A+ A-

Márti 6. rész - Enikő

Még nem kezdődött el a suli, mikor Enikő áthívott, mert egyedül volt otthon. Egy kicsit becsíptünk a Martinitól, amit ilyen alkalmakra tartogatott. Elmeséltük egymásnak a nyári kalandokat, bár Pétert nem mertem neki megemlíteni. Ő hozta szóba, hogy "milyen jó fej", meg "nem bánnám, ha a bátyád észrevenne egyszer", meg ilyenek.
- Ti tényleg meztelenül vagytok néha itthon? Azért ez nem szokás minden családban! - provokáltam Enikőt. - Egyébként az öcséd tényleg jól nézhet ki egy szál semmiben! - morfondíroztam hangosan.
- Mi az hogy? Tulajdonképpen véletlenül kezdődött az egész ... Tavaly nyáron baromi meleg volt, egy szál pólóban lézengtem itthon, aztán telefonált Zsóka, hogy délután átjön nudizni, mert náluk nincs erkély, meg a szülei különben is hülyén néznének rá, tudod milyenek ...
Szóval meghozta a kedvem a dologhoz. Gondoltam kihasználom a délelőtti napfényt is. Ledobtam a pólót, kifeküdtem egy nyugágyba egy pohár tonikkal, feltettem a fülhallgatót és lazultam. Az öcsémen járt az eszem. Nem meséltem, de István akkoriban furcsa szokásokat vett fel. Mindig bezárkózott a szobájába, kiküldött, ha véletlenül együtt voltunk a fürdőben, satöbbi. Elkezdtem őt figyelni, és egyszer aztán kilestem, mit csinál, ha egyedül van.
- Ne hülyéskedj! Te perverz vagy! - hüledeztem.
- Miért? Kinek meséljem el, ha nem a legjobb barátnőmnek? - vonta meg a vállát. - Tudod, egymás mellett van a szobánk, és az alsó üvegből kitörött egy darab a legutóbbi bulinál - Emlékszel? Te is itt voltál! - Szóval lehasaltam az ajtóhoz, és vártam, mi lesz. István bejött, tett, vett, aztán elkezdett olvasni. Sokáig semmi érdekes nem történt, már majdnem feltápászkodtam, mert már zsibbadt a csípőm. Akkor elővett valami újságokat a matraca alól. Mindjárt megfeledkeztem a zsibbadásról, mert letolta a gatyáját, aztán megtámasztotta a lapot a felhúzott térdén. ELKEZDTE VERNI A FARKÁT! Kisanyám, ha azt láttad volna! ...
Én csak célzásokból ismertem az ilyesmit, meg egyszer abban a Fellini filmben láttuk együtt, na de ez ÉLŐBEN MENT! És ott ültem, illetve feküdtem a páholyban!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (126 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 28. vasárnap 07:42
Közepes.
#5 feherfabia 2014. 11. 27. csütörtök 06:11
9P
#4 tiborg 2013. 01. 2. szerda 06:50
saj nos az elottem irokkal egyetkell ertenem. Ez a fejezet nincs befejezve,MIert?? Wanda te a szabad tagsagiert tagolod??(Ez cak 4)
#3 TheChronic 2003. 06. 29. vasárnap 01:12
Tényleg alábbhagyott kissé a színvonal.Az a baj,hogy ez már kb. a harmadik v. negyedik szál,amit elindít,és egyik sem jut igazából sehová.Legalább az egyiket "ki kéne fejteni"...
#2 xy 27 2003. 06. 27. péntek 13:53
Ez most csak 6 pont, túl rövid és nem volt elég izgató !
Ez az Én véleményem, elsőként !
Folytasd !!!
#1 Törté-Net 2003. 06. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?