16. születésnapom

Szavazás átlaga: 7.42 pont (413 szavazat)
Megjelenés: 2004. február 14.
Hossz: 9 681 karakter
Elolvasva: 76 372 alkalommal
Még most, 20 év távlatából is izgalommal tölt el, amikor visszagondolok a 16. születésnapomon történtekre. A legjobb barátnőm, Jena, a fürdőmedencéjük mellett partit rendezett nekem a házukban. Izgatottan segítettem neki egész délelőtt díszíteni a házat és a medence környékét az esti születésnapi partihoz. Forró nyári szombat volt. Együtt megreggeliztünk és teniszeztünk egy kicsit. Utána a konyha ablakán át bámultam, ahogy a barátnőm és az édesanyja előkészítik az asztalt a medence szélén. Én az edényeket vettem ki a szekrényből és hozzáláttam azokat a elmosogatni.

Közben arra gondoltam, hogy Jena és szülei gyönyörűek. Sokszor kártyáztak együtt az én szüleimmel a házunkban késő éjszakáig. Ilyenkor Jena-ék néha nálunk aludtak, mert már fáradtak voltak hazamenni. Sokszor vakációztunk együtt a nyáron Jena apjának hajóján. Jena anyja karcsú volt és szőke, akárcsak Jena. Fiatalosan gondolkodott, és sokszor beszélgettünk vele olyan dolgokról, amik
t
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
es
lányként foglalkoztattak minket. Az apja, Michael, magas volt, fekete hajú és izmos. 40-es évei ellenére vonzó férfi volt. Ő tervezte és építette azt a házat, amiben most éltek. Tiszteltem és csodáltam őket.

Mosogatni kezdtem, miközben boldogan figyeltem Jena-t és az anyját, ahogy beszélgetnek és nevetgélnek a medence szélén. A piszkos edényeket a kifolyó víz alá tettem és mosószert öntöttem rájuk. A hab egyre nagyobb lett és csúszóssá varázsolta a kezeimet. A meleg ujjaimmal megérintettem a meztelen karomat. Megborzongtam és önfeledten simogattam a meztelen bőröm, amikor is Michael mély hangja ütötte meg a fülem egészen közelről:
– Úgy látom, még nincs elég tiszta edény.
Szinte éreztem a forró leheletét a fülemben és megremegtem tőle. Hiába voltam óvatos, az izgalmam már alattomosan belopózott a levegőbe. Nagyon kívánatos volt ez a férfi, de jóformán ebben a házban nőttem fel. Emlékszem azokra az időkre, amikor úszni tanított. 13 éves voltam és féltem a víztől. Ő erős karjaira fektetett, és biztonságosan megtartott a vízen. Még most is érzem a kezét a hasamon, ahogy segített megtenni az első lépéseket a vízben. És szintén emlékszem a kezére a derekamon, amikor kiemelt a vízből a partra. Egyszer véletlenül az ujjai becsusszantak a lábam közé, és az csodálatos volt.
Most Michael ujjai a karomat simították végig finoman szorítva.
– Boldog születésnapot! – suttogta, és megcsókolta a nyakamat.
Felnyitottam a szemem és Jena-t és az anyját láttam a fürdőmedencétől egy kicsit távolabb, ahogy közeledtek az udvaron a fák árnyai alatt.
– Valami különlegeset szeretnék adni neked a születésnapodra. – mondta Michael és megszorította mindkét mellem a kezeivel. A hüvelyk és a mutatóujja közé vette a mellbimbóimat, amik majd átszúrták a tenisztrikómat. Megszédültem a gyönyörtől, felsóhajtottam és lecsuktam a szemeimet. Nem akartam, hogy megálljon, de tudtam, hogy tiltott dolgot művelünk most mi együtt. Egészen a hátamhoz simult és éreztem a merev farkát a kemény csinos fenekemen.

Hirtelen rájöttem, hogy a kezeim vizesek. Elzártam a csapot és körülnéztem, hogy miben törölhetném őket szárazra. Miközben meg akartam törölközni Michael keze a combjaimra tapadt. Lassan csúsztatta fel a kezét a szoknyám alá, miközben harapdálta a fülem és a nyakam. Egyre gyorsuló légzéssel körbecsókolta az arcom mindenütt. A kezét gyorsan becsúsztatta a bugyim gumiszalagja alá. Az ujjait a puncim meleg bundája közé dugta és körözni kezdett a csiklómon.
– Csodálatos! Milyen nedves vagy! – suttogta a fülembe.
Nevetés hallatszott a fürdőmedence felől és ez visszazökkentett a valóságba. Ahogy kinyitottam a szemem Jena-t és az anyját láttam az ablakon keresztül. A távolság miatt nem hallottam, hogy min nevetnek, de láttam, hogy tovább teszik a dolgukat. Megfordultam Michael karjaiban és a szemébe néztem.
Egy ideig ő is csak nézett engem, aztán szenvedélyesen magához szorított. A fülébe suttogtam:
– Meg akarsz dugni engem?
Az ujjai tovább izgatták a csiklómat.
– Csak akkor, ha Te is akarod.
Lenéztem a domborulatra a nadrágján és egy halk "Akarom! " hagyta el az ajkaimat. Megérintettem a mosogatástól még mindig nedves kezeimmel a farkát a nadrágján keresztül. Finoman csúsztattam végig ujjaimat a merev rúd körvonalain. A kezem még csúszós volt a mosogatástól. Az ablakon pára csillogott. Az ujjaimmal körülzártam a farkát és megszorítottam. Megremegett, mélyen felsóhajtott és lecsukta a szemét az élvezettől. Folyamatosan izgattam tovább a merev farkát a nadrág anyagán keresztül, miközben ő megcsókolt. Mikor az ajkaimhoz ért a szája, először lassan körbenyalta azokat. Nyelvem ösztönösen kereste az ő bársonyos lágy érintésű nyelvét. Az ajkai közé engedte nyelvemet, és finoman szívni kezdte. Teljesen elvesztettem a fejem, nem érdekelt, hogy bejön-e valaki. Nem akartam, hogy megálljon. Michael keze ismét rátalált a csiklómra és izgatni kezdett. Lassan csúsztatta ki-be a puncim ajkai között az ujjait. Azt hittem elájulok az élvezettől. Egyszerre csak abbahagyta a puncim édes
k
alf
ín
alf
alf
alf
t
és kihúzta a kezét a bugyimból. Csak addig hagyott magamra, amíg kioldotta a derékszíját és kicipzározta a nadrágját. Az alsójával együtt letolta a térdéig. Hatalmasra duzzadt farka egyenesen mered előre a combjai közül.
Soha nem láttam még ezelőtt férfit meztelenül. Nem is gondoltam, hogy ekkora lehet egy férfi farka, és a látvány még inkább felizgatott. Megmarkoltam ismét. Bársonyos volt, kemény és forró. Michael körülfogta az ujjaimat és megmutatta, hogy mit szeretne tőlem, hogyan csináljam.
– Akarod? Oh igen! Persze, hogy akarod! – suttogta mély és szenvedélyes hangján.
– Istenem! Olyan hatalmas – mondtam. Ő mosolygott.
– Dugtál már mással? – kérdezte.
– Nem. – hajtottam le a fejem.
– Megmutatom, hogyan kell! – mondta és megfogta a kezem.
– Tedd a kezed a heréim alá! – mondta, miközben irányította, hogyan izgassam.
Csodálkoztam, hogy milyen finom és lágy a bőre itt. Éreztem, hogy a bugyim átnedvesedik.
– Most fogd meg egy kicsit erősebben a farkam. Óh, ez az.
Mozgatni kezdte a csípőjét előre-hátra, és a rúdja így mozgott a kezeim között. Másik kezemmel a golyóit morzsolgattam. Lecsukta a szemeit és hátrahajtotta a fejét. Megállított, amíg az ingét kigombolta. Én vadul vettem ismét a markomba a merev farkát.
– Óh! Szeretném, ha szopnál is, ha Te is akarod! – suttogta.
– Nem, játssz velem most Te egy kicsit. – mondtam, miközben előre hajoltam. Kilestem az ablakom és láttam Jena-t és az anyját az udvaron, még mindig távol a háztól; volt még időnk.
Felhúzta a pólómat és kiszabadította a melleimet. A levegő megcsapta az amúgy is hegyes bimbóimat, odahajtotta a fejét, és szopni kezdte azokat, ettől még inkább megkeményedtek az ajkai között. Közel simult és a kemény farkát éreztem a lábaim között, közben a mellbimbóimat szívta és harapdálta. Őrjítő érzés volt. Azt akartam, hogy végre megérintse a puncimat ismét. Az asztalnak támaszkodva álltam. Michael felültetett az asztalra és lehúzta a bugyimat. Aztán megfogta a fenekem és az asztal szélére húzott. Újra csókolni kezdte a melleimet. Lassan haladt lefelé, majd pedig bedugta a fejét a lábaim közé. Először nem tudtam, hogy mit csinál, de aztán rájöttem, hogy a kemény nyelvével izgatja a csiklómat. Egy sóhaj hagyta el az ajkaimat, amikor az ujját feldugta a nedves puncimba. Nyelvével gyors mozdulattokkal nyaldosta a csiklómat, aztán óvatosan szívni kezdte és finoman harapdálta az ajkaimat. Közben hallottam, ahogy cuppog a puncim, ahogy az ujja ki-be jár a hüvelyemben. Michael kezének és nyelvének hatására teljesen elvesztettem az önkontrolomat. Csak a kezére tudtam gondolni és arra, hogy mit csinálnak bennem az ujjai. Azt akartam, hogy soha ne hagyja abba. Sikítanom kellett az élvezettől. Michael ekkor abbahagyta az izgatást, felemelkedett és finoman megcsókolt.
– Shhhhh! – mondta, miközben ajkai a számon siklottak – Maradj csendben! – mormogta és kinézett az ablakon.
A felesége és a lánya még mindig buzgón tettek-vettek az udvaron.
Újra megcsókolt, élvezettel mozgatta a nyelvét ki és be az ajkaim között. Szívni kezdtem a nyelvét. Ekkor a fenekem alá csúsztatta a kezét és kicsit felemelt az asztalról. A kemény merev farka pontosan a legjobb helyen volt. Éreztem, ahogy benyomul a nedves puncimba. Michael megállt a behatolással, amikor makkja már teljesen a hüvelyemben volt, és sziszegésemből megértette, hogy még nem vagyok egészen kész. Újra megcsókolt és azt suttogta:
– Csak egy pillanat, és már jó is lesz. Készen állsz?
Halkan egy "igen"-t suttogtam.
– Biztos vagy benne Kate? Nem akarok fájdalmat okozni.
– Igen. – suttogtam és bólintottam.
Gyorsan belökte a kemény farkát és én azt gondoltam, hogy valami megszakad bennem. Egy villanásnyi ideig égető fájdalom öntött el, de aztán azt éreztem, hogy Michael farka kitölti a puncimat. Kefélni kezdett és ez a mozgás lassan feledtette szüzességem elvesztésének fájdalmát. Aztán a lökései erősödni kezdtek, és egyre inkább átvette a kezdeti fájdalom és rémület helyét az élvezetem. Izgatta kézzel a csiklómat és éreztem a mozgó farkát a hüvelyemben. Nem tudtam csendben maradni. Keményen kefélt és éreztem azokat a kis szikrákat a testemben, amik az orgazmust előzik meg. Sikkantottam ismét, és Michael még mélyebbre lökte belém a farkát. Egyszerre élveztünk el. Michael farka a remegésem ütemére rángatózott bennem. Ismét csókot lehelt a nyakamra és azt mondta:
– Ez csodálatos volt! Nagyon jó nő vagy Kate!
Megcsókolt, majd lesegített az asztalról. Felvette a bugyimat a földről, és azt mondta:
– Meg kellene mosakodnod, mielőtt újra felveszed.
Mosolygott, és újra megcsókolt.
– Boldog születésnapot Kate!
Az, hogy Michael vette el a szüzességem a legjobb dolog volt, ami abban az évben velem történt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.42 pont (413 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. október 21. 04:10
#66
Jó születésnap volt.
1
feherkalman1
2022. október 20. 23:32
#65
Nem csak a lánynak volt ajándék.
1
én55
2021. augusztus 19. 07:16
#64
Nekem tetszik 9 pont.
1
Andreas6
2020. január 23. 07:30
#62
Azért én még reménykedem, hogy szereztek később egy esemény utáni tablettát, ha már ennyire elvesztették az eszüket. Különben nem rossz.
1
z
zoltan611230
2019. június 27. 03:47
#60
Jó a vége.
1
p
pjur7
2018. december 28. 19:48
#58
Jóóó imádtam....
1
i
ivol
2018. január 24. 01:04
#57
Jó volt a szöveg és a fogalmazás és kellően a szexualitásra koncentrált. 5-ös
1
t
t.555
2017. október 14. 02:09
#56
Kedves kis történet!
1
vakon54
2017. szeptember 3. 16:55
#55
Nemrossz írás.
1
feherkalman1
2016. június 1. 13:19
#54
Szívesen kívánnák boldog születésnapot egy ilyen lánykának én is.
1
f
furresz
2015. október 5. 22:21
#53
Ötös! 🙂
1
f
feherfabia
2014. június 22. 07:10
#52
9P
1
tutajos46
2014. február 7. 06:30
#51
hibátlan ,
1
b
boy75
2014. február 5. 13:05
#50
Tetszett nagyon jó kis történet!
1
a
A57L
2014. január 30. 06:19
#49
Egész jó.
1
p
papi
2013. december 15. 08:51
#47
Jóoo
1