Miért is vagyok leszbikus?

A témához tartozó történet:
Arletta
26 171 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arletta
2003. január 21. 09:13
#146
Kedves Törté-Net!
Részemről csak annyit fűzök hozzá, hogy ha egy négyesben a két nő biszex, akkor mit csinálnak a pasik, amíg a lányok egymással vannak elfoglalva? :-)

Kedves Macleod!
Nagyjából egyetértek. Annyit azért tegyünk hozzá, hogy jogilag már elfogadott nálunk is a homoszexualitás (bár még ezen a téren is van tennivaló), társadalmilag már kevésbé. A nagy többség kb. az egyszerű tudomásulvétel szintjén van, egy (szerencsére fogyó) kisebbség a teljes elutasítás, míg egy másik (örvendetesen szaporodó) a befogadás platformján áll.
A bíztatást köszönöm. Nem szeretek általánosítani, ritkán is teszem, de néha elkerülhetetlen.

Kedves Sentinel!
Javaslom, olvasd el figyelmesen a történetet is, a teljes fórumot is. Akkor majd rájössz, hogy tévedsz.
Ami pedig Törté-Nethez szóló véleményedet illeti, gondolom, majd megválaszolja.

Arletta
1
Sentinel
2003. január 20. 22:09
#145
Beleolvasgattam a régebbi hozzászólásokba,de nem olvastam végig mindet.Ami a történetben szerintem felesleges kimagyarázgatni,egyértelmű fikázás.Erre csak azt tudom reagálni,attól még nem kéne ezt írni,ha ti nem vagytok képesek egy rendes pasit találni és rendes kapcsolatot kiépíteni.Maga a történet meg nem egy nagy etwas.
Törté-Net szerintem azért mint oldal tulaj kiszedhetted volna belőle azt a mondatot.Ha ezzel akarod az oldal nézettségét növelni szerintem pont fordítva fog elsülni ,az oldalt is leminősíted ezzel.
1
Macleod
2003. január 20. 21:43
#144
Sziasztok! Érdeklődve olvastam végig az összes eddigi hozzászólást, nem volt kis munka, és ha már a végére értem, szeretnék én is szólni. Ahogy én látom a dolgokat, mindkét oldal mond nagy igazságokat és nagy baromságokat is, és olyan dolgokról próbálják meggyőzni a másikat, amiről eleve tök felesleges; egy másik embernek, pláne felnőttnek nagyon nehéz vállalkozás a már kialakult világszemléletén változtatni. Egyeseknek ez szerencse, másoknak nem. Az én véleményem az, hogy mindenki csinálja azt, amit és akivel akar, de ennek alapján ne itélje el a másikat, vagy ne általánosítson, mert azzal szerintem óriási hibába eshet, és abból csak a hasonló, nagyrészt felesleges, sehova nem vezető, de annál viharosabb hangvételű viták kerekednek. Ha meg valakinek nem tetszik a dolog, azzal nem érdemes foglalkozni, hisz csak magát minősíti. Az egész homoszexualitásról meg annyit, hogy az mindig az adott kor és hely társadalmától függ, hogy mennyire elfogadott vagy sem. Ma, hazánkban, jelenleg még nem az, de remélem ez lassanként változik majd. De ha megnézzük pl. az antik Rómát, ott abszolút elfogadott volt a dolog. Személy szerint és hetero vagyok, és abszolut semmi bajom azon melegekkel, akik nem reklámozzák, hogy melyik nemhez vonzódnak, és ugyanúgy élik mindennapjaikat mint bárki. És ez az egész "leszbicsinálás" is egy egetverő nagy hülyeség, kár is szót fecsérelni rá. A legjobb barátom meleg, és ő az egyik legértékesebb ember, akit ismerek. Szóval csak ennyit szerettem volna mondani, Ariettanak annyit, hogy csak így tovább, ne hagyd magad, de vigyázz nagyon, ne sokat általánosíts! :-)
1
T
Törté-Net
2003. január 20. 18:39
#143
Critical: Négyes? Ok, de én csak a lányokkal vagyok hajlandó foglalkozni, a fiúkat nem szeretm... :) Biszex lányok is lehetnek... :)

Köszi, nincs gáz velem, sőt nagyon nincs. :)
Én már próbáltam liftben, nem rossz érzés kicsit extrémebb helyeken is kipróbálni.
Általában én is a jó hosszú szeretkezéseket szeretem, de néha-néha nekem illetve a volt barátnőimnek is jól esett egy-egy gyors menet, mindenféle finomkodás nélkül (pl. házibuliban szilveszterkor a fürdőszobában, tönkre is tettük barátom mosógépét. :) ). De többségében ilyenkor is elmentek, de nem mindig.
Általában próbálom magam minden esetben visszatartani, hogy egyszerre sikerüljön mindkettőnknek, de ez nem mindig sikerül, és előfordult, hogy őneki sikerült elöbb, de azért általában ilyenkor sem maradtam hoppon... :)
Persze azért az is igaz, hogy ha egyszer kibírtad addig, míg a lány élvezni kezd, és te még nem vagy túl egy "lövésen" sem, akkor onnantól kezdve iszonyat nehéz nem elmenni. Szóval ez az egyszerre élvezés kulcsa... :)

De a szeretkezés nagyon nagy többségében nekem is a több órás többszöri orgazmussal járó együttléteket jelenti. :)

Hát max. annyiban vagyok leszbikus nő, hogy a lányokat szeretem. De mivel fiúnak/férfinak tartom magam, így a hasonlat picit pontatlan. :))
1
Arletta
2003. január 20. 17:53
#142
Kedves Kovi Tomi!
Neked mi benne a jó?

Kedves CriTiCaL, kedves Törté-Net!
Minden embert bolonddá tehetsz bizonyos időkre; bizonyos embereket bolonddá tehetsz minden időkre; de nem tehetsz bolonddá minden embert minden időkre.
Ismerős? Ültessétek át erre a környezetre... Mindenkit be lehet csapni, csak nem biztos, hogy ehhez mindig ugyanaz a kelléktár szükséges és alkalmazandó. Az nagyon szép és tiszteletre méltó dolog, hogy igyekeztek a partnereteket minél több élvezethez és orgazmushoz juttatni. Az is rendben, hogy ez sikerülni is szokott. És az is rendben, hogy a néhány perces "gyorsmenetben" ugyebár nem ez a cél. Csakhogy! Mindig előfordulhat, hogy nincs egy hosszú, többórás szeretkezésre idő, csupán egy "röpke óra" áll rendelkezésre mindenhez. Ilyenkor pedig bármi megtörténhet. Hiába vagytok "felspannolva", valami zavar... és bekövetkezik az az eset, amikor nem sikerül. Talán nem véletlen, hogy a legtöbb férfi első ízben akkor mond csütörtököt, mikor ebédszünetben próbálkozik egy kis hancúrral, és a legtöbb nő is ilyenkor marad "éhes", és pont ilyenkor fordul elő a legtöbb imitálás is. Úgyhogy megeshet, hogy valaki sosem találkozik ilyesmivel, de ez azért még nem jelenti azt, hogy őt nem lehet becsapni.

Kedves CriTiCaL!
A kérdésedre válaszolva: nincs. Főleg azért, mert a nőknek sokkal fontosabbak a körülmények, mint a férfiaknak. Persze velünk is megesik, hogy "extrém" helyen csináljuk (olvashatsz majd ilyet), de eléggé ritka, és főleg az alkalmi kapcsolatokra jellemző, ahol nem is igazán igény az "alapos" szeretkezés.

Kedves SAS70!
Persze. De azért mindenkivel megesik, hogy érzelmek nélkül, csak az élvezetért csinálja. Férfiakkal is, nőkkel is. Heterókkal is, melegekkel is.

Kedves Sentinel!
Úgy veszem észre, te is a főoldalról jöttél, és csak felületesen olvastad el a történetet. CriTiCaL lényegében megválaszolta a hozzászólásodat, nem is teszek hozzá semmit.

Arletta
1
CriTiCaL
2003. január 20. 16:00
#141
tarkó = tarkóm
becsmárlik = becsmérlik
Bocsi...gépelni még mindig nem tudok:)
1
CriTiCaL
2003. január 20. 15:58
#140
TT: Nekünk össze kellene hozni egy négyest:))) És lehetőleg a két csaj ne legyen leszbi:)))
De ismét félre a tréfát. Az utolsó mondatomra valószínüleg azért vagyok képtelen elfogadni az igent, mert én még sosem találkoztam olyannal aki a lentebb leírtak után nem tudott elélvezni. Ott már tényleg nagy gáz lehet a pasival. Nagyon nagy gáz!!!
Kíváncsi lennék erre a törté-netre, és az illető hölgy szavaival elmondva mert képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan lehetséges az amikor szinte "spriccel" a kéjnedv és a vége nem egy hatalmas (vagy legalább egy kicsike:)) orgazmus.
Hogy lehetséges ez? Mesélje el nekem valaki!
Ja és a liftes dolog...hát nem tudom. Liftben még nem próbáltam. És 2 percesekben sem volt részem. Biztos velem van a hiba, de nem szeretem a gyors sex-et. Nekem az speciel nem megy, hogy le a ruhát, nekiesni, 2 perc kufirca aztán csá...így el tudom képzelni, hogy nem megy el a lány. De ilyenkor felesleges is tettetnie, hogy mennyire jó volt, mert gondolom minden férfitársam tisztába van vele, hogy nincs az a nő akit ennyi idő alatt ki lehet elégíteni. Talán akár csak én, Te is egy leszbikus nő vagy belül:)))) Mert azt hiszem Arletta a megmondhatója, hogy lányoknál szerintem nincs 2 perces menet...vagy igen? erről még sosem beszéltem senkivel. Szóval akkor konkrétan fel is teszem a kérdést, hogy tanuljunk is, ne csak vitatkozzunk, hogy:
Kedves Arletta!
Nálatok van olyan mint a heteroknál, hogy le a ruhát egymásnak esés és 2 perc alatt végeztek is?

Sentinel: Végig kellett volna olvasnod a hozzá szólásokat (tudom kicsit sok már, de ha valaki véleményt nyilvánít akkor a legkevesebb, hogy megteszi), ugyanis ezen már rég túl vagyunk. Felesleges (mint azt már lentebb kifejtettük) újra és újra felhozni témának...már nem foglalkozik vele senki. Persze OK, a szabad vélemény nyilvánításhoz neked is jogod van.
Abban viszont igazad van, hogy kissé divatba jött a férfi gyalázás. Talán ezen is el kellene gondolkozni. Persze igazság szerint (szerény véleményem szerint) a társadalmunk csak egy adott rétege fikázza a fiúkat...és hogy miért ezt halljuk? Mert azok akik elégedettek, nem ordibálnak. Akik meg elégedetlenek, azok telitorokból (némelyikük külön erösítőt is használ 1000W-al) üvöltöznek, hogy "lementem ja dejszkóba, ott felszedtem egy macsót (anyám mekkora bicepsze volt..és a szeme..ahh majdnem elélveztem amikor rám pillantott) és basszus 3 napig tekertünk mire eccer elélveztem...akkor is csak azért mert kicseréltem a vibriben az elemet. Ráadásul egyfolytában csak magára gondolt és csak nyomta a tarkó...csak nyomta a tarkó, de egyszer nem dugta volna a nyelvét a kiscicámba..." Na jó, abba hagyom mert nagyon megindult a fantáziám.
Egyszóval rajtuk kívül még azok hangoztatják...pontosabban becsmárlik a férfiakat, akik titpikus 2 perces vagy 1 éjcakás kapcsolatokban "élnek".
De aztán amikor ott a nagy Ő, és már tök jó nekik, akkor már egyáltalán nem hallani a hangjukat. Mert ugye leugatni sokkal könnyebb valamit, mint elismerni, hogy "igen apám eeez yo volt".
Uff...én beszéltem.
1
Sentinel
2003. január 20. 13:14
#139
Arletta mit vársz arra,ha lefikázod férfiakat és általánosítasz?Mert nem csodállom,hogy felháborodást kelt.
"Egyetlen férfi sem képes arra, hogy jobban figyeljen a partnerére, mint saját magára. Hogy ne a saját örömével törődjön, hanem a másiknak okozzon gyönyört. Hogy figyeljen arra, mi is jó a másiknak, mit kíván, mit szeret. Erre csak nő képes." szerintem ez elég egyértelmű általánosítás.Úgy látom mostanában divat lett fikázni a férfiakat az ágyban,mert a nők annyira jók az ágyban mi?A frászt.
1
SAS70
2003. január 20. 09:46
#138
Együtt vagy külön?
Helyesebb lett volna így, egyszerre. A szeretkezés közbeni élvezésről beszélek és persze, hogy még összeszokott pároknak sem megy mindig, de szerintem ez sem baj. A lényeg, hogy a szeretkezés ne "kétperces baszás" legyen, hanem tartalmas, mindkét felet kielégítő, érzelmeket, érzéseket adó dolog. Ha így van akkor nem számít, hogy néha nem sikerül a partnereddel egyszerre elélvezni, sőt külön izgalmas játék ha egyszerre csak az egyik fél jut orgazmushoz.
Arletta az érzelmi töltésről igazad van és bár kevés férfi meri bevallani, nekünk (legalább is nekem) is legalább olyan fontosak az érzelmek a szexben, mert anélkül csak technika.
1
T
Törté-Net
2003. január 20. 09:33
#137
Critical: Nem általánosítok, csupán tisztába vagyok a nők színéstzi képességeivel. :)

Én is többször elvsizem a partneremet az orgazmusig, mielött a tárgyra térnék. :) Ilyenkor nem is lehet imitálni. De amikor egy jó gyors szeretkezés közepén vagytok (akár liftbwen, akárhol :) ), akkor ugye ilyen nincsenek. :)
Én is tisztában vagyok a saját tehetségemmel, ezért írtam az 1-2 alkalmat... Ez elég jó "hibaarány"... :)
És az utolsó mondatodra igen a válasz. Főleg, mert ők nem ilyen egyszerűek, mint mi... :)Ezt az ő elbeszélésükből tudom, nem velem kapcsolatos élményekből...
1
CriTiCaL
2003. január 20. 08:59
#136
Kedves TT!

Tudod mit?:) Aláírom, hogy nem értek én a sex-hez. Nem is tudom mikor élvez el igazán egy csaj. Sőt, eddig minden partnerem imitált csak nem vettem észre:)

De félre a viccet. Szerintem Te ebből az egy példából amikor a lány utólag "bevallotta", hogy nem élvezett el, magadból kiindulva általánosítasz akár csak a leszbik nagy része, csak más téren. Ezek szerint nincs olyan férfi a világon, akit nem lehet átverni.
(Szerintem meg van és kész:)
Mivel nekem is nagyon fontos, hogy ha együtt vagyok valakivel, akkor eljusson a csúcsra (bár lehet, hogy ez ma már aberáltság, de jobb szeretem ha előttem nem csak egyszer hanem többször megy el a partnerem) lehetőleg többször is. Nekem ez így jó, ezt én így szeretem. De akármilyen hihetetlen, hogy ha már jó ideje "dolgozok" azon, hogy elmenjen de észre veszem, hogy imitál anélkül, hogy maga a behatolás megtörtént (ergo szorítás kizárva) volna, akkor vagy abba hagyom és azt mondom, hogy folytassuk máskor, vagy szemét módon "segítek" magamon és azt mondom utána, hogy bocs, legközelebb jobb lesz.
Nem tudom szavakkal leírni, hogy miből érzem, hogy egy nőnek jó vagy nem jó. Szerintem ez egyszerűen ösztönös...ezt egyszerűen lehet érezni, mint a közelgő vihart. Szerintem Te is így vagy vele, és biztos vagyok benne, hogy veled is volt olyan, hogy a lány úgy csinált, de Te tudtad nagyon jól, hogy csak imitál, és nem szólt utána.
Amúgy szerencsére velem sem történt meg túl sokszor, hogy a lánynak imitálnia kellett volna...(most baromi beképzelt leszek:))) Annál én jobb vagyok:)
Vagy ha már az én tudásom is kevés akkor a fentebb írt dolgok lépnek hatályba. Vagy hagyom a francba vagy...
Egyébként tényleg gáz, hogy ha egy lánynak imitálni kell...ott valami gond lehet a férfival. (alkoholos állapot->alkohol szag...elég kiábrándító)
Amúgy ilyen imitálásra csak akkor figyeltem fel, amikor csak egy-egy éjszakára tartottunk igényt a nővel egymásra. Valszeg Arlettának is ezért nem volt jó egy férfival sem.
Egy normális kapcsolatban meg mielőtt a szeretkezés ténye fennen forog, már előtte egymásra hangolódik a kedves pár és akkor kizárt, hogy imitálni kelljen, mert ha a nő úgy érzi, hogy nem megy akkor jönnek a kifogások, ami mellett bele megy, de biztos lehet az ember benne, hogy nem éri meg, mert úgy sem lesz az igazi. Bár úgy érzem ezt neked nem kell magyaráznom (nem is értem miért teszem), annál Te tapasztaltabbnak tűnsz...csak épp Arlettát véded. Hidd el felesleges, meg tudja védeni magát.

(egyébként elképzelhetőnek tartotd, hogy felpörgetsz egy lányt, szét feszül a vágytól - ennek jelei ugye adottak és elismerted, hogy nem nagyon lehet igazán jól imitálni - addig kufircoltok amíg kishíján elájulsz már, és a csajnak egyszer sem volt jó? na ne...)
1
Kovi Tomi
2003. január 20. 04:37
#135
nő nővel a legjobb
1
Arletta
2003. január 20. 01:01
#134
Kedves Ismeretlen!
Ennek valószínűleg az az oka, hogy én válaszolok a fórumban leírtakra. Feltéve, ha értelmes hozzászólásról van szó. Úgyhogy ebből volt egy kis vita...
Azért nem lényegtelen. Ugyanis vannak tudományos felmérések, meg vannak humbugok.
Egyébként az egész eddigi vita során egyvalamit szerintem senki nem vett figyelembe. Nevezetesen azt, hogy valaki szexuális alapbeállítottságát (hetero-, bi- vagy homoszexuális) két dolog határozza meg. Az egyik: mely nembeliekkel élvezi a szexet, a másik pedig: mely nembeliekkel gyakorolja. Ugyanis majdnem minden nő képes élvezni nővel a szexet, de csak férfiakkal él nemi életet. Ugyanakkor minden nő képes férfival nemi kapcsolatra, de nem biztos, hogy élvezi és gyakorolja. És ugyanez igaz a férfiakra is. Egyszerű dolog: tudunk a történelemből homoszexuális uralkodót, aki képes volt feleségének (mert volt neki, dinasztikus érdek ugye...) gyermeket nemzeni, nem is egyet. És tudunk leszbikus nőt, aki természetes módon fogant és szült gyereket. Szóval ez a ki-kivel nem olyan sima dolog. Ha egy nő csak nővel élvezi a szexet, akkor nem fog férfiakkal nemi életet élni, feltéve, hogy tudatában van ennek. Ha nincs, akkor persze előfordulhat, de ő az egyik típusú "frigid". (A másik az, aki senkivel nem élvezi, de az ritka, mint a fehér holló.) És tévedsz: én tényleg leszbi vagyok. Ugyanis én (függetlenül attól, hogy feküdtem le pasival) csak nővel tudom élvezni, és épp ezért már régen csak nővel csinálom.

Kedves SAS70!
Csak az engem érintőre válaszolok, a másik oldalra házigazdánk megtette a teljesen helytálló észrevételt.
Sistergős, de csak részben miattam. Amikor elhatároztam, hogy viszontmegjegyzéseket teszek a fórum szövegeire, nem hittem, hogy egyesekben ennyire elszabadulnak az indulatok, meg az ostobaságok. Ami a valóságshow-kat illeti: eddig sem érdekeltek, eztán sem fognak.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem írom ki magamra, de nem is titkolom, hogy leszbi vagyok. Aki egyenesen rákérdez, annak megmondom, akkor is, ha csak egyszerű ismerős. De vannak a baráti körömben is, akik nem tudják (bár valószínűleg sejtik).
Röviden: volt. De nem hiszem, hogy leírnám, bár nincs kizárva.

Kedves Törté-Net!
Igen, valahol erről van szó. Egy nő akkor imitál orgazmust, ha nem akarja a partnerét megbántani. És igen, azért nem szokták a férfiak észrevenni, mert nincsenek abban az állapotban.

Akik tovább akarják boncolgatni az imitálás-kérdést, azoknak szeretnék valamit a figyelmébe ajánlani! A nő orgazmusa nem csak fizikai ráhatásoktól függ, hanem sok egyébtől is. Nem véletlen a "klasszikus" indok, amivel elutasítják a közeledést: "fáj a fejem". Ugyanis egy fejfájós nő szexuálisan még felingerelhető (bár nem túl eredményesen), de az orgazmusig nem juttatható el. Egyszerűen az idegrendszere és a hormonállapota nem teszi lehetővé. Persze az más kérdés, hogy ez a szöveg sokszor nem igaz. És ugyanez vonatkozik a többi klasszikus indokra: "fáradt vagyok" és társaira.

Arletta
1
T
Törté-Net
2003. január 19. 17:02
#133
SAS70: Nagyrészt egyetértek veled, de most nem az izgalmi állapot eljátszásáról, hanem az orgazmus eljátszásról beszélgetünk. :)
Ha az izgalmi állapotot is imitálni kell, az már katasztrófa lehet. :)
Nálam úgy történt az az eset, hogy éppen együtt mentünk el (illetve Ő csak úgy tett), és olyankor ugye az ember nem a szívritmussal foglalkozik. :)
Utólag bevallotta, hogy érezte, hogy neki nem megy, viszont nem akart megbántani. De attól eltekintve élvezte, de nem élvezett el. Nedvesedés, mellbimbó-ágaskodás, és hasonlók megvoltak... :)
De hát ez egyszeri alkalom volt, a többi alkalom nem csak egyszeri orgazmust tartalmazott, de ugye néha az ember nem bír többet. :)

A többivel kapcsolatban 1000%-osan egyetértek veled... :)
1
SAS70
2003. január 19. 13:32
#132
Törté-Net! Akkor abban egyetértünk, hogy egy normális, egészséges, megfelelő szexkultúrával rendelkező férfinek fontos, hogy a partnere is kielégüljön. Ha pedig ebből indulunk ki, akkor lényeges, hogy megismerd a partnered, szerelmed stb. reakcióit, hogy tud mi jó neki, mivel tudod elérni, hogy élvezze a szeretkezést. Ismerned kell a "testét", hogy reagál egy érintésre, egy csókra, hol vannak az erogén zónái. Ha pedig ezeket mind tudod, a kapcsolatotok jó és figyelsz rá, akkor nem fog, nem tud szinészkedni. Mert ha nem reszket a csókjaidtól, nem nedvesedik kellően, vagy közben valamiért leblokkol, akkor észreveszed és nem erőlködsz, hanem abbahagyod és megpróbálod kellő izgalmi állapotba hozni, ujra. Nem kívánjuk mindig és egyforma intenzitással a szexet, de ez nem baj. A baj az ha az egyik kivánja, de nem foglalkozik a partnere igényeivel (erren a férfiak hajlamosak, sajnos). A megoldás az ha beszélgetünk a társunkkal a szexről is, és őszintén elmondjuk a vágyainkat, mit és hogyan szeretnénk. A szexualitás nem verseny, nem trófeagyüjtés, ebben szerencsére tényleg a minőség a fontos, mert anélkül szart sem ér az egész!
Egy fontos dolog: Ne a szesztől, hanem a szextől kábulj!!!!
Nem találkoztam egyébként még olyan nővel, aki a mellbimbó összehúzódásait, a hüvely nedvesedést, vagy a bőrfelületét szabályozni tudta volna.
1
T
Törté-Net
2003. január 19. 12:23
#131
SAS70: Ok, vitázzunk. :) A normális hangnemű vitának mindig van helye. :)
Én elég tapasztaltnak tartom magam, és a lány élvezetét is pokolian fontosnak tartom, szóval figyelek rá.
De mégsem vagyok olyan öntelt, hogy azt higgyem, hogy mindig sikerült elvinnem a lányt az orgazmusig. Volt, hogy utólag bevallotta, hogy neki nem ment, én meg nem vettem észre a színészkedést. Na jó, akkor picit alkolos állapotban leledztem... :)
És jól esett akkor, hogy megjátszotta, bár zavart, hogy nem sikerült akkor, de ezt bepótoltuk. :)
A nők színészi képességeit meg ne becsüld alá... :)
De ilyen alkalom eddig kb. háromszor fordulhatott elő, nekem sem teljes a szeretkezés, ha nem tudom elvinni a lányt az orgazmusig.
1
SAS70
2003. január 19. 11:53
#130
Törté-Net! Veled azért kicsit vitatkoznék, a nők élvezésének imitálása terén. Szerintem, ha szex igazi, akkor nincs szükség imitálásra. Egy tapasztalt férfi, viszont általában észreveszi, ha egy nő csak úgy csinál mintha élvezné. A nyögésen meg a sikoltozáson kívül is van még számos jele.
Jó sistergős itt a levegő, Arletta azt hiszem rendesen felborzoltad a kedélyeket. Viszont én hasznosnak találom, hogy itt ezen vitatkozunk. A valóság "ökörségek" engem kifejezetten idegesítenek, viszont most, hogy más nemi beállítottságú emberek is vannak bent, kifejezetten érdekesnek találom és kíváncsian várom a fejleményeket. Persze ettől még nem fogok ott ülni előtte, de figyelemmel kisérem, hogyan alakulnak a dolgok. Van homoszexuális ismerősöm, barátom és igazán rendkívüli ember, emberek, a szexuális érdeklődésük meg ebből a szempontból a kutyát sem érdekli.
Lehet, hogy nem voltam kellően figyelmes, de Arletta te a hétköznapokban is vállalod szexuális érdeklődésed, vagy csak a szűk baráti köröd ismeri? És érdekelne, (persze lehet majd történetben lesz) volt-e olyan, hogy tetszett valaki, viszont elutasított?
1
Ismeretlen
2003. január 19. 11:51
#129
Hi!

Mennyit bírtok ti írtni ebben a témában??? Alig telt el pár nap, de már több, mitn 4 oldalnyit írtatok... Nem volvastam inkább végig, de biztos vagyok benne, hogy mindig ugyanazt ismételgettétek.

Szerintem meg tök lényegtelen, hogy a nők hány %-s próbálta már ki lánnyal, meg hogy hány bisex. Olyan hülyeségekről bírtok ti vitatkozni...
Arletta-nak nem jöttek be a fiúk, jobb volt neki nővel, kész. Ez van, ezt kell szeretni, mindenkinek szive joga, hogy kit, mit szeret. Meg amúgy is, miért keresett volna Ancsi egy figyelmes srácot, ha neki tökéletes volt Arletta, még kiderül, hogy mégsem annyira leszbi (lehet bisex :)), és elhagyja...:) Arletta meg irhatna neki levelet, ha tud, nézzen ide Ancsi, és akkor lehetne tőle is kérdezni...
Egyébként az is biztos, hogy egy nő jobban ismeri a női testet, mint egy férfi (vajon miért?), és ez fordítva is igaz (bár én sosem tudnám fiúval csinálni, pedig azt mondják, jobb, mint nővel...).
Én úgy tudom, hogy a nők többsége alapból bisex, csak legtöbbjük nem ismeri be még magának sem. És szeirntem Arletta is bisex, különben nem feküdt volna le 20-30 pasival... Max neki jobban tetszik a nő az ágyban. Kézzel-szájjal egy fiú is ki tudna vszeg rendesen elégíteni, lehet, jobban, mint egy lány (ez egyáltalán nem elképzelhetetlen :)).
Na pá. :) Jó csajozást mindenkinek!
1
Arletta
2003. január 19. 00:17
#128
Kedves Skynet!
Valóban? Ki csinálta, hol, mikor, kinek a megrendelésére? És mekkora a teljes anyag?

Arletta
1
Skynet
2003. január 18. 23:39
#127
Nekem meg van egy Richardson féle jelentésem, amiben a nők 10%-a próbálta csak ki!
Még nem hallotál róla?
Nincs a neten! :)
De sajnálom hogy nem ismered!
1