Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszönöm. Nagyon nehéz volt azt a nekem is váratlan helyzetet feloldani, ahol a fiú a lány őszinte bejelentését értetlenül, majd szinte vad dühbe fordulva fogadta. Azt nem így akartam írni, és befejezni, de így jött ki a tollam alól, és akkor éreztem, hogy ott kell a részt befejezni. Ezt másképp, mint érzelmekkel nem lehetett feloldani. Pedig tudod, hogy nem szoktam romantikus, érzelmes anyagokat írni. Az első többesre még várnod kell, mert most mennek Milánóba, majd onna haza, ahol Ági beleveti magát az elmaradt munkák feldolgozásába, a fiú is új fuvarba megy, de ezt követően meglesz az első négyes, ami a fiúnak nehezen indul, de közben kezd rájönni miért akarja, ezt a szerelme. Ezután még két rész lesz, és befejeződik a sorozat. Hogy ezek mik lesznek, még legyen titok.
10 pont. Ez nem is kérdés. A sorozatod legjobb epizódja... eddig. 🙂 Teljesen valóságos ahogy a két egymást szerető ember átgondolja és megoldja magában a konfliktust amibe a különbözős szex felfogásuk miatt keveredtek. Érzékien szép és romantikus ahogy megoldódik a helyzet és ismét összesimulnak. Valahogyan benne érzem azt is, hogy mennyivel több lehet egy pár intimitása bármilyen csoportos szexnél. És innen rendeteg lehetőséget adtál magadnak ahhoz is, hogyan folytasd. Gratulálok, megy a kedvencek közé.
Teljesen valóságos ahogy a két egymást szerető ember átgondolja és megoldja magában a konfliktust amibe a különbözős szex felfogásuk miatt keveredtek. Érzékien szép és romantikus ahogy megoldódik a helyzet és ismét összesimulnak. Valahogyan benne érzem azt is, hogy mennyivel több lehet egy pár intimitása bármilyen csoportos szexnél. És innen rendeteg lehetőséget adtál magadnak ahhoz is, hogyan folytasd.
Gratulálok, megy a kedvencek közé.