fordított esetben is ez az ábra. Ha, egy férfi  a napi három, egymás utáni spriccet szokja meg a feleségével, majd elhidegülnek egymástól és a szex felszínes, silány minőségű lesz, akkor előbb-utóbb a férfi teste arra reagál: kevesebb ondót és spermát fog termelni és a spontán merevedés is ritkább lehet. Ez nevezhető a férfi kasztrálásának is egy rossz házasságban.
Még egy fontos dolgot tudni kell a pénisszel kapcsolatban. A test tudja, hogy a pénisz nem lehet sokáig tartósan vérbő! Mert, akár órákon át tartó tartós merevedés vérrög képződéshez és a pénisz barlangos testjének károsodásához is vezethet. Ezt az S/M kedvelőknek írom, akik kedvelhetik órákon át tartósan merev állapotban tartani a férfit. Ez veszélyes is lehet rá nézve. Erre a problémára egyébként fel is hívják a kék tabletta használati utasításában a figyelmet, amelyet persze szinte senki nem olvas el! Íme, összefoglalva ez a rész: Maximum három óra! Azután a tartós merevedés már kóros és BE KELL MENNI A KÓRHÁZBA! Különben, a kolbász és a tulajdonosa láthatja a kárát.
Akartok még olvasni a péniszről? Ám legyen? A kövi kommentben írok még!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 19:17-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 2. 12:40
#1105
Remélem a karbantartást sem mulasztottad el. Mondjuk egy fogmosás?! 😀
egy ötletem ezzel kapcsolatban nekem is volt. Ha nem fogadják el, beteszem majd blogba. 😉 Bár az is lehet, hogy már sorba állították a megjelenéshez.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. május 2. 12:01-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. május 2. 12:01
#1104
Számomra az intelligens szopórobot volt a kedves, párszor hozzányúltam, néhány novellámban.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 11:10-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 23:10
#1102
Ennyi telt tőle, ez is szép mese volt. Tehát mesét azt tud írni, azt már látjuk.
1
Titti
2024. május 1. 22:54
#1101
Megkértem a Bing AI-t írjon nekem egy 3k karakteres romantikus sztorit, amiben szerepel a csók szócska. Ezt írta:
table { border: 1px solid #c4c7c5; border-radius: 4px; font-size: 16px; } th { padding: 18px 16px; text-align: left; } td { padding: 16px; border-top: 1px solid #c4c7c5; } .katex-mathml{ display: block; text-align: center; } .katex-html { display: none; } 
Egykoron, a Szívvarázs nevű kis faluban, ahol a virágok illata és a madarak dalai mindennap összetalálkoztak, élt egy fiatal lány, Lili. Lili hosszú, sötét hajjal és szemekkel rendelkezett, amelyek olyan mélyek voltak, mint a tenger. A falu lakói szerették őt, mert mindig mosolygott, és szívében mindig helyet talált a szeretetnek.
Egy napsütéses tavaszi délután, amikor a virágok kinyíltak, és a fák zöld levelekkel borultak, Lili a Csókmező-re indult. A Csókmező egy titokzatos hely volt, ahol azt mondják, hogy a csókok varázslatos erővel bírnak. Ha két ember itt csókolózik, a szerelmük örökké tart.
Lili a mező közepén állt, és várt. A nap sugarai átszűrődtek a lombkoronán, és a virágok illata körülölelte. Ekkor megpillantotta Mátét, a falu legvonzóbb fiatalemberét. Máté magas, barna hajú és szemű volt, és mindig mosolygott, amikor Lilit látta.
Máté odalépett Lilihez, és a szeme mélyébe nézett. Lili szíve hevesen dobogott, és a pillanat varázslatosnak tűnt. Máté halkan suttogta: “Lili, szeretlek.” És ekkor a két fiatal egymás karjaiban találta magát, a Csókmezőn.
A csók, amit Máté adott Lilinek, olyan volt, mint a tavaszi szellő, amely átjárta a virágokat. Lili érezte, hogy a szívük összeolvad, és a szerelmük örökké tart. A nap sugarai körülöttük táncoltak, és a madarak boldogan daloltak.
Azóta Lili és Máté minden tavasszal visszatérnek a Csókmezőre. Ott csókolóznak, és a szerelmük továbbra is varázslatos. A falu lakói azt mondják, hogy a Csókmezőn a csókok örökké tartanak, és a szeretet mindent legyőz.
Így hát, ha valaha a Szívvarázs falujába látogatsz, ne felejtsd el meglátogatni a Csókmezőt. Ki tudja, talán te is megtapasztalod a csókok varázslatát, és a szerelmed örökké tart majd, mint Lilié és Mátéé. 💕🌸12

Ez valóban romantikus, de kihagyta belőle az emberi részt: azt, hogy mit érezhettek csók közben a felek. Tévedek?
1
Titti
2024. május 1. 21:42
#1100
Szerintem mindkettőt megteheted akár ma is. Egy tetszőlegesen választott AI bármikor szóba áll veled, ha van neted és kérdezed. Egyenlőre csak a neten keresgél neked információ után kutatva, de gyorsabban rátalál és többnyire pontosabban, mint egy átlagos kereső. Kell neki minimum egy év mire „öntudatra ébred". Legalábbis én így tudom, de tévedhetek is. Mindenesetre úgy tervezték, hogy minél többet kérdezik, annál több raktározódik el benne, és ma már van aminek nem is kell utána keresnie a neten. Persze fontos a kérdező visszajelzése is, hogy megfelelt-e nekem az amit ő válaszolt. Erre a célra biztosan tartanak főállású „kérdezőt" – talán többet is.  
A szex az igazival meg csak rajtad múlik. Találhatsz akár olyat ma is. 😉
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:09-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 21:09
#1099
Lehet, hogy inkább értelmes beszélgetésre használnám😄. Szexre majd keresek egy élőt.
3
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 19:17-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 19:17
#1098
Az Ai azért mesterséges intelligencia, mert tud tanulni. Nem feltétlenül olyan gyorsan még mint mi, bár ez is erősen személyfüggő dolog. 😀 Szóval meg lehet már valósítani ezt az álmod.  Bár egyenlőre még a szexuális jellegű kérdésekre a legtöbb Ai – na jó, egyik sem 😂 – a készítőik etikai kódexe miatt nem hajlandó válaszolni. Például, ha azt kérdeznéd tőle, ki akar-e nyalni arra nem válaszolna, de ha utasítanád megtenné. 😅
Erre a kérdésre sem tőle szeretném a választ.
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu) Ebben olvastam egy ilyet: 
Maszturbálás után kellett olykor egy óra is, hiszen alapos munkát szokott végezni, 
Mármint, hogy ismét harcképes állapotba kerüljön egy farkinca. Ez lehetséges? Tényleg kellhet egy óra a regenerálódásra? Mert ha igen, akkor én már most a mennyországban vagyok, ugyanis az ismerőseim közül egyiknek se kell annyi. 2-10 perc maximum és a negyedik menet után is csak negyedóra.  Szóval nem ez az átlag?
Na ilyen kérdésre sem adott választ az AI. 😛🙄
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 18:47-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 18:47
#1097
Készíttetnék magamnak egy olyan pasit, aki milliméterre az én vágyaimat tükrözné. Nem lenne nehéz beépíteni azt az AI-t is aki válaszol aranyosan a kérdéseimre. Ha tanulékony lenne, az aztán határtalan lehetőségeket hozna magával.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 18:37-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 18:37
#1096
Ez igaz, de arra már ma is alkalmas, hogy egy rakétába építve észlelje és kikerülje a különböző akadályokat, így nagyobb eséllyel juttatja célba a töltetet. Egy egyszerű térkép, lokátor érzékelő, stb és akár a GPS is segítheti, meg olyanok, amikről nekem, mint laikusnak fogalmam sincs.  Szóval rosszra már tudjuk használni, meg talán a gyógyítás terén diagnosztikában, modellezésnél, ha kap bizonyos paramétereket...  De ezekhez is sok egyéb kell. 
Kb annyira sok kihasználatlan lehetőség van benne, mint mondjuk a VR-ben a 3D modellezésben, stb. Ez utóbbi lehet nem a pontos kifejezés, de elnézhető nekem, mert nem vagyok szakember. Talán 3D nyomtatást kellett volna írnom. Olyanban már tudtak élethűnek látszó, élettelen embert is előállítani. Fogalmam sincs mihez kezdtek vele 😂
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 18:15-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 18:15
#1095
Rengeteg felhasználási területe lehet majd a jövőben az AI-nak. Sőt! Elég gyors a fejlődése, hogy akár hamarosan sokkal tovább jusson! Mivel folyamatosan remgeteg adatot tud kezelni, így sokkal szélesebb összefüggéseiben láthatja a dolgokat már ma is. 
De! Csak pár példa, amiben még messze nem Mesterséges Inteligencia, és ezért nemcsak hogy nem lehet ráengedni a mai világra, de veszélyes is lenne:
Példa 1) van egy háztartási robot AI-val a hátterében. Vásárolsz egy új cipőt. Mivel eddig nem volt meg, ma még nem tudja eldönteni, hogy az mi is, és ezért nem tudja, hogy hova is tegye, mikor megtalálja. Így vagy becsavarodnak az áramkörei, és kikapcsol, vagy kidobja a kukába az új cipődet. De ha meg úgy állítod be, akkor meg az a fél pár cipő, amit a kutyád az utcán szedett össze rágcsálni valónak, a szép új cipőd mellett fog landolni a cipős szekrényben.
2) Hasonló lenne a helyzet mondjuk egy kertész robottal. Manapság véletlenöl kikel valahol a zöldségágyások között egy gyógynövény, amit te is ismersz, és tudod, hogy az gyógynövény. Mit teszel? Ott hagyod, megöntözöd, vagy óvatosan kiveszed és átülteted. Mit tesz egy AI robot? Kitépi, mert nem az az adott kultúrnövény, ami az ágyásban van. Vagy a másik lehetőseg (beállítástól függően), hogy benne hagy az ágyásokban mindenféle gyamot, mert a programjua szerint annak van valamilyen gyógyhatása. 
Példa 3 (és ez az egyik legközelebbi lehetőség de  a legveszéyesebb is!): van egy önvezető autó. A mellékútról érkezik egy autó nagy sebességgel, de eég távol van ahhoz, hogy ha hamarosan fékezni kezd, akkor si9mán áttérsz előtte. Egyébként is te vagy a főúton, neked van elsőbbséged. Csakhogy te már látod, hogy az illető ilyen vagy olyan oknál fogva nem fog megállni, pláne nem időben, ezért inkább te veszed vissza a gázt, hogy elkerüld a lehetséges ütközést. Mit tesz az AI? Megy tovább szabály szerúen, de mivel a másik kocsi nem lassít időben, így elkapja az autód hátulját és megpörget. Vagy a maásik AI lehetőség: fékezni kezd, mert hátha a másik autó belétek rohanna. Viszont emiatt a másik autónak teljesen meg kell állnia, és utánad még másik két tucat autó elhaladását be kell várnia, miközben megfelelő tempónál egyik autónak se kellett volna 0-ra fékeznie, hanem simán elmehettek volna egymás előtt/mögött.
Ilyesmi dolgokban még messze van a mai AI, hogy dönteni tudjon!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 17:53-kor írt üzenetére.