SZEPT.
26.
2023

A lányom szakítani akar

Egyedül nevelem a lányom. Jó a kapcsolatunk. Nem fülelek, de hallom – amikor a chaten beszél a szerelmével – hogy ennek vége lesz. Kár, annyira aranyos ez a fiú, teljesen odavagyok érte, és Panni szavaiból azt veszem ki, hogy elküldi őt.

A fiú még nem tudja, még nem kapta meg az elbocsátó szép üzenetet, de én már látom, hallom, hogy szakítás lesz a vége. Belesajdul a szívem, mert nagyon tetszik a kölyök. Jelen voltam a kapcsolatuk minden percében, mert vigyáznom kell a kicsi lányomra, és az interneten annyi rosszat hallottam már magukat másnak kiadó emberekről.

Panni tizennégy éves múlt, lassan tizenöt lesz, és ebben a korban könnyen szerelmesednek a lányok. Nem is értem,...


Egy elhallgatott titok

Volt egyszer egy család. Apa, anya, nagymama, és négy gyerek. Egy vidéki faluban éltek egy betonozott út mellett, a templomkert és egy autószerelő műhely között.

Volt egy kis kutyájuk is "Foxy".

Egyszer egy nyári napon a második fiú wc re akart menni, de foglalt volt... Ezért az ajtórésen belesve észrevette, hogy a bátyja szemben az ajtóval húzogatja a fütyijét, ami nem tudni mi okból, de teljesen megnőtt.

Ilyet még sosem látott, nem értette mitől lett ilyen, de kíváncsiságból tovább leskelődött.

Egyszer csak a bátyus nagyokat sóhajtva valami fehér anyagot lövellve ráspriccelt az ajtóra, ahol észrevette az öccse figyelő szemeit.

"Te meg mit...


SZEPT.
25.
2023

Anyák könyve 2. könyv - A stresszoldó anya

Charlie nagyon keményen tanult, Jane a megmondhatója volt. Aggódott, hogy a fia túlzásba viszi. Minden idejét tanulással és házi feladatok elkészítésével töltötte. Amikor a többi vele egykorú gyerek randevúzott és szórakozott, ő a könyvekbe temetkezett. A középiskola végzőseként, mindössze néhány hónappal az érettségi előtt, majdnem kész volt minden tételével.

Már felvették egy nagyszerű főiskolára, már csak az aggasztotta, hogy jogosult-e az ösztöndíjra, amit felajánlottak neki. Büszke volt a fiára, hogy komolyan vette ezt a lehetőséget, és nem hagyta, hogy bármi elrontson csak azért, mert nem dolgozott elég keményen. Jane és férje soha nem engedhették meg maguknak, hogy iskolába...


Hálózati üzemzavar és következményei 7. rész - 2. fejezet

Csakhogy a folytatás már nem egészen olyan volt, mint amire vágytam. Némi öblögetés és szexuális tartalmú célzások után Tomiék elvonultak a szobájukba, mi is a sajátunkba. Mindketten eléggé fel voltunk izgulva és kellett volna már a kielégülés is. De Mariann emlékeztetett arra, hogy jó az áthallás a két szoba között. Ezért inkább csak lágyan simogattuk egymást és beszélgettünk.

Mariann elmondta, hogy Tami elbeszélése nagyon felizgatta, minden kalandját élénken maga elé képzelte. Felizgatott állapotában teljesen természetesnek vette Tamás simogatásait, sőt azt is, hogy ő is viszonozta. A második fürdés után már élvezte, hogy a fürdőruhája átlátszóvá vált és látva, hogy én elmerülten...


SZEPT.
24.
2023

Semmi, csak egy buli 2. rész

Agyam egyfolytában kattogott – még félig ülve, félig fekve – az ágyban. Az éjszaka történtek... Oké, csak apai vonalon tesóm, de akkor is. A társadalom, az emberek megvetése bizony pallosként lebeg a fejünk felett. Igen, de ki tudja, hány testvér van úgy, mint most mi? Azt vallja semmi, csak, egy buli. Ami valójában igaz is lehet, ha az ember elvonatkoztatja, ki is az valójában, akivel jól érzem magam. Honnan tudhatom, hogy a legközelebbi bulin az a srác nem éppen apa egyik titokba elkövetett porontya, és nem is tud róla ő sem? Ki tudja, hogy a srác, aki elvette a szüzességem tizenhat évesen a Balcsin – amikor apa közös, gyerekkori barátja családjával együtt nyaraltunk, – az a csávó éppen...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 20. rész

Péntek

Lorena a barátnőivel karöltve, az Instantba ment az este. Sóval-citrommal tequiláztak, üdítőztek, valamint a különböző termekben táncoltak. Egy idő után, a lány társnői lemorzsolódtak. Ezt csak annyiból bánta, hogy mivel nála továbbra sem volt öngyújtó, így nem tudott rágyújtani. Az elfogyasztott italoktól jókedvűen a dohányzórészlegre sétált. Ott hamar kiszúrt egy fiatal, szőkésbarna hajú, visszafogott kinézetű, de rendkívül szimpatikusnak tűnő csajt.
– Szia! Kérhetek tüzet? – próbálkozott be nála, cigarettával a kezében.
– Persze! – vágta rá a lány, aki erre meggyújtotta a szálat.
– Kösz! – hálálkodott Lorena, miután kifújta a füstöt – Ezzel életet mentettél....


SZEPT.
23.
2023

Különleges szexélményeim 52. rész

Egy igazán mocskos, perverz nyaraláson vagyok túl az asszonnyal. Párcsere, Cuckold, és más dolgok estek meg. Szóval úgy kezdődött, hogy kitalálta Erika a feleségem, hogy menjünk kettesben nyaralni, közben afiunk meg megkapja a házat, hogy kiélvezhese a barátnőjét Tenátát. Át is ment éppen hozzá, mikor lebukott az asszony.
Beállitott egy kigyúrt faszi, hogy baszott vele a feleségem, mutatott a mobilján képeket, ahol egyértelműen felismerhető volt a szöszi feleségem. Szopta a faszt, hátulról dugta, majd egy közeli, amin Erika frissen szétbaszott pinájából csorog a geci. Persze az asszony majd elájult ijedtében. Gyorsan hatalmas dühöt szìnleltem, és ráordìtottam, hogy menjen be a házba, épp...


Szerelmem anyával 7. rész - Új otthon Kentucky-ban

Tökéletes floridai nyári nap volt. Az erős hőséget tompította a Mexikói-öböl felől érkező friss szellő. A velem szemben álló anyámra pillantottam, aki még szebbnek tűnt, mint valaha: szinte hibátlan bőre csak egy kicsit volt vörös a barnulása fölött, és sötét haját finoman sodorta körbe a tenger felől érkező szél. Vállpánt nélküli, piros ruhát viselt, mellei szinte kilógtak a mélyen kivágott elülső részből, az anyag csak az imádság és anya felálló mellbimbói miatt állt meg rajta. A szegély a combja közepénél volt, megmutatva anya formás lábait, a ruha pedig szorosan tapadt hozzá, kihangsúlyozva testének minden kívánatos ívét. Ha nem lettem volna már fülig szerelmes anyámba, akkor most...