DEC
11
2018

Egyszer régen...

hetero

Egy játszótér felé tartok. Az a célom, hogy leüljek a mászóka tetejére. Ezt a gyerekeknek szánt játékot úgy kell elképzelni, hogy van néhány lépcső fok, és a legutolsó szintnél kezdődik egy torony. Oda szoktam felülni és nézni, hogy játszanak a kicsik. Megfogom a legelső vas rudat, és elkezdek felfele mászni. Ahogy megyek egyre feljebb, fülemben lágy dallamok szolnak, ezért nem hallom, hogy valaki szól hozzám. Felérek a csúcsra, és meglátom. Egy fiú ül fent. Cigizik. Meglepődöttségemben majdnem hátra esek. Felülök a szélére, és kiveszem a fülhallgatót.
- Szia. - mondja. A torkom teljesen kivan száradva, alig tudok megszólalni, de én is viszonzom a köszönést.
- Mit keres itt ilyenkor egy ilyen szép lány?- kérdezi. Sosem tartottam magam szépnek, ezért úgy gondolom, meg persze a mellette lévő Jack Daniel's- es üvegből következtetek arra, hogy már nem teljesen józan.

Vágyálom

s/m, vibrátor

- Uram örülök, hogy itt lehetek, és szolgálhatlak!
- Ez a minimum, ha már áldozok rád időt! - Persze magában nem érzi áldozatnak, hisz neki is nagyon tetszik ez a kis kurva.
- Gyere! Menjünk beljebb. A fürdőt balra a második ajtónál találod
menj be, vetkőzz le, térdelj le a kád felé, hátra tett kézzel! - Lány nem szól az csinálja amit utasított neki a férfi. Hallja ahogy a lány bemegy. Vissza megy a szobába iszik még egy kortyot az alkoholjából, elővesz két tiszta poharat és önt mind kettőbe gint és tonicot. Felveszi a poharakat és bemegy a fürdőbe .
A lány ott várja ahogy azt kérte tőle. Megcsodálja kiszolgáltatott testét.
- Állj fel! És fordulj felém! - A lány mozdul ahogy meghallja a parancsot.
- Ez az utolsó esélyed, hogy elmenj. Ha nem élsz vele, ez lesz életed egyik legmeghatározóbb élménye. Ha akarsz elmehetsz, ha maradsz akkor amíg nem végzek veled itt leszel. Válaszolhatsz!

DEC
10
2018

Tanulságos vakáció 2. rész

családi, nyaralás, tini, nagynéni/nagybácsi

Egyszer egy lánnyal chateltem, aki azt állította, hogy lefeküdt az apjával. Részletesen leírta, hogyan kezdődött, milyen jó volt vele a szex, sőt még azt is felajánlotta, hogy csinálhatjuk hármasban is. Annyira hihetetlennek, piszkos dolognak tűnt az egész! Most, ha már ha nem kamu volt, már jobban megértem a csaj érzéseit. Engem is hasonlók kerülgettek: a szégyen, a bűntudat, melyet egyre inkább elnyom a vágy, hogy újra a karjai közé vessem magam. A tiltott gyümölcs sokkal édesebb és izgalmasabb mondta, és … igaza volt. Vágytam rá, a hatalmas, erős karjaira, hogy átöleljen, letépje rólam a ruhámat, és keményen megdugjon. Miközben kezem a farmeromba matatott, rádöbbentem, hogy nem a szerelmére vágyok, mint valami nyálas lányregényben, hanem a testére, arra, hogy az övé legyek, hogy uraljon.

*  *  *

Viki

hetero, szűz, tini

Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175 cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz. Viki kb. 170 cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok, de nem is kicsik, a feneke az valami csodálatos. Kint több, mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette a cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába.

*  *  *
DEC
08
2018

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

DEC
07
2018

Otthon 2. rész - Cintia

családi, leskelődés, tini, testvérek

Korán reggel ébredtem meg, az éjjeli semmi alvás után. Fáradtság, és kimerültség gyötört… az egész napom ilyennek nézett ki. Pont olyannak, mint az elmúlt egy hét minden napja, mióta szakítottam Tamással. Vagyis ő szakított velem, mondván, hogy már nem kíván. Már nem élvezi velem a szexet, és ezért jobbnak látja, ha ennek véget vetünk. Mint kiderült közben már mással élvezte a szexet, és láthatóan sokkal jobban, mint velem. Ez pedig padlóra küldött. Nem rendelkezem nagy tapasztalattal. Nekem ő volt az első, és tartott kemény egy hónapig. Így utólag bele gondolva én csupán egy újabb név voltam a listáján, egy szám, egy lány a sok közül… Egy lány, aki ennél sokra többre vágyott, és pofára esett. Ezzel a gondolattal ébredtem, és ez töltötte ki az egész napom, egészen addig, míg Noel haza nem ért. A bátyám 4 évvel idősebb nálam, már egyetemre jár. Szinte önálló életet él, amiért kicsit irigylem is.

*  *  *

A vad testvérek

gruppen, tini, testvérek

Haverommal, Péterrel meghívást kaptunk egy medencés buliba, ahol a meghívó szerint jó nők is lesznek. Gondoltam, h milyen csajok lehetnek, ha már ezzel kell reklámozni egy bulit szóval nem számítottam semmi jóra.
A ház szép volt és elég nagy medencéje is volt, a parton csak pár átlagos csaj volt akik a helyi kövér csávók két jeles képviselőjével beszélgettek. Odaköszöntünk nekik, a srácok visszaböfögtek valami hé szerűt, de a csajok meg se szólaltak. Gondoltam is milyen felvágós picsák amikor még csak nem is néznek ki jól. Mentem is volna tovább amikor nekimentem az előttem szobrozó haveromnak.
- Hé mivan, lefagytál? – kérdeztem, de ő semmit sem válaszolt csak bámulta a medencét.
Én is odanéztem, és ekkor megláttam mi ilyen meresztő. Szucsánszki Zita jött ki a medencéből, fehér bikini volt rajta, ami a víztől teljesen rásimult a testére és teljesen kirajzolta apró de formás melleit.

*  *  *
DEC
06
2018

Alecia és Cooper - Vagyis a kezdetek kezdete

hetero

Alecia volt az első alteregóm. Egy bánatos, magányos estén született, amikoris végre besokalltam attól, hogy az életem egyébből sem áll, mint az unalmas és fárasztó munkámból, meg a pecsétes otthonkákban való sorozatnézésekből. Én meg sorra kihízom a szexi ruhácskáimat, mert már évek óta nem vettem fel egyet sem. Azon tanakodtam, hogy hogyan tudnám felpezsdíteni a szociális életemet. Barátokat akarok, nyüzsgő, bulizós hétvégéket és pasikat akik sorra megjegyzik, hogy milyen átkozottul dögös vagyok. Megjegyzem lehet ha már elfelejtettem, hogy kell dögösnek lenni, rég volt amikor mosolyogva kacsintottam bele a tükörbe mielőtt kiléptem volna az ajtón, és mondtam azt, hogy majd holnap jövök.
Vissza akartam kapni a fékeveszett hétvégéket, amik mindig egy sörrel és egy shottal kezdődtek, és majdnem mindig a bugyim keresésével fejeződtek be.

Régebbi frissítések