A+ A-

Emlékeim 2. rész

Mint írtam nem éltem apáca élete, de egy jó évnek elkellet telnie, hogy beláttam, hogy nem csak egy időben és csak este lehet dugni. Emlékszem, egy vállalati buliban voltunk. Nagyon jó társaság jött össze, ment a duma.
Én egy - két pohárkával ittam és nagyon jól éreztem magamat, és rengeteget táncoltunk. Már éjfél is elmúlt jócskán, mikor egy andalító tangózás közben éreztem, hogy valami keménység feszül a hasamhoz. Sanyi a fülembe súgta "kívánlak" - Gyere menjünk az emeletre - folytatta.
Csodálkozva bújtam hozzá.
- Inkább menjünk haza - súgtam pironkodva a fülébe. Ő kézen fogott és már mentünk is a lépcső felfelé a másodikra. Sötét volt a folyosó, egy teremtett lélek sem volt. Egy fordulóban megálltunk és eszeveszett csókolózásba kezdtünk. Simogatta hátamat, fenekemet, és benyúlt blúzom alá. Kikapcsolta melltartómat én a hasamnak nyomuló keménységet vettem gondozásba. Éreztem, hogy szoknyám kezd deréktól felfelé kezd felcsúszni. Miközben nyelveink dögönyözték egymást a keze becsúszott bugyimba. Persze, hogy be voltam nedvesedve.
Picit széttettem lábaimat, és középső ujja finoman dörzsölni kezdte a csiklómat. Abban a pillanatban tudtam, hogy megleszek kefélve.
Kikapcsoltam a szoknyámat, ami rögtön a földre esett. Kigomboltam párom nadrágját és kiszabadítottam kemény kékeresét. Közben rólam lekerült a bugyi is. A melleimet már én szabadítottam ki abroncsukból. Neki támaszkodtam a falnak, lábaimat szétettem. Sanyi közéjül állt, jobb lábam alá nyúlt, felemelte és alulról a kemény makkjával végig simította a puncikámat úgy négyszer - ötször simizés és éreztem, hogy szét húzza szeméremajkaimat és ügyetlen folyamatos járással felnyomja dákóját. A nyakába kapaszkodtam, és már járt is ki - be az imádott hancúrléc. Egyre keményebben, egyre vadabbul baszott. A szokatlan hely, a lebukástól való félelem hatására nem volt a megszokott hosszú digi - dugi. Pillanatok alatt elszálltam.
Sanyi is követett nem sokára. Éreztem, hogy ütemesen fröcsköli belém a tejecskéjét. Mozdulatlanul tartotta vaginámba a lüktető, köpködő dákóját. Hosszú percek teltek el mire kicsúszott belőlem. A fütyijét követte a közepes mennyiségű sperma áradat,még jó, hogy volt nálunk zsebkendő. Törölgettem a combjairól, szőrrengetegemről a tejecskét. Remegett a lábam, de nem bántam. Akkor huszonhárom évesen keféltek meg először, - de nem utoljára - állva, addig csak hírből ismertem ezt a figurát.
Megint új emlék jutott eszembe.
Képzeljétek!
A napokban mentem haza és amint beléptem az előszobába félre érthetetlen hangokat hallottam a szobából kiszűrődni. Hallgatóztam az ajtó előtt, majd óvatosan kinyitottam az ajtót.
Igazam volt.
Barátnőmet dugta az én édes párom, no nem ez volt az első esett, hogy farkára húzta.
Behúztam az ajtót és gyorsan bementem a fürdőszobába. Pillanatok alatt lezuhanyoztam és egy fürdőlepedőbe burkolva bementem. Mind a ketten annyira elvoltak foglalva egymással, hogy észre sem vették, hogy ott vagyok.
Még időben.
Sanyi az előtte térdepelő Ágit kefélte, Sanyi mögé guggoltam, miközben a fürdőlepedő lecsúszott rólam és az előre - hátra csapkodó herezacskót nyaldosni kezdtem. Ezt már párocskám is észrevette, még hevesebben kezdte dugni Ági kopasz pináját. Pár perc múlva morogva kihúzta faszát és Ági seggére, hátára elélvezett.
Persze, én is be voltam gerjedve.
Sanyit félre tolva lucskos puncira tapasztottam számat. Ági amint megérezte számat rögtön hanyatt vágta magát és magára húzott. Rögtön éreztem, hogy Sanyi nyelve, mint a kés a vajba siklott be a nedvesedő kis pinámba. Eszeveszett nyalizás vette kezdettét, nagyon gyorsan el is élveztem. Sanyi még az előző menettől még használhatatlan volt, ott ült a fotelba és lankadt kukiját próbálta életre kelteni. Amíg életre kell farka, -" megteszi a műfütyim is" - gondoltam és elő vettem. Ági ügyesen dugni kezdett vele, és amikor elélveztem, én dugtam meg Ágit. Azután ismét nyaliztuk és ujjaztuk egymás telhetetlen punáját. Amikor kielégítettük egymást pihenés képen elkezdtük Sanyi kukacát simizni, szopizni, csókolgatni. Pár perc, és büszkén ágaskodót kékerese. Annyira kívántam dákóját, hogy azonnal ráereszkedtem. Két - három le - fel liftezés után tövig magamba engedtem, és előre - hátra csúszkáltattam hüvelyemet feszülő farkán.
Ági sem tétlenkedett.
Széthúzta kopasz duzzadt nagyajkait és Sanyi szájára guggolt. Mind ketten előre hajoltunk, és egymás csöcseit markolászva élveztünk el.
Helyet cseréltem Ágival.
Most ő lovagolt és az én punámat nyalta párom. Jó tízperc múlva Ági kiengedte a remegő, vibráló péniszt a puncijából és a szeméremdombjához szorítva masszírozta, amíg hasára nem lövellt forró spermája.
Miközben én a száján ültem.
A fröcskölő szerszám látványa, no meg a fürge ügyes nyelve megtette hatását. Fejemet hátra hajtva, cicijeimet markolászva hatalmasat élveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 10:00
Ez sem kerül a kedvenceim közé.
#6 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:15
Nem rossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:14
Na, ez is megvolt.
#4 genius33 2012. 12. 26. szerda 05:55
Szerintem jol megirt sztory smile
#3 Rinaldo 2012. 12. 20. csütörtök 07:52
Jó nagy kurva,jól meg baszatta magát.
#2 gyuri0926 2012. 12. 20. csütörtök 07:26
nyelveink dögönyözték egymást eléggé furcsa képzavar , nem az egyetlen , nagyon jó történet lenne , ha sokkal részletesebben írná le a történéseket , mindegyik esemény akár egymagában lehetne egy sztori , részletesen kifejtve .
#1 Törté-Net 2012. 12. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?