A+ A-

Irodai pillangók 6. rész - Zártkörű rendezvény

Az lett volna igazán elegáns, ha egy tűzpiros, nyitott Ferrarival megyek el Bonnie-ért, de odáig még nem tudtam felküzdeni magam. Így hát jó öreg, ütött-kopott Mustangommal álltam be a lakása elé, és dudáltam egyet, ahogy megbeszéltük. Az eső zuhogott, Bonnie kiszaladt, beugrott mellém, és egy pihekönnyű csókot nyomott a számra.
- Menjünk - mondta, miközben kibontakozott esőkabátjából, és megvillantotta szép barna combját. Szokása szerint megint egy fekete miniszoknya volt rajta, felül pedig egy fodros, itt-ott bőrét kivillantó fehér blúz, mintha egy régi báli ruhát szabott volna át egy őrült, huszonegyedik századi divattervező. Élvezettel nézegettem, de amikor rámpillantott, észbe kaptam, beindítottam a motort és elindultunk.
A kastély, ahová igyekeztünk, jóval a városon kívül, a hegyek között bújt meg. A zuhogó esőben alig láttam tovább az orromnál, és arra számítottam, hogy ez majd az egész zártkörű rendezvényt elmossa majd. De Bonnie megnyugtatott.
- Lehet, hogy a tóhoz nem tudunk majd kimenni - mondta -, de a kastélyban attól még jól szórakozunk majd.
Egy óra múlva érkeztünk meg a kastélyhoz. Az eső függönye majdnem teljesen eltakarta, csak néhány ablak fénye világított, mint lebegő képkeretek. Leraktuk az autót a főbejárat előtt - egy inas átvette a kulcsot -, mi meg beszaladtunk a hallba.
Mintha a zuhogó esőből egy elvarázsolt világba léptünk volna. Kellemes meleg fogadott, a falakon kacskaringós lámpákból ömlött a barátságos fény. Az egész házat nyögdécselés és innen-onnan kiszűrődő zene töltötte meg.
- Már beindult a buli - fülelt Bonnie, és nekiindultunk.
Felmentünk egy félkörré formázott lépcsőn. Kis előtérbe értünk. Egy mahagónifából készült, faragott karosszékben ott ült a nagyfőnök, a Féreg, és nem akárki térdelt ott előtte, hanem Janet, a szőke hajú, dús keblű titkárnő. A Féreg pedig elégedetten, hátradőlt fejjel szopatta. A látványt eltakarta Janet szőke hajzuhataga, főleg, hogy a Féreg beletúrt, és úgy irányította a műveletet. A lányon rövid, fekete bársonyruha volt, abban térdelt a főnöke előtt, de a pózban ki-kivillant a hátsója. Jól láttuk, hogy nincs rajta bugyi, puncija szépen csillogott. Hogy a látvány még profibb legyen, kezeivel a tűsarkú cipőjébe kapaszkodott, teljesen átadta az irányítást a Féregnek. Az meg ki is használta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:49
Köszi!
#4 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:07
Jó írás.
#3 Pavlov 2012. 02. 23. csütörtök 09:50
Örülök, hogy tetszett!
#2 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 16:28
nyes
#1 Törté-Net 2009. 05. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?