MÁR
26
2019

Néma randi

hetero, közlekedés, anál, bilincs, diák

Chat-en ismerkedtem meg vele. Kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást. Megbeszéltük, hogy ki mit szeretne, hogyan képzeli el a találkozást. Leginkább az ő igényeire voltam kiváncsi, végül letisztáztuk és ezután már csak rám várt, hogy beteljesítsem a vágyait.
Szombat délután volt, rendbeszedtem magam és bementem érte a városba. A megbeszélt helyen várt egy formás huszonéves kis fruska, hosszú enyhén göndör világosbarna hajjal. Fehér ingben, fekete szoknyában volt, amolyan iskoláslány összeállítás - ezt én kértem, mert nagyon tetszik, olyan ártatlannak tűnnek benne a lányok. Fehér melltartója alig, de átlátszódott a ruháján, kirajzolva melle formáját, mely számomra ideálisnak tűnt - a nem kis tenyeremben pont elfért. Csípője, feneke kicsi, formás, pont amilyet egy sportos lánytól elvár az ember. Szoknyája hosszú,kidolgozott lábakban folytatódott, alig vártam, hogy megsimogassam azokat a combokat.

Koreai-magyar viszony 1. rész

homo

1. fejezet
Idén április 4-én töltöm/töltöttem az 55. életévemet, és Jakubnak vagyis magyarosabban Jakabnak születtem. A nevet illető kettősség abból adódik, hogy apám apai ágon teljesen szlovák, anyai ágon viszont van némi magyar felmenője is. Édesanyám viszont minden felmenőjét beleértve magyar. Első sorban apai nagypapámnak köszönhettük, hogy a lakosság-csere programba valamint a lakóhelyről való kitelepítést a II. Világháború után elkerültük. Én gimnázium után jelentkeztem egy magyarországi egyetemre, ahova felvételt is nyertem. Ám, mielőtt elkezdhettem volna egyetemi tanulmányaimat bevittek katonának. A hátam közepére sem kívántam azt a két évet, amit a csehszlovák néphadseregbe kellett lehúzzak. Aztán 1985. július havának közepén leszereltem, így az év szeptemberében elkezdhettem az egyetemet. Itt megismerkedtem dél-koreai apától és magyar anyától született sráccal (Kim Jun-Ho; egyszerűbben: Kim).

MÁR
25
2019

Tanuló tábor helyett 3. rész

családi, szűz, tini, anya-fia

Következő reggel hamar megjött a futár az alkatrésszel. Reggeli után Zoli és Karesz nekilátott a beszerelésnek, apám valamivel jobban volt ő is ott téblábolt körülöttük. Anyám megbeszélte Ferivel, hogy a haverjától elkért hajóra elmegyünk. Én szerettem volna kipróbálni, és ez anyáméknak is kapóra jött. Viszont amikor Kati és Kriszta meghallotta, hogy hová készülünk ők is szerettek volna jönni, és bár anyám nem örült nem nagyon volt mit tenni.
Feri próbálta adni a nagy hajóst a nők előtt, de látszott nem igazán ért a dologhoz. Nagy nehezen kihajóztunk és előbb Kati és Kriszti majd anyám is nekivetkőzött. Az utóbbi pár napban már többször volt lehetőségem megcsodálni a testüket, de nem tudtam betelni a látvánnyal. Kati nagy mellei szépek voltak, és bár valamennyire meg volt ereszkedve, azért jó volt ránézni. Kriszta mellei voltak a legkisebbek, viszont teljesen feszes volt, a bőre tökéletes, sehol egy narancsbőr.

*  *  *

Júlia 7. fejezet

gruppen

Az ismeretlen nő Sylvia társaságában kilépett a teraszra. Barátnője amint meglátta Juliát, menten zavarba jött. Kipirult arccal fordult felé. Boldogságtól csillogó szemei arról árulkodtak, hogy rendkívül jól érzi magát. Julia már nagyon régen nem látta ilyen önfeledtnek a lányt.
Juliának annyira ismerős volt ez a nő valahonnan, de ebben a környezetben nem ismerte fel, ugyanis sosem gondolta volna, hogy Sylvia lakásán fog vele találkozni. A nőnek gyönyörű kreol bőre volt és fényes, göndör barna haja, mely rakoncátlanul, kócosan várta, hogy valaki rendbe rakja. Sylvia egyik hálóingjében volt, Julia jól ismerte azt. Kicsit pici volt rá, a nő ugyanis kerekdedebb volt Sylviánál, így bizonyos helyeken fedetlenül hagyta amúgy bomba testét.

*  *  *
MÁR
23
2019

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
22
2019

Különös játszma 4. rész

családi, vibrátor, nagynéni/nagybácsi

Fáradt volt. Mintha teljesen lemerült volna. Az elmúlt éjszaka után szinte árnyéka volt önmagának.
Gregory már hazament, de May még ott feküdt mellette és mire feleszmélt, a nő máris egy kis reggeli meglepetésen dolgozott Cassandra lábai között. Finom, lassú mozdulatokkal nyalogatta Cassandra duzzadt szeméremajkait, amik még az elmúlt éjszaka hatása alatt voltak és azonnal reagáltak May nyelvének játékára. Cassandra, bár az agya nem reagált azonnal, mégis érezte, hogy a May-től szokatlan lassú, óvatos, mégis alapos játék hamarosan megremegteti a testét. Szeretkezéseik eddig hevesek voltak. May a szexben nagyon mohó tudott lenni. Egyszerre akarta a melleket, a puncit, a szájat, és közben máris élvezni szeretett volna. Képes lett volna másodpercek alatt a csúcsig nyalni Cassandrát. Most azonban finoman ízlelgette a már birtokba vett gyönyörforrást. Aztán hirtelen megállt és felkelt.

*  *  *

Amikor csajok verik ki

hetero, tini, diák

Sári volt az osztályban a legkönnyűvérűbb lány, de nem bántuk, mert nagyon dögös is: alacsony, fekete hajú, szép arcú formás, kerek idomokkal. Én nem igazán részesülhettem a kegyeiből, kissé duci voltam, nem túl jó pasi. Viszont érettségin jól jött a segítségem, így a vizsga után odajött hozzám a folyosón.
- Köszi a segítséget benn! Arra gondoltam, viszonozhatnám – megsimogatta a karom – nem szeretek adós maradni – a hangja nyájas volt, de eléggé meglepett.
- Úgy érted hogy….? – kérdeztem, mire bólogatott – ez valami tréfa?
- Dehogy! Tényleg. De csak egy szopás.
Nem akartam elszalasztani. Belementem, mire beinvitált a mosdóba és bezárkóztunk az egyik fülkébe.
- Vedd elő! – mondta mosolyogva.
- Nem lehetne, hogy levetkőzöl félmeztelenre? A biztonság kedvéért.

*  *  *
MÁR
21
2019

Belevertük a nejembe

gruppen, férj-feleség

A galéria üvegajtajában Nikoletta még egy gyors pillantással végigméri tükörképét. Láthatóan elégedett az eredménnyel: frizura rendben, smink a tökéletesnél alig egy árnyalattal feltűnőbb, decens kosztüme az illendőnél csak két centivel enged többet látni a cicikből, a szoknya feszül a fenekén és a harisnya csipkéje kivillan, mikor lép. Egy cinkos mosoly rám, és belépünk
Már elég sokan téblábolnak a képek előtt, vagy csevegnek kis csoportokba verődve. A fotók alapján azonnal felismerem Csabiet: egy oszlopnak támaszkodva, pohárral a kezében egyedül álldogál, és a bejáratot figyeli. Széles mosollyal örül Nikolettának. A barátinál alig bizalmasabb öleléssel és puszival üdvözlik egymást de akinek van hozzá szeme, érezhet valami szokatlant a szokványos jelenetben

Régebbi frissítések