A+ A-

Párcsere

A barátnőmmel közel 3 éve vagyunk együtt, mindketten húszas éveinkben járunk. Régi jó kapcsolatunk van egy másik szintén hasonló korú párral, évek óta ismerjük egymást, Zolival és Noémivel is egy iskolába jártam, nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Egyszer Zolival való beszélgetés során valahogy a szexre terelődött a téma, és poén szinten a 4es szex gondolata is feljött, de csak érintőlegesen hisz mindketten megállapodtunk, hogy egyikünk párja sem menne bele ebbe...hát tévedtünk, ugyanis külön-külön említést tettünk otthon hogy "mi lenne ha...". Hát erre a válasz az volt, hogy ha a másik lány benne van akkor ő is, gondolván, hogy úgyis nem lesz a válasz...de ebben meg ők tévedtek ;).. ugyanis a megfelelő pillanatban előhozakodtunk már konkrét dologgal, hogy "mi ketten fiuk bennevagyunk, és a másik lány is, neked kell döntened" .. Hát nálam viszonylag könnyen ment a dolog, párom Ancsa belement, még Zoliéknál pár kört futni kellett, de végül ott is rábólintott Noémi a dologra.
Hétvégére beszéltük meg a dolgot, és innentől kezdve mi ketten fiuk egész héten szinte minden percben csak a hétvégére gondoltunk, mi lesz majd, hogy lesz majd stb., számoltuk vissza az órákat.
Aztán végre eljött a szombat este, mi mentünk át Zoliékhoz, természetesen egy-két üveg itallal, hogy a kezdeti gátlásainkat könnyebben levetkőzzük :. Megérkezésünk után, mint mindig máskor, szinte ugyanúgy viselkedtünk (sokszor töltöttük náluk az estéket), beszélgettünk, tévéztünk, iszogattunk, egy szót sem ejtettünk, hogy ez azért más este lesz.
Mikor azért már az elfogyasztott alkoholtól már csillogott szemünk Noémi törte meg a szokásos szombat estéket, hogy ők mennek először tusolni, addig mi együnk-igyunk, sietnek. Hamar végeztek a tusolással valóban, Noémi egy tangában és topban, még Zoli egy törölközőben jelent meg, mi pedig szintén a tusolóba vettük az irányt. Hamar megfürödtünk párommal, persze közben meg-meg kérdeztük egymást izgul e, és mindketten próbáltunk úgy tenni mintha nem. Befejeztük a zuhanyzást, és Zolihoz hasonlóan én is csak egy törölközőt csavartam magamra, még Ancsa egy tangában és egy kis újatlan felsőben állt készen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 5. hétfő 17:02
Jó volt, csak rövid.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:39
Tényleg jó a sztori.
#2 Pavlov 2007. 03. 7. szerda 17:24
Egész jó kis sztori, bár több mondatra és bekezdésre bontva frankóbb lett volna.
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?