A+ A-

Vad szenvedélyek éjszakája 3. rész

- Lassan készülnünk kellene, ha nem akarunk el késni. - törte meg a pár perces csöndet a férfi.
- Rendben.
Mona kibontakozott a vámpír öleléséből, majd lassan bement a szobájába és fel vette ruháit, Frod is hasonló képen tett. Mikor mind a ketten kész lettek el indultak. Épp hogy beértek az első órájukra, mind a ketten hátul foglaltak helyet a legutolsó padban, ami a sarokban volt. A tanáruk a zene művészetéről tartott nekik előadást és ebből az alkalomból az iskola hifi-én egy régi zongoraművet tett be lejátszásra. Frod végtelenül unalmasnak találta a művet, hátra dőlt a székben és végig mérte a mellette ülő lányt. Egy testhez simuló fölső volt rajta egy szoknyával, elmosolyodott magában, egyik kezét Mona combjára csúsztatta mire a lány a kezére majd a férfi arcára nézett. Az nem mondott semmit csak a lányra pillantott, kezét becsúsztatta a szoknya alá, érezte, hogy a nő nem vett fel bugyit, amin még nagyobb mosoly jelent meg arcán. Mona sejtette, hogy mire készül a vámpír, és pár pillanat múlva be is bizonyosodott gyanúja. Érezte, ahogy Frod keze egészen lábai közé csúsztatta, majd egyik ujjávan megsimította a csiklóját mire halkan fel sóhajtott.
- Kérlek... ne itt. - suttogta
A férfi nem felelt csak folytatta, lassan masszírozni kezdte a nő vénusz gombját, lassan érezte hogy a nő egyre nedvesebb. Így ujjait becsúsztatta a hüvelyébe és először lassan érzékien mozgatni kezdte benne. Mona visszafojtotta nyögését, csak annak örült, hogy a zene el nyomja a cuppogó hangokat amiket a mellette ülő okozott. Érezte, ahogy arcába szökik a vér a visszafojtott hangoknak köszönhetően, mikor át járta testét az élvezet hulláma a padra borult és a lehető leghalkabban nyögött fel. Szerencséjükre senki nem hallott semmit ebből az egészből, a cd-n pont akkor ért véget a szám mikor Mona fel egyenesedett és a férfira nézett aki egy puszit nyomott a nő szájára. Az óra nyugisan folytatódott.
Mikor vége lett minden órának a nőt hazakísérte Frod majd maga is haza ment. Mona elment lezuhanyozni majd aludni. Másnap ismét várta az iskolapad, beérve leült a helyére, azonban a vámpír nem volt a teremben, úgy döntött körbenéz a folyosókon hátha belebotlik. Mikor ment a folyosón az egyik szertár ajtaja előtt haladt el, észre vette, hogy az egy résnyire nyitva van, és hogy különös hangok szűrődnek ki onnan, amik ismerősen csengtek a fülében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:20
Kár, hogy vége.
#5 listike 2015. 05. 5. kedd 12:08
Kár, hogy vége.
#4 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:16
A vége is jó.
#3 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:34
Jó a vége
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:28
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?