80-as évek 53. rész - Finálé

A témához tartozó történet:
oregpingvin
55 306 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

flexus
2025. július 15. 10:57
Sajos ez a történet is véget ért. Azt hiszem sikerült méltón megemlékezned róla. Baráti üdvözlettel (ha csak itteni barát is): Flexus.
1
kivancsifancsi
2025. július 8. 17:55
Minden elismerésem és tiszteletem, hogy olvashattam az írásod. Szerencsés csillagzat alatt születtél, hogy ennyi és ilyen élmény ért. Annak külön örvendek, hogy a fennvaló adott hozzá "pennát" is. Gratulálok és a fiuknak sok sikert kívánok.
1
W
Wakundok
2025. július 8. 12:10
Remek nagy sorozat. Köszi!
1
oregpingvin
2025. július 7. 20:59
Van egy aranyos kedves menyem aki Tündike. A kisebbik fiam meg a keresztfiam Angliában, Sheffieldben élnek, egy méréstechnikai cégnél dolgoznak olyan munkahelyen amiért én fizetnék hogy csinálhassam. Mértek ki vibrációt norvég olajfúró tornyon, spanyol szélerőművön... Időnként tesztelnek autógyáraknak. Melbourneban az ottani BKV behisztizett az Alstömre hogy esnek szét a villamosok, sz@rt gyártottak, azt is valakinek meg kellett nézni, igaz-e. Úgy jöttek vissza onnan, az hazugság hogy Ausztráliában kenguruk élnek, ők három hét alatt egyet sem láttak. Jenő (Hildáék gyermeke) az számomra elkallódott sajnos, az apjához hasonló csavargó lett belőle.
És amikor kimentek, két hét sem telt el, már küldték a képet ahogy fürödnek a Trafalgar Square szökőkútjában! Utálom a génjeimet!
4
Ez egy válasz kaliban 2025. július 7. 20:13-kor írt üzenetére.
kaliban
2025. július 7. 20:13
Lenyűgőző és nem utolsó sorban nagyon izgató volt az egész sorozat. Az utolsó csavar pedig különösen tetszett. Köszönöm, hogy olvashattam. 🤩 Annyit még árulj el, hogy a gyerekeket sikerült összeboronálni? 😀
1
sportyman (alttpg)
2025. július 7. 19:22
Nagyon romantikus befejezés. Kár, hogy vége. Olvasmányos volt.
1
kivancsigi
2025. július 7. 14:38
Minden jó, ha a vége jó. Ez jó. De az nem jó, hogy vége van.
1
T
Törté-Net
2025. július 7. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1