Miért is vagyok leszbikus?

A témához tartozó történet:
Arletta
26 171 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arletta
2003. január 15. 10:41
#66
Kedves utálkozók!
Napok óta töröm a fejem, de sehogy nem tudok a kétdiplomás agyammal rájönni, hogy ha ennyire utáljátok és elítélitek a melegeket, minek olvassátok a leszbi sztorikat? Miért érdekel benneteket? Vagy csak jó alkalomnak tekintitek, hogy utána a fórumban leírjátok, mennyire rossznak tartjátok? De akkor minek jöttök vissza? Minek írjátok le másodszor, harmadszor, sokadszor ugyanazt? Talán azért, mert végre valaki a fórumból valódi fórumot csinált azzal, hogy reagál? Hogy nem hagyom szó nélkül a véleményeteket?

Magyarázza már meg valamelyikőtök szegény fejemnek!

Arletta
1
Arletta
2003. január 15. 10:33
#65
Kedves Kefe és Ifju!
Köszönöm. Azt hiszem, ez az a hozzáállás a homoszexuálisokhoz, amit várunk. Ami a családi szexuális zaklatást illeti, sajnos tudok én a sajátoménál jóval szörnyűbb esetet is. Ugyanis a történet igaz, természetesen leszámítva bizonyos húzásokat, illetve kiemelve az életből bizonyos eseményeket. Csak egyben nem értek egyet: nem kell a bátyámat bántani. Épp eléggé bántja az élet meg a felesége.

Kedves SAS70!
Tekintettel arra, hogy ma még általában nem állapítható meg egzakt módszerekkel, hogy valaki "születetten" homoszexuális-e, vagy csak "azzá vált", ez nehéz kérdés. Természesen az a példa, amit mondtál, ennek pont az ellenkezőjét bizonyítja. Csakhogy abban egy már kialakult szexualitású emberről van szó. Nem tartom egyébként kizártnak, hogy (anélkül, hogy tudatában lett volna valaha is) tulajdonképpen biszexuális, és a trauma alakította ilyenné. Az összes tudomány közül talán a pszichológiában van a legtöbb "talán", "esetleg" és "lehet", hiszen tárgya a legnehezebben értelmezhető és kezelhető valami, az emberi lélek.
Sajnos addig, amíg a nagy többség még ésszel sem hajlandó elfogadni a másságot, nem várható sok javulás. Talán pár száz év múlva...

Kedves CriTiCaL!
Azt hiszem, kimondtad a legfontosabbat: NEKI! Ugyanis bármilyen szexuális viselkedés ártalmatlan és normális, amíg talál hozzá megfelelő partnert. Az ártalom ott kezdődik, amikor a másikat erőszakkal kényszerítik a sajátjától eltérő viselkedésre: heterót azonos neművel, homoszexuálist másneművel, és így tovább. Én ezért és csak ezért tartom ártalmasnak a pedofíliát, mert ott (ahogy már írtam) mindig jelen van az erőszak. (Megint más kérdés, hogy a törvény a pedofíliánál a társadalmi érettséget, tehát az életkort veszi kritériumnak, és nem a biológiait, amely attól lényegesen eltérhet; lehet, hogy egy 12 éves már teljesen érett biológiailag, és lehet, hogy egy 16 éves még éretlen. Márpedig a pedofil számára a biológiai éretlenség a fontos, nem a kor.) És azt hiszem, a te elképzelésed a gyerek szexuális neveléséről az egyetlen helyes és elfogadható megoldás.
Ami meg a hetero felvonulást, rendezvényt illeti: szervezd meg! Azt hiszem, lesznek páran.

Kedves Mr Nice Guy!
Abban a 99%-ban tévedsz. Az emberek (mármint a szexuálisan érett emberek) 5-10%-a ugyanis homoszexuális, és kb. ugyanilyen része biszexuális. (Az arány nem pontosan megállapítható, de ahol elvégezték az ilyen jellegű felméréseket, mindenütt ebben a tartományban mozgott.) És akkor mégnem beszéltünk az egyéb devianciákról, igaz, azok összesen nem érik el a 3 százalékot. És nem is olyan egyértelmű, hiszen pl. a BDSM-szex történhet eltérő neműek között éppúgy, mint azonos neműek közt. Szóval hova is kell sorolni?
Ami pedig az erkölcsöt és értékrendet illeti: ez kultúrkörfüggő. Vannak olyan kultúrkörök, melyekben az animalszex éppen olyan elfogadott, mint a homoszexualitás. A zsidó-keresztény értékrendre épülő euro-amerikai kultúrkörben rossznak tekintik a homoszexualitást, az iszlámra épülő arabban vagy a szintén más vallásokra épülő ázsiaiakban (India, Kína, Japán) a homoszexualitás is teljesen természetes és elfogadott. (Épp ezért nem értik ők, hogy mi is a bajuk az európiaknak ezzel.) Szóval hogy is állunk akkor ezzel? Ha kínai vagyok, akkor lefekhetek a barátnőmmel, ha magyar, akkor nem? Mitől más ember a kínai? Ugyanaz a faj, mint a magyar! (Más alfaj, rassz, de ember. Homo sapiens sapiens.) Egy afrikai néger megkefélheti a malacát, a Józsi bácsi nem? (Bocs a drasztikus fogalmazásért.)
Arról pedig, hogy én kit és miről akarok meggyőzni: én egyetlen heterót sem akarok arról meggyőzni, hogy legyen homoszexuális, mert az a természetes. Ellentétben a heterókkal, akik arról próbálják győzködni a melegeket, hogy legyenek heteroszexuálisok. Arról viszont igenis meg akarom győzni a heteroszexuálisokat, hogy hagyják békén a melegeket! Ne gyertek nekem és másoknak ilyen "természetellenes", "nem normális" és hasonló szövegekkel. Vegyétek tudomásul, ha valaki más, és főleg hagyjátok békén. Ha nem tetszik, akkor pedig kerüljétek el!
Végül az üldözéssel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy pl. Magyarországon egészen az 1960-as évek végéig a férfi homoszexuálisokat börtönbe csukták. (Érdekes módon a nőket nem.) Becsületes, hasznos munkát végző embereket pusztán azért, mert a szexuális beállítottságuk más volt, mind a többségé.

Kedves Sikoj!
De igen, mondom. Utálatból senki nem csókolózik. Az persze kérdés lehet, hogy mennyire szeretik egymást. "Csak" annyira, hogy testileg kívánják egymást, vagy esetleg ennél mélyebben. Hogy egy kicsit "más területre" menjek: nem véletlen, hogy egy prostituált sosem fog az ügyfelével csókolózni. Az ő esetében ugyanis a szex nem szerelem vagy élvezet (még ha esetleg előfordul is, hogy élvez), hanem egyszerűen munka. Csókolózik viszont a stricijével, mert őt szereti.
Amúgy meg Skynetnek nagyon sok mindenben nincs igaza.

Arletta
1
Sikoj
2003. január 15. 02:08
#64
Arletta said:
"Ha az a gyerek először lát majd csókolózó embereket, ugye meg fogja kérdezni, mit csinálnak. Erre nem válaszolhatsz mást, mint azt, hogy csókolóznak. És a következő kérdés biztos az lesz, hogy: miért? Erre pedig csak egy válasz létezik: azért, mert szeretik egymást. És ez a válasz független attól, hogy kik is a csókolózók. Ha csak azért, mert egyneműek, mást mondasz, akkor HAZUDSZ! "

Naanee mondd mar, hogy ezert lattal mar smar ket embert. Ez max joesetben. Sajnos.
Amugy meg Skynetnek van igaza mindenben!
1
Mr Nice Guy
2003. január 15. 01:16
#63
Arletta a szexuális érintkezésnek van egy, a társadalom széles rétegei által követett formája, mely eredetileg a fajfenntartás céljait szolgálja. Mivel 99% ezt követi, nyugodtan mondhatjuk, hogy minden, ami ettől eltér (vagyis nem hetero, hanem pl homo, pedo, animal, vagy amit még akarsz), nem normális. Ezen viselkedésminták emberi értékrendre kevésbé káros formái (pl. homoszexualitás) csak szimplán a fajfenntartást veszélyeztetik (szerencsére egyelőre nem számottevő mértékben), a durvábbak viszont megkérdőjelezik a jóerkölcsöt, és mindazon értékeket, amelyeket emberként még a legelvetemültebb szemét anyagyilkos is magáénak vall (pl animal). Itt már nem az számít, hogy az adott illetőnek ez jó-e vagy sem, hanem az, hogy ez egy olyan "vadhajtás", amelynek eltűrése mások értékrendjét is megkérdőjelezi. Magyarul: ha Józsi bácsi disznóval csinálja, és ez a disznónak is jó, attól még egy gusztustalan, beteg állat, akinek igenis orvosi segítségre van szüksége. Itt nem a "gyakorlatról" van szó, hanem erkölcsről és értékekről.

Egyébként, oké, azt már felfogtuk, hogy neked sosem volt igazán kellemes szexuális élményed férfival, ezért a nők jönnek be. Ez teljesen rendben van, főleg hogy nem vonulsz fel meg semmise, kívánom, hogy légy boldog. De valamiért én úgy érzem - itt utólagos engedelmével Criticalra támaszkodva -, hogy feladatodnak érzed, hogy másokat is meggyőzz, hogy férfiakkal nem lehet jó nekik. Pedig ez nem igaz... oké, hogy csalódtál, de ezzel lassan már a heteroszexualitás létjogosultságát is megkérdőjelezed. A férfi-nő kapcsolat továbbra is a normális, de ha valaki gyenge vagy kiszolgáltatott, azt persze könnyű meggyőzni. Ez a hiba.

A tv-vel és a mozival egyet értek - el van túlozva, de az átlag mozilátogató egyébként is szórakozni jár oda. Nem hiszem, hogy a homoszexuálisok valaha is olyan üldöztetést szenvedtek volna el, mint a színesbőrűek, de a világ érett fele már az ő egyenjogúságukat is elismerte annak idején, és feleslegesnek érezték a széles rétegeket érintő kampányt, ahogy most mi is.
1
CriTiCaL
2003. január 14. 18:16
#62
Olvasgattam a hozzászólásokat...érdekes.
Ma felhívtam egy biszexi hölgy ismerősömet és feltettem neki két egyszerű kérdést:
- Miért jó neked egy nővel?
* Mert megtudja adni azt amit egy férfi nem.
- És akkor miért jó neked egy férfival?
* Mert meg tudja adni azt amit egy nő nem.
Ezen gondolkoztam egy darabig...és lehet, hogy ennyire egyszerű az egész.
Aki leszbi, egyszerűen nem vágyik arra (attól független, hogy nem is nagyon tudhatja, hogy milyen az) amit egy férfi adhat szívvel, lélekkel, testtel.
Tökéletesen meg van elégedve azzal amit egy nő nyújtani tud neki. Ezért lehet, hogy nem kellene bántani őket. Csak szép csendben elfogadni. És szerintem felesleges feszegetni, hogy ki miért lett leszbi...az és kész. Úgy sem lehet meggyőzni az ellentetjéről, mint ahogy egy normálisnak mondható heterot sem lehet "felmelegíteni". Viszont abban nagyon egyet értek (bár ezt már sok hozzászólással lentebb leírtam), hogy nekem egy leszbi se magyarázza, hogy férfival nem jó. Csak neki nem jó!

Egyébként örülnék, hogy ha egy biszexi lány is felszólalna itt. Kíváncsi lennék a véleményére. Biztos azt írná, hogy "Mi a francnak ez a felhajtás...nem mindegy kivel?":))) Persze ez csak erős torzítás a részemről, bocsi.
Végezetül, ha lesz gyerekem, hogy őszinte legyek én is a normálisan elfogadott heteroszexualitásra fogom nevelni. És tény, hogy az állatvilágban előforduló homoszexualitásra csak annyit mondanak, hogy "hibás egyed". Igyekszem a gyerekem nem "hibás egyednek" nevelni. Tudom, ez is kicsit erős volt és talán dúrva is...de ha finomabban fogalmazok, attól ez még tény marad...és ezek után nem nagyon érdekel, hogy ki kit mennyire szeret. De ha neadjég a lányom vagy a fiam egy saját nemüvel kezd, nem fogom kitagadni és ugyan úgy fogom szeretni mint addig. De valószínűleg komolyan elbeszélgetek vele az adott szituról, meg hogy miért is.

Ja bocsi mindenkitől. De még eszembe jutott, hogy a melegeknek van mindenféle felvonulásuk meg fesztiváljuk, akkor rendezhetnénk egyett mi is! Ahogy a szigeten is volt meleg sátor ahol ismeret terjesztő műsorokat mutattak meg talán valami felvilágosítás is lehetett (ezt nem tudom, mert nem voltam kint még a szigeten sem, csak a média csepegtetett valamit) állíthatnánk hetero...vagy hívjuk úgy: hideg sátrat is. Reklámozzuk már magunkat egy kicsit, mert lehet, hogy a melegek kisebbségben vannak, de mivel állandóan ez megy mindenhol...még a csapból meg a barátokköztbő' is ez folyik, egyre inkább kisebbségnek érzem magam.
1
SAS70
2003. január 14. 18:15
#61
Arletta!
Van aki homoszexuálisnak születik, van aki nem. Én úgy értettem, te valószínűleg nem születtél annak. Akkor miért vagy mégis az? Nagyon összetett a dolog, leegyszerüsítve te a szexualitást csak nővel tudod elképzelni, és valószínűleg nem is fogod tudni mással, mert pszihikai okból nem vagy képes férfival ilyen kapcsolatot élvezni. Egy megerőszakolt nő írta, akinek korábban csak férfiakkal volt szexuális kapcsolata, a bűncselekmény után nem volt képes csak nőkkel kapcsolatot létesíteni. Ő sem homoszexuális, de azt mondta, nem képes elviselni a férfiak közeledését, pedig csak férfiakat szeretett. A nőkkel viszont csak a szexuális igényét elégíti ki. Ezzel a pszihológusok nem is ritkán találkoznak. Így gondoltam, hogy nem vagy leszbikus. Az ember sajnos vagy szerencsére, nagyon összetett lelki, pszihológiai dolgokra "képes". Néha ez inkább csapás mint szerencse.
A másság elfogadása egyébként nem könnyű feladat, de remélem egyszer képesek leszünk, minden "devianciát" a helyén kezelni és mindennek meg lesz a normális helye. Addig viszont még sok víz lefolyik a Dunán, és kerül ide néhány MB pro és kontra!
1
Ifju
2003. január 14. 16:04
#60
Kefe: sajnos csak egyet tudok erteni veled.
1
Kefe
2003. január 14. 15:19
#59
Csak beleolvastam a hozzászólásokba, de mit ne mondjak, elég sok ökörséget olvastam és ha ilyen egyoldalúan "látnék",mint egyesek, én sem mellékelném az e-mail címemet. Egy közmondás jutott az eszembe: "Az emberi butaság határtalan.. ."
Sajnos nem egyedi esetről van szó, elég gyakori (nem csak!) a mai világban.
Az ilyen és hasonló családokban nem szokatlan a szexuális zaklatás, persze nem verik nagydobra, hisz' kinek hiányzik az ezzel járó tortúra, a megalázottság a társadalommal szemben. Inkább szép csendben eltusolja a család a kellemetlenségek miatt.
Nem tudom, ki az az állat, amelyik valami olyat írt, hogy veri magát az, aki vállalja a másságát. Kíváncsi lennék, ő milyen lenne, ha a nevelőanyja rendszeresen molesztálta volna gyerekkorában!? Valószínű, kussolna az esetről és 50%-ot adok, hogy ratyi lenne!(a ratyi jelzés csak neki szól, én nem nézem le a homókat!!!)
Ha igaz a story, akkor nagyon sajnálom a lányt és szívesen korpáson uborkáznám a csávót! Viszont örülök, hogy a sors összehozta egy olyan emberrel, aki megmutatta az örömökhöz vezető utat és ezálta megtalálta Önmagát.
Tragikus és egyben tanulságos, de gyönyörű történet! 11.
1
Arletta
2003. január 14. 11:35
#58
Kedves dB!
Ne részletezd,pontosan tudom,mire gondolsz, csakhogy tévedsz éppen úgy, mint az a többség, melyre hivatkozol. Biológiailag-fiziológiailag teljesen alkalmas vagyok rá, éppen úgy, mint minden egészséges nő. Egyelőre eddig "lelki" szükségét nem éreztem, de ha a jövőben netán komoly késztetést érzek majd rá, meg fogom oldani.
Végigolvasom és látom, válaszolok is rájuk ugye...
Lehet, hogy nyers, én inkább azt mondanám, hogy lerövidített. Mert miért is udvarol valaki? Azért,hogy párkapcsolatot létsítsen azzal, akinek udvarol. Hogy milyen mélységűt, az persze sok mindentől függ. És a párkapcsolathoz bizony szervesen hozzátartozik a szex. Vagy nem így gondolod?

Kedves Skynet!
Eszem ágában sincs beleszólni, hogyan fogod a gyereked nevelni. Csak szeretném felhívni valamire a figyelmedet. Ha az a gyerek először lát majd csókolózó embereket, ugye meg fogja kérdezni, mit csinálnak. Erre nem válaszolhatsz mást, mint azt, hogy csókolóznak. És a következő kérdés biztos az lesz, hogy: miért? Erre pedig csak egy válasz létezik: azért, mert szeretik egymást. És ez a válasz független attól, hogy kik is a csókolózók. Ha csak azért, mert egyneműek, mást mondasz, akkor HAZUDSZ! Márpedig a legnagyobb bűn, amit egy gyerek nevelése során el lehet követni, az pont az, ha hazudnak neki.
És ha netán egyszer lesz gyerekem, éppen úgy nem fogja látni, amint a barátnőmmel szeretkezem, mint ahogy a tiédsem fogja látni,mikor te szeretkezel az anyjával.
Én pedig végtelenül sajnállak azért a szűklátókörű gondolkodásért, amellyel el sem tudod képzelni, hogy két azonos nemű ember éppen olyan mélyen szeretheti egymást, mint két különböző nemű. Sajnállak, amiért azt hiszed, hogy amit te és a többség normálisnak tart, az mindenki számára az, hogy azt hiszed, csak a hüvelyben levő pénisz adhat egy nőnek örömet. Igen, én boldog vagyok így, és igenis teljes életet élek! És a jövőben is azt fogok élni, férfiak nélkül, nőkkel. Akkor is, ha te ezt képtelen vagy a magad kicsinyes hímsoviniszta gondolkodásoddal felfogni! Mert EZ az élet rendje!
Végül: természetesen sikerült vagy félreértened, vagy szándékosan kiforgatnod a szavaimat. Nem arról, azokról van szó, akiknek egy-egy alkalommal vagy társsal nem okoz örömöt a szex. Ez bármikor előfordulhat még olyanok közt is, akik egyébként kielégítő, harmonikus nemi életet élnek egymással - és független attól, hogy az illető heteroszexuális vagy meleg. Azokról van szó, akiknek SOHA, SENKIVEL, egyetlen másneművel nem sikerült ez. Azokról a nőkről, akiket "frigidnek" mondanak a magadfajták.

Kedves Mr Nice Guy!
Sajnálom, ha így értetted. Természetesen homoszexuális párok közt is vannak viták, veszekedések, sőt, merem állítani, hogy természetellenes, ha nincsenek, mint ahogy heterók esetében is annak tartom a vita teljes hiányát. De ezek a legritkább esetben fajulnak el odáig, hogy gyűlöletbe csapjanak át. Nem szívesen beszélek róla, de tény (statisztika!), hogy mindkét nembeli homoszexuálisok között jóval nagyobb a promiszkuitásra való hajlam, mint a heteroszexuálisok esetében. (Természetesen nem azt mondom, hogy nincs meg mindkét esetben mindkét véglet, vagyis az állandó, aktusonkénti partnercsere éppúgy, mint a teljes monogámia. Csak épp a homoszexuálisoknál gyakoribb a partner váltása.) Ebből következik viszont, hogy ha két meleg úgy dönt, a társadalom rosszallása ellenére összeköti az életét, akkor annyira mélyen kötődnek érzelmileg egymáshoz, hogy ennek meglehetősen kicsi a valószínűsége.
Abban igazat adok neked, hogy a meleg rendezvények sajnos sokszor váltanak ki a céljukkal ellentétes hatást. És a "jogcsorbulásra" csak egy példát mondanék: a legtöbb országban egy homoszexuális férfi nem lehet hivatásos katona (sok országban még sorkatona sem). Ez pedig sérti a szabad pályaválasztásra való jogot, igaz?
Légy szíves, áruld el, mitől káros a társadalomra a legtöbb deviancia! (Én maradok ennél a szónál.) Egyedül a pedofília az, nem azért, mert deviancia, hanem azért, mert minden esetben valamilyen erőszakkal párosul. Fizikaival vagy lelkivel, leginkább mindkettővel. És ez még abban az esetben is így van, amikor látszólag "csak" egyszerű rábeszélés történt.
Ami pedig a filmekben előfordulómeleg szereplőket illeti: ez elsősorban az amerikai filmekre jellemző. Éppúgy, mint ahogy az is, hogy legalább egy fontos mellékszereplő színesbőrű. A cél pedig mindkettővel ugyanaz: megmutatni, hogy ezek éppen olyan emberek, mint bárki más. Az egyetlen problémát én abban látom, hogy ezek a szereplők, illetve szerepek általában túlzottan a másságra vannak "kihegyezve", eltúlozva mutatják be azt. Itt elsősorban azokra a jelekre gondolok, amik egyértelműsítik, hogy az illető meleg. Ez pedig a valóságban nincs így; az esetek legnagyobb részében egy homoszexuálist csak egy másik ismer fel. Biztosíthatlak, hogy ha véletlenül találkoznánk, hosszú órákat tudnánk úgy eltölteni, hogy még csak fel sem merülne benned a gondolat, hogy egy leszbikussal vagy együtt. (Feltéve persze, hogy nem kísérelsz meg szexuális jellegű közeledést, bár nincs kizárva, hogy azt is úgy szerelném le, hogy nem gondolsz ilyesmire.) Egyébként a filmbeli és egyéb hasonló meleg demonstrációknak, megjelenéseknek épp az átlag heteroszexuálisok a célpontjai, pontosabban azok, akik valamiért nem hajlandók elfogadni a másságot. Nem az eszükkel, hanem a tudatalattijukkal. Vagy ha így jobban tetszik: azok, akik csak a szavaikkal fogadják el, a tetteikkel nem.

Kedves Hideg Márk!
Nem tudom, hogyan jutottál erre a következtetésre, miért tartod gyermetegnek a történetet. Természetes, hogy sok minden nincs leírva; hogy csak az első és a második rész közti több mint 3 évre utaljak, amiről mindössze egy rövid ötmondatos bekezdés szól, vagy a zárásként szereplő szintén majd három évre, ami kicsit hosszabban ugyan, de szintén csak nagy vonalakban van elmesélve. Biztosítalak, hogy tévedsz!

Arletta
1
Hideg_Márk
2003. január 14. 02:02
#57
Egész jó kis vitát robbantott ki ez a novella, én magam részéről Skynet oldalán vagyok.

Amit viszont furcsálltam, h senkinek nem tűnt fel, hogy ez egy fiktív történet önéletrajznak álcázva ? Komolyan annyira gyermeteg sztori, h szinte képtelenség elhinni, csak nevetni tudok rajta.

Arletta pedig rosszabb esetben egy kicsit fantáziadús srác, aki élvezi hogy beleélheti magát egy megalázott lány szerepébe.

na puszi

1
Skynet
2003. január 14. 00:41
#56
"Nincs itt semmi logikai hiba. Számtalan olyan nő van, akinek az alapvető beállítottsága leszbikus, de egyszerűen nem tud róla, mert valamilyen okból, elsősorban a társadalmi elvárások miatt sosem próbálta ki nővel a szexet, csak férfival élt-él nemi életet, noha az nem okoz számára örömet. "
Ebbe az idézetedbe is REJTVE BENNE VAN HOGY "LEHET HOGY HOMOSZEXUÁLIS VAGYOK?"És ha ezen elgondolkodsz és lelkileg "ingadózó" típus vagy akkor mivel nem jó a sex a barátnőmmel, lehet hogy buzi vagyok?
Jé tényleg!Lehet hogy ez a hiba!
Próbáljuk ki!
És a lelkileg ingadozó típosból buzi lett!Csak attól hogy ezt a mondatot leírtad!
1
Skynet
2003. január 14. 00:34
#55
"Nincs itt semmi logikai hiba. Számtalan olyan nő van, akinek az alapvető beállítottsága leszbikus, de egyszerűen nem tud róla, mert valamilyen okból, elsősorban a társadalmi elvárások miatt sosem próbálta ki nővel a szexet, csak férfival élt-él nemi életet, noha az nem okoz számára örömet. "
Ezt a faszságot ÚRISTEN!!!!!
Nekem ha nem jó a barátnőmmel akkor lehet hogy buzi vagyok?
Nekem sokkal többet jelent az hogy a barátnőm 2-3 szor elélvez mint ha én egyszer!
Erről csak ennyit!
1
Mr Nice Guy
2003. január 14. 00:16
#54
Hm nocsak SkyNet radikálisabb mint én. Ettől függetlenül teljesen egyet értek vele, még ha ez egyeseknek sajnálatos is. :)
1
Mr Nice Guy
2003. január 14. 00:10
#53
Arletta a homoszexuális és heteroszexuális családban nevelkedő gyerekkel kapcsolatban nagyon úgy hangzott, hogy homoszexuálisok esetében kizárod a veszekedés lehetőségét, heteroszexuálisoknál pedig eleve feltételezed, mely álláspont megkérdőjelezi a heteroszexualitás létjogosultságát. Vagyis, oké, férfi és nő legyenek együtt, de csak fajfenntartás céljából, mert igazából a meleg kapcsolat az ideális. Nekem ez jött le.

A meleg felvonulások egyébként épp ellentétes hatást váltanak ki szerintem (pl. bennem is). Állítom, hogy mások szexuális szokásaival szemben toleráns vagyok, mégis, komolyan felmegy bennem a pumpa az ilyenek láttán. Egyáltalán, hogyan csorbulnak a szexuális forradalomban előtérbe került kisebbségek (értsd főleg melegek) jogai? Mit nem tehetnek, amit a heteroszexuálisok igen? A házasság talán az egyetlen dolog, de amiatt a Vatikán kapui előtt kellene tüntetni, nem pedig az átlagembert zaklatni. Az örökbefogadás megkönnyítéséért (ez lehet talán a másik cél) sem tehet semmit az utca embere, de a felvonulók 99% egyébként is csak meg akarja mutatni, hogy létezik másság. Felismertük, tudunk róla, mégis folytatják. Rosszalló pillantások? Na igen, bevallom, nincs számomra visszataszítóbb, mint amikor két izmos férfi borostás ajkai csókban forrnak egybe, és valóban, ha a buszmegállóban csinálnák, megkérném őket, hogy hagyják abba. A melegek még mindig a kisebbség, és ez belátható időn belül nem is lesz másképp - bele kell törődni, mert törvények ide vagy oda, a társadalom nagy részét nem lehet meggyőzni (és nem is kell).

Valamint, hajlok arra, hogy az állatszexre és a pedofíliára a viszonylag enyhének hangzó "szexuális deviancia" helyett az "aberrált beteg állat" kifejezést használjam. Ez a két - és még sok sok több elképesztő és számomra valószínűleg elképzelhetetlen kategória - a devianciának már olyan foka, amit orvosokkal kell kezeltetni, egyfelől mert káros a társadalom egészére (sokkal inkább, mint a homoszexualitás), másfelől pedig mert az emberré válás folyamatában elért mai állapotunk megcsúfolása.

Ja, és moziba bemenve nem a kósza, smároló meleg párokra gondoltam, bár az is zavarna. Egyszerűen a mai filmek már ragaszkodnak egy-egy meleg szereplőhőz, meleg csókhoz, vagy ilyesmihez, erre pedig abszolút semmi szükség. Nem az átlag heteroszexuális a megfelelő célpontja a melegek demonstrációinak, és ez semmi jóra nem vezet.
1
Skynet
2003. január 14. 00:05
#52
Kedves Arletta!
Akármennyire is szeretnéd nem fogom a gyerekemet úgy nevelni hogy ha két fiú csoklózik az természetes ill. ne is foglalkozzon vele!
Kicsit egyszerűbb elmagyarázni a fiu-lány kapcsolatot egy gyereknek mint egy fiu-fiu vagy nő-nő kapcsolatot.Ezzel mindenki egyet ért!Remélem nem lesz gyereked és nem fogod leszbiként felnevelni, mert mást ugysem fog látni a "családtól"!
Mit fog szólni ha esténként jól kinyaljátok egymást a barátnőddel!
Szerinted ha ezt látja az annyjától akkor ő nem lesz leszbi?Nem, majd elmagyarázod neki hogy amit anyukád csinál azt nem szabad elitélni mi?
Egyébként örülök neki hogy boldog vagy!Tényleg ez így helyes hogy lány-lány-nyal :)!
Sajnálom hogy leszbi vagy, sosem fogod átélni azt hogy milyen egy igazi párkapcsolat a két nem közt!És ez nálad mindig hiány lesz.Idegesíteni fog , hogy miért nem vagy fiuval, mikor ez a normális!
Sosem fogod átérezni mikor egy pénisz kitölti a puncidat, és nem műanyagból van!
Csak puncikat fogsz nyalni életed hátralévő részében, mikor pontosan tudod hogy nem ezt akartad!
De ha igen akkor hajrá!Csak igy tovább!
A két nem játékában pont az a jó hogy nem egyneműek!Genetikailag különböznek!
És igy lesz teljes az életed!
Egy Nővel sosem fogod azt a Szerelmet érezni mint egy Férfival és sajnállak hogy leszbi vagy!
Téged nem a lelked tett leszbivé hanem a tested!
Talán ha szerencséd van akkor lesz lelked is,és nem csak a puncid után fogsz menni!Igenis vannak Rendes, Kedves, finom farkú fiúk, akik 2-3-4 Orgazmusba repítenek téged!És nem csak TESTILEG, de lelkileg is!Sosem fogsz tökéletes testi,lelki kiegészítő társa találni a lányok közt!
Ez az élet rendje!
1
dB
2003. január 13. 22:59
#51
Arletta!
Igen természetesen elolvastam.
És ráadásul ahogy mondtam be is vált a jóslatom. Ugyanis:
>>nincs valamire lehetősége.

Részletezzem hogy a hetero emberek szerint(és szerintem is) mire nincs lehetőséged?

>>a velünk született esztétikai érzés visszautasító megnyilvánulása valami ellen, ami túlzottan eltér a megszokottól.

Azt hiszem ha itt végigolvasod a hozzászólásokat azok többségéből ez az irtózat csapódik le. Megszokott=hetero?

A másikra pedig a magyarázatom, hogy az a bizonyos mondatod elég nyersen fejezi ki gondolatod: Udvarlás=Szex, ami valószínüleg az általad igazi férfi kategóriába sorolt emberekre is igaz, nem csak rád...
1
Arletta
2003. január 13. 21:46
#50
Kedves Gbx!
Köszönöm!

Kedves dB!
Elolvastad azt is, amire ezt reakcióképpen írtam? Ugyanis van egy alapvető különbség a két dolog között! Lenézni valakit annyi, mint alacsonyabbrendűnek tartani. Egyértelműen negatív dolog, és tudatos. Sajnálni pedig annyi, mint részvétet érezni valaki iránt, mert annak nincs valamire lehetősége. Ez ugye pozitív, és szintén tudatos. Irtózni pedig az adott kontextusban a velünk született esztétikai érzés visszautasító megnyilvánulása valami ellen, ami túlzottan eltér a megszokottól. Ez is negatív, de nem tudatos, hanem ösztönös. Ami meg a másik megjegyzésedet illeti, azt nem értem. Kifejtenéd?

Kedves ZeroNet!
Kénytelen vagyok azt mondani, hogy a gondolkodásmódod a férfi-nő viszonylatról pontosan azt a sok évszázados értékrendet tükrözi, amely ellen a XIX. század vége óta harcolnak a különféle női egyenjogúsítást követelő mozgalmak, a szüfrazsettektől kezdve a feministákon át a maiakig. Elismerem, sokszor túlzásokkal és túlkapásokkal. Elvégre a két nem biológiai és fizikai különbsége tény. Ezekből pedig következik néhány további különbség is, pl. reagálások adott helyzetekre. Nem akarok túlzottan belebonyolódni, csak megjegyezném, hogy az egyik ilyen reagálás, ahol vannak tipikus férfi illetve női minták, pontosan az anyagi javakhoz való viszonyulás, erre az, amit írtál, tipikus férfireagálást tükröz. Olvasd majd el a következő részt (már elküldtem, nem tudom, mikor kerül fel), és utána térjünk erre vissza, jó?
És ami azt illeti, én sosem vitattam, hogy vannak, lehetnek értékek a férfiakban is. El is ismerem, ha egy férfi olyan. Az más kérdés, hogy számomra még a legértékesebb férfi sem jöhet szóba mint szexuális partner vagy mint társ.
A pontokat köszönöm.

Kedves SAS70!
Érzek egy kis ellentmondást abban, amit írtál. Ugye a leszbikus definíciója az, hogy olyan nő, aki saját neméhez vonzódik, és nővel él nemi életet. Vagy rosszul tudom? Mert ha jól, akkor bizony én leszbikus vagyok! A többivel viszont maximálisan egyetértek, kívánságaidat pedig köszönöm.

Kedves Skynet!
Nincs itt semmi logikai hiba. Számtalan olyan nő van, akinek az alapvető beállítottsága leszbikus, de egyszerűen nem tud róla, mert valamilyen okból, elsősorban a társadalmi elvárások miatt sosem próbálta ki nővel a szexet, csak férfival élt-él nemi életet, noha az nem okoz számára örömet. És megint csak azt tudom mondani: olvasd el a végét is! Szeretkeztem férfival, de nem okozott örömet. Megnyugtatlak, ha az az itt leírt első alkalom nem lett volna jó, akkor egyrészt most nem olvashatnád, másrészt... kell folytassam?
Megint ennél a "reklámozásnál", "toborzásnál" vagyunk? Meg ott, hogy valakit rá lehet beszélni a homoszexualitásra? Hagyjuk már ezt! Javaslom, tanulmányozd át a Kingsley-jelentést!
Miért kéne megmagyaráznom? Egyébként megtettem, pont 7 perccel korábban már idézted. És szeretném tudni, honnan veszed azt a marhaságot, hogy a homoszexuálisok pusztítók lennének a társadalomra nézve. Mellesleg, a pedofilokat sem "én hoztam fel".
Nekem semmivel nem kihívóbb. Összetartoznak és kész. És miért tudná az a gyerek a különneműek csókolózását feldolgozni, az azonos neműekét meg nem? Vagy egyiket sem, vagy mindkettőt. Kivéve persze, ha olyan valaki magyarázza neki, mint te, aki olyan nézeteket vall a homoszexualitásról meg annak a társadalmi hatásáról, amelyekről már rég bebizonyosodott, hogy nem igazak, csupán előítéletek. Épp ezért a jövőben nem is fogok reagálni rájuk.

Kedves Ridick!
Nem szeretem ismételni magam, de kénytelen vagyok megtenni: ma sincs (arányaiban) több meleg, mint mondjuk 50 vagy 100 éve, csak ma már merik vállalni. És csak sajnálni tudom, hogy te meg Skynet és a hozzátok hasonlóan gondolkodók nem tudják megérteni, hogy attól, hogy valaki más, még ugyanolyan értékes tagja a társadalomnak.
És itt részemről nem veszekedésről van szó, bár néha "felmegy a pumpa", hanem egyszerűen a véleményemről.

Arletta
1
Skynet
2003. január 13. 19:18
#49
És azért rándul össze a gyomrom mert ez természetellenes!!!
Otthon a négy fal között csináljanak bármit, engem nem zavar!
De ne például egy 5 éves kisfiú előtt a villamoson,mert nem tudja feldologzni.
És ez árt a társadalomnak, bárki bármit mond.
Az én kedvemért csinálják , nem érdekel, de legalább a 5-16 éves korosztályra legyenek tekintettel!
Mert ők könnyen befolyásolhatók!
1
Skynet
2003. január 13. 19:12
#48
"Végre sikerült eljutni oda, hogy ha két nő vagy két férfi nyilvános helyen kimutatja egymáshoz tartozását, legfeljebb rosszalló pillantásokat kap. Miért lenne ez kihívóbb, mint mikor pl. a buszmegállóban egy fiú meg egy lány önfeledten csókolózik?"
Hát Arletta,ha neked ez nem kihívóbb....
Ha látnék két férfit smárolni az utcán összerándulna a gyomrom.Míg egy fiu+lány smárolna akkor azért annyira nem!
1
Ridick
2003. január 13. 19:06
#47
de mint mindig értelmet veszt ez a veszekedés mert mindig van jobb és bal oldal...
1