A+ A-

Csinos seggek csapkodása 3-4. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 9. része
Készült: 2004. 08. 17. - 2004. 10. 29.
3. NŐI VÁLTÓ
- Gondolom tudjátok, mi az a női váltó a versenysportban! - dünnyögtem elgondolkodva, miközben odaálltam a fenyítőbak bal oldalához, jobb tenyerem határozottan Anikó fenekére helyezve. A csaj nyomban hátrapillantott, nagyot nyelve a felismeréstől, hogy vele fogom kezdeni a mai edzést. Három társa szintén érdeklődve bámulta megfontolt mozdulataimat, ahogy körbesimogattam a szépen kinyomott, bársonyos tapintású ülőgumókat.
Szilvia gyorsan a túloldalra került, ráközelítve a kamerával a kezemre, nehogy elszalassza az első tenyerest. Szolídan rávigyorogtam amatőr operatőrömre, s úgy döntöttem, nem kapkodom el a gyönyörű popsi megpaskolását. Az évek során megtanultam kiélvezni az ilyen intim pillanatokat, hát igazi gourmand módjára szemléltem a formás női testet, ahogy finoman megmozdul érintésem nyomán.
- Igen, uram! - válaszolta Anikó, büszkén homorítva a kedvemért. Bal tenyerem a hátára tettem, hogy úgy is maradjon, és pár szóban ismertettem vele - nomeg a versenytársaival a tényállást.
- A feladat mindannyiótok számára ugyanaz, de felváltva kell teljesítenetek! Együtt fogunk a célba érni és én végig figyelemmel kísérem a produkciótokat. Akivel a legjobban meg leszek elégedve, az számíthat a játék végén egy alapos hímvesszőzésre! Az edzéstervem szerint a sorrend Anikó, Enikő, Edit és Klára lesz. Az első körben tenyérrel fogtok kapni, aztán keresek nektek valami popsihoz álló célszerszámot a szekrényben. Nektek csak tűrnötök kell, csöndben és fegyelmezetten, amit kaptok a szebbik fertályatokra. Ne aggódjatok, gondoskodni fogok róla, hogy mind egyforma bánásmódban részesüljetek! Ma jó napom van, úgyhogy a fenekelés gyors lesz és alapos. Nem akarom az időt vesztegetni bájolgásra. Felkészültetek a mérkőzésre, lányok?!
- Igen, uram! - mondta kéjesen Anikó. A többiek ugyanezt válaszolták, így hát befejezettnek tekintettem a szövegelést. Ideje munkához látni.
- Akkor had szóljon! - bólintottam vidáman és nagyot csaptam a zöld harisnya hátsó felére. Nem túl erősen, de határozottan, hogy jól lehessen hallani az egész szobában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 17. hétfő 05:37
Szuper a folytatás.
#2 genius33 2012. 10. 20. szombat 10:54
Kirááály nyes
#1 Törté-Net 2008. 10. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?