FEB
18
2019

Csak azért, hogy elaludhassunk

családi, testvérek

Bármilyen vastagok is voltak a falak a házban, nem voltak eléggé azok. Meg sem tudom számolni hányszor feküdtem az ágyban a szüleim veszekedését hallgatva, miközben ők azt hitték hogy nem halljuk őket. Egy idő után már szinte nem is érdekelt, de Monica másképpen reagált. Ha a vita elkezdődött, akkor hamarosan keresett valami mást, amivel elterelhette a gondolatait. Ez a más pedig többnyire én voltam, mert a szüleinken kívül én voltam az egyedüli személy a házban. Pontosan ez történt most is. Hallotam a padló recsegését az ajtóm előtt, azután rövid szünet következett. A kilincs lassan lenyomódott és az ajtó csak annyira nyílt ki, hogy Monica benézhessen. Feleslegesen aggódott amiatt, hogy felébreszt. Még a nem törődömségem ellenére sem tudtam elaludni a kiabálás miatt.

A borosgazda 14. rész

hetero, munkatárs

Teca még mindig nem dolgozott, ugyanis Bélát nem engedték ki a kórházból. Szükségem volt a jegyzeteire, hogy ki tudjam fizetni az asszonyokat. Ezért elmentem hozzá, láttam nagyon feszült, ideges.
- Mi a baj?
- Összejött minden, a férjem nem engedik haza, megint valami komplikáció lépett fel. Meg te is főnök teljesen elhanyagolsz, mindenkire van időd csak rám nem - szakadt ki belőle.
- Teca, úgy emlékszem hűséget nem fogadtam. Add ide a papírokat, és már megyek is.
- Maradj, ne haragudj, tiszta dilló vagyok, össze-vissza beszélek mindent.
Utánam szaladt, és a nyakamba borult.
- Mit tegyek, hogy újból megkívánj?
- Talán lehetnél egy kicsit bevállalósabb, és kreatívabb - szemétkedtem vele.
Elgondolkodott, aztán keze lassan a nadrágomra csúszott, és megsimogatta a farkam. Majd elém térdelt, kicsatolta az övemet, és lehúzta a nadrágom a bokszerommal együtt.

FEB
15
2019

Aran(y)ka és én 3. rész

családi, tini, unokatestvérek

2000. július 25-én reggel érkezett meglepetés. Amikor kávéztunk így szólt:
- Eljönnél velem ruhákat vásárolni?
- Én és a ruhavásárlás? kérdeztem vissza
- Ízlésem túl rossz ahhoz. egészítettem ki rögvest
- Ne nevettesd már ki magad! Fiú létedre remek ízlésed van. válaszolt mosolyogva. Ezek után már nem utasíthattam vissza az invitálását. Bár tény, hogy kedd volt, ami piacnap, így a városba tartó reggeli buszokon tömeg van. Azt viszont nem nagyon szeretem. A 7:28-as busszal mentünk be a városba. Mi már éppen csak felfértünk annyira, hogy nem a lépcsőn kellett utazzunk, de hogy megtudjak én is kapaszkodni, igen közel kellett simuljak Aranyhoz.
- De finom illatod van! jegyeztem meg halkan
- Köszönöm! De ezt a parfümöt tőled kaptam szülinapomra. válaszolta a lány

*  *  *

A szép és szexi MILF

hetero

Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz, hogy hazautazzam, majd reggel vissza. Keresgéltem, és mivel az iskola is szép összeg volt, a lakás is pénzbe került, ráadásul ez idő alatt jóformán semmi keresetem nem volt, ezért valami nagyon olcsó szállást akartam. Nem nagyon akart sikerülni.
Egy nap anyám egyik barátnője kávézott nálunk, és meghallotta, hogy épp ez ügyben telefonálgatok. Fogta a telefonját és felhívott valakit. Hallottam, hogy azt kérdi a hívottól, hogy nem tudna e egy olcsó kis szállást a részemre. Amikor letette, közölte, hogy egy volt gimis osztálytársával beszélt, azt mondta segít, holnap menjünk el hozzá. Másnap felautóztunk, és találkoztam Kingával.

*  *  *
FEB
14
2019

A házmester felesége

hetero

A harmincadik születésnapom felé közeledve, egy januári péntek délután mámoros hangulatban indultam haza a melóból, pedig még egy kortyot se ittam.
Emlékszem erős szél süvített, mégis mintha a szabadság szelei emeltek volna minden lépésemmel egy szebb élet magaslataiba a gondolattal, hogy most végre elkezdődött az ÉLET, amiről azt hittem, sosem adatik meg. Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd! -mondják- Van benne valami!
Bár én a húszas éveimben sikeresen elkerültem ezt a filozófiát, idővel rájöttem, hogy némi bátorsággal, és a hétköznapi piálást mellőző életmóddal, az ember többre képes, mint hinné! Olyan meló, amit még élvezek is amellett, hogy eleget fizet?
Amiből telne lakáshitelre meg egy párszázezres használtkocsira? Félretenni, hogy legyen lóvé, ha beütne valami krah? Meg ne adj isten néha megengedhess magadnak ezt azt?

*  *  *

Egyéjszakás kaland

leszbi

Mindenki tudta, hogy leszbikus. Az egész iskola. Mégsem volt kiutálva annyira, mint amennyire az elvárható volt. Egyszer-kétszer beszólogattak neki, ha arról volt szó, de inkább békén hagyták őt. Voltak barátai, lány barátai, akik heterók voltak, és mégsem féltek attól, hogy a barátnőjük másképp érez irántuk az elvártnál. Osztálytársam volt, de nem hiszem, hogy váltottunk volna két szónál többet ezalatt a négy év alatt. Hogy miért is gondolok rá?
Talán azért, mert a srác, akivel közel három éve együtt voltam, megcsalt, kihasznált és átvert.
De inkább azért, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjaiban már nem éreztem jól magam vele. Többre vágytam, de nem pont arra, mint amire ő, valami sokkal másabbra, különlegesebbre.
Csak akkor döbbentem rá, hogy pontosan mi az, amit akarok, amikor meghallottam a pletykákat a lányról. Azt beszélik, hogy van egy szekrénye, ami tele van segédeszközökkel, mint amilyen Mr.

FEB
13
2019

Lilith és Joyce

hetero, anál, bilincs

Mikor kinyitotta a szemét, a padlón feküdt. Hirtelen nem emlékezett rá, hogy került oda, aztán bevillantak az emlékek és Joyce már egyáltalán nem érzett mást, csak tömény undort saját maga iránt. Nem tudta, milyen lesz. Azt nem hitte, hogy jó, de hogy ennyire szörnyű, azt soha nem gondolta volna. Nem sírt, mert nem tudott sírni. Nem volt sem szomorú, sem dühös. Leprásnak, mocskosnak és undorítónak érezte saját lelkét és testét.
Néhány órával korábban, mikor belépett a lakásba, körülnézett. Először Tommyt pillantotta meg, aki - mint később kiderült - csak külsőre volt vicces ember. Köpcös testéhez sörhas tartozott, nagy kezek, vaskos ujjakkal és rövid lábak. Hosszú haja szürkésszőke volt a kosztól és a zsírtól, arcán a borostáján kívül a legkülönbözőbb helyeken is nőtt szőr. Apró, barna szemeiben gonoszság csillogott.

*  *  *

Júlia 1. fejezet

maszturbáció, vibrátor, leskelődés

Julia éjsötét szobájában üldögélt az ablak előtt pihe-puha kényelmes kanapéján, csak az utcai lámpa fénye világította meg kissé elgyötört arcát. Az életén merengve bámult kifelé az ablakon. A szoba, bár a berendezés modern ízlésre vallott bézs-fehér egyedi bútoraival, mégis üresnek hatott. Valami hiányzott belőle, ez pedig a szenvedély volt.
Julia ugyanis már 2 éve elvált rideg, üzletember férjétől, akitől több éven keresztül semmiféle potenciális gyöngédségre nem számíthatott. Mint kiderült, a férfi rendre más nőkbe fektette a gyöngédségét, így Julia a válás után egyedül élt a maga által berendezett takaros kis garzonjában a város zöldövezeti részén.
Nem volt könnyű élete ebben a társasházban. A fenti lakók gyorsan cserélődtek. A falak vékonysága miatt sokféle életet megismert, a munkaidő beosztása révén, amikor a szomszédok aktívak voltak, ő a pihenő idejét töltötte volna, és fordítva.

Régebbi frissítések