A+ A-

Bundi

Szia vagy sziasztok nem tudom melyik a helyesebb, mert gondolom talán nem egy ember fogja elolvasni a történetemet. Orsinak hívnak. Budapest melletti városban lakom. Sokáig gondolkodtam, hogy leírjam e az én kis történetemet. Azt is mondhatnám, hogy ez a történet arról szól, hogyan vesztettem el a szüzességem! Szóval úgy kb. 11 - 12 évesen fedeztem fel teljesen véletlen, hogy ha lábam közt dörzsölöm akkor előbb utóbb elönt valami nagyon kellemes érzés. Ettől kezdve esténként, vagy ha egyedül maradtam lábaim közé kaptam a kispárnámat és azon mozogtam fel - le míg az az érzés újra el nem öntött.
Egyszer véletlenül rátaláltam apum sexújságára. Először fura meg gusztustalan volt az egész amit ott láttam! Persze mindig újra és újra elővettem az újságot és egyre jobban megtetszett a dolog. Ezután már képeket nézve kínoztam a párnám, persze csak akkor mikor el tudtam csenni az újságot. Láttam a képeken, hogy a nő bedugja az ujját magának. Gondoltam ezt én is kipróbálom! Nagyon jó érzés volt és sokkal könnyebben elértem a csúcsot, mint mikor a párnán mozogtam. Naponta csináltam, ha volt rá lehetőségem, akkor többször is.
Teljesen rászoktam az ujjazásra és próbálgattam hány ujjamat tudom egyszerre bedugni a puncimba. Általában két ujjal csináltam mert a harmadik valahogy nem akart beférni a másik kettő mellé. Azzal a kettővel viszont örült iramba csináltam, az egész testem beleremegett mikor elélveztem és mellbimbóim az ég felé meredtek a végére. Aztán egyszer támadt egy fura ötletem hogy mi lenne, ha apum egyik csavarhúzójával helyettesíteném az ujjaimat. Nem sokat haboztam a dolgon, bár kicsit féltem hogy mi lesz ha hevességembe teljesen felnyomom magamnak.
Ez a félelmem hamar elmúlt és egy alkalommal mikor egyedül maradtam elcsentem egyet a sok közül. Nagyon tetszett hogy az eleje tök vastag. Elég vastagot választottam. Nagyobbat mint a két ujjam mármint vastagságra. Azt hiszem három ujjnak is megfelelt a mérete. Persze nem a szemmértékemmel volt baj, hanem direkt esett arra választásom. Először úgy akartam hogy lovagolok rajta, mint ahogy a csajok csinálták a pasik szerszámán abban az újságban, de nem igazán jött össze. Így maradt a szokásos hanyatt fekvéses módszer.
Fantasztikus volt ahogy a vastag része utat tört magának szűk kis lyukamba. Teljesen kitöltötte a puncimat és azt hittem hogy ezt a kéjes érzést már nem lehet fokozni. Persze azt mondanom sem kell hogy az orgazmusom még erősebb volt. Utána már nem volt gond hogy három ujjal elégítsem ki magam, ha a csavarhúzó nem állt rendelkezésemre. Láttam azt is az újságban, hogy az egész kézfeje bent volt a csajnak. Hát tátva is maradt a szám. Ezt azért már nem akartam kipróbálni. Gondoltam hogy ennél jobban már nem tudok kitágulni.
A nagyszerű élvezések ellenére kezdtem azt érezni, hogy vágyom a fiuk szerszámára és mindazt csinálni, amit az újságba meg a tv - be láttam. 15 éves voltam és már jó ideje bámultam őket és ők is engem mert szerencsére elég formás külsőm lett. Ennek köszönhetőem elég gyakran felkértek a discóba lassúzni. Tökre élveztem mikor éreztem, hogy keményednek oda lent. Szinte megőrjítettem magam ezzel az érzéssel. Nem is gondoltam hogy a megoldás ennél egyszerűbb lesz. Egyszer anyumék megleptek egy tacsi kutyával.
Igaz már 1 éves volt de nagyon aranyos és játékos, mint egy kölyök. A szobámba volt a fekhelye. Sosem zavart hogy bent van mikor átöltözöm, sőt még tetszett is mert nagyon figyelt, bár volt úgy is hogy kiment. Egy nagy séta után mikor azt hittem, hogy jártányi ereje sincs ahogy üldögélek az ágyon odajött átkulcsolta a lábam és elkezdett párzó mozdulatokat végezni. Nagyon meglepődtem mert nem számítottam rá, hisz eddig ilyet nem csinált. Éreztem ahogy farka neki csapódik a lábamnak. Mondtam neki hogy nem szabad rossz kutya és lehámoztam a lábamról.
Hiába mert utána újból vissza jött mintha mi sem történt volna és folytatta. Kétszer háromszor még meg csináltam aztán mivel semmi eredménye nem volt hagytam majd csak abba hagyja. Egy ici picit tetszett, mert nagyon aranyos volt, ahogy kis mancsával átkulcsolja lábamat és döfködi a farkával. Viszont az már egy picit sem tetszett hogy közben össze vissza karmolta. Következő napokban egyszer kétszer még csinálta de utána nem. Gondoltam rá hogy megnézem a fütykösét miközben csinálja. Mikor már nem csinálta olyan érzésem volt mintha hiányozna.
Még nem tudtam, hogy nem sokára nem csak ez az érzés fog megismétlődni. Nyári szünetbe mamimhoz készültünk egy alföldi kis faluba. Szóval mikor odaértünk akkor tudtuk meg a szomszédoktól, hogy korházba került. Na gondoltam magamba lőttek mindennek, mert arra gondoltam hogy esetleg egy kis pasizást lehetett volna csapni. Bementünk hozzá és kiderült hogy legalább egy hétig nem jöhet ki onnan. Teljesen letörtem persze azért is, mert mamim korházba volt. De szerencsére semmi komoly baja nem volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (193 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2014. 12. 28. vasárnap 07:12
Közepes.
#10 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:46
Elmegy
#9 A57L 2014. 02. 22. szombat 06:21
Nem rossz.
#8 tomi19 2012. 12. 21. péntek 11:14
Jóó
#7 hegedüs 70 2012. 09. 9. vasárnap 07:45
Történeteink legnagyobb része, mint minden "irodalmi mű" a fantázia terméke. Nagyon kevés az igazán átélt helyzet. Én már néhány (8) hölgynek segítettem a kutyájával közelebbi kapcsolatba kerülni, miután megdugtam (nem a kutyát). A kan nyalása nem azonos a férfi (nő) nyalásával neki tényleg ízletes lé folyik a nunából, nem szexuális élményszerzés.(Nekem is ízlik a lé!) A láb átkarolása és dugás utánzása sem a konkrét hölgy, vagy úr megkefélését jelző eszköz. Ha egy nő letérdel, és a kutyát magára engedi, nem történik semmi. Vagy rá kell ülnie a felállított fütykösre, vagy a férje, a barátnője, a szeretője segítsége kell a hőn állított egyesüléshez. Ha a kutya bunkója megnőtt, egy szűz vaginába nem tud behatolni. Az okokat nem részletezem. Az ejakuláció sem a leírt módon történik...
Mindentől függetlenül jó a történet, ha a szerző (remélem hölgy) szeretkezni akar a kutyájával szívesen segítek, az ismerőseim legalább is nagyon szerették (még az összeragadást is). Pussz!
#6 cervelo 2012. 08. 7. kedd 08:09
Jó kis történet.
#5 genius33 2012. 05. 14. hétfő 06:40
Hát igen én is olvastam már ezt :( de azért jó sztory smile
#4 tiborg 2011. 02. 10. csütörtök 08:17
Ez a tortenet nekem uj es nagyon erdekes,izgalmas es jol megirt.
Igaz a monas "nincsenek regi viccek, csak oreg emberek..."
#3 BalGa 2011. 02. 2. szerda 05:12
Orsi története - átcímezve, más kategória... megy ez... wink
#2 Kika 2011. 02. 2. szerda 01:02
LOL, a regi eltavolitott animal kategoria torteneteit ugye nem akarjatok mind felrakni ujkent? wink
#1 Törté-Net 2011. 02. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?