Nagybácsi tanítja az unokahúgát 9. fejezet

A témához tartozó történet:
Álmodozó
49 146 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kis János
2002. október 23. 17:48
#32
Ez nagyon izgató 3-szor vertem ki.
1
Zsolt
2002. október 23. 17:48
#31
Ewet!

Van gyereked? Gondolom nincs , mert ha lenne nem kerdeznel ilyen butasagokat! Szerinted miert talaltak ki a korhatarokat? Miert nem engedik mar a 6 eves gyereket, hogy meghazasodjon, ferjhez menjen, megnosuljon? Talan nem veletlenul! Egy 11 eves az gyerek akarhonnan nezzuk! Nincs kifejlodott ertekitelete, teljesen maskepp lat dolgokat olyan dolgokat amikhez felelosegerzet is parosul! Ha nem haragszol en ide sorolom a szexet is. Igenis kell hozza felelossegerzet, normalis jozan itelokepesseg, hogy az egyen maga tudja eldonteni, hogy mit mikor es miert tesz! Egy gyermeket nagyon konnyu befolyasolni tobbfele szempontbol is. Nemhiaba vannak ok elsodlegesen kiteve a szexualis buncselekmenyeknek. Egy gyermeknek szeretetre, torodesre, odafigyelesre van szuksege. Ha ez nincs meg ott ahol megkellene lenni es netan a gyermek mashol talalja meg ugyanezt bingo maris konnyu dolga van a pedofilnak vagy az aberralt szemelynek. A modern tarsadalom vedi a gyermeket ahol tudja. Torvenyekkel, szabalyokkal ami ertelmes embernek teljesen normalis. Megegyszer mondom NORMALIS. Ha nem haragszol nem definialom neked ezt a szot.
KOMC: Egy megjegyzes az altalad leirtakhoz! Azt irod:" Nincs eroszak amig mindket fel szabadon beleegyezik."
Mondok egy peldat. Adva van egy 11 eves gyerek. Te akarhany eves felnott vagy buntethetoseget kizaro ok nem all fenn. Rabeszeled a 11 evest, hogy menjen be a boltba es lopjon, majd a zsakmanyon feleztek. A 11 eves beleegyezik. Nem kenyszerited, mindket fel szabadon egyezik bele. A 11 eves lebukik te pedig csodalkozva tarod szet a kezed, hogy" de kerem szepen en nem kenyszeritettem, szabadon egyezett bele". Boritekolom a sitten lesz alkalmad elgondolkodni, hogy hol is volt a baki. Elarulom hol. Buncselekmenyt kovettel el mint felbujto raadasul tevolegesen! Ugyanez a keplet atultetve egy nemi aktusra egy 11 evessel. Nincs kulombseg! Szerencsere!

Csak remelni merem, hogy a te , Ewet, valamint Hegyako altal kepviselt nezetek vannak kevesbe elterjedve es mindenki mas melysegesen megrokonyodik amikor benneteket olvas. Azt mar le sem merem irni, hogy talan azert irjatok ezeket a nezeteket, mert esetleg veletek is ilyesmi tortent gyerekkorba? Nagyon remelem, hogy tevedek.

Meg egy dolog amit szeretnek hozzafuzni ehhez. Meg kell nezni azokat a mostani felnotteket akik maguk is elszenvedtek barmifele szexualis zaklatast gyerekkorukba. Milyen korulmenyek kozott elnek most. Nagyreszuk a mai napig pszichologia kezeles alatt all valamelyik intezetben. Sokuk keptelen normalis kapcsolat kialakitasara a korabban elszenvedett dolgok miatt. Orokre nyomot hagy az emberben es aki mast mond az vak. Nagyon kis szazalekuk epul fel es mondhatja el magarol, hogy sikerult kihevernie.

Meg mielott barki is megkerdezne 6 evig dolgoztam egy kapitanysag bunugyi osztalyan. Ebbol ket es fel evet csak ez kizarolag nemi buncselekmenyek vizsgalataval. Hagy ne kezdjem el leirni a tapasztalataimat, de nem kivanom senkinek azt az erzest amikor egy 10-12 eves kislanyt kell kihallgatni szuloi segedlettel, hogy mondja el pontosan mi es hogy tortent. Javaslom Ewetnek, Hegylakonak es KOMC-nek, hogy probaljak ki. Ha ezek utan meg mindig fenntartjak amirol ok beszelnek ugy nem kivanok tobbet hozzafuzni a dolgokhoz.

Koszonom a figyelmet!
1
M.L.
2002. október 23. 14:32
#30
Az ilyen "embereknek", mind gumiszobában lenne a helye. Az ilyen "szülők" pedig a társadalom szégyenei. Ha ezt egy hatóság is megtudná, a gyerekeket egy pillanat alatt elvennék tőlük, mert vérfertőzés
Eweet: Ez perverzió és nem boldogság. Lehet, hogy másol ez elfogadott dolog, de mi már nem vagyunk az őserdőben.
1
K.O.M.C.
2002. október 23. 11:21
#29
#777: "a legjobb lenne, hogy addig, amíg egy ember a szabad akaratából nem dönthet(18 éves kort el nem éri) hagynátok békén. Amíg nem tölti be a tizennyolcat nem képes olyan, életmódjára gyökeresen nyomást gyakorló dolgokat ráerőltetni"
Ezt a hittéritőknek is el kéne mondani. Simán toboroznak híveket már 4 éves kortól is törvényesen a szülők engedélyével (és közremüködésével).
"Ha nem tudnátok ez egy elmebetegség"
Egy láthatatlan mindenható valamiben való hit (melynek létezését és állítólagos eddigi tevékenységét megcáfolja minden tudományos eredmény) szerinted micsoda? Csak azért nem nevezik a hitet is elmebetegségnek, mert a Föld népességének 90%-a szenved benne.
Csatlakozom Ewet-hez és "A Hegylakó"-hoz. Nincs erőszak, míg mindkét fél szabadon beleegyezik.
És azoknak, akik azt mondják, hogy egy 10 éves még nem tud felelősségteljesen dönteni valamiben: gondoljatok vissza arra, amikor ti voltatok 10 évesek!
1
Ewet
2002. október 23. 07:30
#28
Zsolt:
Egyet kérdezek: Miért?
Másképp: Miért akarod tönkretenni mások boldogságát?
1
Zsolt
2002. október 23. 03:08
#27
Hegylako!

Egy 11 eves gyerek semmilyen szempontbol nem tekintheto komoly erett szemelyisegnek! remelem ezt te sem gondoltad komolyan! Egy 11 eves gyereknek meg semmi keresnivaloja egy fiu mellett! Egy 11 eves meg valoban gyamoltalan gyerek! Kar is ezen vitatkozni!
1
masterboy
2002. október 23. 02:58
#26
#777 ezt a 18 évet felejtsd el. ebben nincs semmi rácio.
1
A Hegylakó
2002. október 23. 01:00
#25
erre a sorra: "hogy a gyermeki romlatlanágot ily aljasan kiaknázzátok."
és a hasonló tartalmú mondataitokra szeretnék még reagálni. :
szerintem, ha mindkét fél tisztában van vele, hogy mit csinál, és mindketten szeretnék mert szerelmesek egymásba, akkor 1.nem beszélhetünk romlatlanságról/tudatlanságról, mert a gyerek is tudatában van mindannak ami történik, és 2.sem aljasságról, sem kihasználásról nem beszélhetünk, ha közös megegyezésen alapul a dolog.
Jómagam 16 éves vagyok, és kapcsolatom volt egy 11 éves lánnyal(semmi erotika, egyszerűen csak jártunk), nos kedves társadalmunk egyénei ki tudták kezdeni (és tönkretenni) ezt a kapcsolatot, és pedofiliával vádolni engem. Egyébként a lány nem az a tipikus szőke 11 éves kis csitri, hanem egy nagyon komoly érett személyiség, úgyhogy szerintem semmi értelme sincs, a " ha 11 (vagy 1x, mind1,most) éves= gyámolatlan gyerek kijlentésnek"
A Hegylakó
1
A Hegylakó
2002. október 23. 00:52
#24
szép kis fórum van itten! Érdemes volt elolvasni, így kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja, hogy amíg a dolgok mindkét fél szabad beleegyezésével történnek,, addig nem erőszak a dolog:)
1
Ewet
2002. október 22. 23:28
#23
Zsolt, Szambadi!
Megértelek titeket is, hiszen mindennek megvan a két ellentétes véglete. De Szambadi: Te nem egy gyilkosságot akarsz elkövetni? Az nem törvényellenes? Megértelek, hogy véded a gyermekedet, de mit csinálnál, ha kiskorod óta a szüleid így neveltek volna?
Zsolt:
Normális kapcsolaton mit értesz? Mert például a Fülöp-szigeteken lévő törzseknél hagyomány, hogy az édesanya bevezeti a 8 éves kisfiát a közösülés mikéntjére. Oka, hogy "Még nem nemzőképes, de már feláll neki. Így nem kell aggódni a teherbeeséstől, de megtanulja a kissrác a csínját-bínját." idéztem Dr. Czeizel Endrét. Ez nálunk nem elfogadott, mivel mi "civilizáltak" vagyunk.
Én továbbra is maradok az elméletemnél: A sexben addig nem történik perverz dolog, illetve erőszak, amíg a cselekedet a résztvevők közös egyetértésével történik. Legyen szó normál közösülésről, SM-ről, pisi-kaki sexről, pedofíliáról, meleg szerelmeskedésről, stb.
1
Zsolt
2002. október 22. 20:08
#22
Szambadinak igaza van! Mi lesz a kovetkezo? Hogy par honapos ujszulottet a sajat apja szopat, mert az anyatej kiment a divatbol es az "apatej" az uj trendi? Gusztustalan mar ez az egesz vilag ugy ahogy van! Teljesen kiveszett mar az emberekbol a jo erzes? Tenyleg itt tartunk mar, hogy nincs normalis kapcsolat anya a fiaval, apa a lanyaval lany az ocsivel ocsi a kutyaval kutya az anyaval? En csak azt nem ertem, hogy normalis embernek tuti nem szuletik meg ilyen gondolat a fejeben, hogy ilyen tortenetet irjon. Az, hogy 0 valosagtartalma van az egy dolog de eleve, hogy jut el ember agyilag odaig, hogy ilyesmirol almodozzon? Az egyertelmu, hogy az ilyen tipusu torteneteket nem tizeneves suttyok orjak hanem felnott emberek. Felnott embertol pedig min. annyi elvarhato volna, hogy gondolkodjon mielott csinal valamit. Egyetertek az elottem szoloval, hogy az ilyen embernek valoban orvoshoz kellene fordulnia, mert kozveszelyes rank nezve.
Reszemrol 1 pont mivel nullat nem lehet adni.
1
Reflection
2002. október 22. 19:01
#21
Hu, de sokat irtataok, nem semmi. Vegre egy kis igazi temafolvetes. A neten en is talaltam mar pedofil kepeket, de igen vegyes volt. Tenyleg volt par, amin nagyon edes 9-10 eves kislanyok mutogattak a puncijukat es igazan mosolyogtak, de talaltam par szornyu kepet is: 3 szemetlada fog le egy eltorzult arcu, zokogo kb. 10 eves kislanyt, egy negyedik pedig szabalyosan folnyarsalja, rengeteg kepen keresztul minden lyukaba. Hat valami undorito volt. Nem vagyok spicli es nem is tettem meg, de nagyon jott, hogy irjak a rendszergazdanak es a csodalatos virusallomanyommal megfenyegessem, amennyben nem takaritja el azokat a kepeket nagyon gyorsan, vagy egyszeruen irni a rendorsegnek, hogy itt es itt ezen az uton csak nezzek meg milyen disznosagok vannak. Azota vigyazok is a szorfozessel, az olyan pornooldalon, ahol lolita, tini, ilyesmi linkek kapcsolodnak, oda be se megyek. Pedig erdekel a tema, nagyon kivancsi vagyok az ilyen kislanyokra, de kimelni akarom magamat a fonti masik veglettol. Ja, es probaltam en is kicsit utananyomozni a pedofilia eredetenek-(nem jelentestani vagy tarsadalomismereti szempontok alapjan)-de csak annyit talaltam, hogy az 1800 koruli Franciaorszagban mar a nagyurak sorra vettek meg a nyomorultabbaktol a szuzlanyaikat, tehat a 8-14 eves kategoriat. Ha meg nem voltak nagyurak, akkor parasztosan inteztek: elraboltak, vagy egyszeruen megeroszakoltak oket. Meg ennel regebbi az okori Roma tortenete: ott mar a bordelyhazakban onkentes kislanyok dolgoztak. Persze ezeket ne tekintse senki tortenelmi folfedezeseknek, az internetre sok hulyeseget folraknak, en ezeket talatam. Amugy a lepukkant Tavol-Keleten ez teljesen legalisan megy napjainkban: a vallas csak a lelekre terjed ki, lenyeg a lelek tisztasaga. Tehat a testi dolgoktol nem nagyon feltik a lanyokat, 10 eves kortol mar uzik az ipart rendesen.
Szoval szerintem a pedofilia az tarsadalaomfuggo dolog. Mi ezeket a korlatokat szabtuk magunknak, ebben elunk, de ne felejtsuk, ez egyes helyeken teljesen normalis. Es nagyobb bun megeroszakolni egy 10 evest mint egy 18 evest? Aki eroszakosan csinalja, az buntetendo, aki meg meghagyja a szabadsagot a partnerenek azt a jelenseget igazi szerelemnek szoktak nevezni.
Magyarul ha a masik fel is tisztaban van vele hogy mirol van szo es egyertelmuen akarja, akkor nincs gond. A tortenet 10 pontos, bar szerintem egy 13 eves popsijat jobban fol kene kesziteni az elso "valodi" ruddal valo popsisexe elott, bar ez nem akkora hiba, ami miatt erdemes lenne rontani az atlagot. Ja, es minden noben ott van az alvo "szajha", csak fol kell ebreszteni (, HA O IS AKARJA).
Ne haragudjatok az ekezethianyert, kulfoldon vagyok es nincsen magyar ekezetes klaviaturam.
1
LinkViki
2002. október 22. 18:38
#20
Ez qrva jó,természetesen 10pont!!!!
1
#777
2002. október 22. 17:15
#19
Elnézést a helyesírási hibákért
1
geza
2002. október 22. 17:07
#18
Ez a nagybacsi mar teljesen ellepi a toplistat, igy semmi ertelme :).
1
#777
2002. október 22. 16:57
#17
Én igaázn nem értem, hogy olyan alapvető emberi jogokat sárba tipró dolgokat miért istenítetek, mint a liliomtiprás. Legalább ne interneten szerezzetek e szörnyű szokásnak rajongótábort, sőt, a legjobb lenne, hogy addig, amíg egy ember a szabad akaratából nem dönthet(18 éves kort el nem éri) hagynátok békén. Amíg nem tölti be a tizennyolcat nem képes olyan, életmódjára gyökeresen nyomást gyakorló dolgokat ráerőltetni, ld paedophilia csak hogy le is legyen írva rendesen a neve. Ha nem tudnátok ez egy elmebetegség, azt jelenti, hogy egy 18 éven felüli személy kóros késztetést érez nálánál jóval fiatalabb gyermek szexuális molesztálására. És arról, hogy a gyerek beleegyezik vagy sem, aza véleményem, hogy szülő-gyermek kapcsolattal rá lehet venni gyermeket a személyiségfejlődés és a pszichoszexualitással teljesen ellentétes viselkedésre, és kvázi deviánssá teszi, "megfertőzi". Nyíljon kia szemetek, a törvényeket nem véletlen találták ki, ez olyan emberi jogokkal ellentétes dolog amit ti itt hirdettek, nem is értem, hogy élhettek ilyen tudattal a világon, hogy a gyermeki romlatlanágot ily aljasan kiaknázzátok.
1
nagydee
2002. október 22. 15:43
#16
ja és hamár ennyit pofázok itten...
természetesen 10 pont, mint az összes többinek.
1
nagydee
2002. október 22. 14:59
#15
az a kérdés, hogy mit értesz éretlenség alatt...
lelki értelemben lehet, de ez teljesen szubjektív kérdés, van aki még 20 évesem sem elég érett... ...és ki döntené el? és mi alapján? valamiféle alkalmassági teszt?
testi értelemben nézve, tisztán biológiai alapon, érett lehet egy 9 éves is.

"...elöször a plátoi szerelemben kell hogy kicsit megismerjék a másik nemet..."

ebben igazad lehet, sőt van is, úgy érzem, de te is tudod, egyik lépés a másikat követi, ha megérett a dolog akkor már lehet. Hogy mennyi idő alatt érik meg? 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, vagy soha? ki tudja, és egy kivülálló mi alapján dönti el? Eldönthei-e egyáltalán, vagy ez a kettőjük legbelsőbb ügye?
Ha rólunk van szó "érettekről", természetesnek vesszük, hogy a mi dolgunk, én úgy érzem, te úgy gondolod, hogy ez egy felnőtt-gyerek kapcsolat esetén a felnőtt dolga kell legyen mert ő a felnőtt.
Sok olyan van aki meghozza ezt a döntést, nem megerőszakolja a gyereket, a szó erőszak értelmében, hanem szeretkeznek.

??Elképzelhető??

Persze az már más kérdés, hogy mindehez mit szól a jog és a társadalom...
1
masterboy
2002. október 22. 14:25
#14
nagydee köszi de annyira nem érdekel a dolog hogy ebben a témában keresgéljek a neten... én nem szaporitom az ilyen oldalakat látogatok népes táborát. egy valamiben kicsit félre értettél azt hiszem. mégpedig ebben:
"-most azt mondod, hogy ez az érzés megtorpan 12-13-14-15 éves kornál? szerinted ez így van? nem hiszem."
én nem azt mondom, hogy a szerelem megtorpan ebben a korban, hanem azt, hogy a testi szerelemre még éretlenek az ennél fiatalabbak. elöször a plátoi szerelemben kell hogy kicsit megismerjék a másik nemet és csak aztán rátérni a testi szerelemre.
1
nagydee
2002. október 22. 14:03
#13
hát küldeni azt nem fogok neked, részint, mert nincs, részint, mert nem ettem meszet. annyit mondok, hogyha valamit eldugtak, keress olyat ami szorok kapcsolatban van vele, de nem rejtett annyira.
ez az internet keresési alapszabálya.
1