Miért is vagyok leszbikus?

A témához tartozó történet:
Arletta
26 171 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arletta
2003. január 18. 23:34
#126
Kedves kokas!
Sajnálom, veled sem fogok privát e-maileket váltani.

Kedves Skynet!
Nem a neten van.

Arletta
1
Skynet
2003. január 18. 22:09
#125
Jaj mindgyárt bocsánatot kérek hogy nem hallottam a Kingsley jelentésről!
Ne haragudj Arletta, tudatlan vagyok!
ha megmondanád a címet akkor talán le is tölteném!
puszi
1
kokas
2003. január 18. 21:26
#124
Arlettának szeretnék valamit provátban mondani, légyszi keress meg: temp_is_kell@freemail.hu
1
Arletta
2003. január 18. 15:52
#123
Kedves Skynet!
Már hivatkoztam rá. Úgy hívják: Kingsley-jelentés. Persze te nem hallottál róla, de attól még létezik. Nagyon érdekes dolgok vannak benne, javaslom, olvasd el.

Arletta
1
Skynet
2003. január 18. 15:40
#122
Arletta és honnan veszed ezt a hülyeséget hogy a nők 70% a kipróbálta a sexet nővel?
Ne szédits már!!!
1
Arletta
2003. január 18. 14:31
#121
Kedves Törté-Net!
Köszönöm, én is így gondoltam.

Kedves Skynet!
Az ígéret szép szó... de te még a sajátodat is képtelen vagy megtartani.
A szánalmas meg te vagy. Kinek jó? Például annak a sokezer embernek, aki bejuttatta őket. Én ugyan nem nézem, mert az egész igen gyenge, de azért tudok egyet-mást róla.
Te meg próbálj meg azon elgondolkodni, hogy a nőknek kb. 70%-a kipróbálta a szexet nővel, ugyanakkor csak kb. 5-10 százalék a leszbi, és ugyanannyi a biszex. És hol a többi 50-60%? Elárulom, ha esetleg nem tudnád kikövetkeztetni: a heterók közt. Úgyhogy tényleg a legjobban tennéd, ha végre megtartanád az ígéreted, és nem ismételgetnéd sokadszor az ostobaságaidat.

Arletta
1
Skynet
2003. január 18. 11:52
#120
Sziszi meg a médiában meséli el a "hogyan lettem leszbi" sztorijait.
több milliós nézőközönség előtt.
Arletta még mindig nem hiszed hogy valakiből leszbi lehet?
Egyébként a bi csajok mindig a könnyebb utat választják, ha nem jött össze pasikkal próbáljuk ki lányokkal,
csak ezzel az a baj hogy egy 16 éves kiscsaj is nézheti a tv-t aki még azt sem tudja hogy mit akar!De a tv-ből csak ez folyik....
És mi van ha felkelti az érdeklődését?
kicsit gondolkozzatok ezen el!
1
Skynet
2003. január 18. 11:48
#119
bocs de nem bírom ki :)
két leszbi és egy homo csávó csápol a valóvilágban!
ez szánalmas.......
Ez kinek jó?
Törte-Net.
Tiszta OVI!
Az én nőim elélveztek a tieid meg neeeeeeem.......
bebebeeeee......
1
T
Törté-Net
2003. január 18. 02:48
#118
Skynet: Valóban az internet szabad sajót. De önszabályozó.
És a SAJÁT oldalamon, hagyj én döntsem el, hogy mit lehet és mit nem...

Critical: Az orgazmus jelei? Nyögés, arckifejezés, szorítás "odabennt", stb. Namármost szerinted melyiket nem tudják imitálni? Csak mert ha a szorításra gondolsz, akkor nem velem van a probléma, hanem veled. Ugyanis a nők egy jó nagy része nagyon profin össze tudja húzni az izmait... Simán tudhatták imitálni az orgazmust valószínűleg, bár nem említették soha, hogy tették volna. :)
A nőim elélvezési aránya meg kb. a mindignél van, bár van vagy 2 alkalom, amikor tudom, hogy nem jött össze.
1
Arletta
2003. január 18. 00:42
#117
Kedves Mr Nice Guy!
Azt nem vitatom, hogy egyes országok gazdaságilag, techikailag elmaradottabbak másoknál. Az is tény, hogy a legelmaradottabbak pont az úgynevezett harmadik világ államai. Viszont azt kijelenteni, hogy egy kultúra és társadalom alacsonyabbrendű (és Skynet pontosan ezt tette!), igenis rasszizmus. Főleg abban az esetben, ha nem ismerjük és nem értjük az alapjait, a gondolkodásmódot, amely létrehozta és kialakította.
Érdekes. Az USA-ban vagy Németországban nem zavarja a hadsereget és az államot a katona szexuális beállítottsága, Franciaországban vagy Spanyolországban igen? Vagy mivel magyarázod, hogy az előbbiekben lehet katona egy homoszexuális, az utóbbiakban nem? Ez bizony diszkrimináció, méghozzá negatív.
Sajnos, az euro-amerikai kultúra csak az utóbbi időben fogadja el egyenrangú és -jogú, teljes embereknek a melegeket. Ezért komoly harcokat kellett és kell ma is folytatni. Ha egyszer mi is eljutunk oda, ahová a keleti kultúrák ilyen szempontból rég eljutottak (azaz ahol mindig is voltak), el fognak tűnni a meleg szervezetek és rendezvények. De attól tartok, ezt már a ma élők, még a legfiatalabbak sem fogjuk, fogják megérni.
Egyáltalán nem szexcentrikus a világnézetem, és az emberi kapcsolataim nagyrésze egyáltalán nem a szexről szól. Rengeteg olyan ismerősöm, barátom van (férfiak is, nők is), akiknek a társaságában egy szó nem hangzik el szexről. De ez egy szex-site, az itt olvasható történetek a szexről szólnak, és a fórumok ehhez kapcsolódnak. Ami a szerelmet illeti, csodálatos dolog. De a legigazibb szerelemhez is hozzátartozik a szex. Az elején, a közepén és a végén egyaránt.
Rád is áll, amit SAS70-nek írtam: nem fogok e-mailben eszmét cserélni. Itt a fórumban mindig mindenkinek válaszolni fogok (főleg addig, amíg kulturáltan nyilvánít véleményt), de többre nincs időm.

Arletta
1
Mr Nice Guy
2003. január 18. 00:06
#116
Helyesbítés: a harmadik világról kijelenteni, hogy elmaradott, nem rasszizmus, hanem tényközlés. Igaz, a kulturális szintjük nem alacsonyabb, de tény, hogy a társadalmuk európai ésszel nehezen felfogható, és bizonyára a fejlődésnek egy korábbi stádiumában tart, mint a mienk (ahogyan pl. mi is el vagyunk maradva Amerikához képest, és ez nem csak gazdaságilag értendő).

Arletta figyelj, a melegek jogai a civilizált országokban nem csorbulnak. Az, hogy nem lehet pl egy homoszexuális katona, a hadsereg és az állam érdeke is, ezek pedig olyan dolgok, amikhez a szexuális forradalomnak semmi köze.

Örülök, hogy a keleti kultúrák egyenjogúként ismerik el a melegeket, komolyan. Azonban ez itt is meglenne, ha nem emlékeztetnék a normális (rákényszerítesz hogy ezt a szót használjam) embereket lépten-nyomon annak észrevételére, hogy ők mások. Kit érdekel? Éljenek békében, ahogy akarnak, senki nem bántja őket.

Ami pedig téged illet, olybá tűnik, hogy "pöttyet" szexcentrikusak a kapcsolataid, aminek sem a melegséghez, sem pedig a rossz tapasztalataidhoz nincs köze, csupán a világképedhez. Ha egy ici-picit szélesebb lenne a látóköröd, és a szerelmet nem az ismerkedés és az ágy közötti közvetítőnek tartanád, talán toleránsabb lennél a mind a férfiakkal, mind pedig a heteroszexuálisakkal szemben.

Részemről végeztem, ha minden áron ragaszkodsz ehhez az eszmecseréhez, e-mailben folytathatjuk, annál is inkább, mert félő, hogy hamarost Criticalba csapnék át.
1
Arletta
2003. január 17. 21:47
#115
Kedves Skynet!
Még egy apróság! Hogy kicsoda Törté-Net? Az oldal gazdája, tulajdonosa, mindannyiunk vendéglátója. És lehet, hogy ha én lennék a helyében, keményen kimoderálnám a beírásaidat. Nem okos dolog egy vendégnek a házigazdát sértegetni. Még akkor sem, ha épp távozni készül, mert esetleg meggyorsítják szándéka végrehajtását.

Arletta
1
Arletta
2003. január 17. 21:40
#114
Kedves Skynet!
Hogy honnan veszem, hogy rasszista vagy? Idézlek: "Én azt írtam hogy INDIA,AFRIKA, és KÍNA sokkal szinvonaltalanabb, alacsonyabb kulturális szinten lévő ország, mint pl az európai országok!" Nos, pontosan ez az, amit rasszizmusnak hívnak! Tudod, mi történne veled, te "magas kultúrájú, felsőbbrendű" szerencsétlen az afrikai őserdőben az ott élő, általad lenézett "alacsonyabb kultúrájú, alsóbbrendű" feketék nélkül? Megmondom: fél napon belül elpusztulnál. Nem mennél semmire azzal a tudással, amit Európában születve és nevelkedve olyan természetesnek tartasz. Mert ott bizony a mi kultúránk használhatatlan. Nem ad választ a problémákra. Az ottani problémákra. Az afrikai "vadember" feltalálná magát Európában is. Akkor hogy is állunk ezzel az alacsonyabbrendűséggel?
Mit lepleztél le magadról? Az önteltségedet, önhittségedet, beszűkült gondolkodásmódodat. Azt, amit a "primitív" jelzővel szokás illetni.
Igen, az egy válasz. Az egyetlen válasz.
Egyébként meg te már eleve sem tetszettél nekem, és minél többször írtál, annál kevésbé.
A szokásos hülye mocskolódásaidra szokásosan nem reagálok. De örülök, ha nem írsz többet.

Kedves Kefe!
Az összefoglalód majdnem tökéletes. Két apró javítást azért tennék.
Először: édesapámról semmilyen emlékem nincs. Tíz és fél hónapos voltam, mikor meghalt.
Másodszor: a mostohaapámat sosem szólitottam apának. Erről majd olvashatsz a következő részben.
Úgyhogy nincs miért elnézést kérned, sőt, köszönöm!

Kedves Törté-Net!
Köszönöm, hogy a "házigazda" kiáll mellettem. Azt hiszem, pontosan azt mondtad el, amit én gondolok.

Kedves CriTiCaL!
Tud. Ha végiggondolod, egyetlen momentum van a női orgazmusban, ami akaratlagosan nem hajtható végre, a kéjnedv folyása. Az összes mozgás, hang, stb. igen. És az az egy a heteroszexuális aktus folyamán nem szokott feltűnni, mert "valami" ugye elállja az útját. Az aktus után meg már nem állapítható meg, igaz?
És nem akartalak felbosszantani, és az általad értetteket sem gondoltam. Biztos van férfi, akit nem lehet imitálással becsapni, bár a nagy többséget igen. Ugyanis általában nincs olyan állapotban, hogy észrevehesse a csalást.
És az igaz, hogy a leszbik nem nagyon beszélnek szexről pasikkal (én sem), de ha már beszélnek, akkor pontosan ilyeneket mondanak (olykor én is). És kérlek (már csak az eddigi viszonylag jó viszonyunk kedvéért is), ne bosszankodj, és ne utálkozz. Alapvető emberi reakciónak tartom a sértő általánosításra az ugyanígy történő reagálást. Minden általánosítás sért egyeseket, és a visszaáltalánosítás általában még többeket; azt majdnem mindig, aki az elsőt tette. Maradjunk inkább a "békés egymás mellett élés" és "egymás békén hagyása" mellett.

Kedves g3p!
Rövid megszólalásra rövid válasz, kérdés formájában. Végigolvastad a fórumot is? Mert érdemes.

Arletta
1
g3p
2003. január 17. 19:03
#113
Nagyon lol ez az egesz...eljottem 2 het utan az oldalt bamulni, erre egy ilyen mondat fogad a fooldalon. Heh, gondoltam mar elolvasom mi van benne, de ez a cucc szanalmas nagyon :) Elbasztak az eletet a csajnak, van ez igy, de erre altalanositani nagyon gaz. Szeresse a csajokat, engem nagyon nem izgat - marad meg eleg csaj igy - de baz, hogy ebbol az jojjon ki, hogy a fiuk szart sem ertenek az egeszhez...
1
Kefe
2003. január 17. 17:11
#112
Ismét egy újabb elmélkedés részemről.
Arletta életét, lelki- és gondolatvilágát szeretném bemutatni egy kicsi, ha sikerül.
Van egy kicsi Lány, Aki úgy nő fel, hogy szinte egyáltalán nem emlékszik az Édesapjára. Hiába van egy másik apja, hiába mondja neki, hogy apa, apu, a lelkében mélyen tudja, hogy ő nem az Apu. Végignézi Édesanyja leépülését, érzi nemsokára nem lesz Édesanya (sem!). 10 évesen szinte árva lesz.
Marad egy apu -aki kemény, határozott férfi, ami valahol nem is baj-, elfogadja /tolerálja/ őt, és van egy bátyó, aki bátyó, de mégsem az "igazi", de van hova um. hazamenni.. . de kik várják "otthon"? Kihez fordul a kislány, ha van valami problémája a kicsinek, hova fut oltalomért, megértésért, igazi, mély szeretetért? Apuhoz?.. . Hisz' nem is találkozik vele. A nála idősebb bátyóhoz, akit már hajtanak a hormonok és már csajozik? Maradnak a nagyszülők, a barátnők, az iskola. /Így felnőni.. ./
Végre felfedezi kis kezével testét, kellemes érzéseket okoz magának, végre valami jó(!), és erre "belép" a szeretett bátyó, és egy ideig rettegésben tartja a lányt, mert bűnt követett el! Majd később be is bizonyítja a testvér, hogy mennyire is "frankó" érzéseket tud adni az a pici kis valami, "amilye van ott"! Durr bele!!! Kész.
Telnek, múlnak az évek, elkerül otthonról, kicsi lányból nagy lány lesz, de valahogy nemigazán esik keresztül "bizonyos dolgokon", amikről a kollégiumban, szobatársai suttognak esténként lámpaoltás után.
Közben középiskolásból főiskolás lánnyá cseperedik. Igaz, közben felelevenítette a "régi rosszat", esténként munkálkodott a kis kéz, hisz' a hormonok diktálta késztetés nagy úr. Az akkor átélt borzalmakról persze még mindig nem tud és nem is akart beszélni senkinek. Gondolataiban örlődik: hogyan tudja jól érezni magát egy nő egy férfival? stb. Keresi a miérteket, hiszen tudja, érzi, hogy valami nem stimmel. Ha körbenéz a nagyvilágban, a környezetében látja a boldogságot és nem talál magyarázatot sorsára, ezért magát hibáztatja és méginkább visszahúzódik. Magányos, csak magára számíthat.
Ekkor jön az az ominózus este, amikor egy Lánynak meg tud nyílni, végre elmondhatja a történteket, kifakad és hosszú idő után újra megértő szavakra talál, végre érzi, hogy fontos valakinek, hogy tartozik valahova. Megízleli a szerelem gyümölcsét és ízlik a lánynak. /Hát persze hogy ízlik, hiszen erről szól a fél életünk!/ Idővel, ha kíváncsiságból is, de kipróbálja a másik nemmel, hátha ezzel feledni tudja a múltat. Ez nem így alakult. Rájött, hogy igaz az a közmondás: " a múlt mindig kísért". Ráébredt, az a nap végérvényesen megváltoztatta az életét, kitörölhetetlen nyomot hagyott a lelkében, minden porcikájában.

Elnézést kérek Arlettától, de ezt le kellett írnom remélve, talán másképp fognak vélekedni azon embertársaink, akik eddig nem gondoltak bele, hogy mi miért is lehet!
1
Skynet
2003. január 17. 16:42
#111
West side izzz the best!
1
Skynet
2003. január 17. 16:34
#110
RESPECT, RESPECT !!!!!!
PEACE! PEACE !!!!!!
éljünk boldogan egymás "mell"et és ne bántsuk egymást!
:))
EZ a fórum tényleg elfajult! :)))
Puszi Arletta imádlak, téged is törte.net mindenkit szeretek!
KEEP IT REAL!!!!!!
1
CriTiCaL
2003. január 17. 16:07
#109
Már bocsika, hogy bele pofázok, de egy hangos nyögésen kívűl, hogyan tud egy lány orgazmust imitálni? Azt hiszem felesleges felvilágosítást tartani, hogy egy női orgazmus hogyan is zajlik le, és hogy milyen egyértelmű jelei vannak...a nyögdicsélés nagyon is kevés..és ezek szerint TT. női vagy mindig vagy sosem élveztek el...
És hőn szeretette Arlettkánk... én mindig békülékeny voltam veled, de megint felbosszantottál. Mert a szavaidból azt érzem megint csak, hogy a férfiak mind hülyék. Szerinted tényleg képtelenek megkülönböztetni egy ál-orgazmust egy igazitól? Nanemá mert irgum-burgum lesz! (TT ez rád is vonatkozik). És lehet, hogy SkyNet kissé erőssen fogalmaz ami nekem sem tetszik túlzottan, viszont abban egyet értek vele (ezért is ugatok bele most már megint), hogy ha a férfiakat ennyire hülyének, állatnak stb..stb..-nek nézik, akkor igen is fel kell szólni ellene...főleg még ha a TT is csak annyira képes, hogy "minden férfi pancser hülye vadállat stb...stb...csak én vagyok aranyos kedves..." Nanemáeztetse!

"Utálom ha leszbik szidalmazzák a férfi nemet, hogy nem figyelnek rájuk blabla...." - Pedig sokszor igazuk van. És legtöbbször a nagyszájú "én kurva jó vagyok az ágyban"-szerű fiúkákra jellemző...
Na hogy is van ez? Azt hiszem a leszbik nem nagyon érintkeznek ilyen témában férfiakkal...akkor hogy mondhatják ki (legtöbbször igazuk van...hahaha), hogy nem figyel rájuk a férfi...
Hja, hogy egyszer sz*r volt egy férfival... kétszer sz*r volt egy férfival...harmadszor is. Na akkor minden ilyen férfi ilyen. Persze. Tökéletesen igazatok van. Meg is hajolok előttetek. 'Szemét férfisoviniszta társadalom...kitaszítja a leszbiket. Vagy ha nem leszbik akkor ezek a rohadék férfiak tehetnek arról, hogy egy nőből leszbi lesz.' Na ne etessetek tovább mert elhányom magam!
Persze én is kijelenthetném, hogy a buzik a szemét agresszív és állat nők miatt lettek melegek mert nem foglalkoztak velük eléggé. És nem lenne igazam? Úgyhogy hagyjuk már ezt ok?
Lehet, hogy vannak csajok akik azért lettek leszbikusak, mert Arlettához hasonlóan fizikai "ráhatások" miatt lett meleg. De ne próbáljon minden leszbi emögé bújni mert kikelek magamból! És akkor...és akkor...és akkor nem történik semmi:))) Max megutálom őket. És akkor nem fog zavarni, hogy ők is utálnak engem. És akkor maradjunk így...szépen a génbalesetesek kirekesztve és szervezhetik a sz*ros kis felvonulásukat a jogaikért harcolva, le lesznek tojva jóóóó magasról.
Szóval a továbbiakban is csak azt tanácsolom amit lentebb, hogy próbáljunk meg békességben feltünés nélkül élni egymás mellett. És ne okoljon engem azért egy nő sem, hogy Ő leszbikus! (Mert bocsánat, de ha továbbra is fent áll, hogy minden férfi állat és ezért lesz valaki leszbi, akkor abba a mindenbe sajna én is beletartozom. És még TT-nek: lehet, hogy a barátnőm pont azért nem lett leszbi, mert velem találkozott, mert én is kedves aranyos és odafigyelő férfi vagyok. És ez nem beképzeltség, ez nem nagypofájúság, hanem ez az egyik életcélom, hogy mindig ilyen is maradjak!)
Na cső...
1
Skynet
2003. január 17. 16:07
#108
Az én részemről kiszálltam ebből a forumból.....
ugysincsen sok értelme...
1
Skynet
2003. január 17. 15:21
#107
TT.
Nemükért... Ki vagy te? valami pártvezér? Vagy kinek képzeled te magad, hogy megmond, hogy ki KELL állni a nemünkért?
Miért ha olyanokat olvasol hogy
" Egyetlen férfi sem képes arra, hogy jobban figyeljen a partnerére, mint saját magára. Hogy ne a saját örömével törodjön, hanem a másiknak okozzon gyönyört. Hogy figyeljen arra, mi is jó a másiknak, mit kíván, mit szeret. Erre csak nő képes..." AKKOR NE ÁLLJAK KI A NEMÜNKÉRT???
SOK IDIÓTA MÉG EL IS HISZI!

"Utálom ha leszbik szidalmazzák a férfi nemet, hogy nem figyelnek rájuk blabla...." - Pedig sokszor igazuk van. És legtöbbször a nagyszájú "én kurva jó vagyok az ágyban"-szerű fiúkákra jellemző...
Szerencse, hogy én kedves, aranyos srác vagyok. :)
EZZEL MEG SAJÁT MAGADAT SOROLTAD BE AZ Ő KATEGÓRIÁJUKBA!!
MINDEN FIU MACSÓ , CSAK TE NEM!!!TE MÁS VAGY, ARANYOS,KEDVES STB...

TT.
A barátnőim azért nem imitálták , mert nem volt rá OKUK!
De ezt neked fölöslegesen magyarázom..
TT. te olyan logikátlan hülyeségeket irsz, én egy szóval se mondtam hogy amikor lefeküdtem a nőimmel akkor az orgazmus volt a célom!Se nekem se neki!
TT.
Az internet szabad sajtó!
Te meg ne utasítgass engem hogy mit írjak és mit nem!
KI VAGY TE MI???? :)))))
szánalmas vagy, két hozzászólást írtál de mind a kettőben saját magaddal mondtál ellent.
Gratula!
Adok egy tanácsot.. :)
Először, Írd le papírra, olvasd át, és aztán gépeld be!
Tiszteletem!
1