A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 4. rész - Az izomkolosszus és a barátnője

Egy pasas és egy csajszi feküdt meztelenül a parton, pont az "én helyemen". A srác izmosra kigyúrt teste mellett eltörpült a vékonyka lány. Mi legyen? A pasas nem túl bizalomgerjesztő, képes és csomót köt a farkamra ha csak rápillantok a barátnőjére. Nem szeretem a veszélyt, de most kivételesen nem futamodtam meg. Tisztes távolságban elkezdtem lecuccolni. Nem is tudom miért de hozzájuk fordultam.
- Bocs, nem zavarok, ha idetelepszem?
Először nem tudták mi a helyzet, de aztán a srác bólintott:
- Nem, persze, maradj nyugodtan.
Pont fordított reakció, mintha még örült is volna nekem. A csajszi is kipillantott a húshegyek közül, olyan plázacicás kinézete volt, kerek, feszes, valószínűleg szilikonos mellei agresszívan meredtek előre. Mikor lecsillapodtak a kedélyek és helyreállt a rend, levetkőztem és kifeküdtem a napra én is.
Nem láttam semmi csónakot, hajót a vízen, gondolom gyalog jöhettek. Kár hogy a fickó eltakarja előlem a szilikonos ciciket, igazán megnézném milyen egy szilikonos mell. Akár közelebbről is, de erről itt szó sem lehetett, egy ilyen hústoronnyal jobb nem kikezdeni mert még kavicsokat tömköd a makkom nyílásába és bedob a Dunába. Csendben meghúztam magam és csak lopva mertem feléjük pillantani. Mindketten hasaltak egy nagyobb pokrócon, fejük egymás felé. Turbékoltak. Milyen aranyosak így együtt:)
Nemsokára felálltak, bevonultak a vízbe. A pokrócon két extrém vadiúj mobiltelefon csillogott, meg egy naptejes flakon és fél liter kóla. Mi tagadás el kell ismernem, hogy a csajszit remek alakkal áldotta meg a sors. A mellei valószínűleg alapban formásak lehettek, de manapság divat a mellplasztika és így ő is betetettett magának egy kicsit. Csak annyit hogy a mellbimbók határozottan előre mutattak és a mell elvesztette természetes esését. Van akinek ez nem tetszik, de meg kell mondanom, nekem tetszett. Volt alakja, volt formája és a bimbók is tökéletesen barnán meredeztek a hideg vízben. A vékony csípő, a formás fenék, az izmos lábak mind arról tanúskodtak, hogy edzi magát. Lehet hogy egész nap csak ez a feladata, semmi más. A fickó büszke lehetett barátnője testére és ahogy nézem büszke is volt. Hej, ha egyszer a kezem közé kaphatnék egy ilyen testet! Mit érdekel hogy esetleg buta? Minek kell a szexhez agy?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 06. 17. kedd 21:36
Egész jó
#4 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:54
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 10. 15. péntek 04:48
Supert,de a 3. eddig a legjobb(nekem)
#2 sihupapi 2009. 12. 1. kedd 23:34
ilyenek is vannak.
#1 Törté-Net 2009. 10. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?