A+ A-

A masszőr 7. rész

Nem tudta, miért, de nem indult még haza. A csalódottság egy pillantra teljesen letörte, de aztán újra felülkerekedett benne az élvezés utáni hatalmas vágy. Aznap este ötször élvezett el. Nem tudta, hogy sikerült ezt elérnie, hiszen általában már a második orgazmusa is nehezen teljesedik be.
Igaz, hogy a végén már semmi nem jött a heréiböl, de az érzés volt a fontos, az érzés amely átjárta testét a feje búbjától a kislábujjáig. Fáradtan tántorgott haza és holtfáradtan rogyott az ágyába. V. már halkan szuszogott.
Másnap reggel addig aludt ameddíg csak tudott. Vasárnap volt, nem kellett sietnie sehová és még V. meztelenkedése se tudta kizökkenteni fáradtságából. Bár a tegnap esti orgia után nem is vágyott szexre, sőt jobban örült, hogy békén hagyták. Pénisze picit sajgott, nem történt különösebb baja, csak a sok használattól egy kicsit elfáradt. Feje kitisztult és alaposabban végig tudta gondolni a tegnap este történteket.
Ha nem V. volt az akit V. - nek hitt, akkor nagyon elbénázta a dolgot. Belement egy olyan valamibe, amire a bosszú hajtotta, de most ismét felmerült benne a lehetőség, hogy V. - ek semmi köze sincs az egészhez, hiszen tegnap kiderült, hogy az akit V - nek hitt egy vadidegen nő. Ha viszont V. - nek semmi köze az egészhez, akkor ő most alaposan rászolgált a hűtlen címre. Sőt, nem is egyszer, de a tegnapi orgia mindenen túltett. Nem is tudja hány nővel szeretkezett.
Lelkiismeretfurdalása feltámadt, most már csak abban bízott, hogy az egész nem derül ki és nem fog V. tudomására jutni. Most úgy gondolta, milyen jó lenne az egészet elfelejteni, meg nem történtté tenni. És akkor tiszta szívvel nézhetne V. szemébe, nem kellene megküzdeni a lelkében dúló vádakkal. Persze így utólag minden könnyű.
És az a hülye szőke masszőrnő! Hogy V. így meg úgy jár hozzá, stb. Rohadjon meg! Bár lehet hogy ö volt a hülye, mert nem kérdezett rá pontosan csak azt a béna anyajegyet említette meg! Lehet hogy akkor kiderült volna az egész félreértés és most nem lenne ilyen nagy lelki tarumában. De akkor mi a franc köze van V. - nek a maszzőrnőhöz? Mi? Hiszen ott a rózsaszínű cetli a fiókban, rajta a telefonszámmal!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 19. vasárnap 07:33
Közepes!
#3 tituszkan 2010. 10. 25. hétfő 12:37
Továbbra is jó a történet!
#2 Rebyc 2006. 10. 9. hétfő 11:02
Jó kis történet....
#1 Törté-Net 2006. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?