DEC
06
2006

Kedves látogatóink!

Szeretnénk felhívni a következő új funkciókra az oldalon:
A képregények egyes oldalai között a képek jobb és bal tetejénél, valamint a képek alatt található kezelőszervekkel lehet váltani, illetve visszatérni az oldalak listázásához is ott lehet viszatérni.
Ugyanezen funkciókat lehet elérni a billentyűzet E (mint Elöző), K (mint Következő), és X vagy Z (mint beZárás) billentyűivel is.

Ha olyan képregényt néztek, amely egy sorozat része, úgy a bal oldalon, a képregény mellett láthatjátok az adott sorozatba tartozó többi képregényt, megkönnyítve így a sorozat elöző illetve következő részeire való váltást.

A CartoonSex frissítéseiről most már nem csak az oldalon magán és hírlevélben, hanem RSS-ből is értesülhettek. Az oldal alján megtaláljátok az RSS ikont, ahol egy kis ismertető is található, hogy mi is ez.

Akinek problémája van az oldallal az elsősorban nézze meg a böngészője (illetve adott esetben a tűzfalának) beállítasait. Az alapbeállításokkal minden böngészővel tökéletesen megy az oldal, de amennyiben külön letiltjük a cookie-k (sütik) illetve a JavaScript-eket a böngészőben, úgy az oldal nem teljes funkcionalitással tud müködni.

A hibák bejelentésére 2 hely van. Ha már kaptatok tagsági nevet és jelszót, de az oldalra való belépéssel vagy az oldal müködésével gondok adódtak, akkor a menüben található e-mailen jelzhetik a problémát, egyenest a CartoonSex-nek.
Az SMS-szolgáltatóhoz csak abban az esetben kell fordulni, ha nem tudtok tagságit váltani, nem kaptok nevet/jelszót.

Valamint ma felkerültek az oldalra az adatvédelmi elvek
DEC
03
2006

Kedves látogatóink!

A mai nap gyorsítottunk egy picit oldalon, de még várható további gyorsulást eredményező javítás.
Ezenkivül felkerült a Gyakran Ismételt Kérdésekhez egy rövid leírás arról, hogy a három legelterjedtebb böngészőt (Internet Explorer, Firefox, Opera) hogyan kell beállítani, hogy megjegyezze a jelszavaitokat.
De hogy erre még ritkábban legyen szükség, így beállítottuk, hogy 48 óráig érvényes egy belépés, így csak ennek letelte után kell újra belépni.
Amennyiben bármilyen hibát vesztek észre, vagy csak ötletetek van, szivesen várjuk mind e-mailben, mind a fórumban!

Ikerélet 2. rész

A további hetek vidáman teltek, sok időt töltöttünk anyukánkkal. Vágyakozva figyeltük minden mozdulatát, de nem történt semmi. Eljött anya szülinapja. Kiöltöztünk és egy étterembe mentünk ünnepelni. Mondani sem kell anya gyönyörű volt és izgatóan szexi. Zenekar is volt és jól megtáncoltattuk anyát. Nagy közönségünk volt. Szerintem nem tudták hova tenni a dolgot, mert nem hitték, hogy Ő az anyánk. Éjfél körül mentünk haza...

Adrienn története 5-6. rész

Zolival nagyon jól mentek a dolgaink. Szinte nem telt el nap, hogy ne hoztunk volna össze egy kis hancúrozást. Volt, hogy csak a suli WC-ben jutott rá időnk, de volt, hogy reggel hamarabb indultam suliba. Útba ejtettem és egy gyors menet után mentünk csak be. Néha elgondolkodtatott a dolog, hogy talán nem 15 éves koromban kellene ilyen aktív szexuális életet élni, de annyira élveztem az együttléteket, hogy nem nagyon izgattam magam. Zoli perverzitása - úgy gondoltam - nem nagyon ismert határokat, de ez csak még jobban izgatott...

Van, ami ellen nem lehet küzdeni...

Szerettük egymást. Mégis külön-külön sírtunk, egymás miatt. Megcsalt, vallotta be, egy nővel, de többször is. Nem az a fajta vagyok, aki ezt el tudja nézni. Az éjszakát már nem nálam töltötte. Sokáig próbálkozott, bocsássak meg, küldött virágot, ajándékot, írt verset, könyörgött, csak fogadjam vissza. Idővel megértette, hogy csak fájdalmat okoz, ha fel kell idéznem az emlékeket, ha látnom kell őt. Azt mondta, még várni fog, ha meggondolom magam; megtalálom, ha keresném..

Tengerpart, naplemente, giccs

- Nem baj, ha ide fekszem? - tette fel Edit a költői kérdést, s meglebbentetve a méretes fürdőlepedőjét leterítette az enyém mellé a tengerparti homokra. Némán figyeltem, ahogy gondosan eligazgatja a törülköző sarkait, kisimítva belőle a ráncokat, aztán amikor megelégedett az eredménnyel végighasalt rajta. Leengedtem a kezemben lévő könyvet, és oldalra fordulva néztem, ahogy elnyújtózva készül a horizonthoz közelítő nap utolsó, lágy sugarainak érintésére. Mikor elhelyezkedett, háta mögé nyúlt, kikapcsolta bikini-felsőjének csatját.. A Harc (homo)
*  *  *

Kedves látogatóink!

A mai nap gyorsítottunk egy picit oldalon, de még várható további gyorsulást eredményező javítás.
Ezenkivül felkerült a Gyakran Ismételt Kérdésekhez egy rövid leírás arról, hogy a három legelterjedtebb böngészőt (Internet Explorer, Firefox, Opera) hogyan kell beállítani, hogy megjegyezze a jelszavaitokat.
De hogy erre még ritkábban legyen szükség, így beállítottuk, hogy 48 óráig érvényes egy belépés, így csak ennek letelte után kell újra belépni.
Amennyiben bármilyen hibát vesztek észre, vagy csak ötletetek van, szivesen várjuk mind e-mailben, mind a fórumban!
DEC
01
2006

Kedves Olvasóink!

Mint láthatjátok, megújult a Törté-Net! Nem csak külsőleg lett szebb, átláthatóbb, hanem szolgáltatásaiban is bővült, például bővültek a keresési lehetőségek, a történetek listázásakor feltüntetett adatok, lett RSS hírlevél is, fel lett tüntetve a fórumtémáknál az utolsó hozzászólás ideje és a hozzászóló neve, valamint felkerült pár interjú egy-két írónkkal (Ez a lehetőség természetesen minden kedves írónk elött nyitva áll. :)), azaz Velük: Epicfon, Kilián Wanda, Leticia_63, Pavlov.

Megváltozott a belépés módja is, ezentúl nem a megszokott felugró ablakon lehet belépni, hanem az oldal bal felső oldalán található Belépés szöveghez kell beírni a felhasználói nevet és jelszót. Ezzel párhuzamosan bővült a tagságival nem rendelkező látogatóink mozgástere, azaz mostantól láthatják az összes történetet, az adataikat, pontszámukat, a hozzájuk írt hozzászólásokat, de a történetek közül elolvasni csak a más színnel és ikonnal jelölt ingyenes részben szereplőket tudják.
A tagságival rendelkező látogatóink természetesen az eddigiekhez hasonlóan minden történethez hozzáférnek. :)

És talán a legnagyobb újdonság a CartoonSex szekció elindulása!
Ez az oldal a Törté-Net-hez hasonló szerepet vállal fel, csak a történetek helyett a magyar nyelvű erotikus képregényeket gyűjti össze. A CartoonSex-re külön tagsági nem szükséges, a Törté-Net és a CartoonSex is elérhető egyetlen tagságival.
A Törté-Net-nek és a CartoonSex-nek közös fóruma és közös szavazásai is vannak.

Ne felejtsétek el berakni a Törté-Net és a CartoonSex címét a Kedvenceitek közé (pl. az oldal tetején található Kedvencekhez adás gombbal), hogy egyszerűbben elérhessétek. :)

Tehát a 2 oldal címe:

További jó olvasgatást kívánunk Nektek! :)

*  *  *

Üdvözlünk Titeket a most indult CartoonSex oldalon! :)

A CartoonSex célja, hogy az internet legnagyobb, magyar nyelvű erotikus képregényeit gyűjtő oldala legyen, ennek megfelelő színvonallal. Már most induláskor is jelentős mennyiségű képregény került fel, de ez a szám még tovább fog nőni a fordítók segítségével. :)
A most felkerült képregények nagy része a régen volt CartoonSex anyagát adja vissza, ahonnan az tulajdonos engedélyével kaptuk meg az anyagokat (Utólag is köszönet Neki), de természetesen akadnak új képregények is.

Mivel a CartoonSex a Törté-Net része, így a Törté-Netre váltott tagságik természetesen érvényesek ide is, és vica versa, valamint a CartoonSex-en is jár 30 napos tagsági minden egyes beküldött, lefordított magyar nyelvű képregényhez, úgyhogy várjuk az újabb és újabb képregényeket. :)

Ne felejtsétek el berakni a Törté-Net és a CartoonSex címét a Kedvenceitek közé (pl. az oldal tetején található Kedvencekhez adás gombbal), hogy egyszerűbben elérhessétek. :)

Tehát a 2 oldal címe:

Jó szórakozást, jó olvasgatást kívánunk!

NOV
29
2006
Új történetek
A takarítónő (hetero)
Nyári üdülésnek idén az jutott, hogy egy épülő kollégium mellett egy rég elhagyott szórakozóhelyet, tekepályát kellett felújítanom és üzembe helyeznem évkezdetig. Miközben ott ügyködtem, át-át néztem a kollégiumba az ott lévő munkásokkal, örökkel beszélgetni. Miután az építkezés elkészült egy takarítóbrigád vette birtokba az épületet. A második napon feltűnt egy erős testalkatú, negyvenes nő, zöldesbarna szeme, rövid fekete göndör haja és hatalmas szája. Persze átvitt értelemben - hol itt, hol ott tűnt fel szürke rövid pólójában és egy szürke strecsnadrágjában és hangos gyors beszédjét mindenhol lehetett hallani a még a visszhangzó, üres épületben...
Anyosom szülinapja (családi)
Mielőtt a történetbe bele kezdenék, nem árt egy kis környezet ismertetés. Az apropója a vendégségnek anyósom szülinapja volt. Együtt laktunk az elvált anyósommal, aki épp harmincnyolcadik szülinapját tartotta . A lánya húsz éves, mármint a feleségem. Én pedig huszonnyolc. Szóval, én a kettő közt valahol félúton, ezért sok élcelődésnek voltam céltáblája emiatt, eddig alaptalanul. A barátomról, aki meghívott volt, s két évvel volt nálam idősebb tudni kell, hogy nőtlen és nagy pecás. Az volt titkolt szándékom már rég óta, hogy összehozom anyósommal, és végre egyedül lakhatunk...
Dóri ausztráliai kalandjai 1. rész (gruppen)
Dórival már több, mint két éve együtt voltam, mikor egy együtt töltött este alkalmával előhozakodott egy nem minden napi ötlettel, ami már régóta bökhette az oldalát. Mi lenne, ha mindegyőnk összeírná legtitkosabb erotikus ábrándozásait, és egy megfelelő alkalommal megvalósítanánk egy hosszú, forró éjszaka keretében. Megmondom őszintén meglepett a dolog, mert nem tartottam egy nagyon bevállalós csajnak. Még a Tanárképzőn ismertem meg egy buli alkalmával. Rögtön megtetszett benne, hogy nagyon barátságos volt, és hogy nem akart minden áron kitűnni a többiek közül. Igazi természetes szépség volt...
Steve és Mare (hetero)
Amikor a nő belépett a bárba, a levegő vibrálni kezdett. Sokan nézték meg testére feszülő vörös ruháját. Hosszú combjai elő-elő villantak a magas hasítékból. A bárpulthoz érve rendelt egy martint és azt kortyolgatta, míg valaki hátulról meg nem szólította. Magas fekete hajú és szemű, elképesztően sármos férfi állt előtte. Táncolni kezdtek, és közben beszélgettek. Kiderült, hogy a férfit Stevenek, a nőt Marenek hívják. Tánc közben hozzá-hozzá simult a férfihez, így az észrevette, hogy a nő nem visel alsóneműt...
Szertárban (hetero)
- Elmesélek nektek valamit... De az összes jelenlévőnek meg kell esküdnie, hogy az, amit most elmondok, nem kerülhet ki ezeken a falakon kívül. - a lányok szemei kikerekedett, majd közelebb húzódtak a barátnőjükhöz. - Emlékeztek arra a napra, mikor nem mentem be az irodalom témazáróra? - A lányok egyöntetűen bólintottak egyet. - Nos, miközben ti azon törtétek a fejecskéteket, hogy Byron vagy Keats... Én a tornatanár fülébe lihegtem...- a lányok álla egyszerre, és jól hallhatóan koppant a padlón...
Első közös maszti (homo)
NOV
26
2006
Új történetek
A tanya ahol élünk 2. rész - András (családi)
A tanya, ahol éltünk több órás járásra volt egy kisvárostól, és a szomszéd tanyáig is egy jó órát kellett gyalogolni. A tanya körül lévő hatalmas földterületek a családunk birtokában voltak. Már csak hatan éltünk ott, két idősebb nővérem férjhez ment, és elköltözött. A családfő a nagyapám, nagyon szigorú ember volt. A nagyanyám néhány évvel lehetett fiatalabb nála, nagyon szeretett engem, sokszor kiállt mellettem. Apám nemrég tért haza a háborúból, betegen. Anyám egy nagyon szép nő volt, szemei vidáman csillogtak, és izzott a levegő körülötte...
Szex hármasban 2. rész (gruppen)
Tudom hogy Bálint régi álma válna valora, ha egyszerer 2 nö kényeztetné. Rábeszélem Évát, hogy lepjük meg kedvesem :-) Egy hangulatos hálószoba lészen a helyszín, ahol valóra váltjuk legtitkosabb vágyainkat. Összesimulva állunk, még mindhárman ruhában, és közben érzéki csókokat váltunk. Először csak apró, egymást puhatolódzó csókok ezek, még köztünk is, pedig mi már jól ismerjük egymás érzéki pontjait. Aztán mind hosszabb, mélyebb csókokat váltasz hol velem, hol Évával...
Szürke (hetero)
Már szürkült, mikor elindultam hozzá. Az ajtónak is szikla súlya volt, ahogy behúztam magam mögött. Féltem, tanácstalan és szomorú voltam. Végre megtalálom azt a fiút, akiről mindig is álmodtam, s most nekem kell kimondanom a végszót. Nem sokat voltunk együtt, egy héten talán kétszer, háromszor, s akkor is hívogatták a barátai, a szülei adtak neki feladatokat, melyeket, ha nem végzett el, jött a bűntudat-keltés, s számomra az, hogy búskomoran ült a számítógép előtt, s rám sem akart nézni...
Venezia 3. rész (hetero)
A Sonza család egy kis szigeten lakott a lagúna közepén. Bár nem tartoztak a leggazdagabb kereskedőcsaládok közé nem, panaszkodhattak. Családjuk még az arab megszállás idején menekült el Brazíliából a III. világháború alatt. Bár sok felmenőjük részt vett a megszállók elleni szabadságharcban, aminek vége az új Brazil az úgynevezett Riói Birodalom kikiáltásában és a nemrégiben kitört felkelés idején, aminek Pedro Sonza az egyik vezetője volt, még a hatalomra jutó császári családdal is rokonságba hozták őket. De ennek ellenére nem volt többé maradásuk Brazíliában...
Szopj, Szilén! (s/m)
NOV
23
2006
Új történetek
Ervin és a feleségem (hetero)
Dolgoztam, kint voltam a munkaterületen, amikor szól a mobilom, a feleségem hív, - mikor érkezel haza a barátod van itt az Ervin, és veled szeretne beszélni. Pontosan nem tudom, de ültesd le, mond neki, hogy várjon meg - mondtam, de ekkor már meg is bántam, hogy ezt mondtam, hisz több mint egy óra mire hazaérek, és tudtam, sejtettem, hogy a feleségemnek nem közömbös Ervin barátom...
Kalandunk a hegyekben (családi)
Ez volt az első vadászszezon, amikor együtt mentünk fel a hegyekbe. Shellynek is megvoltak a maga barátai, cigizett, bulizott, én is külön utakon jártam, zenét hallgattam, festegettem. Ritkán futottunk össze, mióta külön költöztünk, de idén nővérem a fejébe vette, hogy velünk jön az egyhetes túránkra Maine-be. Apával minden ősszel északnak vettük az irányt; ő szarvasra vadászott, én meg vittem a vázlattömbömet...
Szürke (hetero)
Már szürkült, mikor elindultam hozzá. Az ajtónak is szikla súlya volt, ahogy behúztam magam mögött. Féltem, tanácstalan és szomorú voltam. Végre megtalálom azt a fiút, akiről mindig is álmodtam, s most nekem kell kimondanom a végszót. Nem sokat voltunk együtt, egy héten talán kétszer, háromszor, s akkor is hívogatták a barátai, a szülei adtak neki feladatokat, melyeket, ha nem végzett el, jött a bűntudat-keltés, s számomra az, hogy búskomoran ült a számítógép előtt, s rám sem akart nézni...
Venezia 2. rész (hetero)
A város főterén hatalmas tömeg verődött össze. Szinte még fel sem kelt a Nap, de a palota ablakán kinézve már alig lehetett látni valamit a régi kövekkel fedett térből. Több ezren gyűlhettek már össze, pedig az, amiért idejöttek még oly távolinak tűnt, mintha egy egész élet választaná őket el tőle. Gavrilo viszont másképp volt ezzel. Ott állt az egyik magaslati panorámaablak előtt és a háta mögött összekulcsolt kézzel figyelte a zsibongva gyülekező tömeget. Ő úgy érezte, mintha az idő fénysebességgel haladna előre...
Krisztike, Márk és én (homo)
NOV
20
2006
Új történetek
Egy fiú babaországban 6. rész (családi)
Lee egy ideig magányosan üldögélt a kanapén, míg Trish gyorsan letusolt. Hallotta nővére énekét; biztos nyitva hagyta az ajtót, hiszen csak ketten voltak a házban. Az órára nézett. Fél kettő lesz öt perc múlva - Trish késésben van. - Trish, jobb lesz, ha sietsz, elkéstél! - kiabálta fel az emeletre. Nővére megjelent a fürdő ajtajában meztelenül. - A francba! Mennyi az idő? - kérdezte a lány, és közben elkezdett törölközni egy rózsaszín, bolyhos törölközővel...
Mi. Ketten. (hetero)
Együtt szálltunk be a liftbe. Mosolyog. Visszamosolygok. Kisöprök egy tincset a szememből. A fülem mögé simítom. Mellém állt. Az ajtó bezáródik. Kedvesen néz rám. Késő van. Vajon odakint besötétedett már? Közelebb lépett. Felsóhajtok. Lehajtom a fejem. A cipőm orrát kezdem el bámulni. Hozzám ért. Megremegek. Már rég otthon kellene lennem. Lépteit hallom. Nem nézek rá. Elfelejtettem valamit. A felvonó hirtelen megáll. Ő volt az. Ő állította meg. Ránézek. Visszanéz rám. Mosolyog. Nem mosolygok vissza. Elharapom az ajkaimat. Tudom, mit akar. És azt is tudom, hogy meg fogja kapni...
Ösztönös avagy a farok csóválja... (hetero)
Bizonyára mindenkinek megvolt a gyermekkora ki jobban élvezte ki kevésbé. Az én történetem 1985-ben kezdődött és egész sokáig nem volt számomra megfogható valóság. Akkor váltak a dolgok valóvá, amikor kezdett benőni a fejem lágya, de attól a pillanattól kezdve felgyorsultak az események. Gyermekkoromat öt hűséges barátnővel töltöttem. Minden napi program volt, hogy találkoztunk és játszottunk a házunk közelében lévő erdőben. Igazi rosszaságok voltunk estünk, keltünk, csibészségeket hajtottunk végre. A lányok közül a szívemhez legközelebb, gyermekkori barátnőm állt és áll a mai napig is Jenifer...
Szex hármasban 1. rész (gruppen)
Barátomnak minden vágya, hogy egyszer átélhesse milyen lehet hármasban. Öszintén megvalva én is gyakran álmodtam már erröl, de megvalósitásig soha nem jutattom. Egy nap Bálint érdekes ötlettel állt elő. Mi lenne ha a következő találkozonkra a barátja is vele jönne. Belementem a játékba, mint eddig mindenbe amit élénk fantáziája kitalált.Felkorbácsoló már a gondolata is, hogy egyszerre két pasival kefélek. Huuhhh, szinte megborzongok a kéjtől! Elképzelem, ahogy csókolózunk. Először Bálintot csókolom, aztán a másik pasival forrunk egybe . Ekkor még mindannyian ruhában vagyunk, de a csókok közben a kezek nem pihennek...
Hátsó gondolatok (homo)
NOV
17
2006
Új történetek
Kicsi a nő, de baszós! (hetero)
Zoltán vagyok, harmincéves vállalkozóként, egy használtautó-kereskedés társtulajdonosa. Múlt hete nagy üzletet kötöttem, egy felspécizett oldtimert sikerült eladni több tízmilliós nagyságrendű összegért. Aktuális barátnőmet elvittem szórakozni, de összevesztünk, mert a hülye picsa megsértődött. Haveromnak mindig tetszett Laura, én meg bedobtam, hogy a sikeres tranzakció örömére átengedem neki egy éjszakára. A csaj meg persze kiverte a balhét, hogy mit képzelek én! Úgy tűnik, le kell cserélnem egy bevállalósabbra..
Megcsappant jégcsapok, tavaszi szex (hetero)
Ez egy tavasszal volt, nem is régen. Jucit akkor már kirúgták az iskolából, de V. T. még okította matematikára a srácokat. A főépület mögött még lehetett dohányozni, akár iszogatni is, ha az ember elég szemfüles volt. Bár maga a hely veszélyesnek minősült, mert egyszer leesett egy jégcsap és belefúródott a Tomi torkába, aki épp a bárányfelhőket nézegette és így meghalt. Másnap gyászos volt a hangulat. A lányok is jöttek, mind feketében...
Szolgáltatás 2. rész (családi)
A következő reggel John korán kelt, hogy elvégezze a kerti munkát, ami az ő dolga volt hétvégenként. Szeretett a kertben dolgozni, most is élvezte. Mikor már jól megizzadt, megpihent, majd a házban csatlakozott a többiekhez, hogy együtt reggelizzenek meg. Kelly furán nézett rá, mikor az asztalhoz ült, de John csak mosolygott rá, szemeivel a lány pólója alatt megbúvó mellbimbóit mustrálgatva. – Apa, fogsz ma golfozni? – kérdezte John, miközben nekilátott a reggelinek.– Bizony – válaszolta Jason...
Változás (hetero)
1957-1958-ban, középiskolás korunk végén, az árkodi posta járműtelepe leselejtezett minden felújításra szoruló, úgynevezett "ezüsttankos" Csepel (125 cm3-es) motorkerékpárt. A legtöbb még lemezvillás motor volt. Teleszkópja (lengéscsillapítója) nem volt (rázott is, mint a fene), jó motorja volt ez, akár még 80 km/óra sebességre is felgyorsult, 72-es oktánszámú benzinből a 10 literes tankkal 400 kilométert ment. Az orosz katonáktól borért cseréltünk benzint, vagy az erdészektől vehettünk motalkót (szesz és faszesz keverékét). Ezek a motorok még folttisztító benzinnel is elmentek...
Az osztálykirándulás 1. rész (homo)