A+ A-

Régi ismerősök 1. rész

Egy történetet szeretnék elmesélni ami nemrég esett meg velem. Körülbelül két héttel ezelőtt találkoztam egykori osztálytársammal. Őszinte leszek nagyon tetszett már régebben is, de most, hogy nem egy fiatal csajt hanem egy érett nőt láttam ez csak fokozódott.
A külsején és öltözködésén semmit sem változtatott, rövid szőkésbarna haja, szoláriumban barnított bőre, alacsony termete, viszont annál nagyobb és formásabb melle és feneke volt. Egy rózsaszín topban és egy hasonló árnyaltú testre simuló sortja volt. Őrjítően szexi volt benne.
Az érettségi óta nem láttam, így hát nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy elbeszélgessek vele egy kicsit és közelebbről is megnézhessem magamnak. Ő éppen valami hot - dog félét evett, azt mondta, hogy ma nagyon könnyű napja volt az egyetemen és ebédidőre már végzett is. Nekem sem akadt semmi különösebb dolgom ( de ki tudja, ha lett volna ott hagyom - e) így aztán vettem a büfésnél én is egy hot - dogot majd letelepedtem mellé a fűre és elkezdtünk beszélgetni.
Néhány felületes kérdés után azonban nagyon meglepődtem mert rákérdezett, hogy hogyan állok a nőkkel. Én erre köpni nyelni is alig tudtam, számban a rágott hot - doggal végül is kinyögtem valami "semmi különös"re emlékeztetőt. Ő erre elmesélte, hogy szakított a barátjával, már vagy négy hónapja és hogy azóta már kétszer is azt hitte, hogy itt az igazi, de mindannyiszor csalódnia kellett. Teljesen átérzékenyült, s kezéből kicsúszott a kaja. Erre ő négykézlábra állt és összekaparta az immár ehetetlen kaját. Ezalatt én nyugodtam megfigyelhettem formás fenekét és a fekete tangályát és melltartóját, ami nagyon átütött a sorton. Teljesen felizgultam tőle és szerszámom megmerevedett. Gondoltam ha észreveszi a dudort a gatyámon akkor az nagy égés úgyhogy gyorsan búcsúzkodásba kezdtem, fel kell hívnom a barátomat címmel. De megígértettem vele, hogy másnap este találkozunk egy általam jól ismert vendéglőben, ott folytathatjuk az így elég rövidre sikerült beszélgetést.
Azon nyomban haza mentem, bezártam mindent, a tusolóba léptem és miközben a zuhany vízsugarai megmosták testem, addig én könnyítettem magamon. Elképzeltem, miközben sűrűn húzogattam a bőrt, ahogy seggbe kúrom, ahogy merev szerszámommal dolgozok pinájában.
Másnap este már nagyon izgatott voltam, szerettem volna az estének egy nagyon jó véget, de hát ez elsősorban nem tőlem függött. Felvettem valami kényelmes, de mégis elegáns öltözéket és a megbeszélt helyre indultam. Kicsit késett, de látványa pótolta, sőt többszörösen felülmúlta várakozásomat. Szürke szoknya volt rajta, amely bőségesen engedte láttatni feszes combját és lábát, az izgató fehér harisnyáját és harisnyatartót is. Felül sem kellett csalatkoznom egy a szoknyához és bőréhez tökéletesen passzoló topban volt, ami tökéletes rálátást biztosított kebleinek felső részére. Volt nála egy kiskabát is, hideg esetére bár egész nap folyamán dög meleg volt, pedig akkor már kilenc óra múlt. Bementünk az étterembe, és kellemes társalgás mellett rendeltünk, majd elfogyasztottunk a rendkívül ízlésesen elkészített ételt. Már a desszertet fogyasztottuk, és én egész idő alatt félig - meddig merev fasszal ültem, kész életveszély volt, annyira erotikus evett az a csaj. Kezdtem kíméletlenül érezni magam és feszengésemet ő könnyedén kiszúrta. Egyszer csak megéreztem, hogy lábával lábamat simogatja, majd egyre feljebb - lassan érzékien, hogy a hatás biztosan ne maradjon el. Élveztem a csipetnyi szenvedélyt, amit ő váltott ki belőlem, és még magamhoz sem tértem, már a lábam között simogatta legérzékenyebb testrészem.
Aztán felállt, az asztalon keresztül áthajolt, mellei szinte arcomat érték és a fülembe súgta "Én most kimegyek a mellékhelyiségre" Tudtam, hogy mit akar és én sem akarhattam mást, minthogy kövessem őt. Gyorsan kifizettem a vacsorát, majd beléptem a női mosdóba. Óriási szerencsémre nem volt benn senki rajta kívül. Ott ült a mosdókagyló peremén támaszkodva, megkérdezte, hogy mi tartott ilyen sokáig, válaszként én csak elmosolyodtam.
Közelebb léptem hozzá, ő erre se szó se beszéd, rávetette magát, lábaival deréktájban átkulcsolt, melleit mellkasomhoz nyomta, és szorosan egymáshoz simultunk. Hogy nehogy leessen, kezemmel alákaptam és megtartottam fenekénél fogva. Száját kinyitotta, és nagy levegőt vett, mint aki el akar veszni és meg akar fulladni, aztán számra tapasztotta azokat. Lassan hatolt szájüregembe nyelvével, aztán mikor megtalálta az enyémet, apró simításokkal lehelt bele életet. Alul simogattam, szinte markolásztam fenekét miközben játszottunk egymás nyelvével. Körkörös mozgásokat végeztünk, szorosan összedörzsölve őket, hogy még jobban érezhessük egymás közelségét.
Hangokat halottam közeledni, méghozzá női hangokat, úgy hogy más búvóhely nem lévén az egyik fülkébe léptem vele, anélkül, hogy letettem volna. Mondtam, hogy egy hangot se szóljon, különben lebukunk. Mikor meghallottam az ajtó nyikorgását feljebb toltam, szoknyáját és gyönyörködtem a kitárulkozó látvánnyal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 12. 25. péntek 07:43
Nagyon jó!
#3 listike 2014. 04. 15. kedd 10:07
Bagyon tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:52
Elég jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?