A+ A-

Régi ismerősök 2. rész

Legutóbbi jelentkezésem alkalmával megismerhettétek a mámor történetét egyik régi ismerősömmel. Mint már akkor is mondtam a varázs nem szállt el mint egy pillangó, mert nem egyszer összejövünk és elvezzük egymás testét. Bár az utóbbi időben annyiszor szeretkeztünk már, hogy bárki ráunhatna alacsony intelligenciájára, kihívó viselkedésére. De ha ezeken az apróságokon az ember túl teszi magát, akkor megértheti őt és remekül szórakozhat.
Alig történt két napja egy olyan eset, amire csak visszagondolni lehet, megismételni soha, és könnyen lehet, hogy nem is lenne olyan jó, mint az első. Reggel találkoztam vele, a szemei alatt apró kis karikák voltak, hiszen a teljes éjszakát szeretkezéssel töltöttük, de ettől függetlenül hálásan kacsingatott rám. Azt mondta, hogy lenne este egy parti, ahová szeretne meghívni, és bemutatni néhány barátnőjének. Én persze rögtön igent mondtam rá, kitűnő hely a megszokott életvitelünk folytatására vagy legalábbis a ráhangolódásra. Napközben nem láttam többet, de amikor nyolcat ütött az óra finom, testéből rengeteget mutató estélyiben állott be. Én egyszerű öltönyt és inget viseltem, nem volt szokásom túlságosan kicsípni magamat.
A parti eleinte unalmasnak indult, bár a csajom végig ott feszített mellettem, néha pedig minden ok nélkül leguggolt, hogy a kivágáson keresztül mélyen rálássak melleire. Ilyenkor persze ő is meg én is remekül szórakoztunk de az egyébként tragédia számba menő összejövetel sehogy se tudott lekötni. Aztán jöttek az ismerősei, és az egyiket rögtön felismertem. Ő is az osztályba járt és mindketten már akkor igen jóba voltak. Nem mondom, hogy olyan bitang jó teste volt mint a csajomnak, de azért nem volt annyira rossz. Közepes méretű keblei voltak, viszonylag karcsú és kicsit aránytalanul nagy fenékkel. A suliban ugyanolyan kihívóak voltak mind a ketten, nem egyszer fantáziáltam róluk, méghozzá igen vadakat.
Ez a kis összejövetel nagyon kezdett ellaposodni és már a csajom izgató akciói is elmaradtak, mert elvitte őt valahová a barátnője. Mivel már nagyon untam magam, ezért úgy döntöttem keresésre indulok, szerettem volna felvidítani magam. Átnéztem az összes helyiséget, félre eső helyeket, de sehol sem találtam. Ép egy emeleti nyitott ablak mellett mentem el, és meghallottam a hangjait. Lenéztem és éppen akkor mentek a ház mögé. No fene, ezek meg itt akarnak ilyen titokban csinálni? Drogosok vagy csak cigiznek? Sok mindent el tudtam képzelni a csajomról, de hogy drogozik azt nem. Így hát aztán a nyomukba szegődtem, lerohantam az emeletről ki az épületből és utánuk a ház mögé. Mikor a sarokhoz értem lelassítottam a lépteimet és megálltam. Gondoltam ha csak cigiznek akkor talán vissza megyek, kikukucskáltam és döbbeneteset láttam.
A barátnő (továbbiakban Imola) éppen eltolta a ruhája alsó részét és a tangájában kurkászott. Az történt amit vártam, a csaj kezében végül is egy működő vibrátort pillanthattam meg. A csajom (továbbiakban Adri) ugyanúgy meglepődött, mint én, de végül is zavarát leküzdötte és kezébe vette a zümmögő játékszert. Már előre sejtettem, hogy mi lesz és úgy döntöttem ilyen alkalmat nem lehet egyszerűen elszalasztani. Elhatároztam, hogy amíg Imola el nem élvez addig én kuksolok a sarok mögül és figyelek, aztán pedig közbelépek.
Adri letérdelt barátnője lábaihoz, selymes bőrű kezével tolta le a tangát és a harisnyát, néha nyelvével is benedvesítve a nejlont. Amikor már szabad volt a terep, ujjaival szét feszítette a járatot, ficánkoló nyelvhegyével pedig elkezdte kinyalni őt, miközben a vibrivel a hasát csiklandozta. Imola kapva kapott azokra a fantasztikus érzésekre, amiket a bűvös nyelv képes volt előidézni, két kezével szorította fejét vágáshoz, nehogy abba hagyja. Ő nem is okozott csalódást barátnőjének, olyan szorgosan nyalta a simára borotvált pinát, mint ahogy a méhecske a virágport gyűjti be. Ujjai továbbra is erősen szétfeszíttették a kis és nagyajkakat, miközben a szája széle szinte hímvesszőként hatolt be a nedves punciba. Úgy sejtettem, hogy már csak pár pillanat lehet hátra, és gatyámat már kezdte feszíteni a kínos szűkösség. Így hát előhalásztam gatyámból szerszámomat és amilyen ütemben Adri nyelve tűnt el a pinában, olyan ütemben húztam én is egyet fitymámon. Az eddig Imola hasát csiklandozó vibrátor is odakerült a selymes bejárathoz, de ahelyett hogy kivette volna nyelvét a barlangból, ahelyett inkább szája mellécsúsztatta és így kezdte feldugni a járatba. Nagyon feszülhetett, mert Imola arcát egyre többször torzította el a kéjes élvezet. Pár percig ment ez a fajta kényeztetés, és már alig tudtam magamon uralkodni, izgalmam fortyogó vulkánhoz hasonlóan készült kitörni. De Imola még mindig nem ment el.
Adri ekkor kihúzta a vibrit és a nyelvét egyaránt, de Imola arcán még mindig ott volt a várakozás és a vágyakozás. A csajom ekkor elkezdte szopni a zakatoló gépezetet, szájüregébe nyomta, majd kihúzta onnan, mintha tényleges fasz lenne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 25. péntek 07:54
Egész jó!
#4 vakon53 2015. 12. 25. péntek 00:58
Magyaránmegmondva a szarosfaszodat attad a szájába az imolának?
#3 listike 2014. 04. 15. kedd 10:25
Az első rész jobb volt.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:52
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?