A+ A-

Vad szenvedélyek éjszakája 3. rész

- Lassan készülnünk kellene, ha nem akarunk el késni. - törte meg a pár perces csöndet a férfi.
- Rendben.
Mona kibontakozott a vámpír öleléséből, majd lassan bement a szobájába és fel vette ruháit, Frod is hasonló képen tett. Mikor mind a ketten kész lettek el indultak. Épp hogy beértek az első órájukra, mind a ketten hátul foglaltak helyet a legutolsó padban, ami a sarokban volt. A tanáruk a zene művészetéről tartott nekik előadást és ebből az alkalomból az iskola hifi-én egy régi zongoraművet tett be lejátszásra. Frod végtelenül unalmasnak találta a művet, hátra dőlt a székben és végig mérte a mellette ülő lányt. Egy testhez simuló fölső volt rajta egy szoknyával, elmosolyodott magában, egyik kezét Mona combjára csúsztatta mire a lány a kezére majd a férfi arcára nézett. Az nem mondott semmit csak a lányra pillantott, kezét becsúsztatta a szoknya alá, érezte, hogy a nő nem vett fel bugyit, amin még nagyobb mosoly jelent meg arcán. Mona sejtette, hogy mire készül a vámpír, és pár pillanat múlva be is bizonyosodott gyanúja. Érezte, ahogy Frod keze egészen lábai közé csúsztatta, majd egyik ujjávan megsimította a csiklóját mire halkan fel sóhajtott.
- Kérlek... ne itt. - suttogta
A férfi nem felelt csak folytatta, lassan masszírozni kezdte a nő vénusz gombját, lassan érezte hogy a nő egyre nedvesebb. Így ujjait becsúsztatta a hüvelyébe és először lassan érzékien mozgatni kezdte benne. Mona visszafojtotta nyögését, csak annak örült, hogy a zene el nyomja a cuppogó hangokat amiket a mellette ülő okozott. Érezte, ahogy arcába szökik a vér a visszafojtott hangoknak köszönhetően, mikor át járta testét az élvezet hulláma a padra borult és a lehető leghalkabban nyögött fel. Szerencséjükre senki nem hallott semmit ebből az egészből, a cd-n pont akkor ért véget a szám mikor Mona fel egyenesedett és a férfira nézett aki egy puszit nyomott a nő szájára. Az óra nyugisan folytatódott.
Mikor vége lett minden órának a nőt hazakísérte Frod majd maga is haza ment. Mona elment lezuhanyozni majd aludni. Másnap ismét várta az iskolapad, beérve leült a helyére, azonban a vámpír nem volt a teremben, úgy döntött körbenéz a folyosókon hátha belebotlik. Mikor ment a folyosón az egyik szertár ajtaja előtt haladt el, észre vette, hogy az egy résnyire nyitva van, és hogy különös hangok szűrődnek ki onnan, amik ismerősen csengtek a fülében. Odasétált és benézett a résen, de ami a szeme elé került szinte az első pillanatban kikészítette. Frod volt bent, egyik osztály társukkal, a nő kéjesen nyögdécselt, ahogy a vámpír az ölében tartja őt és a falhoz nyomva szerszámával kényeztette őt. Mona nem sokáig figyelte a jelenetet, ellépett az ajtótól és bement a terembe a cuccaiért, majd azokat fel vette és hazaindult. Út közben pedig azon gondolkodott hogy miért botránkoztatta őt meg az amit látott, hiszen Frod őt nem szerette ahogyan ő meg kedvelte. Hazaérve ledobta a cuccait a földre és úgy döntött, hogy el megy zuhanyozni, bement a fürdőszobába és levetkőzött. Be állt a fürdőkádba és meg nyitotta a zuhany csapot majd szép lassan meg mosta minden egyes porcikáját, miután végzett maga köré tekert egy törülközőt és ki szállt a kádból. Visszament a nappaliba és leült az egyik fotelba majd bekapcsolta a tv-t és nézni kezdte. Észre sem vette, ahogy eltelt néhány óra, gondolataiból a csengő zökkentette ki, fel kelt és kicsit szorosabban tekerte maga köré a törülközőjét hogy le ne csússzon róla. Odament az ajtóhoz és egy résnyire kinyitotta az ajtót, mikor meg látta ki áll ot kinyitotta teljesen, az ajtóban Frod áll.
- Szia.
- Hello. Hogy-hogy nem voltál ma bent? - kérdezte kíváncsian a férfi
- Nem éreztem jól magam, ezért ma nem mentem be.
-*Na persze.* - gondolta magában -Be engedsz vagy itt kint folytassuk a csevegést?
- Gyere. - mondta és félre állt az ajtóból így a férfi be ment Mona pedig becsukta utána az ajtót
- És jobban érzed magad? - kérdezte leülve a kanapéra
- Igen, jobban, bár lehet, hogy holnap se megyek be.
- Értem. Akkor itt maradok veled.
- Miért? - kérdezte meglepetten, erre nem számított - Biztos lenne jobb dolgod is.
- Miből gondolod, hogy akadna?
- Nem tudom talán... mindegy nem lényeges. - mondta miközben visszaült a fotelbe
- Mond csak, kíváncsi vagyok, mit akartál mondani.
- Nem érdekes hidd el.
- De engem igen, hátha adsz vele valami jó ötletet amivel elüthetjük holnap az időt.
- Minek adjak ötleteket? Te a nélkül is mindig kitalálsz bármit, nincs neked ahhoz szükséged hogy ötletekkel lássalak el. Ma is a szertárban remekül elfoglaltad magad azzal a lánnyal... - Mondta a szája elé kapta a kezét,
- Szóval ezért nem jöttél ma be az órákra. Láttál minket igaz?
- Igen. - mondta lehajtott fejjel, Frod meg ingatta a fejét, majd meg fogta a nő kezét és oda húzta magához a mellette lévő fotelból és az ölébe ültette a lányt
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:20
Kár, hogy vége.
#5 listike 2015. 05. 5. kedd 12:08
Kár, hogy vége.
#4 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:16
A vége is jó.
#3 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:34
Jó a vége
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:28
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?