Miért is vagyok leszbikus?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#185 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 06:43
A mostohabátyád jó pár év börtönt megérdemelt volna azért, amit elkövetett veled szemben. Különben az írás tökéletes.
#184 A57L 2014. 04. 20. vasárnap 08:34
Ez jó.
#183 papi 2013. 12. 29. vasárnap 12:17
Ha egy igazi férfival találkoztál volna először akkor most hetero lennél.
#182 Teknősbika 2009. 09. 8. kedd 00:16
ez a leszbitéma érdekes

a személyes véleményem az, hogy az a nő lesz leszbikus, akit soha nem dugtak meg tisztességgel

akit igen, az biszex lesz, de az más

az, hogy miért nem, az más tészta, leginkább a csúnyaság, a hülység és a mai tömegkultúra "áldásos" hatása az ok
#181 azy 2004. 04. 23. péntek 13:29
Arletta mi van veled?
#180 Denzel 2003. 02. 4. kedd 19:21
Fene.

Vegigolvasom, kifolyik a szemem, rohogok a sok szemellenzoson, sirok, hogy mennyi a korlatolt ember, szerelmem eleve kudarca van itelve, mert nem is szol hozzam, es akkor meg aztat mondjak, hogy ne is irjak ide :-(

Arlettanak:
--,----{@

D.
#179 Arletta 2003. 02. 3. hétfő 07:33
Kedves olvasók!

Már olvashatjátok a folytatást is, címe "Kaland a strandon".

A jövőben már csak az ottani fórumba írtakra reagálok.

Arletta
#178 Arletta 2003. 02. 2. vasárnap 01:20
Kedves CriTiCaL!
Nem tudok másra hivatkozni. De azért vedd figyelembe, hogy én jóval többet forgok melegek közt, mint egy hetero. És bizony látom, amit látok. Egy olyan társaságban, ahol köztudottan mindenki homoszexuális (a férfiak is, a nők is), mi is jobban elengedjük magunkat. Pontosabban jobban látszanak (vagy legalábbis mi jobban észrevesszük) azok az apró jelek, melyek megmutatják, hogy egy meleg kapcsolatban ki milyen szerepet játszik.
És szerintem te nem értesz engem. Mert az egyszerű szexpartner (még ha nem is alkalmi) meg a társ közt elég nagy különbség van. Heterók közt is, melegek közt is. És ahogy egy hetero pár más alapokon jön össze (persze azért ott is fontos a szex), mint egy hetero szexkapcsolat (ami nem is akar másról szólni), ugyanígy a meleg is. Egy szexpartnertől nem várja el senki, hogy az ágyon kívül is nyújtson valamit (bár ha nyújt, az nem baj), egy társtól viszont annál inkább. Volt részem ebben is, abban is, tudom.
Úgy érzem, nem én vagyok, aki általánosít, sőt. Inkább te vagy, aki kezdesz abba az irányba menni, hogy a homoszexuálisok másfajta emberek. Gondolkodásban, érzésben, érzelmekben. Pedig nem azok. Csak a szexualitásuk más. Gondolom, te sem tudnál tartósan együttélni olyan valakivel, aki teljesen másként vélekedik mondjuk zenéről, irodalomról, képzőművészetről, tájakról, stb. Nos, én sem. Ez az, amit (olykor talán nagyképűen) lelki harmóniának szokás hívni. Viszont nem kizárt, hogy egy ilyen valakivel remekül megértsétek egymást az ágyban. Nálam nem kizárt.
Szóval gondold ezt végig, jó?

Arletta
#177 CriTiCaL 2003. 02. 1. szombat 11:50
Rendben...ennek fényében kérdezem meg a lányt (aki mellesleg idősebb és tapasztaltabb is mint Te).
De úgy érzem megint egy olyan témában foglalsz állást amihez semmi közöd.
Honnan tudod (hagyd az ismerősöket meg a baráti/haveri/egyéb társaságot mert úgy sem hiszem el...ahhoz ismernem kellene őket!) hogy a meleg fiúk stabilan egy szerepet játszanak? Én különös képpen nehezen tudom ezt eldönteni, hát még Te aki csak a nőkkel foglalkozik ilyen téren.

>Úgyhogy szerintem inkább azt kérdezd
>meg a biszex barátnődtől, mi alapján
>választ szexpartnert; mindegy, hogy
>nőt vagy férfit. Mert ez nagyjából
>ugyanaz lesz.
Bocsi de ez kizárt...valszeg nem érted amit mondtam, vagy én vagyok tapasztalatlan. Mint az korábban írtam kizárt, hogy egy férfi kiválasztása egy hetero kapcsolatban ugyan az legyen mint egy meleg kapcsolatban egy nőé vagy egy férfié. (Persze a vége ha leegyszerűsítjük akkor csak az orgazmus...) Egyszerüen teljesen más kategória. Egy férfi teljesen mást nyújt mint egy nő...így a kettőt összehasonlítani felesleges. Talán egyszer, ha teljesen véletlen találkozol egy olyan sráccal akivel ha nem is sex terén de megpróbálsz kezdeni valamit akkor belátod, hogy a fiúk teljesen mások mint a lányok...bár ezt tapasztalhattad a történet alapján még ha nem is túl kellemesen...(nem csak sex terén, de lelki oldalon is!) A fiúknak is van lelke, még ha ilyennel nem is találkoztál még...Talán lelki téren a két nem nem is különbözik annyira, csak testi oldalon van eltérés.
Már megint általánosítasz.
Ez a két világ teljesen más annak ellenére, hogy a tesi örömökről szól!
Szóval ne próbáld nekem megmagyarázni, hogy egy nő úgy kezd egy nővel mint egy nő egy férfival, mert akkor csak mosolyogni tudok rajtad:)))) Az tényleg maximális elfogultság lenne.

Röviden, a két párválasztást nem lehet összehasonlítani, mert a kettő teljesen másképp néz ki, akár egyéjszakára, akár hosszabb távon.
Ha ezt nem ismered el, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Te is mehetsz felvonulni...

>És ahogy két különböző mentalitású
>hetero nő mások alapján választ,
>ugyanígy két eltérő mentalitású leszbi
>is.

Pontosan. De megint csak azt tudom mondani, hogy egy hetero választásának semmi köze egy leszbiéhez. Egyszerűen egy hetero teljesen máshogy gondolkozik máshogy választ mint egy leszbi. A heterok ezt tudják...de te ezt nem akarod elfogadni.
Ne is próbáld meg a kettőt összehasonlítani mert teljesen felesleges...mint az fentebb írtam, a kettő teljesen más világ.

#176 Arletta 2003. 02. 1. szombat 10:55
Kedves CriTiCaL!
Az természetesen igaz, hogy egy leszbikus általában nem ugyanazért választ partnert, mint egy hetero. Nálunk sokkal gyakoribbak az alkalmi, vagy csak rövid távra tervezett kapcsolatok. És ezek eleve - természetüknél fogva - csak a szexről szólnak. Úgyhogy szerintem inkább azt kérdezd meg a biszex barátnődtől, mi alapján választ szexpartnert; mindegy, hogy nőt vagy férfit. Mert ez nagyjából ugyanaz lesz. Viszont mások a szempontok egy tartós kapcsolatra való törekvés esetében. De hidd el, egy leszbi nő tartós partnert ugyanazok alapján választ, mint egy azonos mentalitású hetero. És ahogy két különböző mentalitású hetero nő mások alapján választ, ugyanígy két eltérő mentalitású leszbi is.
Azért még valami. A meleg férfiak általában "stabilan" férfi- illetve női szerepet játszanak kapcsolataikban, a meleg nők közt az ilyen állandóság jóval ritkább. Úgyhogy előfordulhat, hogy egy leszbi egyszer választ, máskor választott. Én is voltam már mindkettő.

Arletta
#175 CriTiCaL 2003. 02. 1. szombat 09:37
Kedves Arletta!

Nőt is így választanak...majdnem azt írtam, hogy ezen azért vitatkoznék...de mivel fogalmam sincs, hogy egy nő mi alapján, hogyan választ ki egy nőt, így ebbe inkább nem mennék bele.
Az ismeretségi köröm nekem is nagy, bár leszbikusak nincsenek jelenleg közöttük, csak egy szem biszex lány. Jövő héten valamikor úgy is találkozok vele, majd meg kérdezem, hogy hogyan választotta ki a barátját és ha éppen csajos napja van akkor hogyan választ. Erre kíváncsi leszek.
Viszont biztosra veszem, hogy kizárt az egyenrangúság férfi és nő közötti választásban. Nem hiszem el, hogy egy hetero nő úgy néz egy férfira és úgy választ mint egy leszbi nő egy másik nőre. Már csak a dolog természeténél fogva is.

Pusszantás.
#174 Arletta 2003. 01. 31. péntek 19:49
Kedves CriTiCaL!
Egyszerű. Mert nőt is így választanak. Ha még nem mondtam volna: elég nagy ismerettségi köröm van, és van köztük mindenféle ember.
Én is észrevettem, hogy hirtelen nagyon "lement" az átlag. Szerintem néhány "lecikizett" emberke bosszúja. De különösebben nem érdekel. Azért kösz a javítást.

Arletta
#173 CriTiCaL 2003. 01. 31. péntek 16:21
Kedves Arletta!

Kénytelen vagyok azt mondani, hogy mind a kettőnknek igaza van. Kicsit viszont felmerült egy halvány kérdés..csak úgy motoszkált a fejemben. Honnan tudod, hogy a nők hogyan választanak maguknak férfit?

A másik. A történettel amit leírtál szerintem nincs semmi baj...jómagam 8-at adtam rá. De azt hiszem, hogy a kirobbant vita miatt direkt le lett pontozva...ezért viszont adtam még egy 10-est:)
#172 Arletta 2003. 01. 31. péntek 08:44
Kedves CriTiCaL!
Ebben viszont neked van igazad. Bár hozzátenném, hogy egy bizonyos szint felett lehet, hogy pont az ellenkező hatást váltja ki. Meg azt is, hogy vannak, akiknek pont az elesettebb pasik jönnek be...

Arletta
#171 CriTiCaL 2003. 01. 30. csütörtök 09:03
Kedves Arletta.

Persze ebben igazad van. De ha 0 önbizalom akkor az szééépen látszik is. ->Az illető egy puhap*cs. Szerinted van az a nő aki szóba állna vele? (kivéve ha az Ő önbizalma is 0)
Azért ahhoz, hogy egy nő kiválasszon valakit, kell egyfajta kiállás/hozzáállás...ez meg csak önbizalommal megy, hogy elhiszi magáról a férfi, hogy kell annak a nőnek. Különben veszett fejsze nyele...
#170 Arletta 2003. 01. 29. szerda 16:24
Kedves SAS70!
Már elküldtem a folytatást, csak Törté-Net egyelőre "ül" rajta vagy anyagtorlódás miatt, vagy azért, mert van vele némi technikai gondja, ugyanis az egyik szakasza két változatban (egy rövidben meg egy hosszabban) van megírva, és nem tud dönteni a kettő közt.

Arletta
#169 SAS70 2003. 01. 29. szerda 15:02
Arletta, van új történeted csak elkerülte a figyelmem, vagy még alkotsz?
Gyerünk az alkotással, olvasnánk (bocs, olvasnék) már valamit, amin vitázni lehet veled!:-)))
#168 Arletta 2003. 01. 27. hétfő 15:48
Kedves CriTiCaL!
Te még nem tudod, hogy mindig a nők választanak? Tehetsz akármit, lehet akkora önbizalmad, mint a budai vár, ha annak a lánynak, akit kinéztél, nem kellesz...

Arletta
#167 CriTiCaL 2003. 01. 27. hétfő 09:06
Kedves Arletta!

Valóban a túlzott önbizalom nem túl "egészséges". De ha egy lányhoz nem úgy állok hozzá, hogy márpedig király vagyok (legalább is magamban ez így kell kinézni, hogy mi tűnik ebből ki az lényegtelen), akkor el sem hiszem, hogy hajlandó az illető foglalkozni velem. Aztán amikor látom, hogy van esélyem, akkor ez az önbizalom úgy is aláb hagy egy "egészséges" szintre. De ez én vagyok....
#166 Arletta 2003. 01. 25. szombat 13:33
Kedves Kiss Róbert!
A lényegben egyetértünk. Ami pedig az általánosítást illeti: ebbe a hibába mindenki beleesik olykor. Igyekszem elkerülni, de nem ígérem, hogy a jövőben nem fog előfordulni.

Kedves SAS70!
Azt hiszem, házigazdánk örülne a "szösszenet" leírásának!

Kedves CriTiCaL!
Az önbizalommal semmi bajom, nekem is van belőle. Csak a túlzott, és főleg túlzottan megnyilvánuló önbizalmat nem szeretem. Azt azért olykor nem árt "megcsapolni".

Arletta