A+ A-

Felavatásom

Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal. Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam, és gyakran maszturbáltam elképzelve meztelen testét. Anyám becsukta maga mögött az ajtót, és leült az ágyam szélére. Vártam a szokásos puszit, ami ma valahogy tovább tartott. Nagyon meglepett a dolog. - Muszáj veled beszélnem, - szólalt meg anyám furcsa fátyolos hangon. - Te már olyan korban vagy, amikor már a nőkre és a szexre gondolsz.
Nagyon meglepett a dolog és egy kicsit izgatott lettem. - Biztos vagyok benne, hogy jó szerető leszel, és hogy a kedvesedet ki fogod tudni elégíteni. Azért, hogy akivel szeretkezel, ne essen teherbe, vagy hogy ne kapj el semmi fertőző betegséget, óvszert kell majd használnod. - Ekkor vettem észre, hogy a kezében egy csomag óvszert szorongat. Elmosolyogta magát, és suttogva megkérdezte: - Tudod hogy kell használni? - Egy kicsit ideges lettem, mert pontosan nem tudtam, hogy kell használnom, nem volt semmilyen tapasztalatom. Nem tudtam hirtelen mit mondjak. Ő elmosolyodott, és megszólalt.
- Én tudom hogy hogy kell használni, majd megmutatom, akarod? - Némán rábólintottam. Szétnézett a szobában.
- Valami keményet keresek, amin ki lehetne próbálni. - Egyszer csak rám nézett és elmosolyodott. - Ennél kézenfekvőbb megoldást el sem tudnék képzelni. - Lehajtotta rólam a paplant.
- Húzd le a pizsamanadrágodat - mondta.
- De mama, ezt nem csinálhatod velem!
- Nyugodj meg, nem először látlak meztelenül.
Lehúztam hát a pizsamanadrágomat, és ott feküdtem anyaszült meztelenül. A férfiasságom a meglepetéstől és az idegességtől egész pici volt.
- Ahhoz, hogy ki tudjuk próbálni az óvszert a férfiasságodat talpra kell állítani. Néhány fiúnak csak akkor van erekciója, ha meztelen nőt lát. Lehet, hogy te is közéjük tartozol. - Nem tudtam, hogy mit mondjak és mitévő legyek. Az anyám felállt és kigombolta a hálóingét. Egyszer csak ott állt előttem teljes meztelenül. Én csak némán néztem a gyönyörű meztelen testét, a kerek melleit, és a szőrös fekete háromszöget a lábai között.
- Mama, hogy te milyen gyönyörű vagy!
- Köszönöm fiam - mondta, - tudom, hogy gyakran meglesel, ha átöltözöm, vagy a fürdőszobában zuhanyozom. Úgy látszik ez nem lesz elég a talpra állításhoz. - Megfogta a kezem, rátette a mellére, és simogatni kezdte vele magát. Mikor észrevette, hogy a farkam lábadozni kezd, kézbe vette, és finom simogatni kezdte.
- Na most már elég kemény, hogy kipróbáljuk rajta az óvszert - mondta.
Megmutatta, hogy kell kinyitni az óvszeres dobozt, és szép lassan ráhúzta a kemény farkamra.
- Szex után a férfiasságod megint olyan kicsi lesz, mint az előbb, utána le kell húznod az óvszert és meg kell mosnod, csak úgy lehet folytatni a szerelmi játékokat - magyarázta. - De te még mindig kemény vagy - mondta. - Na mindjárt segítünk rajta. Fölém hajolt, kézbe fogta ágaskodó farkamat, lába közé helyezte és lassan ráült. - Óh fiam, hogy én ezt hogy imádom, mikor egy ilyen kemény dákó hatol belém. - Elkezdett rajtam mozogni. Láttam, hogy a farkam hol előbújik, vagy eltűnik a puncijában. Egyszer csak furcsa bizsergést éreztem a farkamban, és hirtelen elkezdtem teletölteni a punciját.
- Ó ez gyönyörű - sóhajtottam.
- Már kész is vagy? - kérdezte. - Nem történt semmi baj, először gyakran megesik az ilyesmi. - Lehúzta az óvszert, letérdelt az ágy mellé, kezeit rátette a lábaimra.
- Most megmutatom, hogy kell a farkadat megtisztítani a folytatás előtt. - Lehajolt, szájába vette farkamat és finoman elkezdett szopni.
Kezeimet ismét rátette a melleire. Éreztem, hogy megint ugyanaz a bizsergés fog el.
- Jaj, már megint! - kiáltottam.
- Nem baj, nyugodtan engedd a számba - suttogta.
Utána is szívta és lenyelte az összes apatejet.
- Megkérhetlek, hogy most te szívd az én melleimet úgy, mint mikor kisgyerek voltál? – Szívtam ahogy kérte, cumiztam én ahogy tőlem tellett, imádtam azokat a szép kerek melleket. Ő pedig finoman vonaglott mellettem, majd felállt egyenesen a párnámra, majd finoman leguggolt. Ott volt az arcomban a csodás pinája éreztem az illatát. – Nyalogasd! – mondta nekem hátra fordulva. Így hát nyaltam és nyaltam csak. A csiklójától kezdtem és haladtam a puncijáig mikor odaértem beledugtam a nyelvem, kicsit forgattam benne, majd újra vissza a csiklójához. Éreztem ahogy egyre jobban nedvesedik tőlem. Majd éreztem hogy újra bekapta a farkam és újra szopni kezdte. Hamar újra talpra állított és én nagyon élveztem. Puncija a számba, farkam az ő szájába, úgy éreztem újra elkap az a bizsergető érzés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 01. 8. hétfő 05:28
Jó. Folytasd..
#14 vakon53 2016. 02. 16. kedd 15:29
Jó írás, folytatsd.
#13 rockycellar 2015. 08. 15. szombat 10:03
Elég gyenge
#12 supi 2015. 08. 7. péntek 22:43
lesz folytatás
#11 Bob__ 2015. 07. 5. vasárnap 18:08
Olyan mint egy rossz pornó film forgatókönyve. Esünk egyik jelenetből a másikba.
Nekem nem jött be.
#10 papi 2015. 07. 5. vasárnap 09:42
Nem rossz
#9 hairy_pussy 2015. 07. 4. szombat 07:35
érdekes
#8 sztbali 2015. 07. 3. péntek 19:39
Szerintem gyenge.
#7 szekely18 2015. 07. 3. péntek 15:14
Ez tetszik!
#6 veteran 2015. 07. 3. péntek 08:43
Ez jó, folytasd.
#5 Rinaldo 2015. 07. 3. péntek 07:12
Jöhet a folytatás.
#4 listike 2015. 07. 3. péntek 07:10
Jó írás, folytatsd.
#3 feherfabia 2015. 07. 3. péntek 06:36
Nagyon jó!
#2 A57L 2015. 07. 3. péntek 04:18
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?