Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Selymi
2024. július 12. 15:59
#725
A címkék értelmezésével kapcsolatban érdeklődnék csak: vajon leszbinek tekinthető egy olyan nő, aki nyelves puszit provokál ki egy nőstény macitól? 
Pin page (pinterest.com)
Tuti az agyamra ment a hőség, mert csupa ilyesmit találok most. 😂
1
T
Törté-Net
2024. június 23. 21:39
#724
Kedves Íróink!

Köszönjük, az ötleteket, felkerült a sci-fi és spanking/fenekelés címkék is, valamint az életkorokat lefedendő a középkorú és idős címkék is.

Amennyiben véleményetek, ötletetek lenne, továbbra se tartsátok magatokban. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
4
doriangrey
2024. június 23. 12:03
#723
Megadtam az adekvát választ eggyel lejjebb. Címke helyett. 😘
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 23. 01:21-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 23. 11:33
#721
Az ötlet nem rossz, de jelenik meg annyi sci-fi vagy sf-f írás, ami miatt lenne értelme? Küldtem már be sci-fi írást. A feltöltéskor a megjegyzés mezőbe beírtam, hogy sci-fi írás, ami meg is jelent az írás felett a közzétételkor (az pedig nem az oldal hibája, hogy a megjegyzés ellenére megjelentek alatta a "nem szeretem a sci-fit" kommentek)
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 23. 10:26-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 23. 11:28
#720
Tisztelt szerkesztők! 

Maga az s/m a fájdalomról szól. A lényege a fájdalom adása és befogadása, annak minden lelki és fizikai velejárójával együtt. Egyesek erősködtek az oldal fórumán és írások alatti kommentekben, hogy mennyire lényeges része az s/m-nek a beleegyezés, a közös akarat kinyilvánítása. Ezt nagyon erősen vitatom a mai napig, mégha nem is adtam neki hangot a vitában. Elnézést a kitérőért, de ez fontos volt a továbbiak miatt. 
A "spanking" (fenekelés) ugyanis ugyancsak része az s/m világnak, viszont KORLÁTOZOTTAN! Tulajdonképpen önmagát korlátozza be, már a neve alapján is, hiszen abban benne van az is, hogy itt CSAK a fenék van fájdalommal kezelve. Ez jelentheti az enyhe, tenyérrel végzett, nyomokat alig-alig előidéző, erotikus, vágykeltő- fokozó finom paskolástól kezdve, az eszközök széles tárházát felvonultató, akár napokig látható és érezhető nyomokat adó verésig gyakorlatilag mindent. Viszont! Ami egy lényeges különbség az egyesek meghatározása szerinti s/m-hez képest, hogy nem feltétele a közös megegyezés! Természetesen bele tartozik a spankingba az is, amikor előre megbeszélt eszközökkel, előre eltervezett módon és mértékben végzik a fenekelést, de bele tartozik az is, amikor nincs a szenvedő fél részéről semmilyen beleegyezés. 
Hogy néhány példával érzékeltessem:
Spanking az is, amikor valakit megbüntetnek egy deresre húzással vagy egyéb módon, büntetésként, a fenékre mért ütésekkel, mégpedig akár előre megbeszélt módon. Ebbe beletartozik az is, amikor "hivatalos", ítéletben kihirdetett büntetést hajtanak így végre valakin, de az is, ha csak a páros tagjai között van előre lefektetett megállapodás, hogy milyen tettek milyen büntetést kapnak. 
Spanking az is, ha a szexuális együttlétet készítik elő néhány fenékre mért ütéssel, ezzel előidézve a megfelelő izgalmi állapotot. 
Spanking az is, amikor valaki feldühíti a párját, és az a saját feszültségét ebben a formában vezeti le. 
De spanking lehet az is, amikor például egy tanár a diák fenekének elverésével büntet. 
Nem spanking, hanem s/m (még pontosabban BDSM) az olyan helyzet, amikor a fenék elverésén kívül egyéb fájdalomokozás is történik. Például pofozás, tűk használata, direkt erős fájdalmat okozó csípések vagy csavarások alkalmazása, fájdalom okozó kötözések használata, stb. 
A spanking kiegészítőjeként még elfogadható lehet a sarokba állítás, terdepeltetés, valamint az olyan kötözés, ahol a cél csak annyi, hogy a fogadó fél ne tudjon elszökni, vagy ne tudjon lényegesen kitérni az ütések elől. Ami ezen kívül esik, az már a BDSM (az oldal esetében az s/m) kategória. 

Remélem sikerült kielégítő magyarázatot adnom, de ha bármi kérdés merülne fel, állok szíves rendelkezésükre!
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. június 23. 09:26-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 23. 10:26
#718
A fantasztikus vagy sci-fi cimkét én is támogatom, mert éppen tegnap vetettem el a gondolatot, hogy egy sci-fi témájú írásomat feltegyem, a cimke hiányában.
5
Ez egy válasz Selymi 2024. június 23. 01:21-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 23. 10:16
#717
Ja, tömeges pszichés erőszak... De nyilván lenne, aki akarja. A boly-tudatunk. 😉😘
0
Ez egy válasz Selymi 2024. június 23. 01:21-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. június 23. 09:26
#716
Kedves WaderLaci!

A spanking és az s/m között szerinted milyen kapcsolat áll fennt? Minden spanking s/m, tehát annak egy konkrétabb alhalmazáról beszélünk?

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 19. 17:37-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 23. 01:21
#715
Igaz, de vírusokat már biztosan vittek fel. Talán Covidot is, mert az elég ellenálló. A vírus meg ha nem is érző, de élő-lény. Talán majd benépesíti a Holdat egyszer egy abból kifejlődött értelmes és érző lény is. 
Az jutott eszembe, hogy nem kellene-e ide egy fantasztikus címke?
Ha például írnék egy olyat, mint Asimov Gaia "elmélete"  akkor arra milyen címke kéne? Bizarr? Hm. Főkategóriaként talán elmenne, A szörnyeteg nem illene rá, mert emberek szexelnének benne úgy, hogy közben Gaia összes tagja érezhetné, ha akarná. Bár gondolom mindenki tudja, azért leírom, hogy (ha jól emlékszem) az egy olyan emberi társadalomról szólt, ami kollektív tudatot testesített meg, de meghagyott egy kis "menedéket" az egyénnek is. Így szexelhettek abban akár ketten is, de ha elfelejtették kizárni magukat előzőleg a kollektív tudatból, akkor már Gaia szeretkezett.
Szóval? Címke?
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 22. 23:46-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 22. 23:46
#714
A Holdon járni nagy lépés az embernek, de messze van az emberiségnek, így még nem tudnak oda kirándulás gyanánt lignit-bányát rittyenteni és így megmarad a Hold sajátosan könnyed, de mégis szerethető ökoszisztémája.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 22. 23:18-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 22. 23:18
#713
Mi ebben a fura?😛 Ez nem s/m, igaz? Pár simogatást (kívül-belül) meg mindenki szeret. :P Ok, van aki csak kívülről és csak kézzel, de érted...
A hosszú és rövid vonatkozásában is nemrég idéztem egy bölcset. Itt egy másik 🙂
Nagy lépés az emberiségnek, de kis lépés az embernek. 🤗
Na, ezt kifordíthatod, ha úgy tetszik. 🙄
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 22. 20:35-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 22. 20:35
#712
Meglehetősen furcsa élvezet. De kinek a pap, kinek a papné. Azért jó sztori volt. Gondoltam, pimasz leszek, megkérdem, hogy szoktál-e történeteket kirakni, de véletlenül megnéztem az acc-od és ott volt rövid írás is. Ahol valaki azt mondta, hogy túl rövid. Megvan a ludas, ki biztatott fel :D
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 22. 03:50-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 22. 15:56
#711
Részemről tökéletesen érthető volt, és főleg élvezetes! 🥲😋
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 22. 03:50-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 22. 03:50
#710
Frissítettem és még mindig csak a tegnapiak vannak. Unatkoztam és  szeretném eloszlatni a félreértéseket, hogy mis is az a popsi paskolás. Nos egy gyakorlati példát hoztam, de az oldal neve is ilyesmire utal. Mármint a SpankBang.com... 
Ez meg nem pornó, de erotikus: https://spankbang.com/5mycm/video/daily+spanking+exercises+for+beautiful+asian+girlsviszont nagyon jól kifejezi a popsi paskolás fogalmát. Nekem ez a kedvenc kifejezésem, de ha hosszú, lehetne fenekelés is, vagy seggrepacsi? Lehet választani. Én is szeretnék választani. Választhatok egy frisset? 
Amúgy el ne hidd, hogy unatkozok! Se éjjel, se nappal nem tudok. Kivéve, amikor a nőgyógyászra várakozok, de azt is megoldottam. Külön bejáratú nőgyógyászom van. Tényleg külön, mert neki is van sajátja, meg nekem is. Ő is nőből van, így vele biztosan nem csalom meg a férjemet. Pár baráti puszi az nem megcsalás, igaz? Az se gond, ha ő közben többször is megvizsgál. Jó a műszere, mert legtöbbször elég a forró keze és öle. Amikor rosszalkodok még el is fenekel! Hogyan lehetnék én rossz egy rutinvizsgálat közben? Háát... Mondjuk egy baráti puszi során picit erősebben harapom az alsó ajkát. Vagy a felsőt. Szeretem a változatosságot. Ő nemkülönben. De amikor nincs sok ideje rám, akkor is muszáj addig vizsgálgatnia, ameddig nem eresztek levet. Mert szerinte betegség a száraz pina. Ilyen szavakat hallva tőle, rá szoktam harapni néha a csöcsére. Na, amikor ilyenkor nincs ideje elspankelni, akkor átengedi a büntetésem a férjemnek. Vagy az övének. Utóbbit szigorúan csak akkor, ha a kedvesem nem ér rá. Ha akarom nem ér rá. Elküldöm a boltba gyufáért. Pedig olyanra nincs is itthon szükség. De felénk olyat csak a nemzeti dohányboltban lehet kapni. Külföldi dohánybolt meg nincs is. A büntetés emiatt elég rövid ideig tart és mikor drágám hazaér átveszi tőle. Mindig átveszi, cserébe nekem mindig betömik a számat, mert utálják a nők sikításait hallani. Még a végén azt fogják a szomszédok hinni, hogy megerőszakolnak. Pedig olyat ők nem tesznek. Csak néha. Ettől még sikíthat az ember lány, ha paskolgatják a popsiját. Igen, talán ez a jobb kifejezés, mert valaki mintha azt mondta volna, hogy a fenekelés egy horgász szakszó. Félreérthető? Nem tudom. Én nem horgászom. Csak azt szeretem, ha bennem úsztatják a kukacot. Az se baj ha egyszerre kettőt-hármat. Nehogy már elaprózzuk. Apróval amúgy se foglalkoznék. Popsim sem pici, szóval oda se muszáj kicsit adni. Ha meg nagyot kapok, akkor sikítok. Na, emiatt tömik be a számat. A drágámnak olyankor nem lehet, mert sok a dolga és ha az övével lenne tele a szám, talán nem tudna a paskolásra koncentrálni. Akkor meg fuccs a doktornő által előírt kötelező büntetésnek. Emiatt kell maradnia az ő férjének. Teljesen be tudja tömni a szám, de legtöbbször nem sikerül megízlelnem teljesen, mert annyira alapos, hogy a torkomig lenyomja. Mondanám, hogy ezt már ne, de tele szájjal nem illik beszélni. Tele torokkal meg nem is lehet. Tele torokból csak akkor tudok kiabálni, amikor már ketten büntetnek, de az már se nem fenekelés, se nem paskolás. 
Olyan is előfordul, hogy kedvenc doktornőm leellenőrzi a kiadott utasítást. Nem mindig bízik a pasikban, ami nem is csoda. A legtöbb megbízhatatlan, bár ami az orgazmusaim számát illeti, addig sose szoktak békén hagyni, ameddig nem spriccelek. Néha nekik is sikerül velem együtt, ami külön öröm és még több spricc. Ha az ellenőrzés időpontjáig ezt nem sikerül elérniük mégsem, akkor ők érdemelnének popsi paskolást, de ettől a doktornő mindig eltekint. Viszont olyankor is megkapja a saját adag popsi paskolását. Igen, amikor rájön, hogy nem kellő mértékű volt a büntetésem, akkor magát ostorozná. Csakhogy ostorunk nincs, így marad a spank. Mivel két pasi áll rendelkezésre, van amikor csoportos spank-ben van részünk ezt hívják spankbang-nek. Amiben utána részeltetnek... Na olyan címke már van, mert azt meg szendvicsnek. Bár ez is félreérthető, mert előfordul, hogy valamiért nem használható az egyik nyílásom és olyankor egyikük alul a használhatóban, a másik meg a számban van. Az is szendvics, bár nem a közkedvelt. Nem az igazi finomság. Persze a fenék elverést, vagy spank-et is lehet többféleképpen.A nagyon engedetlen kislányokat kikötözve, a nem annyira veszélyeseket térdre fektetve, de olyan is akad, hogy ketten kellenek hozzá, egyikükön fekszem, azaz alulról bennem ténykedik, miközben a másik büntet, azaz paskolja a popsim. 
Azt hiszem elég kimerítő volt a magyarázat és már senki sem fogja félreérteni bármilyen címke lesz használatban ezek közül. Persze, ha nem volt érthető, majd idézek itt pár történetből, vagy csak beteszem ide a linkeket. 
Megyek megnézem van-e új történet, ha nincs akkor mást teszek majd fel. Nem ide! 😇😂
3
Selymi
2024. június 22. 03:14
#709
Igen! Csatlakozom, mert ha már van MILF miért ne lehetne spank is? Popsi-paskolás? 

De nem is ezt akartam írni, hanem a kérdésre válaszolni. Egy friss történet mára? Esetleg kettő? 😇 
Az is lehetséges, hogy elromlott a böngészőm – mindegyik 😊 – mert jelenleg 7 elbírálatlan történet van fent, de friss egy sem. Remélem nem betegedett le mindenki a szerkesztőségből! Ha mégis akkor jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánok.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 19. 17:37-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 19. 17:37
#708
Tisztelt Törté-net! 
Már több vita is volt az s/m kategória kapcsán. Ezek kiküszöbölésére ajánlanám a "spanking" vagy magyarul "fenekelés" cimke bevezetését.
3
sztbali
2024. június 19. 16:30
#707
Tisztelt Törté-Net!
Felmerült bennem egy új címke gondolata. Az erőszak címkére gondoltam. Shavo író legfriseb történetei  mindig nemi erőszakot mutatbak be.
1
T
Törté-Net
2024. június 4. 21:47
#706
Kedves sztbali!

Szerintünk igen, fel is került. (És vele együtt a néger és a milf címkék is.)

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz sztbali 2024. május 24. 09:08-kor írt üzenetére.