Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elolvastam a másik három történetedet is. Szerintem nagyon baba, ahogy írsz. Nem lenne kedved velem közösen összeütni egy történetet? Mert nagyjából ahogy látom, egy keménységi stílusban, műfajban nyomulunk. Szerintem érdekes és sikeres vállalkozás lenne... :> Lécci add meg az e-mail-címed, mert sehol nem találom. Az enyém:
pavlov@primposta.hu
1
marci
2004. június 3. 12:23
Nagyon jó.Csak rövid ideig dugtatok.
1
Katica
2004. május 3. 12:17
Köszönöm minden szavazónak a pontokat, és a dícsérő hozzászólásokat Pavlov-nak és Bé-nek.
1
Chris
2004. április 2. 14:01
Aztán 9 hónap múlva jön a kiskopasz.
1
Bé
2004. február 22. 07:55
Jó volt, csak a vége egy kicsit elnagyolt. (Legalább is az elejéhez képest.)
1
Pavlov
2004. február 14. 14:30
Katica! Ez hihetetlenül jó! Nem semmi! Ugye lesz még ilyen?
Elolvastam a másik három történetedet is. Szerintem nagyon baba, ahogy írsz. Nem lenne kedved velem közösen összeütni egy történetet? Mert nagyjából ahogy látom, egy keménységi stílusban, műfajban nyomulunk. Szerintem érdekes és sikeres vállalkozás lenne... :>
Lécci add meg az e-mail-címed, mert sehol nem találom. Az enyém:
pavlov@primposta.hu