A+ A-

A lecke

Misit mindig nagyon közel éreztem magamhoz. Ő két évvel volt idősebb nálam, ebből következően minden téren sokkal tapasztaltabb volt, és rém jól nézett ki, sőt még nagyon szellemes is volt. Együtt nőttünk fel. Mindenki elkönyvelte, hogy nekünk nagyon jó barátoknak kell lennünk. De ez alapvetően különbözött a szokvány gyerekkori barátságoktól, mivel mi sosem beszélgettünk úgy a lányokról, mint ahogy a többi haverral ez elkerülhetetlen lett volna. Én rendkívül nagyra tartottam a tanácsait, feltétlen felnéztem rá és kikértem mindenről a véleményét, ezért nagyon hiányoltam az útmutatásait ezen a területen. Általában nagyon különös érzés fogott el, amikor lányokról kezdtem el mesélni neki. Rendszerint megkérdezte, hogy mi érdekeset találok abban a csajban, akiről éppen meséltem neki. Ezután szépen bebizonyította, hogy semmi különös nincs abban a lányban, egyáltalán semmi olyan, amitől vonzónak kellene találnom. Minthogy én felnéztem rá, és feltétlen elfogadtam az álláspontját, egyre ritkábban emlegettem előtte a csajokat. Egyébként is nagyon szoros volt közöttünk a barátság, szinte minden szabad időnket együtt töltöttük, így nem sok időm maradt másokkal foglalkozni.
A családjaink szoros barátságban vannak nagyon hosszú évek óta. Ahogy visszaemlékszem, olyan öt éves lehettem, amikor eljöttek hozzánk látogatóba. Most én már 21 éves vagyok, ő pedig 23. Mindig nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. 16 éves voltam, amikor szerelmesek lettünk egymásba, és mindjárt éreztük, hogy a viszonyunk csak jó lehet.
Addig a napig eszembe sem jutott, hogy homokos lennék, vagy egyáltalán a szerelemmel kapcsolatos érzéseimben lenne valami szokatlan. Igazság szerint nem is tudtam pontosan, hogy mit takar a homoszexualitás, mint fogalom. Mint említettem már, én mindig nagyra becsültem Misit, és most visszatekintve látom csak, hogy a csodálatomba már korábban belekeveredett a szerelem, miközben csak azt éreztem, hogy mennyire jó vele lenni. Jól emlékszem az első alkalomra, amikor megérintett a két lábam között. Az érzés, ami akkor átjárt, rettentő intenzív volt. Bizonytalan voltam a szexuális beállítottságomban, valójában nem is gondolkoztam rajta, csak azt éreztem, hogy abban a pillanatban menthetetlenül szerelmes lettem a legjobb barátomba. Azon az éjszakán csókolóztunk is.
Először nem volt az más, mint egy kis puszi, ahogy finoman, lágyan éppen csak összeérintettük az ajkainkat. Ám rövidesen kiterebélyesedett hosszú, heves és szenvedélyes csókokká. Attól kezdve sokszor képesek voltunk órákon keresztül csókolózni, és így próbáltuk valahogy kiadni magunkból azt a hatalmas adag szeretetet, amit egymás iránt éreztünk. A hormonjaink megőrjítettek.
Néhány heti őrjítő csókolózás, ölelgetés, simogatás következett ezután. Egyre inkább úgy éreztem, hogy Misi mintha mind bátrabbá válna. Mivel ő volt az idősebb, és ebből következően a tapasztaltabb is, természetes volt a számomra, hogy ő fejleszti fokozatosan a játszadozásainkat.
Egyik délután már vagy fél órája csókolóztunk, simogattuk egymást, miközben jól éreztük a nadrágon keresztül is a másik izgalmi állapotát, amikor Misi váratlanul elkezdte lassan a nadrágom cipzárját lehúzni. Ahogy szétnyílt, ki is gombolta a derekamon, és a nadrágom szépen lecsúszott a földre. Ám nem állt meg itt, hanem leengedte a saját nadrágját is. Be kell valljam, hogy rettentő ideges voltam, de közben Misi folyamatosan csókolgatott és nyugtatgatott, hogy minden rendben lesz, ne izguljak. Azt ígérte, hogy olyan élvezetekben lesz részem, amilyenről korábban még álmodni sem tudtam, csak nyugodjak meg. Rövidesen elérte a hatását, és már nem reszkettem. Ekkor a tenyerével megsimogatta az alsónadrágomon keresztül - mivel az még mindig rajtam volt - a merev dákómat. Őrült csókolózásba kezdtünk ekkor. Annyira felizgultam, hogy a nyelvét teljesen el akartam nyelni. Csak annyi jutott el a tudatomig, hogy a kezével körbefogja a faszomat, bőszen veri, amitől a lágyékom már szinte lángol.
Misi hirtelen abbahagyta a csókolózást, és letérdelt előttem. Letépte az alsógatyámat, majd terpeszbe nyitotta a lábaimat. Így a merev rudam felszabadulva, akárcsak egy vasúti sorompó meredt felfelé az arca előtt. Először éppen csak érintve a hegyét, óvatosan körbenyalta. Úgy éreztem, hogy ettől menten elélvezek. A nyelve érintése a mennyekbe röpített. Azt szerettem volna, hogy én is ugyanilyen élvezetekben tudjam őt is részesíteni, de nem volt erőm megmozdulni, és nem szerettem volna, ha akár csak egy pillanatra is abbahagyná a ténykedését. Ám nemsokára - gondolom ő is teljesen begerjedt már - Misi ledőlt az ágyára, és kérte, hogy feküdjek mellé. Megijedtem, hogy én nem fogok tudni ugyanolyan élvezetet nyújtani neki, mint amiben ő részesített. Ezért azonnal úgy helyezkedtem, hogy menten bekaphassam a farkát. Az is kő kemény volt már. Nem okozott gondot, hogy a számat a hatalmas, vörösen fénylő makkján csúszkáltassam fel - le.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 begi045 2009. 05. 8. péntek 23:09
nő létemre teljesen felizgatott 10 pont
#4 firstex 2005. 02. 23. szerda 10:37
Izgató!
#3 Zoli 2002. 09. 17. kedd 07:51
még irhatsz ilyent. Szuper
#2 zola 2002. 04. 11. csütörtök 13:23
Piszok jó!

Még sok ilyet szeretnék itt olvasni.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?