MÁJ
20
2019

Fazonigazítás

családi, anál, szűz, tini, anya-lánya

Reggelre kelvén a feleségem munkába indult és azzal búcsúzott, hogy igazítsam meg a nemi szőrzetet a farkamon, mert nem szereti, ha a fogai közé szorul a szőr szopás közben. Benyúltam a pizsamámba és igazat kellett hogy adjak neki, már tényleg durván megnőttek a szőrszálaim. Felkeltem és reggeli után a fürdőszobába mentem. Elővettem a szakállvágómat és neki álltam a borotválkozásnak. Meztelenre vetkőztem, bedugtam a konnektorba a gépet és nekiláttam a dolognak. Agyamba villantak a kellemes szopások, no meg a finom rezgés is hatott rám, így lassan elkezdtem megmerevedni. A gép zúgása közben meghallottam, hogy valaki kopog a lakás bejárati ajtaján, majd benyit hozzánk. Meztelenül álltam a fürdőszoba közepén és meglepődve láttam, hogy a szomszéd kiscsaj már a fürdőszoba ajtajában áll, és meredt tekintettel néz rám.

Egy asszony begerjed

gruppen, anál

- Ugyan már, te egy frigid nő vagy, hiába nagyok a csöcseid, nem jó dugni veled.
- Egy éve nem dugtál meg.
- Nem is akarlak, és mindig meg foglak csalni. Ha akarsz elválsz, de ne feledd, pénzed nem lesz, csóró vagy.
- Te szemét, dugd a kurvádat.
- Teszem is, ha válni akarsz, szólj, na, hello.
Ez a megalázó beszélgetés telefonon zajlott le a férjemmel. Egy éve nem szexeltünk és most a húgom látogattam meg, aki elmesélte, hogy a férjemnek több nővel is van viszonya. Nem hittem neki, de utána egy kávézóban felhívtam a férjem, aki nem tagadott semmit, beismerte a dolgot, a fenti párbeszéd volt a beszélgetés vége, ami után lerakta a telefont.
Teljesen feldúlt voltam, de hirtelen ráeszméltem egy dologra. Egy tömött kávézóban telefonáltam, hangosan beszéltem, mindenki hallotta miket beszélek. Végig gondoltam a beszélgetést, hát elég sok intim dolog elhangzott.

MÁJ
18
2019

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁJ
17
2019

Beteg vagyok vagy ez már a kapuzárási pánik? 1. fejezet - A legjobb sógornő 2. rész

családi, tini

Munkahelyét hátrahagyva Zoltán izgatottan szállt az autójába. Mielőtt hazafelé veszi az irányt gyorsan beugrott a megszokott benzinkútjára, hogy óvszert vegyen. Általában kamionját is itt tankolja így a kutasok már jól ismerik. Ezen az éjszakán Kelly dolgozott akit Zoli csak dögös bögyösnek becézett... Kelly 40es éveiben járó, vörös hátul felnyírt rövid hajú, hatalmas mellű telt idomokkal rendelkező 170cm magas és úgy 100kg súlyú molett nő volt. Nem nézett ki Zoli számára vadítónak, de nagyon tetszett neki,hogy Kelly egy tűzről pattant nagyszájú vicces nő. Azért a hatalmas dudák és fenék az tetszett neki és bármikor közéjük furakodott volna. A kasszához lépve Kelly épp a háta mögött levő szekrényben pakolászott annak is a legalsó polcán így jó mélyre hajolva hatalmas feneke és húsos pinája a manapság divatos legginsgben Zoli elè tárulkozott, néhány pillanatig kéjesen csodálta a látványt majd flörtölve üdvözölte.

*  *  *

Az Én Istennőm 3. rész

hetero

Éjszaka megint csak forgolódtam, és vártam a másnap 2 órát. Eszembe jutott, amit mondott:
- Imádkozz értem. - visszhangzott a fejemben.
Viccen kívül mondom, megtettem. Kértem, hogy gyorsan tejjen le a műszak és valami ultra szexi ruciban jöjjön. Felállt a farkam, de nem nyúlhattam magamhoz, minden patronomat rá tartogattam. Munkahelyen nem erőltettem meg magamat, tartalékoltam az energiámat a délutáni szexhez. Nagyon lassan telt az idő, de legalább volt időm gondolkodni, hogy mit is teszek az Istennőmmel. Smárolás után letépem róla a bugyit, felültetem az asztalra leülők a székre és úgy nyalom a szaftos punciját. Vagy letérdeltetem, és mint tegnap, mélytorkos szoptatatást tartok. Lassan 2-öt ütött az óra, ilyen gyorsan még nem öltöztem át és siettem haza. Tömbház mellé érve láttam, hogy Edit nincs otthon. Sebaj, mondtam magamban, legalább lesz időm lefürdeni. Siettem fel a 8.

*  *  *
MÁJ
16
2019

A szomszéd milffel hármasban

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Krisztát jó tíz éve ismerjük.
Jómagam 55 éves vagyok, a párom 5 évvel fiatalabb nálam. De még mindig nagyon jó nő, jó alakja van, kemény húsa, a mellei pedig még mindig olyan alma formájúak, amint amikor húszegynéhány évvel ezelőtt megismerkedtünk.
Tíz éve költöztünk ide a főváros egyik külső kerületébe, a kertvárosba. Két gyerekünk akkor kezdte a gimit, ma már mindketten kint vannak Németországban, a második diplomájukat szerzik.
Kriszta nagyjából a párommal egyidős lehet. A kettővel mellettünk lévő kertes házban laknak. Alacsony, nem kövér, de nem is sovány csajszi. Hatalmas mellei vannak, mindig megakadt rajtuk a szemem, ha találkoztunk. De ami igazán izgatott, az a haja. Sűrű, kemény, dróthajat visel a fején. Ha néha ábrándoztam róla, elképzeltem, milyen lenne, ha előttem térdelne, a farkam a szájában lenne, és közben én az ujjaimat a hajába túrnám. Nem gondoltam, hogy ez meg is fog történni.

*  *  *

Durva dolgok 3. rész

s/m, nyaralás, tini

Mi lett belőlem? Ma reggel már nem teszem fel ezt a kérdést. Felveszem a melltartómat és a kis szoknyámat. Már nincs rajtam bugyi, helyette Giuseppe minden este, amikor magamra maradok egy bőrből készült erényövet csatol rám. – Ez olyan ribancoknak készült, akik nem tudják libidójukat kordában tartani. Van rajta egy kis nyílás, ha pisilned kell. – Röhög rajtam csalódott arcom láttán.
Megváltoztam, azt mondhatnám, hogy felnőttem, de pont az ellenkezője történt. Már nem az az Emma vagyok, aki pár hete, hiszen már nincs önálló életem, akaratom. Mások rendelkeznek fölöttem. Ez talán sokak számára borzasztóan hangzik, pedig pont az ellenkezője az igaz. Mivel csak engedelmeskedned kell, lekerül a válladról a felelősség tonnányi terhe. Giuseppe és a felesége már nemcsak a testemet uralta és okozott neki egyre nagyobb fájdalommal kevert gyönyört, hanem a lelkemet is. És ez így volt jó!

MÁJ
15
2019

Elképzeltem

hetero, iroda, munkatárs

Elképzelem, hogy csak ketten vagyunk az irodában, a „kaptárrácson” át látod rajtam, hogy most bármit megtennék egy érintésedért. Szól a zene, a Vad Fruttik tépik a húrokat „... szájhoz száj, bőrhöz a bőr megszűnik minden határ...” Mélázok, hogy hol is a határ, van e határ még, majd rájövök, hogy tényleg megszűntek, ennek a Marcinak igaza van! Ha nincsenek határok, akkor bármit megtehetünk egymással? A kérdés borzongat egyben nagyon impulzív, alig bírok magammal. A gondolat megtörik, mert megmozdulsz, légiesen ellibegsz mögöttem, naná hogy mögöttem! Jaj, az a csípőmozgás megőrjít, nem magamutogató, de a határokat súrolja oly erotikus. Ha a férfiszem ráakad, akkor nincs menekvés kénytelen követni mindenhová, elemzi a ringó mozgást, ahogy haladsz.

Régebbi frissítések