Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

sztbali
2014. február 17. 14:27
#1052
Tisztelt Törté-Net!

A mai napon felkerült Nagy családi nyaralás című történet 1.része, ami illusztrációval van ellátva, de nálam nem jelenik meg a kép csak egy kis ikon.
1
marton89
2014. február 15. 16:21
#1051
Fel szeretnék tölteni egy történetet, de mindig "Missing Translation" hibaüzenetet ad ki! Mi a baj? Válaszokat előre is köszönöm!
1
axelley
2014. február 12. 17:03
#1050
XXIII.István: Egy külföldi könyvnek a legvégén ott van az Ügyvédi Iroda és a kiadásért felelős cég neve és E-mail címe. Ha itt nem foglalkoznak vele, hidd el ők igen. Csak egy levelet kell írni nekik. Főleg, ha ott van a kulcs mondatok a könyvben.
"Mindenjog fenntartva és bármely formában közzétenni az engedélyünk nélkül nem lehet."
Szóval nem hőbörögni kell csak egy E-mailt írni.

Az a baj, különben, hogy már kezd ez a dolog rendszeresé válni itt (sajnos).
1
XXIII.István
2014. február 12. 08:23
#1049
Nos, úgy tűnik már "meg is kaptuk a választ(mi többiek!)", a mai - úgynevezett frissítéssel - lásd "Az ezred menyasszonya" újabb részének a bemásolásával! Bravó szerkesztők - bár ez alighanem várható volt!!!
1
T
Törté-Net
2014. február 8. 12:47
#1048
Kedves sztabli!

A duplázás felfedéséért jóváírtunk nálad 30 VIP napot.

A többi üzenetre hamarosan válaszolunk, elnézést a késésért. :(

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
sztbali
2014. január 31. 12:27
#1047
Tisztelet Törté-Net!

Ismétlés van az oldalon Jauár 14-én felkerült egy "Szerelmes" című történet; a mai napon pedig ugyanaz "Tudom nem szabad, a szívem megszakad ... de akarlak" címmel került fel.
1
XXIII.István
2014. január 29. 21:13
#1046
Kedves előttem szólók!
Előre bocsátom, engem a képregény, mint műfaj alapvetően nem érdekel de...! Az általatok vázolt probléma ennél sokkal általánosabb. Egyrészt, mert a szivonal olyan - és sajnos a tendencia erősödik, hogy a történetek max. 5-10%-áért érdemes talán fizetni is! Másrészt - a teljes minőségi igénytelenség mellett - nem csak az idegen helyekről lopott holmik, frissítésként való feltételétől nem idegenkednek a szerkesztők(nem is csak az ún. ingyenes honlapok tartalmából való lopásról beszélek, hanem nyomtatásban, hivatalos jogtulajdonos által megjelentetett írások egyszerű bemásolóit - akik ezzel szerzői jogi jogsértést követtek - még meg is védik!!!)de a Törté-Net saját oldalairól másolt - sokszor még a címváltoztatással sem törödve - írásokat is, aggályok nélkül teszik fel frissítésként! Amennyiben valaki "lebuktatja" ezeket, adnak az illetőnek 30 nap VIP-tagságot adnak ugyan, ellenben - a fizető olvasók "nagyobb megbecsülésére" a "frissítés" változatlanul ottmarad. A színvonal, pedig exponenciálisan romlik, nagy valószínűséggel azért is, mert a valamirevaló íróknak már tele van a hócipője és nem nagyon kívánnak ingyen publikálni - mert a 30 napos VIP tagsági a jelenlegi színvonal mellett ingyenes publikációt s nem mellépkesen a "korpa közé keveredést" is jelenti!!!
1
gorgiasz
2014. január 29. 15:58
#1045
"A másik csak a hülye nem veszi észre, ha már egy személy sok munkát lop
más-más szerkesztőktől a különböző stílusú munkákat."

Szerintem itt inkább arról van szó, hogy a kevés vagy alig érkező panaszok miatt nem foglalkoznak vele.Na meg ahogy mondtam, vízjel vagy hasonló megoldás nélkül nehéz bármit is bizonyítani.

"Megjegyzem Januári hónapban csak 4db munkáért lett volna érdemes előfizetni itt az oldalon abból az egyik a TE munkád volt"

Ezzel nem értek egyet, mert szerintem kevesebb ilyen volt. Egyszerűen azért, mert az ominózus füzet már ingyenesen elérhető idestova 3 éve. Magyarán aki ezért fizettet azt átverték. A legszomorúbb még is az, hogy mostanság egy kezemen megtudom számolni azon fordítók/szerkesztőket/írókat akik munkái érnek is annyit, hogy fizessen értük az ember.:(
1
axelley
2014. január 29. 14:37
#1044
Kedves gorgiasz: Egyre több oldal fórumán jelentik be, hogy a "lopások" elkerülése végett változtatnak a dolgok menetén. Példának mondom: Hálózsák képregény csapat is bejelentette a saját "vízjelezte" képregényeket a közel jövőben, sőt vissza menően is a régieket elkészítik.

Én azt ajánlom, minden ingyenes oldal tulajdonosnak, ahogy a világ változik és egyre több lesz a gerinctelen ember.
Ők is és TE is változtass a munka folyamatán. Vannak emberek, akiknek az 30 napos Golden-Gates VIP sokat ér ezek szerint.

A másik csak a hülye nem veszi észre, ha már egy személy sok munkát lop
más-más szerkesztőktől a különböző stílusú munkákat.

Remélem megoldódik a problémád.
ÜDV:axelley
UI.: Megjegyzem Januári hónapban csak 4db munkáért lett volna érdemes előfizetni itt az oldalon abból az egyik a TE munkád volt
1
gorgiasz
2014. január 29. 09:10
#1043
Szerintem a probléma az, hogy marhára nehéz bizonyítani egy egy munkánál, hogy az honnan jött vagy ki a szerzője vagy szerzői (magyar változat). Viszont az is tény, hogy az ominózus esetben feltüntetem és be is linkeltem, hogy a füzet honnan van. Ezek utána kb 3 perc utánjárással lehet látni, hogy ez a cím lopás. Attól "ne félj", hogy nem fognak publikálni az oldalon, mert mindig lesznek szorgalmas kis tolvajok akik feltöltik ide vip-ért a máshol elérhető ingyenes munkákat. A nagyobb vagy jobb kérdés inkább az, hogy az emberek mikkor találnak rá az eredeti forrásokra és utána, inkább oda pártolnak vagy maradnak itt. A helyzetre a megoldást csak a vízjelek és a logok jelentik. Bár lehet, hogy az se. Kinézem én a történet-netből, hogy a vízjeles füzet esetében is azt mondanák, hogy a füzetet biztos az eredeti szerző tette fel, mert volt pofája a tolvajnak ugyanazon a néven reggelni, mint az eredeti szerző(k). Ez esetben, meg bizonyítsd be, hogy az a te munkád... Igazat megvallva én már lesz***m, az egészet. Az oldal az elmúlt években jól körvonalazta, hogy meg állt egy szinten és nem képes vagy akar érdemben is előrelépni.
Elég, ha az ember visszaolvas a "társalkodó" részbe. amit ott felvázolt Axelley,Daryoon, Leona hármas, például sec perc alatt megoldaná a lopás problémáját és a az oldalon fellehető munkák színvonala is nőne. A szerkesztőség ezen nem bukna semmit se, de nyerhetne rajta. Csak hát végig kellene gondolni és ki kellene írni egy tagtoborzást vagy pályázatot fordító, szerkesztő és lektor posztra. Ez viszont kis erőfeszítéssel járna. Ezt pedig ne várd ettől az oldaltól.
1
daryoon
2014. január 29. 06:17
#1042
Kissé problémásnak érzem, hogy még mindig nem történt lépés gorgiasz kérésével kapcsolatban. Ha a szerkesztőség így foglalkozik a lopásokkal, akkor szép lassan senki sem fog publikálni az oldalon...
1
gorgiasz
2014. január 13. 10:28
#1041
Tisztelt Szerkesztőség!

Megkérném önöket, hogy a mai napon kikerült „A webkamera előtt” füzetet vegyék le és vonják meg az érte kiadott vip tagságot, mert a füzetet „dark shid” ellopta! A füzet eredetileg a huntai.hura készült pár éve. (2011.03.11) Amely azóta is elérhető a fent említett oldalon Inomaru - Mado no Naka néven!!

huntai.hu/manga/-_Hentai_mangak_-_OneShot-ok/Inomaru_Mado_no_N- aka/2
1
T
Törté-Net
2013. december 24. 13:31
#1040
Kedves Bob__!

A jelzés jogos, viszont most meglepő módon e-mail-ben érkezett az első jelzés, hajnali fél 5-kor, így Killián Wandának járt érte a VIP tagsági.
:( és egyben 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
B
Bob__
2013. december 18. 17:46
#1039
Hüpp-hüpp! NEm kapok karácsonyra jóváírást a duplázás jelzéséért?
1
B
Bob__
2013. december 16. 20:47
#1038
A mai egyik frissítés már fent van az oldalon!

https://www.torte-net.hu/tortenet/7064-Ditti-es-en

https://www.torte-net.hu/tortenet/1431-Erkezes

A második történet 1/3tól ugyan az a kettő szövege! Renike lopott! 🙂
1
PPBS88
2013. december 12. 19:50
#1037
A VIP tagság az nem hogy megéri az árát hanem én a helyetekben 50x többért adnám.Mert itt olyan dolgokat lehet olvasni amit a valós életben a legtöbb ember nem tesz meg(bele értve engem is) ,de ettől még a fantázia világában megteszi, amikor olvassa a történeteket.Viszont nekem ingyenes a tagság, mert szaftos kis sztorikat kreálok <:
1
T
Törté-Net
2013. december 10. 23:04
#1036
Kedves Ulysses!

Az oldalon jelenleg több, mint 7000 történet szerepel, ezeket eléggé nehéz lenne mind ellenőrizni, erre egészen biztosan nincs kapacitásunk.
A második legnagyobb ilyen jellegű oldalon nagyságrendileg fele ennyi erotikus történet szerepel, kb. fele ilyen mennyiségű frissítéssel.
Nyilván elő fog fordulni olyan történet, ami több helyen is fent van, mivel sem mi, sem (tudtunkkal) más oldal sem kötelezi az írót kizárólagosságra, nem is szeretnénk ilyen irányba elmenni.
Reméljük (és úgy látjuk), hogy az Olvasók ezeknek a számoknak a tudatában is úgy vélik, hogy megéri a VIP tagság, hogy megérik a történetek (vagy akár az oldal funkciója).

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. december 10. 20:47
#1035
Kedves Törté-net!
Én is azt ajánlottam a valódi szerzőnek, hogy e-mailben keressen meg, mi is legyen a sztorijával.
Nem ismerem a kapacitásodat, technikai lehetőségedet a beküldött történetek eredetének vizsgálatával kapcsolatban. Gondolom, ha én mint teljesen laikus nagyjából 30 perc alatt kiderítettem 3-4 sztoriról, hogy máshonnan csente a beküldő, akkor talán egy ilyen oldal üzemeltetőjének is menne.
Végül egy költői kérdés.
Mit szólnak az emelt díjas SMS-ért VIP tagságit váltók, hogy a pénzükért itt olyan sztorikat olvashatnak, amik más oldalakon ingyen elérhetők?
1
T
Törté-Net
2013. december 9. 21:52
#1034
Kedves Ulysses!

Sajnos ez egy jogos felvetés. :(
Derült már ki ehhez hasonló, ilyenkor természetesen a VIP tagságit azonnal érvénytelenítjük, illetve az író nevét átírjuk a valósra, illetve az író döntésétől függően a VIP vagy az ingyenes részbe helyezzük a történetet. (Természetesen VIP részleg esetén jár nekik a VIP tagság is.)
Viszont sikerült már olyan helyzetbe is, hogy az eredeti író teljesen más néven töltötte fel ide is a történetét, tehát automatikusan nehéz kiszűrni az ilyet, de ha e-mail-ben (erre sokkal gyorsabban tudunk reagálni, mint itt) jelzi az írója, akkor megtesszük a kért lépéseket.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. december 1. 21:32
#1033
Kedves Törté-net!

Ma végigolvastam ennek a topiknak az 57 oldalát. Arra kerestem választ, hogyan kezelitek a "plágium" dolgot. Igen, elismerem, hogy elhamarkodottan tettem azt a "vállvonogatós" megjegyzést. Egy kérdésre mégsem kaptam választ. Azt látom, hogy lelkes segítők, duplázás vadászok segítségével hatékony harc folyik az oldalon belüli lopások megakadályozásáért. Mi a helyzet a máshol (ingyenesen) megjelent történetek - gyaníthatóan VIP szerzés céljából - való lopásával, feltöltésével?
Például némi kutakodást követően, és egy egyszerű e-maillel sikerült kiderítenem, hogy "tomjoe" A tanárnő nyeli a spermámat sztoriját valójában Zero-eco86 írta és jelentette meg a Történetek.hu oldalon Katalin tanárnő címmel. Vagy "lokil15" Az iskola fekete királynője szintén lopás eredményeként került fel erre az oldalra, ugyancsak a fenti szerző munkáját használva VIP szerzésre.
1