Hírek

OKT.
22.
2015

Apa-lánya kapcsolat szorosabbra fűzve

Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.
Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam. Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk testben: pici derekam, szélesebb csípőm, és anyámhoz hasonlatosan formás fenekem és nagy melleim voltak. Legbelül úgy éreztem, nekem egy érett pasira van szükségem, aki erős, férfias és nőnek érezhetem magam mellette.
- Joan, kijönnél segíteni?
Sóhajtva indultam meg a konyha felé, ahol apu állt egy szál köntösben a hasáig begombolkozva, lopva végigmérve tudtam, hogy már meztelen. Apám megfelelt az ideáljaimnak: mackós volt, magas, hátrazselézett hajával vonzó. Láttam, hogy edények sokasága hever a konyhapulton.


OKT.
21.
2015

Amanda gyönyöre

A telefonom teljesen váratlanul csörrent meg. Ismeretlen számról kerestek. Esetlenül tapogatóztam a törölközőm után kutatva, hogy legalább a kezem megtörölhessem mielőtt fölveszem a készüléket. Kitartóan berregett. Hirtelen mozdulattal álltam föl a kádban, testemen csorgott az illó olajos fürdővíz. Leráztam kezeim és félig még kábán bámultam a telefon élesen világító kijelzőjét. Legmélyebb utazásomból rángatott vissza. Nem voltam túl hálás, de bosszús sem. Inkább közömbös. Ujjaim lassan markoltak a lágy textilbe, kezeimről letöröltem a sikamlós vízcseppeket és a készülékért nyúltam. A levegő nehéz párával és illó olajok, füstölők illatától volt telített. Elhúztam ujjam a bepárásodott kijelzőn, majd rekedtes hangon szólaltam meg.
- Haló.


Többszörösen

Egy olyan kalandot mesélek el, ami velem történt. Egy éjszakás kalandnak indult, de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt, aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az, aki ha egyszer is, de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt, mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán, ami kiemelte széles csípőjét. Lábai hosszúak voltak és formásak. Haja szökés barna és a válláig ért, amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája húsosan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észrevette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólítottam:


OKT.
20.
2015

Nelli 18-19. fejezet

18. fejezet
Közeledett Robi születésnapja. Nelli nem szeretett annyira színházba járni, mint Dóri, ezért jó ajándéknak tűnt venni két jegyet, és pénteken elmenni önként Robival a kedvenc színházába egy előadásra. Nelli jól gondolta, Robi meghatódott. Nelli új ruhát is vett magának az alkalomra. Egy nagyon könnyű anyagból készült félhosszú hátnélküli ruhát, elöl mély dekoltázzsal. Robi a szünetben úgy érezte, minden férfi őt irigyli a feleségéért.
Előadás után Robi megköszönte az ajándékot, megcsókolta Nellit, aki azt súgta:
- Még nincs vége a napnak. A napodnak.
Robi arra gondolt, hogy otthon a hűtő mélyén egy torta várja, de a liftben rájött, hogy másról van szó. Nelli, ahogy elindult, leállította a liftet, megcsókolta Robit, és simogatni kezdte a farkát a nadrágon keresztül. Robi megfogta a felesége melleit a ruhán keresztül, és vékony anyagon keresztül érezte, keményednek a bimbók. Egyre erősebben markolászta...


Egy "forró" nyár Szegeden

A történetem tavaly nyáron esett meg.
18 évesen friss érettségivel a kezembe vártam az egyetemi éveket, bulik, csajok, haverok, már nagyon be voltam sózva, de mindezek előtt még várt ránk egy nyár, egy tikkasztó forró nyár, június közepén már 35 fok felett volt a nappali hőmérséklet elviselhetetlen volt, bár egy jó volt benne, a csajokon alig volt ruha.
Egyébként Patrik vagyok, és Budapesten élek apámmal egy újépítésű társasházban.
2 éve költöztünk ide a szüleim válása után, a szüleim fiatalon házasodtak, mivel anyám terhes lett, így a nagyszülők ráparancsolták őket a házasságra, viszont a szerelem hamar elmúlt, és bár még több mint 15 évig együtt éltek, de csak megszokásból.
2 éve mikor kiderült a válás, én határozottan kijelentettem, hogy apámmal maradnék.


OKT.
19.
2015

Otthon 3. rész

Nagyon elzsibbadt a kezem, picit próbálom a kezem mozdítani de nem nagyon megy. Lassan, kinyitom a szemem. Hanyatt fekszem, be vagyok takarva hanyagul, jobbomon lányom félig-meddig hozzám bújva alszik, alatta a kezem, hát ezért zsibbadt. Kellemesen kipihentnek érzem magam. Fejem jobbra fordítva lányom kisimult arcát látom, amint nekem dől, érzem a szuszogását a bőrömön, most minden olyan békés. Hirtelen kap el a felismerés, miért is fekszünk fényes nappal az ágyon, miért is érzem magam olyan ... kielégültnek? Elöntenek az elmúlt pár óra emlékképei, meg sem kell erőltetnem magam, csak úgy tolulnak elő.
Egyre többször ért össze a szánk, majd amikor először ért össze a nyelvünk, már valahogy fel sem merült bennem, hogy visszakozzak. A nyelvek finom, puha érintése volt ez, játék csupán, s bár érződött, hogy lányom kezdő ami a csókot illeti, kellemesen simogatjuk egymás nyelvét. Ahogy egyre jobban belefeledkeztünk a csókunkba, lassan...


Egy asszony élete a lánya születésnapja után 1. rész

Húsz éve voltunk már házasok, én 42 a férjem 50 éves. Egy gyerekünk volt, Ildi, most 19 éves. Szép lány, az én nőies, gömbölyded formáimat örökölte. Sajnos rossz társaságba keveredett, nem tanult, állandóan bulizott. Most is volt egy barátja, de ez nem zavarta, hogy több pasival is szexeljen, szerintem 19 évesen több férfival lefeküdt már, mint én egész életemben. Ami nem nagy szó, mivel a férjem előtt 2 fiúm volt csak összesen. Nekem fura ez az életmód, nem így nevelkedtem, nem így éltem, de megváltozott a világ. Amikor összevesztünk a lányom egyszerűen azt mondta rám, hogy egy frigid maradi fapina vagyok és ő nem akar az lenni és lelépett 2 napra. A férjem meg csak nevetett és azt mondta, van benne valami. Két napig sírtam, de aztán a lányom visszajött és innentől kezdve szabad volt neki minden. Az első abortusza is megvolt, nekem jobban fájt mint neki. Folytatta ezt az életmódot, a férjem támogatta és ő volt a főnök otthon, így...


OKT.
17.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)