A+ A-

Amire nem számít az ember

Három éve már, hogy megesett velem az alábbi történet. Emlékszem kemény telünk volt, és a városban nem igazán lehetett közlekedni máshogy, csak úgy, ha az ember jó melegen felöltözött, és a száját-orrát betakarta, hogy a hó és a fagy ne csapjon az arcába. Az állásom megkövetelte, hogy minden nap bejárjak dolgozni, ezért csak karácsonykor tudtam otthon lenni a szüleimmel. Bizony-bizony, ha az embernek az első munkahelyén jól kell teljesítenie, akkor azért áldozatokat is kell hoznia. Így én balga fejjel bevállaltam a szilveszteri napot is, egészen este hétig. Mint köztudott délután négy óra után már nem járnak a buszok, villamosok, vagy csak nagyon ritkán. Taxival ugyan még haza tudtam volna menni, de arra meg nem akartam költeni a pénzt. Jobb ötletem nem lévén, telefonáltam a nagynénémnek, hogy szeretném náluk tölteni a szilveszter estét.
Drága nagynéném örömmel invitált, mondván ők úgyis kettesben vannak, mert Eszti lányuk bulizni ment a barátnőivel. Jó melegen felöltöztem, és nagy sóhajtások közepette elindultam a szomszédos kerületben lévő lakásukhoz. Talán két órán keresztül gyalogoltam, mire végre odaértem. A negyedik emeleten lévő lakásuk ajtajában vártak már, és nyitásként egy pohár konyakkal fogadtak, mondván, jól esik az ebben a farkasordító hidegben.
Mikor kicsit felengedtem, Dóra nagynéném rám parancsolt, hogy bújjak be gyorsan a zuhany alá, mert azzal még jobban megelőzhető a nátha. Kerített gyorsan egy fürdőlepedőt, meleg, de kényelmes otthoni ruhát, és szó szerint betuszkolt a fürdőszobájukba. Eleinte csak langyos vizet folyattam magamra, majd folyamatosan zártam el a hideget, míg végül olyan meleg víz ömlött a testemre, mely már lassan égette a bőrömet. A meleg víz, és a finom gőz kellemesen elbágyasztott, és csak Ernőnek, nagynéném férjének a hangjára eszmélte rá, hogy már bizony jó ideje itt áztatom magam. Gyorsan kipattantam a zuhany alól, és felvettem a már előre odakészített rövid ujjú pólót, és a boxeralsónak beillő nadrágot.
Bizony már féltíz volt, és Ernő is zuhanyozni szeretett volna. Bocsánatot kértem, és bevonultam a nappaliba. Dóra a kanapén ült, és az ünnepi műsort nézte. Mivel nem volt egy fergeteges program, beszélgetni kezdtünk. Mindenféle dolgok szóba kerültek, majd mikor Ernő is bejött már hármasban folyt a társalgás. Negyedóra telhetett el, mikor Dóra felállt mellőlem, és kiment a szobából. Eközben Ernővel már belelovalltuk magunkat az éppen aktuális politikai eseményekbe. Ernő erősen szidta a kormányt, és bár nekem sem volt szimpatikus néhány döntésük, azért néha védelmembe vettem az akkor hatalmon lévőket.
Kis idő múlva felálltam, mert eszembe jutottak a fürdőben hagyott ruháim, gondoltam rárakom a radiátorra, hogy gyorsabban száradjanak. Benyitottam a fürdőbe, és kis híján a földbe gyökeredzett a lábam. Dóra éppen zuhanyozott, nekem háttal állt, és így megbámulhattam a víztől csillogó formás fenekét. Mit mondjak, erősen túl volt már a negyvenen, de még mindig formás alakja volt, a csípője kellemesen telt, a bőre még ruganyos, de azért már látszott rajta a kor. A melleit így hátulról nézve nem tudtam megmustrálni, de alig legeltettem rajta a szememet, mikor szembe fordult velem. Egy pillanatra ő is megmerevedett, így nem csak a melleire, de a puncijára is tudtam vetni egy pillantást, mielőtt el nem takarta volna a kezével előlem őket. Szemrehányóan, de halkan rám ripakodott, hogy menjek ki. Sűrű bocsánatkérések közepette hátráltam ki a fürdőből, és erősen szorítottam a ruháimat, mert elkezdett remegni a térdem.
Ugyan voltam már egy-két lánnyal intimebb kapcsolatban, de egyikük teste sem tetszett annyira, mint most Dóráé. Bementem a vendégszobába, és leültem az ágyra, hogy átgondoljam az imént történteket. Bár az agyam azt diktálta, hogy nem lenne szabad ezen gondolkodnom, a farkam erősen lüktetett, ha felidéztem magamban az előbb látott képet.
Bár még nem nyugodott le teljesen a farkam, felkeltem az ágyról, és a radiátorra kezdtem teregetni a ruháimat. Éppen hogy végeztem, mikor belépett Dóra egy kis pongyolában, amin átütöttek mellbimbói. A látványra farkam erős erekcióval válaszolt. Dóra haragos képe meglágyult, majd hamiskásan elmosolyodott, közelebb lépett hozzám, és megsimogatta az arcomat.
- Oké, nincsen semmi baj, de máskor kopogjál a fürdőszobaajtón, ha bejössz.
Megnyugodtam kissé, hogy nem lesz belőle balhé, majd én is elmosolyodtam. Dóra eközben kissé hátralépve mustrálgatta a merevedésem.
- Hát, nem semmi látvány, de most már higgadj le jó.
Kiment a szobából, én pedig visszanyertem a nyugalmamat. Gyorsan összecsomagoltam a maradék ruhámat, és átmentem a nappaliba.
Még másfélóra volt hátra éjfélig, Ernő felbontott egy üveg bort, és a tévét háttérzajnak használva lassan elkortyolgattuk. Közben mindenféléről beszélgettünk. Éreztem, hogy kezd a fejembe szállni a bor, de Ernő már bontotta is fel a következőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2015. 11. 14. szombat 07:35
Nagyon jó!
#15 listike 2014. 09. 1. hétfő 05:54
Tetszett.
#14 A57L 2013. 07. 31. szerda 04:34
Egész jó.
#13 papi 2013. 06. 19. szerda 09:43
Tök jó
#12 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:26
Nagggggyon jó! nyes
#11 worluk 2009. 10. 4. vasárnap 08:43
Nem figyeltél:
"bevállaltam a szilveszteri napot is, egészen
este hétig. Mint köztudott délután négy óra
után már nem járnak a buszok, villamosok,
vagy csak nagyon ritkán."
#10 worluk 2009. 10. 4. vasárnap 08:43
Nem figyeltél:
"bevállaltam a szilveszteri napot is, egészen
este hétig. Mint köztudott délután négy óra
után már nem járnak a buszok, villamosok,
vagy csak nagyon ritkán."
#9 sihupapa 2008. 09. 27. szombat 01:26
karácsony szenteste nincs közlekedés,
#8 zoi 2007. 04. 24. kedd 11:51
Jó lenne ha az én nagynéném is ilyen nyitott lenne az ilyen dolgokra.Hát igen.
#7 Művész 2005. 04. 6. szerda 17:26
Nagyon érzékeny vagy, hamisanpajkos! Én már próbáltam, semmi gáz
#6 cvx 2004. 12. 8. szerda 11:41
Hahaha Kíváncsi vagyok, mit szólt a nagynénéd férje, amikor felébredt, és átment hozzátok a hálóba
#5 Hamisanpajkos 2003. 10. 31. péntek 12:45
nem tom, ki próbálta már pezsgőbe rakni a farkát, én igen
kegyetlenül fáj, meg csíp.
utána nem viháncol így, az biztos
#4 Gyula 2003. 06. 25. szerda 00:46
Csak gratulálni tudok. Most keresek egy ennek megfelelő (képes) pornó oldalt..
#3 TheChronic 2003. 06. 24. kedd 15:02
Soha jobb szilvesztert! :)
#2 Radek 2003. 06. 24. kedd 01:36
Ki volt éppen kormányon? :))))
#1 Törté-Net 2003. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?