Nagybácsi tanítja az unokahúgát 9. fejezet

A témához tartozó történet:
Álmodozó
49 146 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

spider
2003. február 16. 14:23
#72
NAGYON SIRÁLY
lesz folytatás?
1
Moka Miki
2003. január 31. 10:18
#71
Szerintem azért vannak szelektálva különböző részekre a történetek,hogy mindenki abból mazsolázhasson ami neki tetszik. Szerintem nem kötelező ezt olvasni. Ha meg mégis végig olvassa valaki akkor valószinüleg érdekli a téma. Akkor meg nem kell lehúzni. Sziasztok
1
Burgi
2003. január 22. 10:44
#70
Gyerekek, az egész sorozat, nagyon-nagyon jó... :)
1
kefe
2002. november 19. 17:03
#69
Csak annyit:én már tettem kommentált ezekhez a hozzászólásokhoz még régebben. Most átfutottam a legújabb "adok-kapok"-okat.Ami viszont kiderült,mindenki hajtja a sajátját és egy mm-t sem jutottak előre a vitatkozók.Sok érdekes vélemény látott napvilágot,sok igen csak tanulságos és elgondolkodtató. Továbbra is fenntartom az előzőekben leírt álláspontomat és még mindig azt mondom:tartsuk tiszteletben a "másik" véleményét,és/de ha nem tetszik,nem kell elolvasni semmit,nem kell erre a lapra kattintani!
1
A Hegylakó
2002. november 17. 02:12
#68
szia Nagydee!
Örülök, hogy végre egy értelmes embert is láttam errefelé.
Fygaroo : ha netán jársz még egyszer ere az L.következő évszázadokban : végigolvastam a legutolsó néhán yhozzászólásunkat, és továbbra sem érzem, hogy neked lenne igazad...
1
nagydee
2002. november 15. 00:37
#67
ÜDV!

Újra itt... gondotam benézek merre halad aminek elindításában részt vettem

bevallom megleptetek, arra ugyan fel voltam készülve, hogy dolog a távozásomtól nem áll meg, de a termelékenység azért meglepett...

Nem kívánom újra leírni amit már mondtam, csak néhány észrevétel:

Kedves Fygaroo!

Lehet, hogy aberrált állat vagyok, és lehet, hogy ezért nem reagált senki. De végigolvasva az azóta eltelt idő alatt keletkezett hozzászólásokat, egyre inkább az a kép rajzolódott ki bennem, hogy a te és a hozzád hasonlók egyszerűen képtelenek a gyenge agyacskájukkal felfogni amit írtam... Mit mondjak jól áll neked a rendőr szerep... illik hozzád.
Mellesleg kívánom neked, hogy egy olyan világban élj, ahol az ilyen történetek íróját lelövik. Kívánom neked, hogy végignézhesd, amint a pici fiadat bilincsben viszik el, csak mert megleste a szomszéd kislány pisilőjét. Kívánom neked, hogy tartóztassanak le, amint fehéneműt veszel a gyerekednek, mert túl sokáig fogdostad mielött betetted a kosaradba.
Mellesleg baromi erős vagy, szájakba lépkednél, ha nem lennél túl fáradt... csak nehogy egy olyannal találkozz, aki erősebb nálad, és az édes kis popsidról álmodozik...

Hegylakó, öreg !

Szélmalomharc, én már rájöttem...
Megvan az új ellenség...

nagydee, mostmár tényleg utoljára...
1
A Hegylakó
2002. november 7. 23:08
#66
semmi új, meghalt a fórum..
1
Juryj
2002. november 5. 12:23
#65
Szerintem öregnek totál igaza van. Komolyan mondom, nem értem mi bajotok van. Hogy az ember hajamos az újra... Aha! Érdekes dolog lenne, ha az összes akció-thriller-scifi marhaságot, amit összehordtak az elmúlt 50 évben ki akarnák próbálni az emberek.
Az tök igaz, hogy a családi szex mint olyan eléggé durva, de mint életben. Amit ide leírtak, még csak eszembe sem jut, hogy kipróbáljam, vagy majd kipróbáltassam a gyerekeimmel, ha lesznek. öregnek tökéletesen igaza van:miért jár ide az ember:egy kis feszültséglevezetésre. Arra viszont valami felemelő.(bár azért szerintem egy jól formált 22 éves 90/60/90-es szöszi is fel tudná kelteni az érdeklődésemet)
Ja és még valami:ha annyira nem tetszik, minek jöttél erre a site-ra?
A történet amúgy megacsászár, végre egy történet, aminek hossza és története is van! Szerintem COOL és nagyon várnék még ilyen történeteket LEÍRNI! És az egész sorozat nagyon komoly! Kár, hogy vége.
1
A Hegylakó
2002. november 3. 01:33
#64
Te, Fygaroo, én elolvastam, amit kértél, még1x, és nem változott a véleményem, és : értem amit mondasz, csak néhol megcáfolom, mert nem igaz.
1
öreg
2002. november 2. 21:39
#63
Fygaroo! Csak annyit, hogy ha azt feltételezzük, hogy ha minden olyan ember, /aki hajlamos "az ujra", annak eleg az elkepzeles is/, akkor komoly bajban lenne a világ. Még szerencse, hogy nem mindenki olyan, hogy /onnantol hogy olvas egy ilyet, csak ido kerdese, hogy mikor fogja "kiprobalni magat" a valosagban is./ Ha így lenne, akkor az összes "gyilkolós" filmet le kellene venni a műsorról, nehogy mindenki - elcsábulva a vágytól - (pl.) konyhakést ragadjon. Szerintem az emberek java tudja irányítani a gátlásait, és csak azért nem kellene őket megfosztani az "ilyen élményektől", mert egy pár embert (esetleg ezek) nagyon felhergelnek. Azok - szerintem - akkor is megkattanának, ha nem olvashatnának ilyen dolgokat, vagy nem láthatnának a TV-ben. öreg
1
Fygaroo
2002. november 2. 16:42
#62
Oreg! A problema ott van, hogy rengeteg olyan ember jar ide, aki hajlamos "az ujra", es eleg nekik az elkepzeles is. Onnantol hogy olvas egy ilyet, csak ido kerdese, hogy mikor fogja "kiprobalni magat" a valosagban is. A masok peig az, hogy nem kis szazelekban okozhat torest a gyermek lelkeben egy ilyen csaladon beluli "eset". Ha kivancsi vagy ra, reszletezem. Allaspontodat tiszteletben tartom, habar nem ertek vele egyet. Megindoklod, miert latod igy a dolgokat, es nem csak azokat a vedekezo mechanizmusokat sorolja fel, amik eloszor jutnak az eszebe, mint Tribute. Gondolkodj egy kicsit ezen a kerdesen, es csak utana irj. Amit mar 15szor lat az ember, 16.szor nem biztos hogy fog ra reagalni. Hegylako! Ismetelten megkerlek, ha idezel, teljes mondatot idezz, es lehetoleg ertsd is meg, amit leirok. Olvasd el egyszer a legutolso uzenetedet, utana egyszer az en elozo iromanyomat. Figyelmesen! Es utana kerdezz/valaszolj. Mas otletem jelenleg nincs, ha valaki kivancsi valamire, kerdezzen itt, vagy kuldjon emilt. Udvozol mindenkit: Fygaroo
1
Tribute
2002. november 2. 13:56
#61
Szerintem öregnek igaza van. Tuladjdonképpen ez olyan mint a leszbikus, s/m, satöbbi kategória: rengetegen olvasság, pedig VALAMILYEN szinten csak aberráltásgot tükröznek. Ennek ellenére gyakran szívesebben olvasgatok 2 lányról mint 1 "rendes" hetero történetről...
Ja és aki annyira szidja a történet, Zsolti meg a többiek: minek jöttetek be a kategóriába ha nem tetszik? Azt ne mondjátok hogy nem vettétek észre mi van kiírva... meg azzal a rendőrkapitányságos dumával nem kellett volna jönni! Ha ilyen erénycsősz vagy, akkor keress másik oldalt.
Emellett szóvá tenném az hogy vannak családi történetek testvérkapcsolatról is, szinte mindegyiket elolvastam, jól is éreztem magam közben, mégsem érlelődött meg a gondolat bennem hogy a testvéremmel létesítsek sexuális kapcsolatot. Vagy van valaki aki nem így látja a helyzetet?
1
öreg
2002. november 1. 15:57
#60
Kedves Fiatalság!

Bocs, hogy ezzel kezdem, de - ha jól olvastam, akkor - ti (nagyrészt) 10 és 20 között vagytok.
Nem állítom azt, hogy én, a magam 35 évével már nagyon "okos" vagyok, de egy kicsit másképp látom a világot.
Kérdés: ti egyáltalán miért látogattatok erre az oldalra?
Igen, igen, azért..., hogy "közben" ne sokat kelljen erőlködni a - cél elérésében sokat segítő - fantázia-képeken, hanem itt egyszerűen el lehet olvasni. Nemde?
Tartsa fel az a kezét, aki nem ezért :- )
Ehhez viszont elég csak elképzelni a dolgot (vagy elolvasni), nem kell meg is csinálni.
Valamelyikőtök írta, hogy mennyi büntetést kapna egy krimi író, ha meg is csinálná azt, amit leír. Itt is ez a helyzet.
A pedofília „igaziból” bűn, de olvasni róla – szerintem – nem (már ha nem erőszakolásról szól a történet, mert akkor mindig az).
Írta valaki, hogy el kellene az ilyen írásokat távolítani az oldalról, mert baj lesz belőle. Nekem van egy jobb ötletem: csak át kell írni a szereplők életkorát!
Viszont ekkor jön a probléma: (én sem tudom miért, de) amikor maga elé képzeli a történetet az ember akkor sokkal jobban felizgul egy 12 éves szereplő esetén, mint egy 22 éves esetében (pedig csak egy számjegy különbség).
Szerintem ennek genetikai okai lehetnek.
Na most erre maszturbálni szerintem nem bűn, viszont „valójában” csinálni már az. Az különbözteti meg az embert az állattól, hogy tudja irányítani a gátlásait.
Családi ügy: A húgom az egyik unokabátyám és én már 12 éves korunkban rendszeresen „összedugtuk pisilőnket” (mármint mindketten a húgommal :- )
Nem tudtuk, hogy miért csináljuk (mert akkor még nekem fel sem állt), csak azt éreztük, hogy ezt nem szabad, és – talán épp ezért – hogy jól esik.
Ma visszagondolva a hányinger kerülget…, de tényleg. Viszont ezen a site-on az első téma, amit végig olvastam, az a családi volt. Ez izgat(ott) a legjobban, de máig sem tudom, hogy miért.
Én 21 évesen vesztettem el a szüzességemet, mert egy fiú középiskolába jártam, fiú kollégiumban laktam, utána pedig falun. Nagyon sajnálom azt a kb. 6-7 évet, amit (közben) szexel is eltölthettem volna…, ha más nem a húgommal.
Na most – tudom, hogy – furcsa, hogy ezt írom, de ezzel a tudattal már másként állnék a dologhoz. A szüleink – tudatos akaratuk ellenére – annyira beleverték a „vérfertőzés” bűnét a fejünkbe, hogy még egymás ruhátlan látványától is irtóztunk. Pedig – ha jól meggondoljuk, akkor – erre „csak” a modernebb fogamzásgátló módszerek megjelenéséig volt igazán szükség, hogy ne szülessenek ezer számra a degenerált „családi gyerekek”. Manapság azonban a szex már bőven nem csak a gyereknemzés célját szolgálja, ezért nem tartom (akkora) bűnnek a családon belüli játékokat. A baj csak akkor van, hogy ha ezt tudatlanul csinálják: pl. nem két értelmes szülő, megbeszélve a gyerek(ek)kel, hanem a putriban az (általában) barna bőrű papa – a család többi tagjának a szeme láttára – megerőszakolja a 10 éves lányát.
Na…, kb. ennyit szerettem volna leírni, és bocs, hogy kicsit bonyolultam, és túl hosszan fogalmaztam.
Nem szégyellem: a történet olvasása közben én is levezettem párszor a feszültséget, de én ezért is olvasom ezeket a történeteket.
Majd ha lesz (ismét egy) barátnőm, akkor majd val’sz’eg ritkábban fogok „erre járni” :- )
Addig is – ellentétben egy véleménnyel – ne nőjetek fel!
Élvezzétek a fiatalságot…, amíg lehet!

Szasztok!
1
A Hegylakó
2002. október 29. 22:46
#59
akkor most jöhet a részletes válasz:)
fájdalom.. rálépés.. ha vki nem tudja megvédeni magát ebben a világban akkor lehet kezdeni temetni.. nem úgy megyek ki az utcáa, hogy félek.. nem vagyok sem egy debella nagy állat, sem feketeöves karatemester, de megtudom védeni magam ha kell, és tudom, hogy hasznos néha a futás is, bár még nem nagyon volt rá szükségem..
"Nos ez nem igaz. Igenis lehetnek, de az esetek 99,999%-ban egy erett ember, aki mar eleg sokat latott ..."
itt úgy veszem észre magadat cáfolod meg : lehetnek, de csak abban a 0.0001%ban, mert a többiben attól, hogy vki felnőtt már okosabb lesz.. tapasztalat.. mit ér a tapasztalat ha vki 25 évet egy házban ül, mintha valaki aktívan járja a világot? (példák : voltam már pl. Londonban is egyedül (haverokkal), egy teljes, egyhetes tábort leszerveztem, képes vagyok összetartani egy többszáz taggal működő online klubot, programozom, weboldalakat szerkesztek, érdekel a politika, a világ dolgai, és problémái... de csak 16 éves vagyok, és ezért akinek több a tapasztalat az 99.9 % jobbakat tud nálam.. , nos hol itt az "igenis lehetnek?"
a törvényekben már majdnem egyetértünk .. az amit pénzügyről leírtál együtt jár a kapitalizmussal (mármint az óriási fizetéskülönbségek..), de egyébként nem hiszem, hogy a politika ilyen szorosan kötődne a témához.
"Viszont a TORVENY, mint fogalom, a pedofilitast illetoen kerult szoba. Azon intezkedesek, amelyek a Viselkedest, a Becsuletet, es a Tisztesseget hivatottak szabalyozni, igenis szuksegesek. Nem tokeletesek, de, kenytelen vagyok egy kozhellyel elni, "ez van, ezt kell szeretni". "
ne, ezen ne lépjünk tovább.. nekem alapfelfogásom, hogy semmibe se törődjön bele az ember, inkább próbáljon rajta változtatni. nem azt mondom, hogy nem kellenek ilyen törvények, csak a mai, megváltozott világban, módosítani kellen jónéhányon, hogy ne beletörődni kelljen, hogy 'ez van ezt kell szeretni', hanem a mai korhoz igazodott lehetőségek, és feltételek szerint kelljen az embernek élnie..
hmm, iskola.. sikerült 2 külön dologról elkezedni beszélni.. én nem a falusi parasztiskolákra gondoltam, hanem inkább az olyan helyekre, ahova az értelmiségibb gyerekek járnak.. én is egy neves BPi gimnáziumba járok..
és itt abszolut nincsenek olyan gondok, hogy szembeköphetsz egy tanárt, mert valószínűleg onnantól kezdve egy szál esélyed sincs egyetemre jutni...
szal itt a tanárok által gyakorolt pszichikai terrorról van szó.. de sztem ez nem egy erotikus oldal órumába tartozik, így nem szeretném bővebben fejtegetni..
" Tehat Te adod meg neki Azt, amit amugy egy 30eves ferfitol kapna meg, vagy szereto otthont, csaladias legkort teremtesz szamara? :)) "
szerintem nem lehetett félreérteni : a szerető otthonra, és családi légkörre vonatkozott a dolog.
nekem is elég hosszú lett, de sztem nem baj, ez kell ide, csak azt sajnálom más mért nem ír vajon ide...
A Hegylakó
1
A Hegylakó
2002. október 29. 20:27
#58
elolvastam amit írtál, nagyjából kezdünk közös nevezőre jutni, de sztem lassan kezdünk eltávolodni a témától..
vagy ez azt jelentené, hogy tényleg meg fogjuk érteni egymást ?
mégegyszer végigolvasom, és írok rá kifejtős választ is.
1
Fygaroo
2002. október 29. 19:47
#57
Na, akkor kezdjuk az uzeneted részletes elemzésével. "Egyébként nem tartok attól, hogy valaki rám szerene lépni, ugyanis az őt minősítené, ha csak erőszakkal tudja megoldalni a vitát, és még bizonyítaná is vele, hogy nekem van igazam." Nem tudom, hallottad- e a mondast, mely szerint: Ugyanolyan koporsot adnak annak is, akinek igaza van, meg annak is akinek nem. Na, ugyanezt kepzeld el a fajdalom fogalmaval is. Az ember korulbelul annyira turi a fajdalmat, mint az akvariumi hal a friss levegot... Szal ne becsuld le az eroszak erejet, pusztitott mar el egy-ket nemzetet. Kovetkezo: " és lebasszák, mert 16 éves, és neki nem lehetnek értelmes gondolatai.. " Nos ez nem igaz. Igenis lehetnek, de az esetek 99,999%-ban egy erett ember, aki mar eleg sokat latott, kulonbozo elethelyzeteket is "volt szerencseje" atelni millioszor bolcsebben tud felelni a feltett kerdesekre. Annak a 0.001 szazaleknak pedig nem nyitnak forumot, hisz majd egyszer a "gyerek" is megno, es pont ugyanolyan (ha nem nagyobb, koranero mivolta miatt) beleszolasa lesz az uzleti/politikai életbe. "a törvények nagy része pedig használhatatlan szemét" Nos, ez politikai kerdes. Ebbe itt nem mennek bele, csak egy rovid kis reszletet ismertetnék nem eppen bizakodo allaspontomrol: az a torveny, ahol a havi 4-500 ezer forintot kereso, munkaideje nagy reszet laba lobalasaval tolto ember 20-30 szazalekos fizetesemelet kap legalabb felevente, viszont a havi 50-60 ezret kereso 25 eves munkaviszonnyal rendelkezo egeszsegugyi szakmaban dolgozo ember (nem magamrol, egy kozeli ismerosomrol beszelek) 2 even keresztul nem kap egy filler emelest sem, az a torveny egy korrupt, pénzéhes embereknek szolgálatot teljesítő habzo szaju veszett kutya, amelyet nemes egyszeruseggel le kene loni. Viszont a TORVENY, mint fogalom, a pedofilitast illetoen kerult szoba. Azon intezkedesek, amelyek a Viselkedest, a Becsuletet, es a Tisztesseget hivatottak szabalyozni, igenis szuksegesek. Nem tokeletesek, de, kenytelen vagyok egy kozhellyel elni, "ez van, ezt kell szeretni". Tovabb a levelben. "...de nem arra írtál választ, hogy az iskolában milyen helyzetben vannak a gyerekek..." Hat ha Neked ez kell: Edesanyam reven eleg sok mindent tudok az iskolakban tortent esemenyekrol. Talan tobbet mint kellene, es ez nem feltetlenul jo. Lassan ott tartunk az oktatasi rendszerben, hogy a gyerek szembekopheti a tanart, alarughat, es a tanar meg csak kezet sem emelhet ra. Onvedelembol sem. Unokatestverem szinten tanar, az o iskolajukban RENDORI FELUGYELET kell az iskolaban, mert nem egyszer fordult elo, hogy az "artatlan diak" megkeselte "azt a mocskos, befásult, sunyi, alattomos, sokat kovetelo tanart". De ez az egyik veglete a dolgoknak. Terjunk vissza a "normalis" szintre, es nezzuk meg, hogyan probal vedekezni az onkormanyzat a diakok jogai ellen. Ahelyett, hogy a torvenyeket haborgatnak, amelyek a "mindent a diakert" elvet szolgaljak, tantermet epitenek a kisebb falukban. Miert? Hogy az ott lako gyereknek(embernek) nevezett elolenyek, amelyek a torvenykonyvet igen, de az ABC-t nem ismerik, ne ozonoljék el a varosi iskolakat, es ne amortizaljak le az epuletet, es annak kornyezetet. Pedig, hidd el, nem feltetlenul lenne rossz a fegyelem tartasa az iskolaban. Ha ez maskepp nem megy, csekely merteku eroszak alkamazasa altal. Es akkor visszatertunk az eroszak "hatalmahoz". Ugy tanulna a gyerek, mint a kisangyal. Na es most hova erkeztunk vissza? Az iskolak szuksegessegere. Ez is mutatja, hogy minden-mindennel osszefuggesben van. "11 évesen még véletlenül se kerülhessen abba a helyzetbe, hogy beleszeressen egy idő pasiba, értem ezt úgy, hogy meglesz adva neki az a megfelelő érzelmi háttér amikor nem kell ilyen lehetőségbe menekülnie." Na, ez most egy kicsit felreertheto. Tehat Te adod meg neki Azt, amit amugy egy 30eves ferfitol kapna meg, vagy szereto otthont, csaladias legkort teremtesz szamara? :)) Hejj, de hosszu lett. Bocska, de ha egyszer belelendulok... :) Pocok3! Tisztelettel visszautasitanam keresedet, vitank ide, erre az oldalra fog korlatozodni a kovetkezokban is. Ennek az oldalnak a megjelenese valtotta ki, szerintem jogosan firkaljuk ide. Meg egyszer elnezesedet kerem, de szerintem olvasgasd Te is, hatha veletlenul valami ertelmes is megjelenik. Megertesedet varva (es a tobbiektol is) bucsuzik: Fygaroo
1
A Hegylakó
2002. október 28. 17:51
#56
thnx, hogy megvédtél, szambadi, egyébként eszem ágában sincs költözni, ez a vita sztem itten helyén való.. remélem minél többen ki fogják fejteni véleményeiket..
1
szambadi
2002. október 28. 16:33
#55
A tortenet a lap FELSO felet foglalja el a hozzaszolasok pedig az ALSO felen talalhatok. Na most ha jol latom nalam a tortenet a lap FELSO feletol halad a lap ALSO iranyaba. Lehet nalad ez forditva van? Nalad a vitaval kezdodik a lap es a tortenettel folytatodik? Ha megsem akkor minek szoltal butasagot? Elolvasod a tortenetet, majd megkeresed a BACK gombot es mar itt se vagy. Kenyszerit valaki, hogy elolvasd a vitat?
1
A Hegylakó
2002. október 27. 23:41
#54
Kedves Fygaroo!(és többiek is!)

Először is örülök, hogy válaszoltál, és remélem építő jellegű vitánk tovább folytatódhat.
Nos, a cinikus hangvétellel nincs semmi baj, csak lehet, hogy néhány dolgot félreértettünk:)
Egyébként nem tartok attól, hogy valaki rám szerene lépni, ugyanis az őt minősítené, ha csak erőszakkal tudja megoldalni a vitát, és még bizonyítaná is vele, hogy nekem van igazam.
Most pedig amiről szó is van, igyekszem különválasztani az erotikát, és a politikát.
szerintem sincs a 2002 előtt, i.e. (és még - micsoda véletlen - tudom is mit jelent) de lassan már ki lehetne elé tenni az i.u címkét..
pontosan az olyanok miatt, ahova írásoddal talán most magad is besoroltad : pontosan arról beszéltem, hogy ma még semmibe veszik egy 16 éves szavét, és lebasszák, mert 16 éves, és neki nem lehetnel értelmes gondolatai.. nos én ezt nem fogadom el!
a törvények nagy része pedig használhatatlan szemét, így az új évezredben, csak minden nézőpont kérdése... valószínűleg egy konzervatív számára minden jó úgy, ahogy van, de sztem lassan megérik az idő a változtatásokra. Képzeld én is kénytelen leszek kijárni az iskolákat, de most de nem arra írtál választ, hogy az iskolában milyen helyzetben vannak a gyerekek, hanem arra, hogy szükség van e az iskolára (pl. nekem) nos én nem erről beszéltem. Hanem arról, hogy esetleg az iskolai rossz pszichikai behatás sokkal károsabb lehet a gyerek fejlődésére, mint a fiatalabbkorban "elkezdett" erotika..
Nem hiszed el? ... tapasztalatból beszélek..
Nos akkor folytassuk az erotikával, és egy újabb félreértéssel, idézlek : "Te ugy gondolod, hogy az a kiváncsiság, amelyet 11-12 évesen a szerelem iránt éreztél és az osztálytársaidon gyakoroltál, kiterjed a 30-40 éves ferfiakra is."
Ez két helyen is hibádzik, egy. nem arról beszéltem amikor 11-12 éves voltam, hanem a mostani magamról, és néhány 11-12 éves ismerősömről, akiket elég yol ismerek, nos ezt mindjárt magyarázom. A kettő. hogy ez természetesen nem terjed ki a 30-40 éves férfiakra, de az 5-10 éves korkülönbségre, kiterjed, és abban az esetben, amikor mindkét fél tisztában van a lehetőségekkel, szabályokkal kötöttségekkel. Tehát a 11-12 évs lányok : én nem állítottam, hogy ők vágynának a sexre, erotikára, egyszer sem! Csupán azt mondtam, hogy ismerek olyan 11-12 éves lányokat, akik beleesnek abba a kategóriába, akik már elég komolyak ilyen korban is ahhoz, hogy komoly dolgokban akár dönteni tudjanak. A lány akivel szerelmesek voltunk egymásba (ő 11 volt, én 16)
japánul, és angolul is beszél (magyar, persze), kiemelt művészeti iskolába jár, érdekli a természet, a boszorkányság, az internet, szeret olvasni is. Nos ő márpedig 11 éves! nem vagyok benne biztos, hoyg elég ennyi információ róla, hogy elhiggyétek, hogy elég érett, de azért remélem. én igenis büszke vagyok arra, hogy a sok konzervatív felnőtt között a mai világban keresztül tudtam vinni az akaratomat, és sikerül koedukált szobákat létrehozni.
A naivitásról : tudom, hogy mit mondtam, és azt is, hogy mért. És lehet, hogy Te nem értetted meg. Arról beszéltem, hogy úgy fogom nevelni a lányomat, hogy kb. 11 évesen még véletlenül se kerülhessen abba a helyzetbe, hogy beleszeressen egy idő pasiba, értem ezt úgy, hogy meglesz adva neki az a megfelelő érzelmi háttér amikor nem kell ilyen lehetőségbe menekülnie.
és mint mondottam nem fogom bánni, ha egy idősebb barátja lesz későbbiekben, aki megfelelően meg tudja őt védeni.
email : ez ugyanolyan mint egy bármely free-mailos cím, csak én nem állok be a sorba igényelni magamnak egy freemail.hu címet, hanem kerestem egy egyedit.. de sok más idejáróval ellentétben vállalom hogy itt jártam, legalább azzal az email címmel.
Most azt hiszem ennyi, remélem elgondolkodsz azon amit írtam.
A Hegylakó
1
Fygaroo
2002. október 27. 17:40
#53
Kedves Hegylako! Ha idézel, legallább pontosan tedd, kérlek. "amely sokak szerint eroltetett, elavult szokasokbol epul fel." Hogy kik tartoznak ezek kozé a "sokak" kozé, az maradjon az én titkom, de gondolom, ha egy kicsit megmozgatod azt a mindenek folott állo tapasztalt elmédet, amely kerek 16 ev alatt -gondolom- rengeteg mindent megélt, rájössz... Ha mar az evszamra is kitertel, arra is reagálnék. Azt is érdemes megfigyelni, hogy a 2002-es datum elött nincsen i.e. (idöszámításunk előtt) jelzés. Nem lakunk barlangokban, és nem állati ösztönök irányítják cselekedeteinket. Vannak törvények, amelyeket nálam (lehet, hogy nálad is, de ez nem biztos) sokkal bölcsebb emberek találtak ki, talán nem minden alap nélkül (ismétlem, talán, lehet, hogy Te 16 évesen rácáfolnál minden eddigi jogi eredményre). Törvényeket azért hoztak, hogy legyenek korlátok, amelyek között mozoghat az ember. Nélkülük káosz uralkodna kis hazánkban. (Persze ismerem a mondást, hogy: "Az okos uralkodik a káosz felett.", de ha egyszer nem mindenki rendelkezik olyan mennyiségü tudással, mint Te...) Következő: 11-12 év? szerintem nem igazán látod át a vita lényegét. Te ugy gondolod, hogy az a kiváncsiság, amelyet 11-12 évesen a szerelem iránt éreztél és az osztálytársaidon gyakoroltál, kiterjed a 30-40 éves ferfiakra is. Nos, nem. Ismerek jópár általános iskolás gyereket, és nem ezt látom. 14 év lehet az az idő, amikor első komoly szerelem születik (ismétlem: NEM 30, 40 ÉVES EMBEREK IRÁNT, hanem 1-2 év korkülönbséggel!) 15-16 évesen már felfigyel magára az ember, szinte teljesen birtokolja testét-lelkét, már bátran nekivághat különböző kalandozásoknak. (ezek nem a mesterséges korlátok következményei. Ezek ADATOK, TÉNYEK) Ja és ha már az oktatási rendszert kritizáltad, egy kis hozzáfűznivalóm ehhez is van. Legjobb tudomásom szerint Magyarország, nem áll a technikai fejlődés csúcsán, és inkább tartozik a szegény, mint a gazdag országok közé. Szerény véleményem szerint, ha már nem vagyunk ipari, mezőgazdasági nagyhatalom, legalább a szellemi képességekben ne igazítsuk a mércét más országokhoz. Tudom, hogy számodra hihetetlen, hogy mások is kijárták a (gimnáziumnál esetleg jóval magasabb szintű) iskolákat, de akiket erről a témáról megkérdeztem, és ezek a személyek kellően képzett emberek, mind egy véleményen voltak. Ha nem részesültek volna ilyen tanításban, nem tartanának ott, ahol éppen járnak. (Hidd el nekem, nem semmi dolgokat csinálnak.) Az meg aztán tényleg nagy szó, hogy koedukált szobákat hoztál létre. Ezzel aztán adtál egy jó nagy pofont a társadalomnak...! "ha lányom lesz valószínűleg 11-12 évesen el fogja tudni dönteni, hogy helyes e az neki, hogyha összejön egy idősebb férfivel, mivel úgy lesz nevelve" Na, ezt a naiv mondatot jól vésd abba az érett fejedbe! Ami az emil címet illeti: nemzetbiztonsag@avh.hu (...) Kezdek ingerült lenni, inkabb befejezem. Bucsuzik: Fygaroo (mar elnézést a kissé cinikus hangvételért, de mivel a Te leveledben hasonló érzelmeket véltem felfedezni, jogosnak éreztem a kötekedést folytatni. Mellesleg nem jársz jól, ha tovább folytatod az iyesfajta viselkedést, mert esetleg az egyik vitapartnered rálép a szádra, aztán megnézheted magad (...hátulról is...) Nem, nem én leszek az, lusta vagyok én ehhez...;) na télled byez )
1