ÁPR
23
2019

Vickie a könyvtárban 3. rész - Tengerparti kaland

gruppen, anál, leskelődés

Vickie kivett egy napot.
Nem lett volna muszáj. De úgy érezte, érdemes, ha másért nem, hogy elhatárolja magát a kísértéstől. Két nap alatt két pasival dugott a munkahelyén! A könyvtárban! Ha így halad, a hét végére meglesz a fél személyzet. Csak idő kérdése, hogy mikor kerül bajba.
Úgyhogy betelefonált, szólt, hogy beteg, utána pedig figyelmesen kerülte a könyvet, ami ennyire beindította az elmúlt két napban. Kitakarította a lakását és kimosott néhány adag ruhát. Délután egy kis motyóval kiment a tengerpartra. Csak pihenni akart egy kicsit. Legalább kipihenten megy majd vissza dolgozni másnap.
Nem voltak túl sokan a parton. Mosolyogva, boldogan élvezte a kinnlétet. A nyaraló tömeg nem volt sehol, úgyhogy nyugodtan választhatott helyet, ahol élvezhette a szellőt és a napsütést.

Anyám, a festőművész

családi, anya-fia, illusztrált

Anyám 40 éves és festőművész. Apám építészvállalkozó elég sokat utazik a munkája miatt. Én tavaly töltöttem a 18 évemet és jelenleg egy fővárosi főiskolán tanulók építészetet. Vidéken lakunk egy csöndes zsákfaluban. Egy pár éve elköltöztünk a nagyvárosból elegünk lett a nagyvárosi életből. Én most tértem haza a főiskolából. amint beléptem a házban látom, hogy anya tiszta ideg.
- Szia, anya! Mi történt?
- Szia, Mikikém. Á semmi, hagyjuk az egészet. Az a fő, hogy megjöttél.
- Na, tényleg anya mi történt? Légy szíves mond el.
- Én nagyon örvendek, hogy itt, vagy. De a tegnap óta idegesít, hogy egy gazdag hölgy megrendelt egy aktot és a modellem pedig 2 napja nem jelentkezik. A jövő hétvégére kell a festmény bekeretezve. Egy szép összeget adott előlegbe és a végösszeg is nagyon szép lesz, ha teljesítettem a kívánságát.

ÁPR
19
2019

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
18
2019

Tisztelegj a váltónak!

hetero, iroda, anál, munkatárs

Az étterem bankett termében a buli szinte önálló életet élt. Pókok, pókhálók és egy rakás dekoráció lógott miden felületről. Az ősz narancs-fekete színeit a mennyezetről alálógó fényfüzérek biztosították. Nia Kirkston specialista körül nézett, és kortyolt egyet az italából. Elfintorodott, és felidézte, hogy az ír autóbombások nem kortyolgatják az italt, ezért felhajtotta.
– Ez a beszéd, Nia!
Az egység egyik katonája hátba veregette, és elvigyorodott, mert az ital rögtön a fejébe szállt. Jó dolog volt, hogy engedélyt kaptak a Halloween partin való részvételre. Mivel érkeztek a hírek, hogy az utolsó osztagot is visszahívják Irakból és hazaindulnak, volt okuk az ünneplésre. Nia lenézett fényes, ezüst sarkú csizmájára, és tudta, hogy a jelmeze kissé merész. Szexi cica lovaglópálcával?

*  *  *

Barbara 2. fejezet

s/m, leskelődés, bilincs

Mikor Barbara magához tért egy sátorban, egy nagyjából méterszer méteres kis ketrecben volt. Kezei már nem voltak megkötözve, bokái is szabadok voltak, és a lakat is visszakerült a helyére, ismét lezárva a nő szemérmét. Maga sem értette, hogyan került oda, csak arra emlékezett, hogy előző este fáradtan és kielégületlenül zuhant álomba.
Tűnődését azonban hamarosan félbeszakították. Kintről ugyanis sikítozást és jajgatást hallott, de a ketrecből nem láthatta, hogy mi történt odakint. Azt azonban sejtette, hogy a másik lány válhatott valamiféle tortúra áldozatává.
Már világosodott, mikor Raymond beállított néhány szelet kenyérrel, és egy kis vízzel. Barbara hamar elfogyasztotta a szegényes reggelit, de mivel már rég nem mehetett el vécére, ismét nagyon kellett pisilnie is. Persze elmenni nem tudott, hacsak nem vizel maga alá.

*  *  *
ÁPR
17
2019

Nekem csak ő kell 1. rész

leszbi

Idegesen néztem a kezemben lévő Glockra. Amit készülök tenni felér egy öngyilkossággal. Kiszökni a katonai iskolából, megkeresni azt a személyt aki megölte az egyik tanárom anyját aki egyben a szerelmem is , hogy visszaszerezzem azt az átkozott nyakláncot neki. Holnapután ugyanis 3 hónapig nem fogom őt látni és ha már én napi 24 - ben rágondolok, gondoljon csak ő is rám ha ránéz a nyakláncra. 3 hónap magány. Még mások hazamennek a szüleihez , addig nekem csak a fogadott édesanyám van aki nyaralni megy , de nekem semmi kedvem nem volt hozzá és az iskolában sincs kedvem maradni , mert ez nyáron sokkal rosszabb mint egy kiképző tábor. Így hát az összespórolt pénzemből ide - oda fogok flangálni az országban várva a szeptembert , hogy újra lássam őt.Reménytelen vagyok. Egy lány aki beleszeretett az azonos nemű tanárjába és még megbeszélni se tudja senkivel az ofőjén kívül, mert a barátai tuti elárulnák mindenkinek.

*  *  *

Néhány évvel később

gruppen

Eljött az esküvő napja. Orgonaszó mellett vonultunk be, Lillán fehér miniszoknya volt az akkori divat szerint, anyám ugyan megjegyezte, talán a fehér ruha és a blúz kicsit túlzás... Peti bácsi adott össze minket, zavarba jött, amikor meglátta a blúz anyagát majdnem kiszakító sötét mellbimbókat. A leendő asszony nyakában volt egy fehér kendő, de azt egy véletlen mozdulattal - na jó: készakarva - félrehúztam. A férfi izzadva nézte a hullámzó kebleket.
Az öreg odasúgta nekem:
- Takard el!
- Bugyi sincs rajta, suttogtam.
Folytatódott az egybekelés, szerencsére az orgona hangjai elnyomták nem hivatalos beszélgetésünket. Megigazítottam a kendőt, javult a helyzet, Peti bácsi legalább két hónapja nem feküdt menyasszonyom ágyában. Minden megtörtént férj feleség lettünk, Peti bácsin a gutaütés jelei mutatkoztak, amikor egy szál virág kibomlott a menyasszonyi csokorból, és az öreg lehajolt érte, felegyenesedve,

ÁPR
16
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 30. rész

hetero, közlekedés

Lorena péntek délelőtt a számítógépe előtt ülve, teát iszogatva írt bejegyzést az elektronikus naplójába. Mikor végzett vele, átfutotta az egész írást:
Ezen a héten megint két netes pasival volt randim, viszont most végre a szex is összejött mindkettővel

Régebbi frissítések