A+ A-

Régi ismerősök 1. rész

Egy történetet szeretnék elmesélni ami nemrég esett meg velem. Körülbelül két héttel ezelőtt találkoztam egykori osztálytársammal. Őszinte leszek nagyon tetszett már régebben is, de most, hogy nem egy fiatal csajt hanem egy érett nőt láttam ez csak fokozódott.
A külsején és öltözködésén semmit sem változtatott, rövid szőkésbarna haja, szoláriumban barnított bőre, alacsony termete, viszont annál nagyobb és formásabb melle és feneke volt. Egy rózsaszín topban és egy hasonló árnyaltú testre simuló sortja volt. Őrjítően szexi volt benne.
Az érettségi óta nem láttam, így hát nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy elbeszélgessek vele egy kicsit és közelebbről is megnézhessem magamnak. Ő éppen valami hot - dog félét evett, azt mondta, hogy ma nagyon könnyű napja volt az egyetemen és ebédidőre már végzett is. Nekem sem akadt semmi különösebb dolgom ( de ki tudja, ha lett volna ott hagyom - e) így aztán vettem a büfésnél én is egy hot - dogot majd letelepedtem mellé a fűre és elkezdtünk beszélgetni.
Néhány felületes kérdés után azonban nagyon meglepődtem mert rákérdezett, hogy hogyan állok a nőkkel. Én erre köpni nyelni is alig tudtam, számban a rágott hot - doggal végül is kinyögtem valami "semmi különös"re emlékeztetőt. Ő erre elmesélte, hogy szakított a barátjával, már vagy négy hónapja és hogy azóta már kétszer is azt hitte, hogy itt az igazi, de mindannyiszor csalódnia kellett. Teljesen átérzékenyült, s kezéből kicsúszott a kaja. Erre ő négykézlábra állt és összekaparta az immár ehetetlen kaját. Ezalatt én nyugodtam megfigyelhettem formás fenekét és a fekete tangályát és melltartóját, ami nagyon átütött a sorton. Teljesen felizgultam tőle és szerszámom megmerevedett. Gondoltam ha észreveszi a dudort a gatyámon akkor az nagy égés úgyhogy gyorsan búcsúzkodásba kezdtem, fel kell hívnom a barátomat címmel. De megígértettem vele, hogy másnap este találkozunk egy általam jól ismert vendéglőben, ott folytathatjuk az így elég rövidre sikerült beszélgetést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 12. 25. péntek 07:43
Nagyon jó!
#3 listike 2014. 04. 15. kedd 10:07
Bagyon tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:52
Elég jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?