Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Történeteink legnagyobb része, mint minden "irodalmi mű" a fantázia terméke. Nagyon kevés az igazán átélt helyzet. Én már néhány (8) hölgynek segítettem a kutyájával közelebbi kapcsolatba kerülni, miután megdugtam (nem a kutyát). A kan nyalása nem azonos a férfi (nő) nyalásával neki tényleg ízletes lé folyik a nunából, nem szexuális élményszerzés.(Nekem is ízlik a lé!) A láb átkarolása és dugás utánzása sem a konkrét hölgy, vagy úr megkefélését jelző eszköz. Ha egy nő letérdel, és a kutyát magára engedi, nem történik semmi. Vagy rá kell ülnie a felállított fütykösre, vagy a férje, a barátnője, a szeretője segítsége kell a hőn állított egyesüléshez. Ha a kutya bunkója megnőtt, egy szűz vaginába nem tud behatolni. Az okokat nem részletezem. Az ejakuláció sem a leírt módon történik... Mindentől függetlenül jó a történet, ha a szerző (remélem hölgy) szeretkezni akar a kutyájával szívesen segítek, az ismerőseim legalább is nagyon szerették (még az összeragadást is). Pussz!
Mindentől függetlenül jó a történet, ha a szerző (remélem hölgy) szeretkezni akar a kutyájával szívesen segítek, az ismerőseim legalább is nagyon szerették (még az összeragadást is). Pussz!
Igaz a monas "nincsenek regi viccek, csak oreg emberek..."