A+ A-

Én és a kishúgom 1. rész

Egy német történet nyomán
Még csak 17 múltam, amikor ez történt köztem és húgom, a nálam két és fél évvel fiatalabb Bessy között, de ma is sokszor visszagondolok rá. De kezdjük az elején.
Egyedül voltunk otthon. Szüleink a barátaikkal elmentek bowlingozni, magyarul kuglizni egy közelünkben lévő modern tekepályára, s a tekézés általában baráti konyakozással végződött. A szobámban üldögéltem, és unatkoztam. Odakint már teljesen sötét volt – esős novemberi este, a nagyváros szokásos utcai zajaival. A tévében se volt semmi, ami érdekelt volna. Leoltottam a villanyt, csak a kis éjjeliszekrény-lámpát hagytam égve. Kinyújtott lábakkal ültem az ágyamon a félhomályos szobában, s éreztem, hogy ma még valaminek jönnie kell. Nem voltam biztos benne, hogy kiverjem-e a farkam, bár egy jó esti recskázás után mindig nagyon jól aludtam. Esténként mindig meztelenül mentem ágyba, s kezem most szinte önkéntelenül elindult a farkam felé. Simogatni kezdtem a hasamon fekvő bőrszivart, s amikor keményedni kezdett, ébredező kéjvággyal le-föl húzogattam a fitymámat.
Mielőtt azonban teljes erőből verni kezdtem volna, kinyílt az ajtó, és Bessy lépett be a szobába. Úgy látszik, ő is unatkozott.
– Mi van itt, Márió? – kérdezte. – Miért van itt ilyen sötét?
– Nincs semmi, de ehhez volt kedvem – feleltem. – Így lakályosabb.
Bessy nem tudta, mit válaszoljon, határozatlanul állt a szobában. Aztán zavarában azt mondta:
– Megcsináltam a házit és föl akartam hívni Tamarát, de nem veszik föl a telefont. Biztos találkozott a barátjával és elmentek táncolni.
– Vagy dugnak – mondtam szemtelenül.
– Te persze csak erre tudsz gondolni – mondta.
Biztos voltam benne, hogy észrevette, mit csinálok, mert ujjaimat még mindig a farkam köré kulcsoltam. Bessyt nem hozta zavarba a látvány, mert szüleinkkel kiskorunk óta jártunk nudista strandra, tehát elég gyakran láttuk egymást meztelenül.
Néztem a sziluettjét, ahogy a szoba közepén álldogált az ablakon beszűrődő fényben. Vállig érő szőkésbarna haja volt és karcsú, majdnem kislányos alakja, még növésben levő mellei jól kirajzolódtak szűk pulóvere alatt. Azt tudtam, hogy melltartót nem hordott.
Egyikünk se szólalt meg, csend ült a szobára, de valami különös bizsergés töltött el. Talán heves szívdobogásom volt az egyetlen, amit hallani lehetett. Legalábbis én így gondoltam. Valahogy irtó erotikus lett a hangulat.
A nőiesedni kezdő bakfis és a férfivá érő kamaszfiú között már jó ideje volt valami ki nem mondott szexuális feszültség. Doktorosdit nem játszottunk egymással, de ha civakodtunk, olykor „véletlenül” hozzáértem a melléhez vagy a fenekéhez, amire általában felháborodott sikoly volt a válasz.
Most mellém ült az ágyra, s én ültömben közelebb csúsztam hozzá.
– Mikor csókolóztál utoljára? – kérdeztem, hogy megtörjem a csendet.
– Phu, majdnem fél éve. És te?
– Én még régebben, mióta Kerstinnel szakítottunk.
– Azóta nem is feküdtél le senkivel? – kérdezte nagy meglepetésemre.
– Nem. És te?
Tudtam, hogy nem volt már szűz, csak azt nem tudtam, hányszor feküdt már le valakivel. Azt viszont tudtam, hogy szedett antibébi tablettát.
– Azt majd elmondom, de ne most.
Elhallgatott, aztán zavartan rám nézett és felálló farkamra mutatott.
– Nem is láttam még, hogy ekkora a fütyid, ha feláll – mondta fülig elpirulva. – Folytasd, amit elkezdtél. Ha megengeded, én is segítek.
Azzal lenyúlt a lábam közé, markába vette farkam köré kulcsolt kezemet és rejszolni kezdett. Egy ideig hagytam, sőt már azt akartam javasolni, hogy verje ki egyedül a farkam, de aztán meggondoltam magam, mert egész mást akartam vele csinálni. Ezért kihúztam a kezemet az övéből és hátrébb húzódtam.
– Ezt most ne! – mondtam. – Inkább te folytasd, hogy lefeküdtél-e azóta valakivel.
– Én idáig csak Dominikkal voltam – mondta Bessy rövid szünet után –, de nem volt túl jó.
– Nem volt orgazmusod?
– Vele nem, csak ha… – hallgatott el zavartan.
– Csak ha…?
– …csak ha magamnak csináltam. – fejezte be a félbeszakított mondatot.
Miközben beszélt, kezemmel elindultam feléje az ágyon. Kezem pillanatok alatt elérte a szoknyáját és felkúszott a hátán, ami ellen Bessynek nem volt ellenvetése. Sőt úgy tűnt, ő is kezdett izgalomba jönni – vagy úgy is mondhatnám, begerjedni.
Közelebb csúsztam hozzá és hátulról a nyakát kezdtem simogatni. Újra elnémultunk. Egyetlen szó is felrázott és kiragadott volna minket a jóleső kábulatból. Lehet, hogy mind a ketten úgy éreztük, valami olyasmit csinálunk, amit testvéreknek nem szabad. Odahajoltam hozzá és pillanatnyi habozás után megcsókoltam az arcát. Nem szólt, de láttam, hogy egész teste összerezzen. Kezemet a nyakára tettem és finom, de határozott mozdulattal magam felé fordítottam. Lassan, alig észrevehetően felém fordult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (149 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 OnePoorMan 2015. 12. 27. vasárnap 13:56
Hát ez nagyon jó lett! Sok erotikus családi történetet olvastam már, de ez nagyon megfogott. Eszméletlen jól leírtad az egészet. Beindított engem is az irományod nyes
#13 sikamika 2015. 11. 14. szombat 19:16
jo lett...
#12 Bal01 2015. 08. 19. szerda 18:12
Gyuri megragadta a történet lényegét... nyes
Jöhet a folytatás, nagyon jó!
#11 rockycellar 2015. 08. 14. péntek 14:39
jöhet a folytatás
#10 picula 2015. 08. 13. csütörtök 21:43
nagyon jó, folytatást
#9 Pierre19 2015. 08. 6. csütörtök 22:20
gyuri0926 kemény ledorongolása után nem tudom, folytassam-e a történetet. Aki nem tud megkülönböztetni olyan - egymástól teljesen különböző - sportágakat, mint a bowling, a kugli és a teke, az inkább írjon meséket a kistestvéreinek, nem igaz? Ami pedig a 35 éves anyukát illeti, annak szerintem nyugodtan lehet 15 éves, de akár 17 éves fia is.
#8 papi 2015. 08. 4. kedd 15:11
Nagyon jó, folytasd.
#7 Rinaldo 2015. 08. 4. kedd 07:56
Szuper jó.
#6 zoltan611230 2015. 08. 4. kedd 03:27
Jól kezdödik.
#5 gyuri0926 2015. 08. 3. hétfő 15:10
Csak úgy mellesleg , a kugli , vagy teke (bár a kettő sem ugyanaz) köze sincs a bowlinghoz és ezt egy német tudja , így nem kellene ennyire szabadon fordítani , mert butaság sül ki belőle A footbal és a soccer is eléggé különbözik egymástól , de hagyjuk sokkal izgibb lehet a haverod 35 éves anyukája , akivel szexeltél , a haverod hány éves ?
A szex leírás pedig az öndicsőítő hencegésen kívül , semmi különleges .
#4 deajk2008 2015. 08. 3. hétfő 10:46
imádom a családon belüli szexet és nagyon jó lett 10p folytasd...
#3 veteran 2015. 08. 3. hétfő 10:35
Jó, folytasd.
#2 listike 2015. 08. 3. hétfő 08:21
Nagyon jó, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2015. 08. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?