Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Sajnos nem történt meg a tagságom meghosszabbítása
1
i
inqian
2026. július 19. 15:35
Azért 2026-ban csak egy kártyás fizetési szolgáltatótól függni és nem felkészülni egy másikra, elég nagy blama. Ja tudom, profit... Viszont így a teljes portfóliótok (nem csak a torte-net.hu) áll gyakorlatilag másfél hónapja...
3
B
Barni79
2026. július 19. 09:10
Sziasztok. Bosszantó ez a helyzet. Külföldről emelt díjas hívást nem kezdeményezhetek. A kártyás fizetés még mindig szünetel. Felajánlom a T- pontjaimat, csak engedjetek olvasni. Köszönöm.
2
p
peterid
2026. július 18. 23:20
Sajnos továbbra sem lehet kártyával fizetni, pedig szeretnénk olvasni.
Tisztelt Szerkesztők a A határon billegve első része nem lett közzétéve. Kérem pótolják. köszönöm
1
T
Törté-Net
2026. július 10. 00:50
Kedves peterid és inqian!
Elnézést az elhúzodó kiesésért, a jövő hétre előreláthatóan megoldódik a kiesés, és addig ismételten meghosszabbítottuk a VIP tagságikat. Egyben leszögeznénk: Nem állt szándékunkban ez a helyzet, a bankkártyás előfizetés nem véletlenül volt a legnépszerűbb megoldásunk, így elemi érdekünk a helyzet mielőbbi megoldása. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
i
inqian
2026. július 9. 19:49
Ugyanebben a cipőben járok én is. Sajnos nem tudok emeltdíjas hívást indítani és most nincs kedvem kisilabizálni, hogy hol tudom ezt visszaengedni...
Sziasztok! Szeretnék hosszabbítani az előfizetésemen, de csak kártyával tudnám megoldani. Van arra mód, hogy pár napig meghosszabbítsák ismételten, amíg újra elérhető lesz a bankkártyás fizetés? Köszönöm, nagyon hálás lennék. Évek óta előfizető vagyok.
2
T
Törté-Net
2026. július 4. 22:38
Kedves Barni79!
Elnézést az elhúzodó kiesésért, reméljük a jövő héten pontot tehetünk a kölcsönös kényelmetlenség végére. :(
A "Ez a képregény a "A gyilkos bálna - Reverse" című képregényem folytatása!" feliratot meg ellehet tüntetni a képregényem fölül. Felesleges. Ezt nektek írtam.
Az új képregényem "A gyilkos bálna 2. rész"-t, miért nem tudtátok berakni sorozatba mint a többit?
1
T
Törté-Net
2026. május 7. 19:45
Kedves sztbali!
Teljesen igazad van, elnézést kérünk, erre kevés erőforrás jutott. :( Egy hetes szabadság után, május végére ledolgozzuk a teljes lemaradást és onnantól rendszeressé tesszük!
Elnézést az elhúzodó kiesésért, a jövő hétre előreláthatóan megoldódik a kiesés, és addig ismételten meghosszabbítottuk a VIP tagságikat.
Egyben leszögeznénk: Nem állt szándékunkban ez a helyzet, a bankkártyás előfizetés nem véletlenül volt a legnépszerűbb megoldásunk, így elemi érdekünk a helyzet mielőbbi megoldása. 🙂
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést az elhúzodó kiesésért, reméljük a jövő héten pontot tehetünk a kölcsönös kényelmetlenség végére. :(
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Fizetnék. Olvasnék.
Tisztelettel.
Igen. Nálad azóta sem?
Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük, töröltük.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Köszönjük a jelzést, jogos, pótoltuk.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Teljesen igazad van, elnézést kérünk, erre kevés erőforrás jutott. :(
Egy hetes szabadság után, május végére ledolgozzuk a teljes lemaradást és onnantól rendszeressé tesszük!
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Elnézést kérünk a két duplikált képregényért, eltávolítottuk őket, és igyekszünk ezeket alaposabban szűrni.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
A Pénz a bulira április 5-én már közzé lett egyszer téve.