Miért is vagyok leszbikus?

A témához tartozó történet:
Arletta
26 171 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ridick
2003. január 13. 19:02
#46
Skynet-net igaza van főleg ha az a 14 lánynak még nem volt olyan fiu barátja akivel lefekszik és amikor ez meg megtörténik és persze fáj neki(az első)
úgy dönt hogy inkább marad a lányoknál mert az fájdalommentes és ez azért van mert senki nem magyarázza el neki hogy hogy mennek ezek a dolgok...Lehet hogy Magyarország népessége is ezért csökken...Buzikból(bár ők azt próbálják meg beadni hogy ma már a buzizás nem megy...de ez hülyeség szerintem mert a buzi az buzi meleg az meleg és a buzi az egyenlő a meleggel)meg nekem is elegem van már egyre idegesítőbbek...és sajna egyre többen vannak mert kezdik azt hinni hogy beilleszkedhetnek...A leszbikkel meg addig nincs bajom míg tudatában vannak annak hogy férfi kell a házhoz...na mind1
1
Skynet
2003. január 13. 19:00
#45
Kedves Arletta.
Ezt nem magyaráztad meg:"Szerintem Ancsi jobban tette volna ha keres a baráti körében egy figyelmes fiút Arlettának és nem csinál belőle leszbit".
Ancsi nem tudhatta hogy te genetikailag (ha ez igaz) leszbi vagy.
A pedofilok durvábbak mint a homószexuálisok,de ugyanúgy pusztítók a társadalomra nézve, ha már ezt felhoztad.
1
Skynet
2003. január 13. 18:28
#44
Most is a Mónikában 18 éves Leszbi lányokról megy a vita.
ezt 6 órakkor nézi egy 14 éves lány akinek még nem alakult ki a sexualitása,"ingadozó" ,miért ne próbálná ki a barátnőjével poénból?Mivel nem döntésképes a kiscsaj, nem tudja mi van,aztán leszbi marad,mert miért ne.tök jó nagyokat élvezni, és testileg keresi a gyönyört, nem lelkileg.Ennyit a mai elhaló társadalomról, meg a médiáról.
1
Skynet
2003. január 13. 18:23
#43
Kedves Arletta.
Logikai hibát követtél el.
"Egy ember alapvető szexuális beálítottságát nem lehet megváltoztatni!"
"És ami azt illeti, nem Ancsi csinált belőlem leszbit, hanem épp ellenkezőleg: ráébresztett arra, hogy az vagyok!"
Ha még soha nem szeretkeztél akkor honnan tudtad hogy alapból leszbi vagy?
1
SAS70
2003. január 13. 17:51
#42
Arletta! Végigolvastam a történetet és jól írsz, bár egy kicsit szomorú is lettem. Már az előtt leszoktál a férfiakról, még mielőtt rájukszoktál volna. Ha a nőked szereted és "beléjük" (vagy csak egybe) vagy szerelmes, akkor így születtél és az ami történt veled csak egy újabb "adalék"! Nem tudom miért, de azt érzem, te nem vagy leszbikus viszont ha csak valami nagy csoda nem történik, nem is lesz "normális" kapcsolatod férfival, mert már teljesen elutasító vagy és így nem is lehet. Nem tudom érted-e!? Kényszerpályára kerültél és ott is maradsz, mert nem akarsz és tudsz rajta változtatni. Viszont ha ez téged kielégít és neked megfelelő, ne is változtass rajta, mert nem éri meg! Lehet találkoznál a nagy Ő (férfi)vel, viszont úgy sem ismernél rá, keresni meg kár, mert csak újabb csalódásokat élnél át. Viszont ha egyszer, véletlenül találkozol egy olyan férfival, aki az eszét is tudja használni nem csak a farkát, ne hagyd ki, mert lehet, hogy egy szép élménnyel leszel gazdagabb!
Néhány dolog a melegséggel kapcsolatban. Meleg nem lesz (ezért szerintem te sem vagy az) hanem születik az ember. Meg az állat is, mert a főemlősök között is van ilyen, pedig ott megrontásról, divatról, meg befolyásolásról nem igen lehet szó. Valószínűleg egy génhiba okozza az azonos neműek iránti nemi vágyat, vagy a magzati fejlődés egy stádiumában a hormonszintek eltolódása (erről még folynak viták), de kétnemű emberek között is van aki a férfiakhoz és van aki a nőkhöz vonzódik inkább. A genetikai hiba valószínűbnek látszik. Tehát valaki vagy úgy születik, hogy a saját nemét szereti, vagy nem. Persze a szexet lehet azonosneműekkel is élvezni ez megint más dolog.
Viszont én sok sikert kívánok neked az íráshoz, és sok szép szeremi és szexuális élményt.
1
ZeroNet
2003. január 13. 17:31
#41
Ez az egyenjogusag erdekes dolog. Kedvenc baratnom azt mondta hogy egy okos no mindig minden tortenelmi korban ervenyesiteni tudta akaratat. Mondjuk ez tulzas, en egyetertek a teljes erteku noi let es karrier lehetosegeinek megteremteseben.
Maskepp gondlkodunk, ezt talan te sem vitatod. Egyaltalan nem hiszem magam a teremtes koronajanak, ahogy a noket sem, viszont oket jobban tisztelem. Nekik inkabb megbocsatok mint ferfiaknak.
A hazassag egy masik erdekes dolog. A hazassag a nonek az erdeke, sokkal inkabb mint nekunk ferfiaknak (ha tehetnenk akkor otthagynank a not miutan megunjuk nem?). Szomszedunk ket fia egyutt el ket lannyal, de minden vagyon a fiuk neven van. A srac gondol egyet, es kiteszi a csajt az utcara aki eljatszott egy csomo evet, es nem kap semmit. A no szamara a kor rettentoen fontos, amig fiatal, adig szep, es ezt ki tudja hasznalni. Amint megoregszik mar csokkennek az eselyei. Azt meg hogy a szep, fiatal lanyokat reszesitjuk elonyben mi ferfiak, nem vetheted a szemunkre. Tehat jobb fiatalon biztositani az oreg napjait az embernek... Aztan persze a gyereknek sem mindegy milyen csaladban no fel. Nekem szerencsere olyan csalad jutott, ami igen harmonikusnak mondhato (szukebb csaladi kor persze).
Szoval az egyenJOGusag szerintem fontos, de az hogy semmi kulonbseg ne maradjon az nem celszeru. Masok vagyunk, se nem jobbak se nem rosszabbak a masiknal. En szeretnem ha udvarias lehetnek a nokkel, tovabbra is en hivhatnam meg oket, stb. anelkul hogy ezt az emberi mivoltukban tortent megalazaskent ertekelnek (mondjuk ahogy titeket ismerlek, ez azert nem fog bekovetkezni).

Dominakrol hallottam, de azert ez kevesbe jellemzo, mint az agressziv ferfi nem? En is neha eroszakossa valok... Azt hiszem a ferfiak sokkal hajlamosabbak az agressziora, es a zsufolt varosokban a stressz ennek kedvez. Sajnalom hogy ennek ti nok isszatok meg gyakran a levet.

Azert van bennunk is ertek nem? Neha jo lenne pozitiv velemenyt is hallani. Csak neha. Nem kene sokszor. Neha. Egy icipicit.

Most viszont megkapod a 9 pontot.
Tovabbra is tisztelettel - ZN

Upsz meg valami: a szex nem csak fajfenntartasra jo, meg a majmoknal sem, a bonobok atlagosan minden oraban szeretkeznek (ez a termeszetfilmekbol kimarad), tehat ebben egyetertunk. Nagyon fontos az utodnemzes nelkuli testi kapcsolat, ez erosit meg egy kapcsolatot.
1
dB
2003. január 13. 16:40
#40
Arletta!

>>Normális ember ugyanis sérült embertársát nem lenézi, hanem sajnálja; rosszabb esetben esetleg (ha a sérülés jelleg olyan) irtózik tőle

És szerinted ez miben különbözik a más szexuális beállítottságúak megítélésétől? Valószínüleg a sajnálatot/irtózatot veszed te lenézésnek...

>>az udvarlás egy időszak a megismerkedés és a szex között

Azaz magadat is lealacsonyítod arra a szintre, mint amilyen emberek alapján kialakítottad a férfiakról a véleményed.
1
Gbx
2003. január 13. 11:28
#39
Igen jo.... Es szerintem sajnos tipikus a sztori! Arletta! Sajnos nincs 20 pont :-))
1
Arletta
2003. január 13. 11:21
#38
Kedves ZeroNet!
Úgy tűnik, nem elég figyelmesen olvastad, vagy nem értetted meg a történet végét. Én nem a bizalmamat vesztettem el a férfiakban; egyszerűen arról van szó, hogy minden próbálkozás és pszichoterápia ellenére számomra fizikailag kellemetlen egy férfival közösülni. Pontosabban annak az a bizonyos "végső fázisa" kellemetlen. Hogy ennek mi köze van a fiatalkori traumához, nem tudom. Valószínűleg van. Nem akarom "lelőni" az egyik folytatást, ezért ezt most részletesen nem fejtem ki. Ami a védelmet és biztonságot illeti, sajnos erre sok nő rászorul. Anyagi és főleg fizikai értelemben. (Én szerencsére egyik értelemben sem.) Az, hogy fizikailag védelemre szorulnak, a természet "bűne", viszont az, hogy anyagilag is, már bizony a férfiaké, pontosabban egy sok évszázados férfiközpontú világnézeté (lásd a "teremtés koronája" és hasonló szövegek), mely még ma is hat. Az még mondjuk megeshet, hogy egy fiú belémszeret, bár igyekszem erre nem adni lehetőséget, és előre sajnálom az illetőt, mert nagyot fog csalódni. Végül ami a leszbikusok véleményét illeti a férfiakról, az nagyjából annyiféle, ahányféle vélemény a heterók közt van a melegekről. És hogy vannak agresszív férfit kereső nők? Persze hogy vannak. De vannak agresszív nőtkereső férfiak is. Vagy sosem hallottál még dominákról?

Kedves Mr Nice Guy!
Minek mutogatná magát a többség? Róluk anélkül is lehet tudni! Az a gyanúm, hogy te éppen úgy,mint a legtöbben, félreérted a meleg szervezetek és rendezvények célját. (Csak mellesleg: én nem vagyok tagja semmilyen ilyen szervezetnek, és még sosem voltam ilyen rendezvényen, nem is szándékozom elmenni ilyenre. Noha... de olvasd el újból az utolsó előtti bekezdés második mondatát.) Ugyanis nem arról van szó, hogy a homoszexuálisok reklámozzák magukat vagy "toboroznak", egyszerűen csak arról, hogy szeretnék elérni, hogy végre szűnjenek meg azok a társadalmi előítéletek, melyek következtében sokszor kerülnek/kerülünk hátrányos helyzetbe. Mert szavakban ugyan ez nem így van, de a valóságban bizony igen. Mint oly sok máskérdésben, itt is nagy szakadék van az elvek meg a gyakorlat között. Az pedig, hogy "lépten-nyomon" melegekbe botlasz, nem túlzás egy kicsit? Végre sikerült eljutni oda, hogy ha két nő vagy két férfi nyilvános helyen kimutatja egymáshoz tartozását, legfeljebb rosszalló pillantásokat kap. Miért lenne ez kihívóbb, mint mikor pl. a buszmegállóban egy fiú meg egy lány önfeledten csókolózik? Ami meg az egyéb szexuális devianciákat (ne használjuk az aberrált szót, jó?) illeti, a pedofilokat leszámítva kinek ártanak vele? A pedofilok más eset, mert ők tényleg ártanak. És bizony ezeknek a deviánsoknak éppúgy joguk van a teljes életre, mint másoknak, és a teljes élethez természetesen hozzátartozik a szex is. Ami a féllábús hasonlatot illeti, nekem az elsődleges kifogásom az volt, hogy "lenézi". NEM! Nem nézheti le! Egyébként az utóbbi időben a sérült emberek éppúgy szervezkednek és tüntetnek az elemi jogaik érvényesítési lehetőségéért, mint a szexuálisan mások. Vagy nem láttad a múltkori tolókocsis tüntetés felvételeit?
Végül: bocsánat, de nem azt mondtam, hogy a heteroszexuális házasság veszekedésbe és vállásba torkollik. Csak megkérdeztem, mi a jobb a gyereknek, szeretetteljes légkörben melegek közt felnőni, vagy gyűlöletteliben, de heteroszexuálisok közt? Azt hiszem,a válasz elég egyértelmű. És miért "normális, reális értékrend" az, hogy csak a heteroszexualitás természetes? Bizony a homoszexualitás is az! Kezdjük elfelejteni, hogy a homo sapiens számára a szexben csak az egyik cél a fajfenntartás! Gondolj csak bele, hogy egy átlagos szexuális igényű ember hányszor szeretkezik élete során, és ebből hányszor nemzési-fogantatási céllal! És a homoszexuálisokat, deviánsokat bizony biológiailag a heteroszexuálisok "hozzák létre" (bár előfordul, hogy homoszexuális férfi vagy nő nemz/szül gyereket, de ez elég ritka).

Kedves Ernesto!
Köszönöm.

Kedves géza!
Sajnos sok igazság van ebben a rövid véleményben. Csak annyit tennék hozzá, hogy a másfajta rendezvények résztvevőinek egy részére is áll a megállapításod. Minden emberben van valamennyi exhibicionizmus, de egyesekben ez kicsit túlmegy az egészséges mértéken. Ha megtalálja azt a pályát, hivatást, ahol ezt kiélheti, akkor jó. Ha meg nem...

Arletta

1
géza
2003. január 13. 03:28
#37
a meleg rendezvényre az megy el aki mutogatni akarja magát... nem arról szól amirQl kellene neki... ennyi.
1
Ernesto
2003. január 13. 02:42
#36
10 pont! Ez a véleményem.
1
Mr Nice Guy
2003. január 13. 00:54
#35
Okké. SkyNettel teljesen egyet értek, és a "náci" nézetek miatt elöre mindenkitöl is elnézést kell kérnem: a heterok nem reklámozzák magukat mindenhol, nem tartanak felvonulást, stb. A homoszexuálisok viszont igen, rendszeresen. Viszont felteszem, ők is felemelnék a hangjukat, ha a pedofilok, állatszexet kedvelők, vagy hasonló, már bocsánat, aberráltak mennének ki az utcára tüntetni a nem létező jogaikért. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a homoszexualitás aberráció. A világ civilizált fele tisztában van vele, hogy létezik, és tiszteletben tartja, mint az ember jogát a saját szexuális beállítottságának megválasztásához. De ez anélkül is létezik, hogy demonstrálnának, és hogy a csapból is ők folynának. Lassan már nem kapcsolhatod be a TV-t, nem mehetsz el moziba, stb. anélkül, hogy ne láss melegeket, ez pedig a heteroszexuálisok jelentős részét bosszantja. Mi nem dörgöljük senki orra alá a szexuális beállítottságunkat, nem értem, a homoszexuálisoknak miért van szüksége rá. A féllábúval állított hasonlat pedig igenis jogos és helyénvaló, mivel nem a sajnálatról, hanem a másság túlzott hangoztatásáról szólt.

Egyébként Arletta tisztelettel, most Te vagy elfogult: miért nyilvánvaló számodra az, hogy a különböző neműek házassága mindenképpen veszekedéssel, válással végződik? Megnyugtatlak: ez nem függ nemtől, viszont a gyerek egészséges fejlődéséhez, bármilyen szép koncepció is a "szeretet a lényeg, csak ez számít", a "normális", vagyis két különnemű szülőből álló család az ideális, az aberrációk elkerülése és a reális értékrend kialakítása érdekében. Hozzáteszem, hogy ez még nem feltétlenül vezet a normális felnőtté váláshoz, de azért előny.
1
ZeroNet
2003. január 12. 23:00
#34
Na, ma volt időm gondolkodni, hogy okosat is írjak. Először is egy-két válasz jellegű dolog.
Leszbikus lánnyal lehet hogy beszéltem anélkül hogy tudtam volna, de leginkább elvált nőkben vagyok otthon ;) Van egy homoszexuális barátom egyébként. (nincs köztünk testi kapcsolat)
Amúgy hiába is akarnánk bizonyítani, hogy mi férfiak is figyelmesek vagyunk az ágyban (vagy legalábbis léteznek ilyen férfiak), mert te a bizalmat vesztetted el bennünk (persze ez érthető), ami nélkül az egész nem ér semmit. Mi társak is vagyunk, és a nőnek sokszor védelmet, biztonságot kell jelentsünk (ezt nők mondták nekem, szerintem is igaz). Ezt a bizalmat nagyon nehéz visszaadni, rengeteg türelem, szeretet és empátia kellene hozá. Ennek el kell ismernem kicsi az esélye. Lehet hogy egyszer belédszeret egy olyan srác aki valahogy más oldalról közelít meg mint a többiek, de ez egy nehéz feladat, és kevesen vállalják a kockázatát egy ilyen kapcsolatnak.
Mindenesetre én azt kívánom neked, és a többi lánynak akivel így elbántak (sajnos sokan vagytok), hogy találjatok magatoknak valakit aki boldoggá tesz titeket, és akiben meg tudtok bízni - férfi, nő, olyan mindegy...

Még valami - a leszbikusoktól nem a szexuális beállítottságuk miatt tartok, hanem a véleményüktől. Engem elég érzékenyen érintenek az olyan jellegű kijelentések mint az a bizonyos kiemelés (bár nem te tetted a főlapra, azért mégis te írtad, nem?). Most képzeld el, hogy férfi vagy, és minden hibáikkal egyetemben tiszteled a nőket, és akkor kijelentik neked, hogy egy nő többet ér nálad, jobban tud szeretni, kifinomultabb, és neked tulajdonképpen nincs semmilyen értéked (nem mondtam hogy így gondolod, de az ember ezt érzi ki a sorokból - talán ok nélkül, de mindenképpen bántja).
Lehet hogy nem vagyunk olyan jók, még ezt is el lehetne fogadtatni velem, de azt nem, hogy ne tudnák megváltozni, ha nem egyértelmű elutasításban részesülnénk.
Gyűlölöm azokat a férfiakat, akik miatt ezek a negatív vélemények kialakulhattak. Megvetem azokat a nőket is, akik az agresszivitást keresik partnereikben, vagy legalábbis a testi fölényt, és ezzel egyfajta pozitív visszacsatolást teremtenek a férfiakban.

Tyhüh, hát nem mondom egy kicsit most talán kifakadtam, de remélem nem sértettem meg senkit...
1
Arletta
2003. január 12. 20:27
#33
Kedves ZeroNet!
Amint már írtam, a kiemelésről nem tehetek. Ami pedig azt illeti, lehet, hogy beszéltél már leszbikus lánnyal, csak nem tudtál róla. Ezt ugyanis csak bizonyos tapasztalattal lehet felismerni. Egyébként meg nincs értelme tartani tőlünk, mi is épp olyan emberek vagyunk, mint mások, csak más a szexuális beállítottságunk.

Kedves Mr Nice Guy!
Elhiszem, hogy vannak kivételek, azt is, hogy te az vagy. Én csak megjegyeztem, hogy furcsa...
Az pedig világos, hogy a hely meghatározza az ismerkedési lehetőségeket. Én pl. szívesen járok olyan helyekre, ahol te biztos, hogy nem fogsz megfordulni, mondjuk egy leszbi presszóban.

Kedves Skynet!
Nem vagy te egy kicsit túlságosan is elfogult? Nem mondom, hogy "faszságokat" írtál, de nem tudok veled egyetérteni. Egy ember alapvető szexuális beálítottságát nem lehet megváltoztatni! Előfordulhat, hogy külső kényszer hatására valaki egy ideig a hajlamaitól eltérő módon kénytelen kielégíteni szexuális szükségleteit, gondolok itt pl. olyanra, hogy börtön. Ha egy családos embert az általad leírt módon meg lehet változtatni, az minimum biszexuális. Az meg, hogy a melegek "bosszút állnak" a társadalmon, elég hihetetlenül hangzik. Egy max. 10%-os kisebbségről van szó! Ennek kb. annyi létjogosultsága van, mint bizonyos antiszemita vádaknak. Az pedig, hogy mi "hirdetjük" magunkat és "toborzunk", egyszerűen nevetséges. A felnőtt társadalomban a (mindkét nembeli) homoszexuálisok aránya hosszú távon nem változik. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben lehet, hogy többen próbálják ki az azonos neművel történő szexet, mint régebben, de ennek okait inkább az általános szexuális nyitásban kell keresni. És bizony 50 évvel ezelőtt még igenis lenézték azt, aki vállalta, hogy más a szexuális irányultsága, sőt, férfiak esetében még büntették is. Ma már ezen - hála épp a meleg szervezeteknek és rendezvényeknek - túl vagyunk. És ami azt illeti, nem Ancsi csinált belőlem leszbit, hanem épp ellenkezőleg: ráébresztett arra, hogy az vagyok! Kicsit fura a véleményed a nevelés hatásáról. Ha esetleg nem tudnád: a homoszexuálisok egytől egyig heteroszexuális, esetleg csonka családban nőttek fel! Ugyanis egyelőre csak néhány országban létezik a melegek jog szerint elismert házassága, és még ezek közül sem mindben lehetséges, hogy egynemű párnak gyereke legyen. (Leszámítva azt az esetet, amikor a gyereknek a pár valamelyik tagja a vér szerinti szülője.) Márpedig egyelőre ahol fent is áll ez a lehetőség, nem lehet kijelenteni, hogy a gyerek homoszexuális lesz, mert még egy ilyen gyermek sincs szexuálisan érett korban. Ami pedig a gyermek egészséges fejlődését illeti, mi a jobb? Ha a két "szülő" egymást és őt szeretve nevelik, vagy ha a két ellenkező nemű szülő közötti állandó vita és veszekedés közepette nő fel?
Végül: ha rosszul leszel a meleg rendezvényektől, kerüld el őket! Ami pedig az amputált emberrel mint párhuzammal való hivatkozásodat illeti, az undorító! Normális ember ugyanis sérült embertársát nem lenézi, hanem sajnálja; rosszabb esetben esetleg (ha a sérülés jelleg olyan) irtózik tőle.

Arletta
1
Skynet
2003. január 12. 17:23
#32
Ja még annyit a leszbi homo felvonulásokról, meg tüntetésekről, hogy ne mutogassák magukat mert hányok tőlük ha fura ruhában kisminkelve mászkálnak az utcán, otthon azt csinálnak amit akarnak, de azt ne vigyék az utcára.PL: ha van egy amputált csúnya,csonkja kilógos, embertársunk, az sem beteg, mint ahogy a homok és a leszbik sem, de legalább nem mondja hogy Ő felvállalja azt hogy csonk van a lábánál, cicagatyában tüntet az utcán, hogy őt nem fogadják el.És az teljesen normális szerinte,hogy egy undoritó csonk van a lába száránál,és őt ezért lenézik az embertársai.Senkit nem érdekelne ha nem mutogatná magát.Az emberek elfogadják és kész.
ennyi.
lehet hogy faszságokat irtam, de én igy gondolom.
1
Skynet
2003. január 12. 17:03
#31
Elolvastam a storyt.Élmény volt.Csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy ezek a leszbikus és homo dolgok nagyon mennek manapság, tvben, rádióban, ujságokban, pláne a neten.Ami leszögezném nekem nem baj, csak van vele egy aprócska kis gond.Vannak a társadalomban ingadozó tipusok, értem itt a lelki, és testi dolgokat.Akik a másik nemhez vonzódnak genetikailag, de nem biztosak benne.Mivel könnyen befolyásolhatók lelkileg, veszélyeztetve vannak a genetikailag homosexuális és leszbikus emberektől.(akikkel semmi bajom egyébként).Egy igaz történetet szeretnék leirni.40 éves családapa,feleség, 3gyerek, stb.
Érzelmileg instabil,mindig magával vivódó ember.Nem tudja mit akar, kiégett szerelem stb.A főnöke homo, és szép lassan buzivá varázsolja őt is.pl:először csak igérgetések, fizetés emelés, ha ezt-azt megcsinál neki, függővé válik tőle,először csak a hátát simogatja, amikor beszélgetnek a mondandójában rejtve homosex utalások,majd szép lassan együtt isznak , részegen simogatják egymást, a többit meg már nem irnám le.Szóval röviden buzit csinál a csávóból mert lelkileg instabil, és a fizetések miatt ki ne lenne az magyarországon.Lényeg ami a lényeg, hogy a melegeket ezért viszont utálom, igy állnak bosszút a társadalmon ami nem fogadja be őket.
A homosexualitás nem betegség, és nem is kell tiltani, de amit UTÁLOK az az hogy, hirdetik magukat, és mindenki mondja hogy milyen bátor hogy felvállaja a másságát.Kit érdekelnek.50 évvel ezelőtt is voltak homokosok, de mindenki tudta,hogy viselkedjen velük.Senki nem nézte őket le e miatt.Viszont manapság a csapból is ez folyik.Mindenki divat leszbi 16 éves picsák mert azt hiszik ez a menő.(lásd kicsmocsok)És ki is próbálják egymáson, és máris máshogy állnak a férfiakhoz.Én is osztom azt a véleményt, hogy a férfiak nagytöbbsége bunkó,macsó,csak magának legyen jó,de mindig kettőn áll a vásár.A nők közt is vannak kurvák,szemetek stb...
Nem kell velük találkozni, ha meg igen akkor észre lehet venni rajta hogy milyen tipus.Na hogy végre befejezzem ezt az irást, végszóként UTÁLOM az olyan férfiakat akik olyanok mint Arletta bátya, DE mégjobban utálom az olyan nőket akik rászoktatják a heterókat, a homóra, kihasználva a sebeyhetőségüket.Igy álva bosszút hogy nekik bajuk van.
Szerintem Ancsi jobban tette volna ha keres a baráti körében egy figyelmes fiút Arlettának és nem csinál belőle leszbit, akik később gyereket vállalnak és a gyerekeikből is leszbit nevelnek.Mert ugye azzal mindenki egyett ért hogy egy gyerek egészséges fejlődédéhez, egy apa és egy anya kell!
bocs hogy ilyen hosszú lett.
1
Mr Nice Guy
2003. január 12. 15:28
#30
Most mondjam hogy "én tényleg"? Vagy hogy becs'szóra? Tökmindegy, ha nem láttál még kivételt, nyilván nem kötök beléd, ha nem hiszed el.

Egyébként ez is csak attól függ, hol/hogyan ismerkedsz. Vannak olyan helyek, ahol nyilvánvalóan csak "hímekkel" lehet ismerkedni, de reménykedem benne, hogy az átlag férfi azért nem ezen a szinten van.
1
ZeroNet
2003. január 12. 12:46
#29
Sok újat úgy látom már nem tehetek hozzá a dolgokhoz. Nekem nagyon rosszul esett az a kiemelt részlet, de nem tudok mit mondani rá, meg nem is lenne hiteles, mert én még nem szeretkeztem eddig. Most ha tovább folytatnám, akkor akaratlanul is "visszatérítés" lenne belőle. Leszbikus lánnyal még sohasem beszélgettem, pedig nagyon szeretnék egyszer, bár megvallom hogy kicsit tartok tőletek... Ez így elég hülyén jön ki , hogy nem tudok öbbet írni, de abból vagy öntömjénezés lenne, hogy én milyen érzékeny kedves srác vagyok, meg hasonlók, vagy már az alább leírt dolgokat ismételném.
1
Arletta
2003. január 12. 09:58
#28
Kedves Gabesz!
Csak most, a válaszolás után néztem meg a főoldalt, és jöttem rá, mire is céloztál. Sajnálom, de ebben én ártatlan vagyok; nem tudom, ki és miért ezt a részt ragadta ki. Valamiért biztos... talán épp azért, hogy elolvassátok, amit írtam, és vitázzatok velem.

Arletta
1
Arletta
2003. január 12. 09:48
#27
Kedves somebody!
Ami a szerelmesek közti szexet illeti, abban tökéletesen igazad van. Akik szeretik egymást, azok persze hogy figyelmesek és gyöngédek a másikhoz. Csakhogy a két dolog működik a másik nélkül is: gondolj csak a plátói szerelemre meg az érzelemmentes szexre. Ami pedig azt illeti, hogy Ancsi kihasznált volna: nem. Ha figyelmesen olvasod, láthatod, hogy aki kezdeményezett, az én voltam. Ancsi legfeljebb azzal, ahogyan és amivel nyugtatott, vígasztalt, a kíváncsiságomat keltette fel. És ami nincs ugyan leírva, de én tudom, hogy ő akkor bizony már régóta figyelt engem. Végül ami az udvarlást illeti: igen, van, érdekes és jó. De az udvarlás egy időszak a megismerkedés és a szex között. Kicsit benne van, hogy az egyik kéreti magát, a másik meg próbál úgy tenni, mintha nem értené, miről is van szó, mire megy ki a játék. Ilynkor ugye már megvan (ha megvan) a szerelem, és később jön a szex. Csakhogy van ez fordítva is: előbb van a szex, és később lesz belőle szerelem, amikor már igazán ismerik egymást. És hogy a pasik pofára esnek? Majdnem ugyanannyi (ha nem épp ugyanannyi vagy még több) nő jár pórul. Mert (és ez nem csak tapasztalat, ez már statisztika) vannak "skalpvadász" nők is, de azért ez inkább a férfiakra jellemző, ugyanakkor sokszor megesik, hogy a végén a "skalpvadász" veszti el a skalpját, ez viszont inkább a pasikkal történik meg.

Kedves Mr Nice Guy!
Az ágyban a nők éppen úgy "szexmániás állatok", mint a férfiak. Csak előtte jobban tudják titkolni. Ami az általánosítást illeti: bizonyos mennyiségű tapasztalat birtokában az emberek nagyrésze hajlamos rá. Én is, gondolom, te is. És ez mindig fáj azoknak, akikre az általánosítás nem vonatkozik. Neked is, nekem is, mert bizony már én is voltam általánosítás "áldozata". Egyébként érdekes módon szinte minden megszólaló "kivétel". Nem furcsa?

Kedves Gabesz!
Ígérem, nem fogom használni! Már csak azért sem, mert ilyen fejtegetések a következő történetekben (igen, több is lesz!) nem lesznek.

Arletta
1