Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

ikkjejzjiuiiii
2023. szeptember 1. 21:07
#284
https://youtu.be/8zCJvBvLHZY   Ashley White Lace Top Stockings Try On Pleaser Pink FLAMINGO-809 Mini Skirt 8 Inch High Heel Shoes
1
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 31. 19:00
#282
Az okos feleség nem szól bele, a férje nő ügyeibe. Mert tiszteli a párja természetét, és jónak gondolja, hogy a férfi megéli a vágyait, amitől igazán boldog lesz.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 29. 11:40
#280
nem elképzelhetó hanem biztos, te is olyankommenetló van aki pedagógiai szándékból mindenenk ellentmondd. 😀 Beírom h A, te beírod h nem igaz mert B.  😀
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 28. 23:31-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 28. 06:04
#273
Köszönöm szépen minden nő nevében! 🙂 Biztosan tudod, hogy több nő akad a világon. Én tudom, hogy te tudod! Remélem a közeledben élőket is dicsérgeted ekképpen. 😉
Igaz, egy nőtől nem várnak el a férfiak ilyet. Nem is értem...
Talán jobb lett volna ezt eltitkolni!?
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. augusztus 28. 05:16-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. augusztus 28. 05:16
#272
Nagy érdekes dolgokról értekeztél. Nagyot nőttél a szemembe. Fiatalon így felfogod a körülvevő problémákat - és ehhez még nő is vagy - ez nagyon dicséretes!
 Tisztelettel:
"Álmoska5"
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 27. 22:44-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 27. 22:48
#271
Régi fogás, hogy a negatív reklám is hatásos reklám, mert arra sokkal többen odafigyelnek. Persze csak akkor kedvező a hatása, ha a körülöttük levő kellemetlen dolgoktól sallang-mentesíteni tudjuk. Ez is politika...
Szóval elképzelhető, hogy némelyik hír igaz, de bebizonyítva róla az ellenkezőjét, máris egy pozitív kampányreklámot kapunk. Gondolod, hogy ez nálunk nem ismeretes?
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 27. 22:34-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 27. 22:44
#270
Hát...  Vuk, Kele és Hú egészen biztosan nem politizált, de nekem mégis nagyon szimpatikus figurák voltak. 
A politikára a hatalomnak van szüksége, mert ma az az irányítás legális formája. Kellett valamit kitalálni a királyok, császárok, fáraók helyett. Önigazolás részükről azt állítani, hogy a többség választotta meg ezt, vagy azt a képviselőt, vagy bármelyik politikust. Ha igazi statisztikát látnál, talán elképednél. Talán okosabb lennél... Talán nem. 
Én az ilyenen túlléptem azzal, hogy tudom – vagy inkább csak hiszem – hogy a politika a gazdaság főbb szereplőinek játszadozása a tömegekkel. Haszonszerzés a cél és ehhez minden eszköz megengedett számukra. Tehetik, mert ők alkotják a szabályokat. A helyes út nem ez lesz azonban. Ha egyszer majd rátalál a többség. Most a politika, és a médiát is ideértem, azon fáradozik, hogy ez ne történhessen meg. A médiáknak nem eszköznek kéne lennie a politika kezében mégis az. Ezt is megírták már régen, mégpedig egy még régebbi történetet véve alapul. Emiatt tudom, hogy nem vagyok egyedül e véleményemmel, bár azt is, hogy többen nem hiszik el, mint ahányan igen. Körülbelül, mint egy jó fantazyt. Némelyikben ugyanis a szörnyeknek nagyon is emberi tulajdonságai vannak, de nyilván nem írhatják le név szerint, hogy kire hasonlítanak. Vannak régebbi mesék is, ahol bizonyos tulajdonságait vették alapul egy létező, nem túl kedvelt személynek és ezekkel a tulajdonságokkal ruházták fel a mesebeli szörnyeket. Nem írhatták ki azt, hogy ez, vagy az az úr, esetleg király az, akitől óvakodni kell, de megörökítették tetteit a mesékben. Tanmeseként. Mások már nem biztos, hogy értették ezeket és ők kitalált szörnyekről kerítettek történeteket. Így van ez ma is. Ha ismered némelyik írás körülményeit, akkor tudsz helyes következtetést levonni, más esetben csak mese marad.
Csak azt nem értem, minek irkálok én ilyeneket, amikor mindenki tudja ezeket?! 😀 Ja, hogy nem mindenki hisz bennük? Az meg már nem az én problémám. Nem győzhetek meg mindenkit arról, amiben én hiszek. De megpróbálni lehet. Egyeseket. 😉
3
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 27. 22:06-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 27. 22:38
#269
az nekem új h a segédlet kategórába , a beküldött írások illusztrációként tartalmazhatnak pornóképeket, lásd: miért jó az önkielégítés?  ezt aprópénzre lehetne váltani h esetleg saját farok képpel színesíteni a beküldést. 😀 
1
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 27. 22:34
#268
Jó h leírtad. A tovább fejleszetett változatok ( mesterséges inttttelligenciák) majd az USA elnökválasztás elött pörögnek fel, pl a sok fake videó,a mi megintcsak a megtévesztést hivatott szolgálni. 😀. 
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 27. 22:25-kor írt üzenetére.
Titti
2023. augusztus 27. 22:25
#267
Na, ehhez még egy kis érdekesség. Nem kitalált. 😀
Biztosan tudod, hogy létezik olyan apró kis program, ami elküldi a mail-jeimet egy adott időben. Lehet ezt úgy módosítani, hogy ne egyszer küldje el, hanem mondjuk percenként több-ezerszer. Ennek megakadályozására is való a spam szűrés. Ezeket leegyszerűsítve bot-nak hívta egy számteches szakember ismerősöm. 
Ugyanezzel az ismimmel van közös blogom. Beszélgetünk is elvétve ott és mail-ban is. Ez ugyan nem nyilvános, de... Szóba került egyszer vele ugyanez a dolog, a nézettség. Büszke volt arra, hogy az ő egyik posztja mennyire nagy nézettséggel rendelkezik. Nem hitte el, amikor azt mondtam neki, hogy  ennek nem sok jelentősége van. A blog.hu statisztikája akkor még megvolt, de már akkor se volt pontos. Nem is lehet... Nem kellő a szűrés, de nekik nem az a céljuk. 
Ennek bizonyításán gondolkodva létrehoztam egy olyan posztot, amibe bepakoltam 10 képet. Aztán egy másikat, oda beraktam 50-et. A maxim ott 100 kép, hát ilyet is elkövettem. Ez olyan képgyűjtemény formájában pár perc, ha már megvannak a képek. A képeket nagyon könnyen megtaláltam egy ingyenes videó megosztó portálon. Letölteni sem volt nehéz, ahhoz is megvan az eszköz. Nyílt forráskódú, ingyenes és pár perc alatt képes több ezer képet letölteni, ha megmutatom neki, hol találhatóak. Ezekből a képecskékből tallóztam.
A lényege az egésznek annyi, hogy egy poszt, ha 10 képet tartalmaz, akkor a blog.hu úgy tekint egy megnyitást, hogy annyian látták, ahány képet az az egy személy, egy megnyitásával megnyitott. Kitalálhatod, hogy melyiknek lett a legnagyobb a nézettsége, bár ehhez tudni kell azt is, hogy a tesztként általam lefuttatott látogatásokból mindig csak egyet számol be, akárhány képet is nézek erről az IP-ről. Nyilván nem az volt a célom ezzel, hogy megtévesszem a barátom, hát VPN eszembe se jutott. 😀
Mikor mutattam neki az eredményt mail-ben, egyből bot-ozni kezdett. „Az lehetetlen pár óra alatt! Biztosan csak bot volt!" Meghívtam közreműködőként ugyanabba a blogba, csak hogy lássa mi történt. 🙂 Kissé elképedt, de annyit csak sikerült belőle kihoznom, hogy egy idő után elismerte, hogy igazam van a statisztikával kapcsolatban. 
Jó móka volt amúgy. Nekem. Ingyenes, bár sok mindent nem tanultam belőle. 
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. augusztus 27. 21:58-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 27. 22:12
#266
Annyi önköltséges kiadó van, mint a szemét, pénzért bárki adhat ki könyvet.  az e book inkább egy rangot ad az írásnak és nem kell h pénzszerzés legyen.  és fel lehet dobni az online piacokra, ahol persze a sok 100 ezer könyv között senki sem fogja észrevenni, de itt ebben a mikróvilágban biztos h észrevennék a e book - ot,ha jeled h van.
1
Ez egy válasz Titti 2023. augusztus 27. 22:06-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. augusztus 27. 22:06
#265
Irodalom és közélet.

   Véleményem szerint a híres írónak sok mindennel kell foglalkozni aminek totál semmi értelme. Pl. Oda kell figyelni , hogy felvállalja a politikai szimpátiát vagy sem? Vagyis elmondja, hogy a Fideszre vagy az ellenzékre szavazott vagy inkább kerüli, rosszabb esetben tereli a témát. Bárhogy is csinálja magához az irodalomhoz semmi köze annak, hogy melyik pártot kedveli. Mindenesetre a fiatal, kortás, amatőr írók körében ritka mint a fehér holló aki vállalja, hogy na fideszes , ellenzéki vagyok. Lépjünk ezen túl hiszen az egész téma kör úgyis Moldova György a kiváló író asztala, aki szívesen beszél politikáról, illetve akkor sem jön zavarba ha Kádár Jánosra terelődik a szó. Én úgy látom, hogy az emberiség nem tud leszokni a politikáról, de sebaj ahogy tanult barátom mondja.
Tudni érdemes, hogy a híres író tulajdonképpen vásári gorilla. Nyilván az egyetemen a kommunikációs szakon tanulják, hogy egyáltalán mi a vásári gorilla? Úgy sejtjük, hogy nem az állatkerti állat.
Tudjuk, hogy Fekete István nagyrészt azért írt állatos regényeket mert a hatalom nem engedte neki, hogy szabadon írjon.
Karafiáth Orsolyáról kettő dolgot tudok az egyik, hogy szépek a combjai a másik hogy szereti a Bikini közeli helyeken c zenéjét.
Természetesen a mesterséges intelligenciák is tudnak regényt, novellát írni, nyilván esetükben személyiségről nem beszélhetünk.
Érdemes tudni, hogy minden jó történetben van szex és humor, még a drámákban is.
A kortás irodalom jó lehetőség a hazai szubkulturális törzsek számára, hogy szélesebb dimenzióba helyezték át a kulturális kincseik.
Tudjuk, hogy vannak olyan alkotások amik kiállják az idők próbáját, ilyen a Kincs ami nincs c film is.
Stephen King el egyetértek abban, hogy az íróember ne várjon elismerést a társadalomtól. Az írók, a csepűrágók kitaszított alakjai a társadalomnak és ez így van jól.
1