A+ A-

Vad szenvedélyek éjszakája 1. rész

Mona egy éjjeli iskolában tanult mivel az volt számára a legolcsóbb, és mivel az ösztön díjából élt ami nem volt valami túl sok csak erre futott. Kiváló eredményei mellet ugyanakkor igen csak szeretett szórakozni. Miután az óráinak vége lett általában mindig elment valahova szórakozni egy jót, majd utána szüntelen tanulásba kezdett. Hosszú dús fekete haja volt lila festett tincsekkel, amik mindig be voltak fonva neki, hajához remekül passzolt sötétlila szeme. Senki nem értette, hogy mitől olyanok de sokak irigyelték érte.
- Nos gyerekek... - hallatszott a tanár hangja - jövő hétre mindenki készítse el az esszét amit fel adtam, ne feledjétek hogy az arra kapott osztályzat 40% az év végi értékelésnek. - ez senkinek nem tetszett, Monat viszont nem érdekelte, hisz már félig kész volt vele - Vége az órának, holnap találkozunk. - mondta a tanár miután ránézett az órájára
Mona fel állt a padjából fel kapta táskáját majd a szinte üres folyosón elindult szekrényéhez, kivette belőle a számára kellő könyveket majd elindult kedvenc szórakozóhelye felé. Név szerint: Dark Club. Ez a hely egy jó Disco volt amiért élt halt, egy napot sem bírt volna ki anélkül hogy ne ment volna oda hétköznapjain. Mikor oda ért le rakta a táskáját és hosszú bőrkabátját és már ment is a bárpult felé hol a lányok kedvükre táncolhattak, és a fiúk addig nézhették őket míg meg nem unták a látványt. Imádott ott táncolni főleg azért mert a legjobb pasikat csak így tudta rá bírni arra hogy meghívják őt egy potya italra. Most is így volt, egy igen Dark stílusban élő srác kezét nyújtotta felé, lesegítette a pultról majd egy másik pulthoz indultak.
- Meghívhatlak egy italra? - tekintete fagyos ugyanakkor mámorító volt
- Persze. - mondta Mona, mikor oda értek a pulthoz leültek és rendelt magának valamit - Te nem iszol?
- Most nem, az előbb ittam.
- Értem. Engem Monának hívnak. - mutatkozott be
- Engem Frod. Örülök, hogy meg ismerhetlek Mona. - meg fogta a lány kezét és a kézfejére egy gyengéd csókot nyomott
Monának szimpatikus volt Frod, sokat beszélgetett vele minden féléről amiről csak lehet, miután meg itta koktélját el mentek táncolni, nagyon jól érezte magát a férfi mellet. Miután már kifáradtak a sok táncolástól és Mona úgy döntött, hogy haza megy Frod fel ajánlotta neki hogy haza kíséri amit ő örömest elfogadott. Kivette a ruhatárból kabátját és táskáját majd elindultak.
- Valóban hiszel a Vámpírokban? - kérdezte meglepődve Frod
- Igen, már vagy öt éves korom óta, tudom butaságnak hangzik, de ez így van.
- Butaság? Ugyan miért lenne az? Szerintem jó ha van miben hinnünk.
- Valóban így gondolod?
-I gen. *A kezeim közt foglak tartani picinyem.* - gondolta magában ravaszan elvigyorodva
- Itt volnánk. - mondta megállva az épület előtt
- Szép kis szálloda.
- Az, valóban. Nincs kedved fel jönni meginni egy kávét? Fárasztó egy este volt a mai.
- De örömest fel megyek.
- Akkor jó. - mondta elmosolyodva, majd bement az épületbe
Beszálltak a liftbe majd fel mentek az 5. emeletre ott pedig meg keresték a 82-es lakást. Mona el kezdte keresni a kulcsait, mikor meg találta el kezdte válogatni hogy melyik a lakás kulcsa, miután azt is megtalálta el kezdte kinyitni az ajtót. Frod mögé állt és a nyakához hajolt, beszívta a lány édes illatát. Kíváncsian fordult Mona felé, nem igazán értette hogy mit akar tőle a férfi. Nekitolta az ajtónak vállait neki szegezve majd ismét a nyakához hajolt és gyengéden csókolgatni kezdte.
- Mit akarsz? - kérdezte eltolva magától a férfit Mona
- Csak amit minden hozzám hasonló ember. - mondta ismét rá hajolva és most vadabban csókolgatta nyakát
- Eressz el. - mondta megpróbálva eltolni magától a férfi
Nem sikerült neki, Frod elsöpörte a lány nyakáról a haját majd egy részét már nyalogatni kezdte, mikor már meg unta a lány ellenzését, ajkait teljesen a nyakra tapasztotta, fogait belemélyesztette.
A lány felszisszent a fájdalomtól, ahogy a férfi szívta a vérét érezte azt ahogyan gyengült. A vámpír kinyitotta az ajtót, Mona hátralépett, majdnem elesett egyik ott maradt cipőjében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2015. 05. 5. kedd 11:03
Jó kezdet.
#5 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:15
Nem rossz indítás.
#4 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:31
Egész jó
#3 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:21
Hm smile nem rossz szerintem.
#2 laci1952 2007. 03. 7. szerda 23:39
Moderátor? Ilyen gyengét? 0 pont nincs?
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?