A+ A-

Emlékeim 4. rész

Néhány nap múlva hazajött Sanyi és akkor anyámat kórházba kellett vinni. Az egész családot meg viselte az esemény. Sanyi kedvébe akartam járni amikor egyszer - kétszer "csak" széttettem lábaimat, illetve szopikáztam az élvezetig. Persze ő is észre vette, hogy más vagyok mint szoktam. Rendes volt, mert nem erőltette a kefélést.
De az egyik nap megtört a jég.
Mikor felébredtem, és megláttam a combján pihenő dákóját, meg bizsergett a kis pinám, oda dugtam fejemet az alvó farkához, arcomon éreztem puha husikát. Óvatosan puszilgatni kezdtem, és nem eredménytelenül, éledezni kezdet az imádott hancúrléc, és pár perc múlva teljes szépségében állt. Nyalizni kezdtem és lehúztam a fitymát makkjáról. Lassan húzogattam le - fel, amíg ellő nem bukkant az első cseppecskék. Nem szóltam semmit, csak a puncimat szájára engedtem. Én cumiztam Sanyi a pinusomat nyalta, falta.
Tudtam, hogy hatalmasat fogunk baszni...
Abba hagytam a cumizást, és a faszát a kis pinámba igazítottam, lassan engedtem egyre feljebb - feljebb lucskos hüvelyembe. Nagyon gyorsan és ütemesen élveztem el.
Sanyi leemelt magáról, és végig csókolta a testemet, kis pinámat, ujjával baszta meg.
Még kábult voltam mikor bal lábamat felemelte, oldalról, hátulról a szétnyílt szeméremajkaim nyomta kemény farkát.
Eszeveszetten baszott.
Jobb kezemmel a pöckömet simogattam bal kezemmel a ki - be csúszott dákóját masszíroztam. Lehet, hogy nem kellett volna, két - három iszonyatos vad lökés után spriccelt a spermája a lángoló kis vaginámba.
Nem vette ki.
A popsimhoz simult a hasa és csöcseimet markolászva lihegtünk, pihiztünk. Fél kemény volt a fasza egész idő alatt, tíz - tizenöt percig feküdtünk, mikor egyik keze a pöckömet simogatta, és éreztem, hogy növekedik kékerese. Finoman, lazán megmozgattam a hüvelyem izmait.
Nemsokkára ismét keményen állt a hancúr léc. Négykézlábra álltam, és könyökömre támaszkodtam és már baszott is Sanyi. A spermás, pinaleves pinámba könnyedén csúszkált a csodálatos, imádott dákó. Hátra nyúlva a pöckömet dörzsöltem, miközben Sanyi mutató ujja a popom lyukát masszírozta. Régen volt fasz a seggembe, de most már tudtam, hogy nem sokkára szétfeszíti a lyukamat a kékeres. Farkával punámat, ujjával a seggemet dugta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:16
Nagyon jó.
#6 sztbali 2013. 01. 11. péntek 20:18
Micsoda emlékek ezek!
#5 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:25
Jóóóféle smile
#4 HamariBerkenye 2013. 01. 11. péntek 10:25
Hogy nekem miért nem volt olyan kollégám, akinek ilyen asszonykája lett volna??? nyes
#3 Rinaldo 2013. 01. 11. péntek 10:20
Ribanc kurva.
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:59
Ez aztán akciódús.
#1 Törté-Net 2013. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?