A+ A-

Apu kiskurvája

Sziasztok, Ildi vagyok egy kis szőke nyuszifül csajszi.
Régóta olvasgatom a sztoritokat, amióta ráleltem az oldalra, megpróbálom én is leírni a velem történt „kalandokat” hátha kedvetek lelitek benne.
Velem ellentétben (néha).
A kis beszámolóm nem a képzelet szüleménye, csupán megosztom azokat az élményeket, amelyeket átéltem. Nem teszek hozzá, nem veszek el belőle semmit sem.
Szüleim több éve elváltak, anya Debrecenben maradt, apu elköltözött tőlünk egy kis településre nem oly messze Debitől, így ingázhattam köztük.
Hét közben a suli miatt anyával éltem, hétvégén apuhoz jártam ki. Mindkettőjüknél van egy kis szobám berendezve, úgyhogy jól éreztem magam ebben a formációban.
A 14. szülinapomra apu nem tudom milyen indíttatásból meglepett egy vibrátorral, gondoltam a poén kedvéért. Mindig fel tudott vidítani, jobb kedvre deríteni. Anyunak nem mondtam meg ajándéka tárgyát, de mivel még szűz voltam érdeklődtem e tárgy iránt, szerettem volna én magam „elvenni” a szüzességemet. Anyu meg is találta takarításkor fiókomban és kérdőre vont, hogy minek ez nekem, meg hasonlókkal húzott. Azt mondtam egy barátnőmtől kaptam, de még nem használtam, utóbbiban legalább igazat mondtam neki. A barátnőim unszolására megismerkedtem a vibrivel és vettem el magam szüzességét, ami fantasztikus élmény volt egy 14 éves kis csajnak. Ezek élmények után miután már gyakorlottan használtam a szerkezetet kerestem a pasik társaságát, mert szerettem volna kipróbálni, milyen ha egy hús-vér farkot járatnak a kis puncimban. Sok opció nem volt, a pasik, a társaságomban le voltak foglalva a csajaikkal, így kerestem tovább a nagy „őt”.
Apunál voltam hétvégén, mikor érdeklődött, hogy kipróbáltam-e már az ajándékát? Mondtam neki, „persze, elvettem vele a szüzességemet” vagy valami hasonlót. Erre a válaszát már nem tartottam annyira poénosnak: „milyen kár, szívesen megmutattam volna hogyan kell használni és örömmel vettem volna el a szüziesességedet is.” Nem tudtam viccel-e vagy komolyan gondolja, de a biztonság kedvéért visszakérdeztem: „mire célzol ezzel?” Válasza erre: „ szívesen megkúrnám az én kicsi lányom punciját, ha benne lennél.” Felakadt a szemem, mert tudtam ezt nem poénból mondja, válasz nem is jött ki ajkaimon a döbbenettől, gondolván apu nem perverz egy cseppet, hogy a kis 14 éves lányára gerjed? „Figyu Ildim te egy bomba jó kis csaj vagy, szívesen ájultra kefélnélek párszor.”
Egy hónapig nem mentem hozzá ki, nem is beszéltünk, de a kis ördög ott motoszkált bennem, hát megosztottam barátnőimmel milyen perverz ötlettől vezérelve formálódott meg benne a gondolat, hogy megbaszná a lányát. Nekik se tudom milyen lelki világuk volt, vagyis tudtam, hogy eléggé fehérmájúak, -azt kérdezték: „és megbaszattad magad vele?”
„Na, ez durva azért”, mondtam nekik. Hetekig csak ezzel húztak, hogy bezzeg ők, ha az én helyembe lennének megkúratnák magukat az apjukkal is, ha egy pasi sem lenne a láthatáron, és nálam ugyebár nem volt.
Kacérkodtam a gondolattal, de hát csak az apám, a fejemben sem szabadna megfordulni hasonlóknak. A kíváncsiságom és minél előbbi farok iránti vágyam eredményeképpen gondolataim nem hagytak nyugodni már a suliban sem. Fölhívtam aput, hogy megyek ki hozzá otthon lesz-e?
„Persze kis csillagvirágszálam gyere, amikor szeretnél.” Érdeklődött már személyesen, miért nem kerestem több hete és miért nem vettem föl, ha hívott vagy keresett otthon? Ráfogtam a barátnőimre, a tanulásra meg minden másra, s a témával felhozakodva, hogy azon gondolkodtam, amit mondott. „És mire jutottál?” Megkérdeztem, hogy komolyan gondolta hogy megkefélne. Helyeselt, már nem emlékszem mit mondott, de halál komolyan gondolta. „Erre később térjünk vissza, pár év múlva”, szereltem le. Többször kijártam ezután hozzá, de feltűnően nyomult rám a saját apám, amit még eddig nem tett. Tetszett a dolog bár tudtam beteg egy csaj vagyok én is, de akkor is. Fölhívtam pénteken, hogy amiről beszéltünk, holnap kimegyek megejthetnénk ha lenne hozzá kedve, miközben torkomban dobogott a szívem. „Mit is kicsim?” Izgalmamban elejtettem a telót is. „Itt vagyok, csak kiesett a telcsi a kezemből -„Ha szeretnél holnap megkefélhetnél.” Te jó ég mi a faszt beszélek én itt? Hasított belém a gondolat, vagy a szégyen érzetem, miután bontottam a vonalat. Persze örömmel fogadta felvetésem. Szombat reggel már buszon ültem, s mentem ki hozzá. Anyutól elkért egész hétvégére, így előttünk állt két nap megejteni a megkefélésemet. Soha nem izgultam úgy, mint akkor mikor szemébe néztem találkozásunkkor. Egész nap sütöttünk, főztünk dumáltunk sok mindenről, de a témát kerültük estig és mivel ő nem hozakodott föl vele így én léptem a tettek mezejére. Elmentem felkészülni az éjszakára, zuhiztam, epiláltam testem minden porcikáját, hogy még kívánatosabb legyek apumnak. Jó illatú testápolóval bekentem magam, a legvadítóbb citrus illatomat fújtam magamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zsozsoka66 2017. 09. 28. csütörtök 20:11
Ilyen lány egy fönyeremény....
#16 molnar94 2016. 09. 14. szerda 09:34
Én is ilyen apukát szeretnék
#15 xpetix 2016. 09. 12. hétfő 16:51
Ha csak a fele igaz, az már eléggé elborzasztó, ha fantázia, akkor pedig simán csak rém gyatrán van tálalva. Ha a jövőben történetet akarsz írni, vagy csak ki akarod engedni magadból a múltad sötét démonait, tedd igényesebb tálalásban!
A megfogalmazásnál már csak az a része rontotta le jobban, az élvezeti értéket, hogy bizonygatod ez megtörtént. Lehet nem ártana szakemberhez fordulnod, és a történetben szereplő kedves "urakat" is szakemberekre (BV dolgozókra) bízni.
#14 veteran 2016. 09. 12. hétfő 10:36
Nem tetszett, ez már durva.
#13 sipospista 2016. 09. 11. vasárnap 07:44
Elmegy..megy a pont
#12 listike 2016. 09. 10. szombat 06:42
Mocskos fantázia, undorító.
#11 mif23 2016. 09. 10. szombat 00:07
Nagyon sajnálom hogy ilyen megtörténhet. Remélem nem tette tönkre az életed.
#10 Andreas6 2016. 09. 9. péntek 23:20
Ez már túlzás. Undorodom. 1 pont. (Az is sok)
#9 sztbali 2016. 09. 9. péntek 20:39
Betegesen perverz egy sztori, ezért nem tetszett.
#8 sunyilo 2016. 09. 9. péntek 20:10
Ölég durva, de jó.
#7 vakon54 2016. 09. 9. péntek 14:01
Feleségemnek és nekem nagyon de nagyon tetszett 10 pont! Legyélszives és folytazsd!
#6 genius33 2016. 09. 9. péntek 08:53
Kissé fura és még inkább perverz, de nem rossz.
#5 zsuzsika 2016. 09. 9. péntek 08:26
Nem voltam elragadtatva.
#4 deajk2008 2016. 09. 9. péntek 08:03
nekem nagyon is tetszett folytasd 10p lett...
#3 feherfabia 2016. 09. 9. péntek 06:11
Nem tetszett!
#2 A57L 2016. 09. 9. péntek 05:28
Izgalmas.jó történet.9P
#1 Törté-Net 2016. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?