A+ A-

Emlékeim 4. rész

Néhány nap múlva hazajött Sanyi és akkor anyámat kórházba kellett vinni. Az egész családot meg viselte az esemény. Sanyi kedvébe akartam járni amikor egyszer - kétszer "csak" széttettem lábaimat, illetve szopikáztam az élvezetig. Persze ő is észre vette, hogy más vagyok mint szoktam. Rendes volt, mert nem erőltette a kefélést.
De az egyik nap megtört a jég.
Mikor felébredtem, és megláttam a combján pihenő dákóját, meg bizsergett a kis pinám, oda dugtam fejemet az alvó farkához, arcomon éreztem puha husikát. Óvatosan puszilgatni kezdtem, és nem eredménytelenül, éledezni kezdet az imádott hancúrléc, és pár perc múlva teljes szépségében állt. Nyalizni kezdtem és lehúztam a fitymát makkjáról. Lassan húzogattam le - fel, amíg ellő nem bukkant az első cseppecskék. Nem szóltam semmit, csak a puncimat szájára engedtem. Én cumiztam Sanyi a pinusomat nyalta, falta.
Tudtam, hogy hatalmasat fogunk baszni...
Abba hagytam a cumizást, és a faszát a kis pinámba igazítottam, lassan engedtem egyre feljebb - feljebb lucskos hüvelyembe. Nagyon gyorsan és ütemesen élveztem el.
Sanyi leemelt magáról, és végig csókolta a testemet, kis pinámat, ujjával baszta meg.
Még kábult voltam mikor bal lábamat felemelte, oldalról, hátulról a szétnyílt szeméremajkaim nyomta kemény farkát.
Eszeveszetten baszott.
Jobb kezemmel a pöckömet simogattam bal kezemmel a ki - be csúszott dákóját masszíroztam. Lehet, hogy nem kellett volna, két - három iszonyatos vad lökés után spriccelt a spermája a lángoló kis vaginámba.
Nem vette ki.
A popsimhoz simult a hasa és csöcseimet markolászva lihegtünk, pihiztünk. Fél kemény volt a fasza egész idő alatt, tíz - tizenöt percig feküdtünk, mikor egyik keze a pöckömet simogatta, és éreztem, hogy növekedik kékerese. Finoman, lazán megmozgattam a hüvelyem izmait.
Nemsokkára ismét keményen állt a hancúr léc. Négykézlábra álltam, és könyökömre támaszkodtam és már baszott is Sanyi. A spermás, pinaleves pinámba könnyedén csúszkált a csodálatos, imádott dákó. Hátra nyúlva a pöckömet dörzsöltem, miközben Sanyi mutató ujja a popom lyukát masszírozta. Régen volt fasz a seggembe, de most már tudtam, hogy nem sokkára szétfeszíti a lyukamat a kékeres. Farkával punámat, ujjával a seggemet dugta.
- Tedd a farkadat a lyukamba - biztattam.
Kihúzta a dákóját, én hanyatt feküdtem, és kicsúsztam az ágy szélére. Egy párnát tettünk a fenekem alá, és a megemelkedett fenekem pont egy vonalba volt kemény dorongjával. A pinusomból kicsurgó " keveréktől " a hátsó bejáratom is nedves volt. Lábaim a levegőbe és Sanyi hímvesszője neki feszült a rozettának. Ellent tartva vártam a dákót. Lassan becsúszott a makkja.
Egy pillanatig megállt és utána lassan tövig felnyomta. Egy pillanatig fájt, de utána már fantasztikusan jó érzés lett. Sanyi a hasam alá nyúlt és miközben fasza ki - be járt adni kezdett. bennem az ujját benyomta levedző puncimba. Rám feküdt és csak a farka lüktetett a szűk lyukamba. Vagy tiz - tizenöt lökés után remegve élveztünk el mind a ketten. Legalább egy órát feküdtünk egymást átölelve, mire megtudtam mozdulni.
Még időben takaróztunk be, amikor kopogtak az ajtón.
Az aranyos fiúnk, két gőzölgő kávés csészével a kezében állt az ajtóban. Szerintem észrevette, hogy össze van gyűrve a lepedő, kaptunk tőle egy - puszit és mosolyogva be- csukta maga mögött az ajtót.
Nem ez volt az első esett, történt velem egyes - más, de most abba hagyom mert bimbóim meredeznek, csiklóm bizseregni kezd. Újra folytatom.
Egyik nap amikor meztelenül járkáltunk a lakásban, mert imádunk meztelenkedni. Takarítás, főzés közben bizony elő - elő fordult, hogy szünetet kellet tartanunk egy - egy kellemes gyors numera miatt. Ha a konyha asztal mesélni tudna, vagy a fürdőkád, a mosógép, de a porszívó is üresen zümmögött, miközben miközben kis pinámba uppanva csúszkált a kékeres. Fene se tudja miért ezek a spontán, váratlan digi - dugik természetesek voltak. Hol van az előírva, hogy csak ágyban, este lehet kefélni? Miért nem kefélhetnénk ott és akkor amikor meg kívánjuk egymást?
A meztelenkedés, néha váratlan, izgis dolgokat eredményez.
Nem is olyan rég Sanyi elkapott és felültetett a dohányzóasztalra, nyalta, falta a duzzadó szeméremajkaimat. Éppen a makkja csúszkálni kezdet bennem mikor megszólalt a csengő.
- Ki a fene lehet?- gondoltam.
Hiába kértem Sanyi, hogy nyomja belém péniszét, a csengő lendületesen szólt. A még bennem sem volt rendesen kékerese amikor kivette, magára kapta sortját és ment kinyitni az ajtót Én magamra kanyarítottam egy köpenyt és próbáltam betakarni magamat.
Ketten jöttek vissza a szobába.
- Ö, Peti, az egyik munkatársam és szeretne itt lakni pár napig - mondta férjem.
- Jól van - válaszoltam lehangolóan, és szomorúan gondoltam kielégítetlen kis aranyosomra. Peti leült velem szemben és míg férjem a konyhába ment mi meg próbáltunk beszélgetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:16
Nagyon jó.
#6 sztbali 2013. 01. 11. péntek 20:18
Micsoda emlékek ezek!
#5 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:25
Jóóóféle smile
#4 HamariBerkenye 2013. 01. 11. péntek 10:25
Hogy nekem miért nem volt olyan kollégám, akinek ilyen asszonykája lett volna??? nyes
#3 Rinaldo 2013. 01. 11. péntek 10:20
Ribanc kurva.
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:59
Ez aztán akciódús.
#1 Törté-Net 2013. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?