A+ A-

Erdei történet 6. rész

Az elkövetkezo héten miközben a sebeimet ápoltam nem igazán tudtam elengedni magam. Állandóan az járt a fejemben, hogy milyen kínzásokat fognak kitalálni még a számomra. Szerencsére a hét második felére már semmiféle fájdalmat nem éreztem és visszanyertem szokásos kondíciómat is. Péntek éjjel már alig aludtam valamit, pedig tudtam, hogy nem ártana elore kipihenni magam.
Eljött a szombat reggel. Szokásos módon megreggeliztem, lezuhanyoztam, elintéztem minden szükséges ügyemet. Mivel sejtettem, hogy ok sem hülyék teljesen, egy olyan ruhát vettem fel, amiért nem lenne kár ha bármi történne is vele, s a biztonság kedvéért egy szatyrot is vettem magamhoz. Elindultam az erdo felé. Mikor már kelloen beértem a fák közé, s közel voltam a táborhoz, kerestem egy fát, amely megfelelo rejtekhelyül szolgálhat a ruhásszatyor számára. Kisvártatva rá is találtam egy fára, amelyben egy odú volt. Elkezdtem levenni a ruháimat. Mikor már csak a bugyi volt rajtam beleborzongtam. Kell ez nekem? Mit vállaltál te hülye már megint? Aztán eszembe jutott a puncimban lévo lakat. Megfogtam és azt éreztem, hogy nedves. Beizgultam. Erre lesz, ami lesz, levettem a bugyimat is, beletettem a szatyorba, majd az odúba tettem a szatyrot a ruhákkal, s néhány falevéllel letakartam. Aztán elindultam a tábor felé. A tábor azonban teljesen üresnek tunt, sehol egy lélek. Elindultam a kisházhoz, majd bekopogtam az ajtaján. Senki sem nyitott ajtót. Megint kopogtam, majd lenyomtam a kilincset. Az ajtó zárva volt. Na most mi lesz? Gondoltam, miközben elindultam a sátor felé. Ekkor a hátam mögött meghallottam egy hangot:
- Keres valakit?
Erre megfordultam, és láttam, hogy mögöttem egy vadidegen férfi áll. Ösztönösen az ágyékom és a melleim elé tettem a kezem, takarva amit lehet, majd ráförmedtem:
- Mit csinál maga itt?
- Én mit csinálok? Maga van kissé szokatlan öltözékben. - Mondta, miközben végigmért a tekintetével. Eközben persze fülig vörösödtem a szégyentol. Ismét úgy éreztem, hogy megnyílik alattam a föld. Idejöttem, aztán ahelyett, hogy vártak volna, megint egy idegen elott kell meztelenül állnom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Winch Eszter 2005. 04. 20. szerda 18:50
De készülőben van már egy másik.
#2 Amatõr 2005. 04. 11. hétfő 16:11
Kár, hogy vége! nem lehetne mégis folytatni valahogy?
#1 Törté-Net 2005. 04. 10. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?