A+ A-

Vad szenvedélyek éjszakája 2. rész

Mikor sikerült elaludnia szinte az egész napját átaludta, sötétedés előtt nem sokkal ébredt fel. Úgy döntött, hogy az nap nem megy be az iskolába, kikelt az ágyából és el ment lezuhanyozni, mikor azzal végzett be ment a szobájába és fel öltözött. A tükre elé sétált és megnézte a nyakán lévő harapás nyomot, bekente egy kenőcsel, majd leült az íróasztalához és úgy döntött, hogy befejezi az esszét, amin már egy hete dolgozott. Késő estig írta mire befejezte végre, eltette táskájába, ránézett a kitört ajtóra, fel vette a telefonját és meg ejtett egy hívást hogy még az nap cseréljék ki rajta a zárt. Úgy is lett, még ebéd előtt jöttek és kicserélték neki az egész ajtót, a kulcsát eltette, majd ledől aludni. Mikor fel ébredt már sötét volt, így sietnie kellett, egy fekete szoknyát egy ugyan olyan színű pólót, amin lila kis díszek voltak, és hogy a nyakán ne vegyék észre a sebet egy sálat is fel vett majd el indult. A folyosók igen csak üresek voltak, de nem foglalkozott vele, besétált az osztályterembe, ami teljesen üres volt, a leghátsó pad felé indult rá rakta a padra a táskáját majd keresgélni kezdett benne.
- Bíztam abban hogy ma el jössz. - Mona ijedten fordult az ajtó felé.
- Mit keresel te itt?
- Csak téged. - mondta Frod elindulva a lány felé
- Nem volt még elég a múltkori?
- Hmm lássuk csak... Nem, nem volt elég, többet akarok. - a lány elé érve a pad szélére támaszkodott úgy nézett rá
Monának a félelemtől legszívesebben már sírhatnékja támadt de nem adott utat könnyeinek mivel pont akkor léptek be a többiek, a tanárral együtt. Le ültek a padba majd a tanár el kezdte meg tartani az óra anyagát. Szünetekben Frod teljesen normálisnak tűnt, ezzel is megerősítette a lányban azt az érzést hogy neki csak arra jó és nem másra. Az utolsó órájuk torna volt, eléggé kimerítő volt a lányok számára mivel a tornatanáruk folytok őket szekálta. Röplabda, foci, kosár meg még amit el lehet képzelni mindennel fárasztotta őket. A vámpír hamar összebarátkozott az edzővel, mindenféle ötleteket adott neki hogy milyen módszereket ajánl nekik. Monát különösen ki akarta készíteni, hogy ne legyen majd különösebb gondja vele. Óra vége előtt minden lányt és fiút kiküldött a tanár és haza küldte őket, kivéve Monat, őt még el küldte néhány felülésre. Mivel sürgette az idő, mert valami dolga akadt Frodra bízta a terem kulcsát hogy majd adja le a portán ha a lány végzett. Mikor távozott a férfi ő becsukta az ajtót, majd odasétált a nőhöz és leült mellé.
- Direkt beszéltél össze az edzővel igaz?
- Na és ha igen? Akkor mi van?
Mona nem szólt semmit, mikor végzett bement az öltözőbe ott hagyva Frodot, a pólóját vette volna át, mikor érezte hogy valaki hátulról megmarkolta melleit. Hátra nézett, tudta hogy ismét ő az, kezét a lány nadrágjához csúsztatta majd lassan alá, de Mona meg fogta a kezét és ki vette onnan. Szembe fordult a vámpírral és a padra toszigálta, mikor leült a nő letérdelt elé, nadrágjába belenyúlt és kivette a vámpír férfiasságát, gyengéden masszírozni kezdte azt, majd a csúcsát nyalogatta egészen addig, míg nem a férfi meg fogta a fejét, és a szájába késztette szerszámát. Nem kímélte a nőt, mikor már az elélvezés határán volt amennyire csak tudta teljesen belenyomta a szájába, oly mélyre hogy érezte a torkát és úgy élvezett el. Mikor elengedte Mona fejét hátra kapta és nagy köhögésbe kezdett, alig kapott levegőt annyira mélyen kellet bekapnia a vámpírnak. Frod összeszedte magát és helyére tette a dolgokat majd bement a fiúöltözőbe. A lány vidáman nyúlt a ruhái alá, sikerült kicsennie a kulcsokat a srác zsebéből. Gyorsan fel öltözött majd kiment és rázárta az ajtót, leadta a kulcsot, majd el indult haza.
Mikor hazafelé tartott egy útszakaszt lezártak ezért egy másik útvonalon kellet haza mennie. Nyugodtan sétálgatott mikor hírtelen ketten lefogták, hátra nézett. Két idegen férfi volt látszólag ők sem akartak vele jobban bánni, mint Frod. Próbált kiszabadulni a férfik karmai közül, mi a táskája árán sikerült neki majd futni kezdett, nem nézte, hogy merre felé megy, de mire észbe kapott egy roncstelepen volt. Lassítani kezdett majd meg állt. Morgást hallott a háta mögül, rögtön tudta hogy miért tudta lerázni azt a két férfit, megfordult és egy nagy boxert látott magával szembe. Ismét nagy rohanásba kezdett, ahogy csak a lábai bírták, mikor talált egy kisebb kaput kinyitotta és háta mögött bezárta. Kifújta magát és kezdett megnyugodni, de nem sokáig tartott, másik két kutya volt előtte, úgy érezte, hogy kész nincs tovább ott szedik darabokra a fenevadak.
Hírtelen egy nyüszítést, majd reccsenést hallott maga mögött, elképzelése sem volt hogy mi lehetett, egyszer csak azt érezte, hogy kezd hátra dőlni, mert kinyílt a kapu, megtámasztotta magát így nem dőlt tovább. Megragadta valami a ruháját és hátra rántotta, de talpon maradt, bezárult előtte a kapu. Mikor meg látta hogy ki tette teljesen elsápadt, Frod mentette meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 05. 5. kedd 11:40
Nagyon jó.
#4 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:15
Jó a folytatás is.
#3 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:32
Ez már tetszik
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:21
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2007. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?