Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Robespierre
2024. február 20. 17:21
#693
Kéne egy mellbe baszás címke. A "Fő kategóriák" direkt nincs a történetek között feltöltésnél?
1
Arya
2024. január 31. 16:56
#692
Akkor üres marad a számlám? 😈
Nem gond, már sütit is ettem. Majd holnap. Na megírtam a mai napi történetet. Ennyi volt. A többi nem publikus.
De ha kedves leszel, majd küldök neked egy szál Virágot. Egy szál virág többet ér minden szerelmi vallomásnál és vele valódi, életszagú történetet írhatsz. Mi is a kedvenced? Rózsa? Ibolya? Nárcisz?
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. január 31. 14:47-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 31. 09:33
#688
🤗😘
Nekem tökéletes. Dorian meg nem érti a nőket. Bár legalább igyekszik, a többséggel ellentétben. Ezt mindenképpen pozitívumnak tudom be.
2
Ez egy válasz Arya 2024. január 29. 10:12-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 31. 07:53
#686
Akárcsak Dorian Grey. Bár ez esetben a szentté avatás még várat magára.  Ezt mi nyilván nem bánjuk, hiszen addig sem maga felé fordul a keze, mint a szenteké, hanem... Merre is? 🙂
2
doriangrey
2024. január 29. 13:25
#683
Jézus. Ti tényleg utáljátok egymást?
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 29. 10:12-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 29. 10:12
#682
Sokat gondolkodtam azon érdemes–e válaszolnom. A válasz pedig: nem! Az akarat mögött érzelem húzódik, a vágy. A vágy pedig egyfajta érzelem az érintésre. Álmoskának javasoltam terápiaként nemrég. Igen, terápiának merem hívni, mert nem csak a testet kell rendszeresen ápolni, karbantartani, a léleknek ugyanúgy szüksége van erre. A jóga és más tantrikus tanok is erre figyelmeztetnek, de azok nem kifelé nyitnak. Igyekeznek megtalálni a belső békét önmagunkban, saját magunk által. Palackba zárt gyógymód. Gyógyír, betegeknek kitalálva. Ugyanúgy hat mint egy vakcina az egészséges szervezetre. Ha nem vagy beteg és szeded vajon javulást fog hozni?
Hidd el, nem én találtam ki az érintés erejének hatását. Évezredek bölcsessége van ebben. Valaha apáról fiúra, anyáról leányra szállt az ilyen és ehhez hasonló tanítás. Sok oka volt annak, hogy abban az időben szájhagyomány útján adták tovább az ilyen jellegű tudást. 
Csakhogy ameddig kapunk levegőt és megvan mindkét karunk, nem érezzük annak hiányát. Ez és sok más miatt lassan feledésbe merült ez a tudás. Nem tartották annyira fontosnak, mint az életben maradást. Pedig az ilyen is kell az életben maradáshoz.
Bizonyos tudósok, orvosok és mások kutatják fel ismét, de nem elég hatásosan tudják terjeszteni – már aki felismeri. Ennek oka pedig az, hogy nem figyelünk egymásra sem önmagunkra. Azt sem tudjuk sokszor mi mit akarunk, mire van szükségünk. Az éhséget érezzük és ösztönszerűleg táplálkozunk, de a lelki éhséget már nem etetjük.  Nem mindenki, mert sokszor nem is tudjuk mivel kellene.

Rohanó világunkban a férfi másképp gondol a nőre és a nő sem értékeli a férfiak igazi szerepét a társadalomban. A férfiak félreértik a nőket, mikor rájuk nézve csak azt látják, hogy pénzéhes kurvák. Más bizonyítékra nincs szükségük, elegendő felmenni pár pornó oldalra és máris csak ennyit látnak a való világban egy nő mosolyából, pedig abban sokkal több van. A szeretet vágya, vágy arra, hogy a férfi gondoskodjon róla, aminek a hajtórugója éppen az utódnemzés ősi ösztönében található. Amikor egy nő szül, elfoglaltabb lesz, hiszen neki kell gondoskodnia a gyermekről. Gyengébb lesz és ekkor jönne elő az amit egyfajta biztonságnak kezelhetnénk, a férfi gondoskodása. Sok nő elfojtja a családalapítási ösztönét éppen amiatt, mert a férfi szavahihetetlen, kegyetlen és léha. Ha csak ilyen példákat lát a közelében – amire éppen a politikusok mutatnak jó példákat, akikre felnézünk, mert övék a hatalom látható része –, meginog a hite a másik nemben. Hogyan merjen felelősséget vállalni a gyermekéért, ha női mivolta miatt meggyengülve nem oltalmazza egy férfi erős keze?
Mindezek az okok pedig arra mutatnak, hogy elsorvadnak a kapcsolatok, felszínessé válnak és boldogtalanok leszünk, hiszen a vágyunk – mindkét nem vágya – nem teljesül.
Fenitek éppoly butaságnak tűnnek egyesek szemében, mint az érintés gyógyító ereje. De aki nem hajlandó ki sem próbálni az hogyan tudná megítélni annak hasznosságát? Balga az aki ítéletet mer mondani kellő ismeret hiányában, igaz?
Mert az érintés gyógyító ereje régi, de ma is hatásos lehetne ha kellő odafigyelést nyújtanánk azok részére, akiktől életünk boldogságát várjuk el.

Ez most túl tömény. Azt hiszem, Dorian ilyen miatt hozta fel példának Remete D. Lászlót azzal, amikor azt mondta, hogy van amit nem elég röviden kifejezni. Na, ennek kifejtéséhez is több ezer oldal kell és születik is rá, csak éppen ezek az értékek maradnak bennük rejtve. Különösen azokban az írásokban, amiket a kiadók a pénz miatt nyilvánosságra hoznak. Azokban elég a külcsínből minél több, mert az hozza a hasznot. Azt kell adni a közönségnek – mondják – amit ők akarnak, elfelejtve azt, mennyire szüksége lenne az embereknek mint tömegnek az iránymutatásra. Nem azért mert a tömeg ostoba, csupán más elfoglaltságuk miatt kevés idejük jut az ilyenek átgondolására. A hatalom ma megteszi ezt, iránymutatást ad, de sajnos minden szentnek maga felé hajlik a keze, így saját hasznukra fordítják ezt is, így megy a médiákban ma az agymosás. Erre jó példa a márkák elismertetése. Jobb egy parfüm, akkor is ha fullasztó, büdös, sőt a férfiakban utálatot keltő, ha ráhúzunk egy márkát és a médiákban elterjesztjük – alaptalanul – annak csodás hatását. Add le ezt egy hétig és utána már minden nő ezt a parfümöt keni magára, pedig az valójában olcsó vacak. Az olcsóság az ami sok pénzt hoz a konyhára a gyártónak, a reklámozónak, miközben az emberi kapcsolatok, a társadalom kárára megy.
Ez csak egy példa a sok közül, hogyan tudja ma megrontani a média a társadalmat, pedig azt lehetne jóra is használni. Ha nagyobb odafigyelést mutatnának a hatalom birtokosai erre, a világ is jobb lenne. Csakhogy a hatalom forrása a pénz, emiatt a hatalomnak nem érdeke ennek megakadályozása, ha meg akarják tartani azt, nem érdeke a világ jobbá tétele.
Ezért van ma mindenki egyedül, magára hagyva és ha egyedül nem boldogul, akkor…
Ha idáig eljutottál, ismét vizsgáld meg a környezetedben levő társaidat. Tényleg egyedül vagy? Nincs olyan a közeledben aki szerethetne téged? Aki megérdemelné az érintésed, az ölelésed? Van amit az embernek magának kell megtennie, de az ember társas lénynek született és az is marad, akármennyire szajkózzák ma az egyén szabadságát, fontosságát. Ha nem adsz esélyt másnak, hogy veled legyen magadat fosztod meg a boldogságtól, a teljességtől. Tényleg önmagad ellensége akarsz lenni azzal, hogy nem becsülsz meg mást önmagadon kívül?
A közel elég távoli is lehet. Nem mindig a szomszéd a legjobb partner ehhez, de akár ő is lehet. Ha nem találsz a szomszédban, az utcádban, a városodban, körülnézhetsz másutt is, de óvatosan. A látszat néha csal. Ha tudod mi kell neked, meg fogod találni. Ehhez magadat kell megismerni. Közben sem szabad azonban elfelejteni, hogy nem vagy egyedül. Érints meg és a képed felderül!
Az érintés ugyanolyan öngerjesztő folyamat, mint a szeretkezés. Mondhatnám egyfajta szeretkezésnek is, bár nyilvánvalóan lényeges a különbség. Az érintés egyszerűbb és bárkivel megteheted. Bárkivel, akivel kölcsönösen kedvelitek egymást. A kölcsönösség éppen az öngerjesztés miatt szükséges. Ha egyiktek nem kedveli a másikat hatástalan marad. Nem teljesen, de elveheti a kedved mások megérintésétől. Senki sem szívesen érint meg egy forró tárgyat, de egy jéghideget sem. Ameddig nem teszed meg nem fogod tudni, hogy a megérintett melyik lehet. Ha kellő „hőfokon” vagytok, akkor lesz a hatása perzselő, gyógyító.
Azt hiszem a kevesebb néha több, így abba kell hagynom ennek bizonygatását. Sőt, ne is higgy nekem, hanem próbáld ki. Próbáld ki direkt erre figyelve és észben tartva ennek a lényegét.
Ha igaznak tartod utána, kérlek, oszd meg e tapasztalatot mással is. Hozzáteheted a sajátodat, mert így lesz meggyőzőbb. Ha  továbbra sem hiszel benne, engedd el és fordulj a jógához.
Elég kimerítő volt az indoklása a nem-nek?
1
Ez egy válasz cvirag 2024. január 14. 09:35-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 14. 09:35
#681
Csak érzelemből lehetne szexelni? Én kívántam már meg úgy valakit, hogy semmit sem akartam, csak lefeküdni vele.
3
Ez egy válasz Arya 2024. január 13. 02:32-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. január 13. 19:57
#680
Köszönöm a választ (eggyel lejjebb).   A címkékkel kapcsolatban, ha valaki nem talál olyat az ajánlottak között, amit szeretne felrakni, semmi gond, mielőtt beküldi, alul a megjegyzés rovatban beírhatja, mit szeretne még címkéűl a történetéhez, mint ahogy észrevettétek ezt én rendszeresen használom, és nem is maradt ki nálam semmilyen címke, pedig olyat is kértem, ami a lehetőségek között nem volt.
4
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 13. 17:47-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. január 13. 17:47
#679
Kedves Íróink!

Köszönjük a felvetést, a biszex címke bekerült a szereplők közé.
És a késlekedés oka egyszerű időhiány volt, nem a felvetéssel szembeni ellenérzés. Utóbbi esetben tényszerűen megfogalmazott indoklást szoktunk közzétenni, nem eltűnni. 🙂

A kiemelt címkék mikéntjének átdolgozását átgondoljuk, hogy hogyan adhatna kellő szabadságot, de ugyanakkor a kezdőbb íróknak is kellő támpontot jelentsen, hogy mit kötelező választani, mit javasolt.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz vaszilka 2024. január 13. 11:18-kor írt üzenetére.
vaszilka
2024. január 13. 11:18
#677
2024. január 2. 08:32
Egyetlen ember felvetése: "Legyen már orvos címke is!"

2024. január 2. 23:25
Válasz: "Ahogy szeretnéd. Parancsolj!"

Itt meg tucatnyian érvelgetünk, hogy ugyan legyen már biszex címke, ami azért szex/pornó körökben messze nem egy forradalmian új besorolás és a történetekben is jócskán előfordul.

Tulajdonképpen érthetetlen, hogy miért kell egyáltalán kérni? Miért nem kézenfekvő?
Még ha mondjuk valaki azt mondaná, hogy nekrofíliát szeretne. Az lehetne vita vagy elutasítás alapja.
De a biszex?  🙄
4
Titti
2024. január 13. 08:01
#676
Én ennek egy részével nem értek egyet.
Ha szeretsz valakit, akkor annak jót akarsz, igaz? Ha kettőbe vagy szerelmes és ha ők érezhetnék jól magukat egymással is, akkor miért lennél féltékeny? Talán nem akarsz mindkettőnek jót? Lehetséges, hogy az önzetlenség, mint fogalom nem is létezik? Vagy csak te vagy önző dög? Egyiket se hinném. 
Hiszem, hogy önzetlenül is tudok adni. Épp nemrég olvastam egy olyan könyvet, amikor a nő nem hitte el, hogy egy férfi önzetlenül akar neki segíteni, mert egészen addig a napig, mindenki várt tőle valamit, ha ő kapni akart. Még a szülei is! Azt, hogy legyen jó kislány, másképp nem kap babát karácsonyra. Tudod mi lett a könyv vége? Az, hogy a férfi bemutatta egy barátjának, aki már ismét várt tőle valamit, őt magát. Önzetlenül ajándékozta meg a szerelemmel, anélkül, hogy elvárta volna, hogy az ajándékozót szeresse. Nem én írtam a könyvet, de nagyon tetszett az egész történet. Nem lenne idevaló, mert annyira romantikus, hogy tényleges aktusra még a végén is csupán utalás történik. 
Téged meg ismerlek annyira, hogy tudom rólad, önzetlenül kimész egy tanyára nap, mint nap és eteted-itatod a kiscicákat, akikhez semmi közöd sincs. Szóval te is önzetlen vagy, úgyhogy létezik ez a fogalom. 
Miért nem tudod elfogadni, hogy másra is süthet a nap? Hogy ők is szerethetik egymást? Az neked miért lenne rossz, ha ők élvezik a napsütést, a sütit, vagy egy-mást? Féltékeny vagy a tortára, ha én eszem meg melletted? Tudom, hogy nem?? 😀
A többiről itt nem írnék, mert a személyes címke hiányzik. Majd máskor, máshol. Vagy nem. 
Ja, biszex címke sincs. 😅
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 13. 02:32-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 13. 02:32
#675
Megint csak kalibannal kell egyetértenem. Mert ha elfogadjuk ezt az indokolást, akkor a homo címke törlésre kerülhetne. Ugyanakkor az egy réteg igénye, bár elismerem, hogy a férfiak zöme inkább elfogadja a leszbizést, mint az egymás közötti szexet. 
De ha kategóriákban gondolkodunk a biszex mégse fér egyikbe se bele. A legtöbb embernek teljesen elképzelhetetlen egy olyan hármas lelki kapcsolat is, amikor én, mint nő egyszerre vagyok szerelmes egy másik nőbe, de ez mellett egy férfit is szerelemmel szeretek. Erre 100-ból 99 ember azt mondja, hogy lehetetlen. Pedig tudjuk, hogy a lehetetlen dolgok csak a saját korlátainkat tükrözik. Viszont egyszerre sosem lehetek mindkettővel, mert akkor féltékeny lennék. Ezt se sokan értik meg, mert nem akarják elfogadni már a lelki kapcsolat dolgot sem. Mindezt pedig azért írtam le, mert bárhogy is ellenkeznél, ez a valóság. Ez az igazi biszex és ha én egyszerre tálalom ezt egy történetben, akkor az sokak számára lenne hihetetlen mégse fér egyik kategóriába se bele, bár talán  közelebb állhatna a heteróhoz és mégsem.
Ez az indokolás nem a legérthetőbb talán, hát megpróbálom más szemszögből mutatni. 
Van olyan gruppen, amikor egy nőt végigkefél kettő vagy több pasi. Előfordulhat ennek a fordítottja is, meg olyan is amikor több különnemű vesz részt benne. Ez utóbbinál is előfordulhat olyan, hogy kizárólag különneműek érintkeznek egymással, azonos neműek maximum kezet fognak. De előfordulhat olyan is, amikor már nagyon összegabalyodnak és a férfiak eltévesztik a lyukat és némelyik nőben is felmerül a kérdés, vajon milyen íze lenne egy partnernőjének. Ezek mindegyike beleférne ugyan a gruppen címkébe, tehát felesleges lenne különválasztani. Tényleg felesleges? Ha csak arra gondolsz, hogy választanod kéne, mert egyik fajtában muszáj lenne valami okból részt venned, akkor is így gondolnád? Vajon biztos, hogy neked mindegy lenne? Kétlem. Ez a legutolsó szerintem megérdemelné a biszex kategóriát mindenképpen, bár mások más nézőpont miatt választhatnák.
Az orvos és a nővér ritkán dolgozik külön, viszont van amikor az orvos személye kerül előtérbe a sztoriban, van amikor kimondottan a nővérke a főszereplő. Pedig a kettőt lehetne egy kalap alá is venni. Olvastam olyan orvosregényt is, amikor az orvos csak lelki támaszt, lelki segítséget nyújtott, egyfajta kerítő jelleggel. Mégis az orvosregények között jelent meg, mert őt tekintették főszereplőnek, nem azokat akiknek e történetét elbeszélte a mű. Mondhatnám téves kategorizálásnak, valamelyik kiadó mégis így döntött. Elárulom, hogy a statisztikák szerint azok közül annak lett az olvasottsága a legkisebb. Talán véletlen, talán nem. Te hiszel a véletlenekben? Én hiszem, hogy mindennek oka van. Nem akarnék erről vitatkozni,de az biztos, hogy a pontatlan címkézés csalódást, a csalódás lepontozást és még több ellentétet szül. Itt, névtelenül, elvileg mindenki lehet őszinte. A címkézésnél miért ne lehetne? Nyilván felmerül a lehetősége a tévedésnek, néha tudatlanságból választunk más címkét. Ok, ez utóbbit kéretik csak rám értelmezni, mert senkit sem akarok megbántani, aki azt nem érdemli. Erre jó a fórum, mert felhívhatják a tévedésekre a figyelmet. 
Még így is kalibannal értek egyet. 🙂
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. január 12. 23:28-kor írt üzenetére.